פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

23 נובמבר 2015, 15:52

er79 כתב:
rc4991 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?

אני מציע לחכות ליום חמישי לפני שקושרים לו כתרים.

מסכים, אנשים פה נסחפו. רבאק, המבחן האמיתי שלו יהיה קודם כל להציל את הקבוצה ולהעלות אותה לטופ 16. כשייכשל, וכנראה שייכשל, יהיו לו מבחנים אחרים. בעיניי הוא עוד רחוק מלהבטיח הישארות.

לא יודע אם התכוונת לזה אבל אי העפלה לטופ 16 לא יהיה כישלון עבורו לאור המצב שהוא הגיע אליו

זה נכון שהוא לא האשם במצב, אבל אני כן מצפה מסגל כזה שיעפיל לטופ 16, ופה הוא יימדד מבחינתי. נראה אם הוא מסוגל לנצח כל משחק. כאן הוא ייבחן על ידי כמאמן. כי מבחינתי ניצחון בכל משחק יספיק לנו לעלייה.

אתה לא יכול לצפות ממנו לזה בסיטואציה הנוכחית
העפלה תהיה הצלחה עבורו אבל הדחה לא תהיה כישלון

23 נובמבר 2015, 16:26

שאני אבין, מבחינתכם אם הוא לא מנצח את כל המשחקים, עם הסגל הקיים והמוגבל, אז זה כישלון שלו?

23 נובמבר 2015, 16:38

מבחינתי הדחה בסיטואציה שהוא נקלע אליה זה לא כישלון
הוא צריך לקבל חוזה לעוד עונה במידה ונראה פה קבוצת כדורסל, מה שלא היה פה שנה וחצי

23 נובמבר 2015, 16:43

אליפות+גביע+יורוקאפ.

23 נובמבר 2015, 17:43

felix_r כתב:
roy1000 כתב:אז זהו? ניצחון ליגה על חיפה משאיר את טבק פה לעשור הקרוב?

אני מציע לחכות ליום חמישי לפני שקושרים לו כתרים.

הכל פה בפורום עוד מהיום למחר, אחרת לא היה צורך בפורום פעיל :)
היה אפשר רק להתאסף בסיום העונה לסיכום ...

אבל לא ביקשתי לחכות עד סוף השנה, רק עד יום חמישיי...
אפשר גם להיות פעילים ולא כאלה קיצוניים לא? משחק בהיכל מול חיפה לא מעיד על כלום. שינצח משחק אחד ביורוליג ואז נדבר.
עד עכשיו הוא לא עשה כלום ולא הוכיח כלום.

23 נובמבר 2015, 18:10

MTA2311 כתב:אליפות+גביע+יורוקאפ.

מה זה יורוקאפ?

23 נובמבר 2015, 18:24

קובי כתב:
MTA2311 כתב:אליפות+גביע+יורוקאפ.

מה זה יורוקאפ?

"פה זה יורוליג, לא יול"ב קאפ או צ'מפיונס קאפ שמוכרים כרטיסים ב־20 דולר."

23 נובמבר 2015, 19:24

ankram כתב:
jol9 כתב:
גל גל כתב:אם הוא ימשיך ככה אנחנו נראה אותו פה בשנה הבאה

ולמה לא? הכדורסל לא הומצא בישראל, ואם אין מאמן ישראלי פנוי וזמין, אז אין שום סיבה לא ללכת על מאמן זר.
אם טבאק יוכיח את עצמו, אני יותר מאשמח אם הוא ימשיך.

כל כך מתחבר.....
אם מסתכלים על זה בצורה רציונאלית , אין אף מאמן ישראלי ב 2 הליגות הגדולות שהוא לא מכבי או ירושליים , ולא קוראים לו ננו גינזבורג. זה אומר משהו לגבי ה"ביקוש" למאמן הישראלי.
כנ"ל שחקנים ישראלים אין אף שחקן ישראלי שאינו נמצא בירושליים או מכבי ב 2 הליגות הגדולות , ולא קוראים לו גל מקל (בדרך החוצה) , זה אמר משהו גם על ה"ביקוש" לשחקן הישראלי.
לא יעזרו גם 1000 אלי סרוסי או 500 "פרשנים" של כלום ושום דבר , שגורסים ש"רק" מאמן ישראלי.
אם מכבי רוצים להיות בטופ של אירופה , הם גם צריכים אנשי מקצוע בטופ של אירופה , ואם לא קוראים להם דיויד בלאט אן פיני גרשון של 15 שנה אחורה , לא חייבים קחת מאמן ישראלי , גן גם אם שמו הוא ארז אדלשטיין.
גם המקובעות הזאת על שחקנים אמריקאים אתלטים , היא משהו ישראלי , הגיע הזמן לשינוי בצורת החשיבה , שאורי אלון יתקע עם "הישראליות" המזויפת שלו , מצידי שפרנקו או כל מאמן ישראלי אחר יאמן אותם , אם מכבי רוצה לחזור לדברים שאפינו אותה
היא צריכה אנשי מקצוע טובים , קרואטים,סרבים,ליטאים , ספרדים זה לא משנה , שהם יהיו אנשי המקצוע הכי טובים , אני מווה שזאת תהיה הפעם האחרונה שמכבי תחתים מאמן רק כי "לא נעים" לה , אין שום קו מקשר בין ז'אן טבק לגיא גודס , לא בצורת ההתבטאות , לא בצורת ההתייחסות לשחקנים , לא בצורת העמידה על הקווים , לא בצורת הלימוד של השחקנים , כלום , אין שום דבר משיק , והגיע הזמן שגם נפנים את זה בעצמנו , הנהלת מכבי הפקירה את הקבוצה בידי מאמן שלא ראוי בכלל להוביל קבוצה בסדר הגודל של מכבי.

מסכים לגמרי.
אני כתבתי כאן לפני כמה זמן, שמכבי זה אחד מ-40 (נניח) מועדוני הכדורסל הטובים בעולם. ז"א שהיא ראויה לאנשי מקצוע מהסדר גודל הזה.
זה מתחיל בGM ומחלקת הסקאוטינג, וממשיך במאמני כושר ופיזיוטרפיסטים, באנשי שיווק ומשק, בשדרת הניהול, וכמובן והכי חשוב בצוות המאמנים.
אם מישהו חושב שגודס, אבן ובוגטין הם צוות שנמצא בטופ 40 העולמי, אז כדאי שיבדוק את מינון הכדורים שהוא לוקח.

אני כמוך גם סולד מגל הפטריוטיזם ששוטף אותנו לאחרונה בתקשורת הספורט שלנו.
אנשים כמו שלמה שרף, יוני הללי, מליניאק, קופמן, שלף וכו', מקבלים במה רחבה מאוד להביע את דעותיהם, ומטנפים בלי הפסקה על
ניקולה הזר (בלי קשר לזה שיש צדק בביקורת כלפיו), ומצד שני, גודס מאותרג, וכמעט לא נשמעת ביקורת כלפיו, אלא אם היא מרומזת.
אדלשטיין הפך כאן בין רגע לפט ריילי (כשבמציאות, התפקיד הזה כנראה גדול עליו, ובגלל זה הוא לא לקח אותו), ומקל הוא בכלל הגרסה
המשופרת של סטיב נאש.

אז איך משתיקים את הביקורת כלפי זרים (או בכלל)? כמו שאמרת. מביאים אנשי מקצוע טובים (ישראלים או זרים),
שמובילים את המועדון להצלחה מקצועית. זה הסוד.

שים לב, שפיני שהתבטא כמו שהתבטא בפרשת המוקה, שלא רצה לרדת מהפרקט בMSG, שהתכסח עם הבוס שלו, עם המנהל שלו,
עם עוזר המאמן שלו, ועם מי לא, ושהיה חלק מהכשלון של העונה שעברה, הוא כמעט חסין לביקורת. למה? כי יש לו קבלות, והצלחות.

23 נובמבר 2015, 19:25

toja27 כתב:לדעתי גם אדלשטיין היה יכול לעשות עבודה טובה,אבל ברגע שיש לך מאמן טוב ביד אז אין שום סיבה לעשות שם שינויים. לדעתי אדלשטיין כבר פיספס את ההזדמנות שהייתה לו ואני בספק אם תהיה לו עוד אחת כזאת.

זאת בדיוק הנקודה. מכבי לא צריכה להתחנן למישהו כמו אדלשטיין.
רצו להביא אותו, הוא לא רצה מסיבותיו. סבבה. עכשיו שיחכה. יש עוד מאמנים בעולם.

שמעתי את מליניאק מדבר ברדיו, שאדלשטיין עשה טוב שלא הלך למכבי, כי מכבי לא תברח ותהיה גם בקיץ... אז זהו שלא.

24 נובמבר 2015, 09:11

טבאק ימדד בסופה של העונה.
מבינתי יש רק שני תרחשים שייחשבו להצלחה בעונה זו.
1)החזרת ההתרעה בליגה! אליפות חלקה + גביע.
2)הגע לשלב ההצלבה באירופה!, לחלופין הגעה לכל הפחות לגמר בליגה שלא מעניינת אף אחד.
נערך לאחרונה על ידי alex30 בתאריך 24 נובמבר 2015, 10:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

24 נובמבר 2015, 09:40

jol9 כתב:
toja27 כתב:לדעתי גם אדלשטיין היה יכול לעשות עבודה טובה,אבל ברגע שיש לך מאמן טוב ביד אז אין שום סיבה לעשות שם שינויים. לדעתי אדלשטיין כבר פיספס את ההזדמנות שהייתה לו ואני בספק אם תהיה לו עוד אחת כזאת.

שמעתי את מליניאק מדבר ברדיו, שאדלשטיין עשה טוב שלא הלך למכבי, כי מכבי לא תברח ותהיה גם בקיץ... אז זהו שלא.

אין בעיה. תחתימו את טבק לעוד עשור על סמך משחק בהיכל מול פאקינג מכבי חיפה. זה נשמע לי הגיוני מאוד. מעניין מה יקרה אם נחטוף בראש במלאגה? תבקשו לפטר את טבק מייד?

24 נובמבר 2015, 10:23

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

אין בעיה. תחתימו את טבק לעוד עשור על סמך משחק בהיכל מול פאקינג מכבי חיפה. זה נשמע לי הגיוני מאוד. מעניין מה יקרה אם נחטוף בראש במלאגה? תבקשו לפטר את טבק מייד?

מה הקשר בין ההצלחה\כשלון של טבאק לאדשטיין?
אדלשטיין איש קטן, בעל אופי בעייתי, סוג של פיני גרשון, רק ללא הקבלות של גרשון, הוא בגיל של גרשון, רק בלי הקבלות של גרשון(לא של גרשון הגדול אחרי השושלת, אלה של גרשון מלפני 16 שנים), אין לאיש הקטן הזה מקום במכבי. גם אם טבאק יהיה כשלון, יש הרבה מאמנים טובים ביבשת, אחד מהם היה עשוי להגיע ממש העונה(קזלאוסקאס).

24 נובמבר 2015, 10:30

alex30 כתב:מה הקשר בין ההצלחה\כשלון של טבאק לאדשטיין?
אדלשטיין איש קטן, בעל אופי בעייתי, סוג של פיני גרשון, רק ללא הקבלות של גרשון, הוא בגיל של גרשון, רק בלי הקבלות של גרשון(לא של גרשון הגדול אחרי השושלת, אלה של גרשון מלפני 16 שנים), אין לאיש הקטן הזה מקום במכבי. גם אם טבאק יהיה כשלון, יש הרבה מאמנים טובים ביבשת, אחד מהם היה עשוי להגיע ממש העונה(קזלאוסקאס).

יש קשר ברור - אם טבק יצליח, אז הוא יישאר ומאמנים אחרים לא יהיו רלוונטיים.
לגבי אדלשטיין - מכבי פנתה אליו לפני טבק ואם טבק ייכשל, סביר שמכבי תפנה אליו שוב. עם כל הכבוד לניצחון ביום ראשון, אף מאמן במכבי לא נשפט במשחק ליגה ביתי מול קבוצת מרכז טבלה.

24 נובמבר 2015, 12:30

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

קראתי את הפוסט שלך ולא הצלחתי להבין איך הוא קשור למה שאני כתבתי.

24 נובמבר 2015, 13:58

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:

הדיון שאתה מנהל על אדלשטיין לא קשור ל"הצלחות" של טבק עד כה כמאמן מכבי?

24 נובמבר 2015, 14:26

לא משנה מה טבק יעשה השנה ,הוא כבר מוציא מהקבוצה הלא מאוזנת הזאת הרבה יותר ממה שגיא הצליח להוציא ,בכל מקרה אני היתי בוחן אותו שנה הבאה ,ונותן לו להתחיל שנה מהתחלה כולל רכש שהוא יבקש ואז באמת יהיה אפשר לבוא ולבקר אותו.

24 נובמבר 2015, 15:59

מני כתב:לא משנה מה טבק יעשה השנה ,הוא כבר מוציא מהקבוצה הלא מאוזנת הזאת הרבה יותר ממה שגיא הצליח להוציא ,בכל מקרה אני היתי בוחן אותו שנה הבאה ,ונותן לו להתחיל שנה מהתחלה כולל רכש שהוא יבקש ואז באמת יהיה אפשר לבוא ולבקר אותו.

זה לא כ"כ חוכמה להוציא מהסגל זה משהו שגודס לא הוציא , מדובר (גודס) באחד מהמאמנים הכי גרועים שאי פעם הגיעו להיכל.

24 נובמבר 2015, 16:25

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:

הדיון שאתה מנהל על אדלשטיין לא קשור ל"הצלחות" של טבק עד כה כמאמן מכבי?

אין קשר לטבק בכלל..
דיברתי על אדלשטיין. היתה לו הזדמנות, והוא החליט לוותר עליה. אני בכלל לא בטוח שבקיץ שוב תהיה לו הזדמנות, גם אם טבק לא ימשיך.

באופן כללי, מכבי יכלה לפנות לאדלשטיין גם בקיץ האחרון, והיא העדיפה שלא (ולא נראה לי שזה בגלל גודס).
כנראה שמישהו שם לא רוצה אותו, ובקיץ יש הרבה יותר זמן והרבה פחות לחץ, מאשר באמצע העונה, ומכבי תוכל למצוא אופציות אחרות.

25 נובמבר 2015, 21:07

אני אוהב את גיא, אבל הראיון שלו על טבק פתטי ברמות.
אעלק קיבל קבוצה מוכנה.

25 נובמבר 2015, 21:14

LIAV10 כתב:אני אוהב את גיא, אבל הראיון שלו על טבק פתטי ברמות.
אעלק קיבל קבוצה מוכנה.

אשכרה המציא את הקבוצה הזאת מחדש.
גודס מביך. הבן אדם צריך להצליח איפשהו בקריירה כדי שתהיה לו לגיטימציה לפתוח ת׳פה בכלל.
פרסם תגובה