המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אתה מדבר שטויות. מספיק. מכבי נראתה מביכה יותר בכל משחק ששיחקה עם גודס העונה.
להפסיד ב-20 במלאגה זה לא יותר גרוע מלהפסיד ב-10 לדרושאפקה או ב-35 לצסקא (מזכיר לך שמלאגה ניצחה במוסקבה).
אתה סתם מקצין כמו תמיד. הנקודה שלך היא ברורה ונכונה, ד"א.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אתה מדבר שטויות. מספיק. מכבי נראתה מביכה יותר בכל משחק ששיחקה עם גודס העונה.
להפסיד ב-20 במלאגה זה לא יותר גרוע מלהפסיד ב-10 לדרושאפקה או ב-35 לצסקא (מזכיר לך שמלאגה ניצחה במוסקבה).
אתה סתם מקצין כמו תמיד. הנקודה שלך היא ברורה ונכונה, ד"א.
המשחק הזה יותר מביך מכל משחק של גודס. טבק שם על המגרש חמשייות הזויות לחלוטין שלא קשורות לכלום.
יכול להיות שאני "מקצין". מה לעשות, תסכול עושה את זה. לא משנה את העובדה שטבק חסר מושג.
roy1000 כתב:אין שום דבר שטבק עושה נכון עם הקבוצה הזו.
רק אדיוט גמור בא למלאגה עם סגל השחקנים הזה ולוחץ על כל המגרש. הרי ברור שזה יביא לעבירות ולקריסה של השחקנים. אין למכבי כלים ללחוץ על מגרש שלם. זה לא מכבי חיפה או נס ציונה שלא יכולות לעבו ראת החצי.
אם הקו האחורי שלך לא מסוגל לשמור, אז דבר ראשון אל תפתח עם אנוואקו שלא מסוגל לשמור גם הוא. תפתח עם אופייבו ורנדל כדי שלפחות יהי לך חיפוי. ומה בדיוק לנדסברג עוזר לך בהגנה או בהתקפה? ומה בנדר עושה על המגרש?
פיל ג'קסון או לא פיל ג'קסון, טבק היום עשה תצוגת אימון בזיונית מאין כמוה. פשוט שערוריה פי 20 יותר גדולה ממה שגודס אי פעם עשה פה.
jol9 כתב:אתה מבין שמה שאתה אומר לא שייך למציאות, נכון?
אונואקו פתח בכל משחק גם אצל גודס. למה? לא יודע. הם סתומים. הוא לא צריך להיות בקבוצה בכלל.
אבל מצד שני, אמבקווה לא שייך גם הוא לענף. גם אני הייתי פותח עם אופייבו ורנדל, אבל זה לא שגודס עשה משהו אחר.
jol9 כתב:יש מימד אחד - בלי *יוני שכל.
אתה קצת שכחת מה עשה גודס במכבי ואיך הקבוצה נראתה איתו.
זה שטבק ניהל לא טוב את העניינים אתמול, לא אומר שהיה עדיף את גודס.
roy1000 כתב:jol9 כתב:יש מימד אחד - בלי *יוני שכל.
אתה קצת שכחת מה עשה גודס במכבי ואיך הקבוצה נראתה איתו.
זה שטבק ניהל לא טוב את העניינים אתמול, לא אומר שהיה עדיף את גודס.
זיוני שכל זה להגיד שגודס הוא חרא של מאמן מצד אחד, ומצד שני לתת מחמאות לאיזה אפס קרואטי שלא עשה כלום בקריירה שלו ועושה דברים הזויים עם הקבוצה. זה זיוני שכל שלא קשורים למציאות.
roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.
roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.
felix_r כתב:roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.
לפחות הוא לא יפסיד שלושה משחקים רצופים לאילת
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.
לפחות הוא לא יפסיד שלושה משחקים רצופים לאילת
חכה. יש לי תחושה שנתגעגע ל3 הפסדים רצופים לאילת. שנה שעברה לפחות לקחנו גביע והגענו להצלבה.
felix_r כתב:גם אתה חכה. הבן אדם מאמן בקושי שבוע ואתה כבר יודע שהוא מאמן גרוע יותר מגודס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים