ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 00:02

קבוצה עם כבוד הייתה מעלה את ניקולה והחבר שלו על המטוס לקרואטיה עוד הלילה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 00:05

jol9 כתב:אתה מדבר שטויות. מספיק. מכבי נראתה מביכה יותר בכל משחק ששיחקה עם גודס העונה.
להפסיד ב-20 במלאגה זה לא יותר גרוע מלהפסיד ב-10 לדרושאפקה או ב-35 לצסקא (מזכיר לך שמלאגה ניצחה במוסקבה).

אתה סתם מקצין כמו תמיד. הנקודה שלך היא ברורה ונכונה, ד"א.

המשחק הזה יותר מביך מכל משחק של גודס. טבק שם על המגרש חמשייות הזויות לחלוטין שלא קשורות לכלום.

יכול להיות שאני "מקצין". מה לעשות, תסכול עושה את זה. לא משנה את העובדה שטבק חסר מושג.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2015, 00:07

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אתה מדבר שטויות. מספיק. מכבי נראתה מביכה יותר בכל משחק ששיחקה עם גודס העונה.
להפסיד ב-20 במלאגה זה לא יותר גרוע מלהפסיד ב-10 לדרושאפקה או ב-35 לצסקא (מזכיר לך שמלאגה ניצחה במוסקבה).

אתה סתם מקצין כמו תמיד. הנקודה שלך היא ברורה ונכונה, ד"א.

המשחק הזה יותר מביך מכל משחק של גודס. טבק שם על המגרש חמשייות הזויות לחלוטין שלא קשורות לכלום.

יכול להיות שאני "מקצין". מה לעשות, תסכול עושה את זה. לא משנה את העובדה שטבק חסר מושג.

אז אני אומר שהמשחק הזה לא יותר מביך משום משחק בו שיחקנו עד עכשיו.
בניקוי פאקטור השופטים, זה משחק של 8-10 נקודות למלאגה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 27 נובמבר 2015, 00:59

לא יודע מה אתם רוצים מטבק,גודס היה בעיה ומאמן גרוע,אבל זה לא אומר שיש פה קבוצה טובה,יש פה קבוצה גרועה ומי שלא ידע או לא הבין את זה וחשב שרק גודס הבעיה אז הוא לא מבין כדורסל.
את החלק שיש לגודס בהידרדרות הקבוצה כבר שנה וחצי אף אחד לא יקח ,זה החלק שלו.
נכון היו טעויות של טבק ,כמו כל מיני חילופים לא נכונים וקריאת מהלכים לא נכונים,אבל רואים שהמטרה שלו והדברים שלו נכונים ,הוא עובד נכון,פשוט יש פה קבוצה גרועה.
מה שהולך עכשיו בחדשות הספורט זה בדיחה ובושה,תמיד אדלשטין אמר שהוא לא מדבר על קולגות,פתאום הפה נפתח.
גם להגיד שהינו קבוצה מאומנת אצל גודס זה בדיחה הזויה.
להגן על גודס בכזו צורה הזויה ולרדת בקיצוניות על טבק זה בושה וחרפה ופשוט הופך את אדלשטין לאפס בעיני.
יכול להיות שאדלשטין יכול לצליח במכבי,אבל אין לו שום הישגים ןשום הצלחות יוצאות מהכלל,קטש שהוא מאמן גרוע עשה ב4 שנים יותר ממה שאדלשטין יעשה כל החיים שלו,להגיד שיש לו כדורסל והוא ידען גדול זה נכון אבל אין לזה שום כיסוי ברמה הגבוהה של הכדורסל,מה שהולך אצלנו בליגה זה לא תעודה לכלום ולא אומר כלום,הליגה שלנו זו ליגת קיץ.
איך אדלשטין פתאום נדלק ,פתאום הוא ראה ורואה כל דבר ,פתאום מאמן זר אפשר לדבר חופשי וגם לשקר ולהמציא.
אני באמת חושב כרגע שטבק מאמן טוב,והדברים שהוא רוצה להנחיל טובים וראויים אבל אם הקבוצה הזו והיכולת ההגנתית הבזויה של רוצסטי ופארמר זה בעיה,ולהיות אם 3 הזוים כגון אופיבו ואונאקו ו החמור הראשי אמבאקווה זה בעיתי עוד יותר.
הלואי שילכו פה למהלך גדול ,בלי להגיד נגמרה העונה אז זהו,לא ,צריך לחשוב קדימה לראות עתיד,זה יתרום לשנה הבאה,מה יכל להיות יותר טוב במצבנו מלהיות במין עונת אימון כרגע אם סגל מחודש ושנבנה במטרה לשנה הבאה.
להעיף 3 גבוהים ולהשאיל את בנדר ,להביא גארד זר שיוצר ושומר.
אדם

הודעהעל ידי ankram » 27 נובמבר 2015, 01:05

לא צריך להוציא שקל. צריך לשחרר את אוננוקו,להשאיל את בנדר,ולחכות שיבזורי ה 2 היחידי שלנו(!!!???) יחזור.
אני לא סומך על מי שנמצא כרגע בקבוצה צוות אימון וצפונה, שידעו את מי להביא עכשיו.
העונה הזאת מתה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 02:02

אדם, נראה לי שמי שאומר שמאמן, ששיחק במשחק הכי חשוב של העונה, 30 דקות עם סילבן לנדסברג ועוד 10 דקות עם אוואנקו, הוא מאמן "שעובד נכון" לא מבין דבר וחצי דבר בכדורסל.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 27 נובמבר 2015, 03:13

זה שלאנדסברג לא צריך להיות בהרכב ועוד לשחק עליו כהשחקן המוביל שלנו ושההתקפה שלנו תהיה בנויה עליו אני אומר כבר מזמן.
לאנדסברג זה סיפור אחר דובר עליו כבר מספיק .
אבל להגיד שבגלל זה טבק לא מאמן,מי שמבין כדורסל רואה שהכוונה והנגיעות קימות ,יש פה ניסיון לבצע דברים טובים ,פשוט לנו בתור שחקנים יש חבורת זבל עלובים ,גם דיויד וגם פיל גקסון או אוברדוביץ לא היו מוציאים מהם משו.
אבל לפחות הקבוצה זזה נכון מנסה בהתקפה ,אין להיתקע ולעמוד ולחכות ,יש אינטנסיביות ,מה לעשות שאין יכולת ,אין רגלים ואין שכל.
מה לעשות שכל תרגיל נשבר כי אף גבוה לא מסוגל לחסום פעם אחת נורמלי ולשחרר שחקן שלנו בהתקפה.
אתה לא רואה שכל פלוץ עובר שחקן שלנו כמו ילד בן 5 חסר מושג ,אין רגלים אין מוח,מה מאמן יעשה?.
הכל נכון חוץ מיכולת ביצוע של השחקנים.
שמע ההבנה שלי ושוב אני בדרך כלל לא מעיד על עצמי וגם לא צריך ולא מתעסק או מחפש את זה,אבל הבנת הכדורסל שלי והבנת המשחק שלי היא בוא נגיד שאם הית מכיר אותי הית מבין.
טבק לא נקי מטעויות זה ברור אבל הוא להבדיל מקודמו מבין את העסק ומראה יכולות אימון ,אל תשכח הוא גם צריך להכיר את האופי של השחקנים ואת היכולות שלהם יותר לעומק,יש דברים שמאמן מצליח לראות רק מהיכרות ורק מזמן איתם,הוא יבין מי צריך להיות מי יקח אותו ומי זה רק כאילו,הוא כנראה נפל במלכודת לאנדסברג,אני גם כמעט בטוח שמי שיעץ לו בענין זה אבן,זה התחיל אצלו.
הוא יבין שאם לאנדסברג לא הולכים למלחמה אלא רק למשחקים נגד בסיס חיל האויר או בני הרצליה.
הוא יבין ויראה עוד דברים מן הסתם.
הוא לא אשם שגבוה אחד שלנו לא מסוגל לקפוץ מהאדמה לטבעת ,ולא מסוגלים לתת בלוק לשחק באויר ,זה חלק מהגנה,שיש גיבוי של גבוהים שיש הרתעה בחדירות,מה שלא קיים אצלנו.
אני בכל אופן לא ישפוט אןתו על סמך המשחק הזה או יסיק מסקנות ,במיוחד לא אם הסגל הקיים,מי שרצה שינוי אמיתי כתוצאה מחילופי מאמנים ,לא מביא מאמן שהספינה כבר מפורקת וטבועה,אלא עושה מהלך מוקדם ובזמן שמתחילים להיות רעשים וחריקות ונורות אזהרה ולא כתוצאה מלחץ ,ואז מצפה לנס שבקושי נשאר מקום לטעויות,זה לא הולך ככה,אם לא אחרי התבוסה לצסקא אז לפחות היה צריך הרבה יותר מוקדם מלפני שבוע וחצי ,לפחות לפני המשחק אם באמברג ,אני בטוח שאם היה מוקדם יותר ,את דרושפאקה בבית ובאמבארג הינו מנצחים,או לפחות את דרושפאקה ואז לפחות הינו מצליחים לסחוב לטופ 16.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 05:11

אין שום דבר שטבק עושה נכון עם הקבוצה הזו.

רק אדיוט גמור בא למלאגה עם סגל השחקנים הזה ולוחץ על כל המגרש. הרי ברור שזה יביא לעבירות ולקריסה של השחקנים. אין למכבי כלים ללחוץ על מגרש שלם. זה לא מכבי חיפה או נס ציונה שלא יכולות לעבו ראת החצי.

אם הקו האחורי שלך לא מסוגל לשמור, אז דבר ראשון אל תפתח עם אנוואקו שלא מסוגל לשמור גם הוא. תפתח עם אופייבו ורנדל כדי שלפחות יהי לך חיפוי. ומה בדיוק לנדסברג עוזר לך בהגנה או בהתקפה? ומה בנדר עושה על המגרש?

פיל ג'קסון או לא פיל ג'קסון, טבק היום עשה תצוגת אימון בזיונית מאין כמוה. פשוט שערוריה פי 20 יותר גדולה ממה שגודס אי פעם עשה פה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 27 נובמבר 2015, 09:56

אני אמרתי שלאור השנה הבזיונית הזו החתמת טבק, לבטח לעונה וחצי, הייתה מטופשת. היינו נראים כמו צואה עם אבי אבן בדיוק באותה המידה. עכשיו אכלנו צינור פעמיים, כי גם לא נשאר לנו גרוש לזעזוע שצריך לבצע בקבוצה. אני הייתי זורק את כל הקבוצה בעונה הבאה אם הייתי יכול, כל אחד ואחד מהשחקנים.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2015, 12:20

roy1000 כתב:אין שום דבר שטבק עושה נכון עם הקבוצה הזו.

רק אדיוט גמור בא למלאגה עם סגל השחקנים הזה ולוחץ על כל המגרש. הרי ברור שזה יביא לעבירות ולקריסה של השחקנים. אין למכבי כלים ללחוץ על מגרש שלם. זה לא מכבי חיפה או נס ציונה שלא יכולות לעבו ראת החצי.

אם הקו האחורי שלך לא מסוגל לשמור, אז דבר ראשון אל תפתח עם אנוואקו שלא מסוגל לשמור גם הוא. תפתח עם אופייבו ורנדל כדי שלפחות יהי לך חיפוי. ומה בדיוק לנדסברג עוזר לך בהגנה או בהתקפה? ומה בנדר עושה על המגרש?

פיל ג'קסון או לא פיל ג'קסון, טבק היום עשה תצוגת אימון בזיונית מאין כמוה. פשוט שערוריה פי 20 יותר גדולה ממה שגודס אי פעם עשה פה.

אתה מבין שמה שאתה אומר לא שייך למציאות, נכון?
אונואקו פתח בכל משחק גם אצל גודס. למה? לא יודע. הם סתומים. הוא לא צריך להיות בקבוצה בכלל.
אבל מצד שני, אמבקווה לא שייך גם הוא לענף. גם אני הייתי פותח עם אופייבו ורנדל, אבל זה לא שגודס עשה משהו אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 13:12

jol9 כתב:אתה מבין שמה שאתה אומר לא שייך למציאות, נכון?
אונואקו פתח בכל משחק גם אצל גודס. למה? לא יודע. הם סתומים. הוא לא צריך להיות בקבוצה בכלל.
אבל מצד שני, אמבקווה לא שייך גם הוא לענף. גם אני הייתי פותח עם אופייבו ורנדל, אבל זה לא שגודס עשה משהו אחר.

מצד אחד לא שייך למציאות, אבל מצד שני אתה מסכים? נראה לי שיש יותר מדי מימדים למציאות שלך.

לא יעזור כלום. טבק הוא חסר מושג. מכבי פתחה סביר והוא התחיל מייד ברכבת חילופים הזויה. כולם חוץ משגב (11 שחקנים) שותפו ברבע הראשון. זה נראה לך הגיוני? בנדר עולה לפני פניני? סילבן משחק כמעט 30 דקות רצופות?

לטבק אין מושג מה הוא עושה. הוא מתרברב שהוא "מכיר" את פלאזה ואז חוטף ממנו שתי תבוסות עם שתי קובוצות שונות באותה עונה. בא למלאגה ולוחץ על כל המגרש כאילו זה מכבי חיפה לא מסוגלת לעבור את החצי.

היה עדיך לסגור את העונה עם גודס או אבי אבן. טבק זה סתם עוד קומבינה קרואטית שמצטרפת לזיזיץ', המאמנים של מכבי ר"ג ובנדר. ניקולה פשוט חוגג על חשבון כולנו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2015, 13:31

יש מימד אחד - בלי *יוני שכל.
אתה קצת שכחת מה עשה גודס במכבי ואיך הקבוצה נראתה איתו.

זה שטבק ניהל לא טוב את העניינים אתמול, לא אומר שהיה עדיף את גודס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 13:52

jol9 כתב:יש מימד אחד - בלי *יוני שכל.

זיוני שכל זה להגיד שגודס הוא חרא של מאמן מצד אחד, ומצד שני לתת מחמאות לאיזה אפס קרואטי שלא עשה כלום בקריירה שלו ועושה דברים הזויים עם הקבוצה. זה זיוני שכל שלא קשורים למציאות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 נובמבר 2015, 13:58

roy1000 כתב:
jol9 כתב:יש מימד אחד - בלי *יוני שכל.

זיוני שכל זה להגיד שגודס הוא חרא של מאמן מצד אחד, ומצד שני לתת מחמאות לאיזה אפס קרואטי שלא עשה כלום בקריירה שלו ועושה דברים הזויים עם הקבוצה. זה זיוני שכל שלא קשורים למציאות.

איפה ראית מחמאות לטבק?
היתה התלהבות מסויימת אחרי המשחק מול חיפה. סביר להניח שעם גודס זה היה עוד הפסד ביתי...
זה טבעי שאנשים מחפשים תקוות להיאחז בהן. אין בזה שום פסול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 14:58

קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 27 נובמבר 2015, 15:04

roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.

לפחות הוא לא יפסיד שלושה משחקים רצופים לאילת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 נובמבר 2015, 15:06

roy1000 כתב:קיבלת מאמן יותר גרוע מגודס. יש אפקט של משחק-שניים של מאמן חדש, אבל מעבר לזה חוזרים להיות אותה קבוצה, רק עם עבמ עוד יותר גדול על הקווים.

טבק מאמן הרבה יותר טוב מגודס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 15:06

felix_r כתב:

חכה. יש לי תחושה שנתגעגע ל3 הפסדים רצופים לאילת. שנה שעברה לפחות לקחנו גביע והגענו להצלבה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 27 נובמבר 2015, 15:09

roy1000 כתב:
felix_r כתב:

חכה. יש לי תחושה שנתגעגע ל3 הפסדים רצופים לאילת. שנה שעברה לפחות לקחנו גביע והגענו להצלבה.

גם אתה חכה. הבן אדם מאמן בקושי שבוע ואתה כבר יודע שהוא מאמן גרוע יותר מגודס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 27 נובמבר 2015, 16:09

felix_r כתב:גם אתה חכה. הבן אדם מאמן בקושי שבוע ואתה כבר יודע שהוא מאמן גרוע יותר מגודס

מאמן שמכניס 11 שחקנים ברבע הראשון במשחק "הכי חשוב של העונה" הוא מאמן גרוע. מאמן שמשחק 30 דקות עם סילבן לנדסברג ב"משחק הכי חשוב של העונה" הוא מאמן גרוע. מאמן שבא למלאגה ופותח עם ארינזה אנוואקו ועם לחץ על כל המגרש הוא מאמן גרוע וחסר מושג. אבל למה שאני אגיד משהו על טבק - הקריירה שלו מדברת בעד עצמה - עם איזו קבוצה הוא הצליח בקריירת האימון שלו?
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים