החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אני חושב שאין צורך להתעצבן ולאכול את הלב. עדיף שנתחיל לצחוק על הקבוצה הזאת.
אתה יודע כמה כסף אנחנו משלמים על 2 מנויים העונה?
מצחיק זה לא.
תנסה למכור לאוהדי הפועל, יש מצב שישלמו לך הרבה כסף כדי לראות את העונה הזו בלייב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אני חושב שאין צורך להתעצבן ולאכול את הלב. עדיף שנתחיל לצחוק על הקבוצה הזאת.
מצחיק זה לא.
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:זה מרגיש כמו אחד מהחלומות האלה שהכל מתפקשש מרגע לרגע, רק שבשלב הזה בערך היינו אמורים להתעורר, לנשום נשימה עמוקה ולהגיד 'פפפאאאק..'
הדרך היחידה לעצור כדור שלג מתגלגל זה או עץ או צוק
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:זה מרגיש כמו אחד מהחלומות האלה שהכל מתפקשש מרגע לרגע, רק שבשלב הזה בערך היינו אמורים להתעורר, לנשום נשימה עמוקה ולהגיד 'פפפאאאק..'
או במילים אחרות- רילוקיישן לאפריקה.
MaccabiTA כתב:תשמע, בינתיים מי שנשדד על ידי חבורת שחורים זו מכבי, לא אני..
roy1000 כתב:MaccabiTA כתב:תשמע, בינתיים מי שנשדד על ידי חבורת שחורים זו מכבי, לא אני..
רוצ'סטי לבן ופארמר מוקה.
חנו'ש כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:אני חושב שאין צורך להתעצבן ולאכול את הלב. עדיף שנתחיל לצחוק על הקבוצה הזאת.
מצחיק זה לא.
תנסה למכור לאוהדי הפועל, יש מצב שישלמו לך הרבה כסף כדי לראות את העונה הזו בלייב.
החציל האצטקי כתב:
אנחנו, ריאל מדריד (חחחחח... ברמה שלהם?? מה הקשר אחי?), מילאנו (כן, גם הם גרועים), קבוצות ברמה הזו תמיד מחפשות לשנות (השאלה אם השינוי הוא אכן שיפור. במקרה שלך- ספק...)".
החציל האצטקי כתב:להלן תגובת המאמן:
מאמן הקבוצה המפסידה, טבק, היה מאוכזב מחניכיו בסיום: "לא משנה מול מי משחקים יש אופציה שנפסיד. אנחנו לא מביאים מספיק רוח תחרותית ואנרגיות למשחק. (די, באמת?) יש לנו בעיה בקליעות, שזה עניין של כישרון. (צודק, חכם שכמוך) אבל ההגנה זה לא כישרון, אלא רצון ואנחנו לא רצינו הערב. (אמממממ לא בדיוק. צריך גם כשרון. אבל כן, השחקנים שרמוטות) אני צריך לדבר עם הצוות שלי (עם מי? הדובון או הגמד? אולי עם אחיך למחצה? בכל מקרה, אל תדאג- לאף אחד לא יהיה משהו טוב לומר), לא מבין עדיין מה קרה היום (חחחחח.... כאילו שזה משנה)".
"אם לא נשנה את המצב ואת ההרגלים שלנו, זאת תהיה שנה ארוכה מאוד עבורי ועבור האוהדים (מה אתה אומר!)", אמר המאמן. בכלליות סיפר המאמן כי ההגנה חייבת להשתפר: "אנחנו אחת הקבוצות שחוטפות הכי הרבה נקודות באירופה (אבחנה יפה). אנחנו צריכים לשחק הגנה יותר פיזית (עם מי, עם חולי הקרוהן, הזקן בלי הברכיים או השמן שלא יכול לזוז מטר?), אי אפשר לשחק ברמת יורוליג עם הגנה כזאת (מזל שתכף זה נגמר)". על שינוי עתידי בסגל אמר: "אני חושב שקבוצות ברמה הזאת (איזו רמה?) תמיד אפשר לשנות ותמיד צריכות לחפש שינויים (זה נכון, אבל איזו רמה?). אנחנו, ריאל מדריד (חחחחח... ברמה שלהם?? מה הקשר אחי?), מילאנו (כן, גם הם גרועים), קבוצות ברמה הזו תמיד מחפשות לשנות (השאלה אם השינוי הוא אכן שיפור. במקרה שלך- ספק...)".
מני כתב:איך שלמה ארצי אומר: "זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יגמר...".
אשם מי שבנה את הקבוצה הזאת: וויציץ, אבי אבן וגודס.
נמאס לראות שוויציץ ואבי אבן עדיין נמצאים בקבוצה הזאת.
roy1000 כתב:מני כתב:איך שלמה ארצי אומר: "זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יגמר...".
אשם מי שבנה את הקבוצה הזאת: וויציץ, אבי אבן וגודס.
נמאס לראות שוויציץ ואבי אבן עדיין נמצאים בקבוצה הזאת.
הסוף מאוד קרוב. הפסד לססארי וזה הסןף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים