תגובות להפסד של מכבי תל אביב לנהריה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תגובות להפסד של מכבי תל אביב לנהריה

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 נובמבר 2015, 23:52

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:אני חושב שאין צורך להתעצבן ולאכול את הלב. עדיף שנתחיל לצחוק על הקבוצה הזאת.

אתה יודע כמה כסף אנחנו משלמים על 2 מנויים העונה?
מצחיק זה לא.

תנסה למכור לאוהדי הפועל, יש מצב שישלמו לך הרבה כסף כדי לראות את העונה הזו בלייב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי BIG sofo » 30 נובמבר 2015, 23:52

הנה טביעת האצבע של ז'אן טבק
https://www.google.co.il/search?q=%D7%9 ... QE42hP0%3D
BIG sofo

הודעהעל ידי MaccabiTA » 30 נובמבר 2015, 23:53

Holiday_Armadillo כתב:
MaccabiTA כתב:זה מרגיש כמו אחד מהחלומות האלה שהכל מתפקשש מרגע לרגע, רק שבשלב הזה בערך היינו אמורים להתעורר, לנשום נשימה עמוקה ולהגיד 'פפפאאאק..'

הדרך היחידה לעצור כדור שלג מתגלגל זה או עץ או צוק

בשביל לעצור כדור כזה צריך הרבה יותר מעץ..
אם גם עונה הבאה מכבי תיראה ככה אין לה סיכוי לסיים ב16 הראשונות גם בליגה של 16 קבוצות

MTA2311 כתב:
MaccabiTA כתב:זה מרגיש כמו אחד מהחלומות האלה שהכל מתפקשש מרגע לרגע, רק שבשלב הזה בערך היינו אמורים להתעורר, לנשום נשימה עמוקה ולהגיד 'פפפאאאק..'

או במילים אחרות- רילוקיישן לאפריקה.

תשמע, בינתיים מי שנשדד על ידי חבורת שחורים זו מכבי, לא אני..
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי roy1000 » 30 נובמבר 2015, 23:55

MaccabiTA כתב:תשמע, בינתיים מי שנשדד על ידי חבורת שחורים זו מכבי, לא אני..

רוצ'סטי לבן ופארמר מוקה.
roy1000

הודעהעל ידי MaccabiTA » 30 נובמבר 2015, 23:56

roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:תשמע, בינתיים מי שנשדד על ידי חבורת שחורים זו מכבי, לא אני..

רוצ'סטי לבן ופארמר מוקה.

וניקולה קרואטי.. אבל העיקר הכוונה
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי felix_r » 01 דצמבר 2015, 00:03

חנו'ש כתב:
החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:אני חושב שאין צורך להתעצבן ולאכול את הלב. עדיף שנתחיל לצחוק על הקבוצה הזאת.

אתה יודע כמה כסף אנחנו משלמים על 2 מנויים העונה?
מצחיק זה לא.

תנסה למכור לאוהדי הפועל, יש מצב שישלמו לך הרבה כסף כדי לראות את העונה הזו בלייב.

:clap2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 דצמבר 2015, 00:25

להלן תגובת המאמן:

מאמן הקבוצה המפסידה, טבק, היה מאוכזב מחניכיו בסיום: "לא משנה מול מי משחקים יש אופציה שנפסיד. אנחנו לא מביאים מספיק רוח תחרותית ואנרגיות למשחק. (די, באמת?) יש לנו בעיה בקליעות, שזה עניין של כישרון. (צודק, חכם שכמוך) אבל ההגנה זה לא כישרון, אלא רצון ואנחנו לא רצינו הערב. (אמממממ לא בדיוק. צריך גם כשרון. אבל כן, השחקנים שרמוטות) אני צריך לדבר עם הצוות שלי (עם מי? הדובון או הגמד? אולי עם אחיך למחצה? בכל מקרה, אל תדאג- לאף אחד לא יהיה משהו טוב לומר), לא מבין עדיין מה קרה היום (חחחחח.... כאילו שזה משנה)".

"אם לא נשנה את המצב ואת ההרגלים שלנו, זאת תהיה שנה ארוכה מאוד עבורי ועבור האוהדים (מה אתה אומר!)", אמר המאמן. בכלליות סיפר המאמן כי ההגנה חייבת להשתפר: "אנחנו אחת הקבוצות שחוטפות הכי הרבה נקודות באירופה (אבחנה יפה). אנחנו צריכים לשחק הגנה יותר פיזית (עם מי, עם חולי הקרוהן, הזקן בלי הברכיים או השמן שלא יכול לזוז מטר?), אי אפשר לשחק ברמת יורוליג עם הגנה כזאת (מזל שתכף זה נגמר)". על שינוי עתידי בסגל אמר: "אני חושב שקבוצות ברמה הזאת (איזו רמה?) תמיד אפשר לשנות ותמיד צריכות לחפש שינויים (זה נכון, אבל איזו רמה?). אנחנו, ריאל מדריד (חחחחח... ברמה שלהם?? מה הקשר אחי?), מילאנו (כן, גם הם גרועים), קבוצות ברמה הזו תמיד מחפשות לשנות (השאלה אם השינוי הוא אכן שיפור. במקרה שלך- ספק...)".
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 01 דצמבר 2015, 00:34

החציל האצטקי כתב:
אנחנו, ריאל מדריד (חחחחח... ברמה שלהם?? מה הקשר אחי?), מילאנו (כן, גם הם גרועים), קבוצות ברמה הזו תמיד מחפשות לשנות (השאלה אם השינוי הוא אכן שיפור. במקרה שלך- ספק...)".

מכינים את הקרקע לקראת הדחה מהיורוליג ולהשמעת מנטרות כמו- תראו גם מילאנו וריאל במצב רע כמונו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 דצמבר 2015, 00:37

כן.
גם בריאל השאירו מאמן גרוע ושחקנים זקנים ושבעים והם אוכלים על זה חרא.
גם מילאנו הוא מועדון שהיה מוצלח פעם בשנות ה-80 והפסיד אליפות בשנה שעברה ובנה השנה סגל מחריד.
באמת יש דמיון מסויים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 01 דצמבר 2015, 00:40

ואת ססארי הם רוצים לנצח. בסדר.
er79

הודעהעל ידי אדם » 01 דצמבר 2015, 00:58

גמרו לנו את המועדון כל ההנהלה הזו,כל החשיבה העקומה שלהם כל הניהול ההזוי והבזוי ,כל דרך החתמת השחקנים ובנית הסגל.
הבעיה האחרונה שלנו זה לא טבק ,זה לא שאני מאוהדיו או משונאיו,זה פשוט לא הבעיה שלנו כרגע.
איזה שחקן ענק אמבקאווה אה?משו ללקק את האצבעות,עלק אם היה לנו סנטר ראשון אז אמבאקווה היה בסדר בתור מחליף,מצחיק והזוי הבחור לא קשור לענף.
הרכות של פארמר ורוצסטי זה משו שלא ראיתי,הרי לא טבק ולא אף אחד אשם שאין לנו גארד אחד פיזי ,מישו ששומר מישו בעל גודל,אף אחד לא אשם ששחקנים באים חסרי אנרגיה ומתים,הרי גם טבק אומר את זה וגם אנחנו ראינו את זה ,זה לא שהוא מנסה לחרטט אותנו ולבלף וסתם לאכול דעת,הוא לא מדבר שטויות כמו גודס ורןאה דברים אחרים ,שוב זה לא אומר שהוא מאמן ענק ,אבל כרגע צריך לעשות משו אחר.
הוא לא אשם שאין לנו מישו אתלטי אחד בסגל ,מישו שמגיע לטבעת בצורה נורמלית ולא איזה ניגרי עקום.
אם להנהלה הזו היה דרך ו והיה כבוד,כבר היום היו חותכים שחקנים,זה הרבה יותר חשוב מניצחון,מועדון לא יכול לעשות מעצמו צחוק ,במיוחד לא מועדון כמו מכבי,הוא לא יכול להראות כמו קבוצה בליגת למקומות עבודה,הוא לא יכול לתת לשחקנים לעשות מעצמו צחוק ולא משנה כמה הם עולים ,אי אפשר לתת לשחקנים לשרוף את המועדוון ואת הסמל ואת ההרתעה וכל מה שבנו פה בזיעה ובמשך עשרות שנים.
המועדון הזה מספיק מכובד כדי להתחיל להיתעורר ולקחת החלטות נכונות פעם אחת,שמישו הישתלט על הקרקס הזה ויקח בידיים ויעשה מעשה,גם באנביאי להבדיל ,נכון מדובר בתקציבים אחרים אבל בכל זאת ששחקן בעיתי או לא תורם,מעיפים או טריד או כל דבר אפילו מוכנים לתת לו כסף ושלא ישחק אצלם,מכבי חייבת להעיף לפחות 4 שחקנים ולא משנה מה,בתור התחלה את ה2 שמשתחררים בדצמבר ובנוסף את בנדר להשאיל ולהעיף את פארמר,ואם יש מישו חזק במועדון אם שכל אז לפצות את אמבאקווה ולשחרר ,אם לא החוזה שלו הוא הראשון בבית.
אנחנו לא יכולים להמשיך אם הקרקס הזה והבדיחה הזו שהשחקנים האלה עושים מאיתנו,איפה האוהדים,איפה הפגנה מחוץ לאולם אחרי אימון?,איפה שלטים ושריקות בוז?,אנחנו פשוט אוהדים ומועדון קקה , נותנים לשחקנים לעשות מה שרוצים להשתין עלינו בקשת ולהפוך אותנו לבדיחה .
איפה הכבוד שלנו?,דברים כאלה לא עוברים אצל אוהדים מיוון וגם לא בכוכב האדום.
צריך להיתעורר אנחנו כל הזמן מדברים על כולם ומטיפים ואנחנו נותנים למועדון ולהנהלה ולשחקנים לחרבן לנו את הקבוצה שלנו ,ללא שום אמירה שלנו או מעשה,ככה נופלים מועדונים ,שהאוהדים עייפים ושבעים יש שחיקה ואז המועדון שוקע כי האוהדים לא מאמינים שזה באמת יכול לקרות,חיים עדין בעבר .
נערך לאחרונה על ידי אדם בתאריך 01 דצמבר 2015, 01:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2015, 05:27

אדם, לא הבנתי. אם הסגל דפוק ואין מה לעשות איתו, וטבק לא אשם, אז למה החליפו את גודס? בשביל להביא מאמן שלא מדבר שטויות בתקשורת (וכנראה שלא קראת את הציטוט למעלה)? לא חבל להוציא כל כך הרבה כסף על דובר?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2015, 05:30

החציל האצטקי כתב:להלן תגובת המאמן:

מאמן הקבוצה המפסידה, טבק, היה מאוכזב מחניכיו בסיום: "לא משנה מול מי משחקים יש אופציה שנפסיד. אנחנו לא מביאים מספיק רוח תחרותית ואנרגיות למשחק. (די, באמת?) יש לנו בעיה בקליעות, שזה עניין של כישרון. (צודק, חכם שכמוך) אבל ההגנה זה לא כישרון, אלא רצון ואנחנו לא רצינו הערב. (אמממממ לא בדיוק. צריך גם כשרון. אבל כן, השחקנים שרמוטות) אני צריך לדבר עם הצוות שלי (עם מי? הדובון או הגמד? אולי עם אחיך למחצה? בכל מקרה, אל תדאג- לאף אחד לא יהיה משהו טוב לומר), לא מבין עדיין מה קרה היום (חחחחח.... כאילו שזה משנה)".

"אם לא נשנה את המצב ואת ההרגלים שלנו, זאת תהיה שנה ארוכה מאוד עבורי ועבור האוהדים (מה אתה אומר!)", אמר המאמן. בכלליות סיפר המאמן כי ההגנה חייבת להשתפר: "אנחנו אחת הקבוצות שחוטפות הכי הרבה נקודות באירופה (אבחנה יפה). אנחנו צריכים לשחק הגנה יותר פיזית (עם מי, עם חולי הקרוהן, הזקן בלי הברכיים או השמן שלא יכול לזוז מטר?), אי אפשר לשחק ברמת יורוליג עם הגנה כזאת (מזל שתכף זה נגמר)". על שינוי עתידי בסגל אמר: "אני חושב שקבוצות ברמה הזאת (איזו רמה?) תמיד אפשר לשנות ותמיד צריכות לחפש שינויים (זה נכון, אבל איזו רמה?). אנחנו, ריאל מדריד (חחחחח... ברמה שלהם?? מה הקשר אחי?), מילאנו (כן, גם הם גרועים), קבוצות ברמה הזו תמיד מחפשות לשנות (השאלה אם השינוי הוא אכן שיפור. במקרה שלך- ספק...)".

געגועים לראיונות של גודס.
roy1000

הודעהעל ידי מני » 01 דצמבר 2015, 07:55

איך שלמה ארצי אומר: "זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יגמר...".

אשם מי שבנה את הקבוצה הזאת: וויציץ, אבי אבן וגודס.
נמאס לראות שוויציץ ואבי אבן עדיין נמצאים בקבוצה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2015, 09:44

מני כתב:איך שלמה ארצי אומר: "זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יגמר...".

הסוף מאוד קרוב. הפסד לססארי וזה הסןף.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 01 דצמבר 2015, 10:52

roy1000 כתב:
מני כתב:איך שלמה ארצי אומר: "זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה יגמר...".

הסוף מאוד קרוב. הפסד לססארי וזה הסןף.

הבעיה היא שזה לא הסוף. יש לנו עוד להתבזות ביורוקאפ, בגביע ובליגה.
סומך על ההנעלה שלנו ועל הצוות המקצועי הקרואטי שלנו.
סומך על פארמר שימשיך לשחק כאילו מדובר בטיול בר מצווה, סומך על רוצ׳סטי שיתן לכל שחקן מולו שביל לסל.
סומך על רנדל שיעשה עוד שטות של אדיוט על סמית שיהיה מעבר חצייה, סומך על אמבקווה שיפסיד בכל מצ׳ אפ ועל בנדר שיעשה 2 עבירות ב 2 פוזשנים, סומך על לאנסברג שיחטיא את מה שצריך ושיקלע שלא צריך. ובעיקר סומך על טבק שייקח פסק זמן ב 1.7 שניות שהמשחק גמור אבל לא ייקח שהקבוצה שלו חוטפת 10-0
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדם » 01 דצמבר 2015, 16:14

רוי לא הבנתי?
אתה ואני וכולם פה לא היתלוננו על גודס ?,לא רצינו בהחלפתו?,לא זעקנו?.
זכור לי שלא האמנו שלא מעיפים אותו ושמושכים יותר מידי זמן ,ועכשיו אנחנו כביכול מתלוננים שהחלפנו והעדפנו להישאר אם משו מקולקל אבל מוכר?.
כל קבוצה שלא מתפקדת צריכה שינוי ,נכון שכרגע מי שמנהל את מכבי ומי שבונה אותה עדיף כביכול שהמצב ישאר ככה כי הפעולות שלהם זה יותר נזק מתועלת ,אבל מה עדיף להמשיך להיתבזות ,לא עדיף את הסיכוי הקטן שנמצא ולנסות להחליף שחקנים ואולי יצא מזה משו?,אתה מעדיף להמשיך לסבול בידיעה שאין שום מצב שבסגל הזה יקרה משו שונה ,אתה יודע זה יכול להיות גרוע יותר ,כי כבר עכשיו יש חוסר אמון בין השחקנים ,וככל שזה מתגבר ככה גם מתגבר החוסר חשק והשבירה המנטלית היא כבר בדקה ה4 במשחק .
ככה שליפול יש עוד מקום ,לא כדאי איכשהו לנסות לשנות?,אתה תומך בהשארת המצב כמושהו?.
המשך הפסדים וחטיפת תבוסות ,גם אם נראה שזה כאילו השלמנו אם זה וכאילו מודעים שככה העונה וזה המצב ,יש לזה נזק הרבה יותר גדול ,אין כזה דבר יאלה בואו נגמור אם העונה ושנה הבאה נבנה משו חדש בתקווה שיהיה משו יותר טוב ,התודעה יוצרת נזק ,ההרתעה נזקת ,הכל מתקלקל הכל נפגע ,אתה רגיל לבוא בגישה ובצורה מסוימת למשחקים ,ופתאום אתה מגיע נחות בתור מועדון ואתה מגיע מפוחד והיריבים כבר לא סופרים אותך ,אנחנו רואים את הדברים האלה בשנים האחרונות איך כל זר בשתי שקל שמגיע לקבוצות בארץ מדבר כאילו אנחנו ברמה שלהם ,ולא מבין מי זו מכבי כי מה שהוא רואה ב5 שנים האחרונות זו מכבי פגיעה ומכבי חלשה .
אני רוצה לראות זרים שבאים למכבי ואומרים אנחנו רוצים להחזיר את הכבוד למכבי ,אנחנו רוצים להחזיר את המועדון למקום הראוי לו ,אנחנו נחזיר את ההרתעה,אני רואה לראות שיכות של הזרים ,אני רוצה זרים ברמה גבוהה מבחינת אישיות ומחויבות ומבחינת אינטילגנציה ולא שכירי חרב ולא תיירים ,שלא איכפת להם איזה חולצה לובשים ואיפה נמצאים,אני רוצה אנשים שבאים לעבוד ולא באים לעבודה.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2015, 16:21

אדם, אם המחליף הוא מאמן קרואטי שמגיע מקבוצת תחתית מספרד, מה הטעם להחליף את גודס? גודס היה גרוע, אבל אם מחליפים אותו במישהו גרוע אחר אז מה עשית פה? מהה ההבדל בין להתבזות עם גודס ללהתבזות עם טבק חוץ מהכסף שהלך לפח?
הסיכוי של טבק לרחת אליפות בארץ הוא קלוש. אין לו מושג איך עובדת הליגה בארץ והמאמנים הישראלים אוכלים אותו לארוחת בוקר.

טבק הוא בעיה בדיוק כמו שגודס היה בעיה. שניהם לא היו מעולם ראויים לאמן את מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 01 דצמבר 2015, 16:41

אני לא אומר שטבק מגדולי המאמנים ,קשה מאוד לשפוט אותו אם הסגל הזה ,קשה מאוד לשפוט אותו שישנם שחקנים בסגל שאין להם טיפת נשמה או איכפתיות ,אין להם אפילו כבוד עצמי ,אפשר להיות גרועים אבל לא להיות אפאטים וחסרי כבוד לעצמם בתור שחקנים ,עזוב למועדון לעצמם.
עכשיו בטח תגיד שגם לגודס היה את אותם שחקנים ,נכון ,אבל את גודס ראינו במשך שנה וחצי ,הבנו כבר את הענין איתו ,אבל טבק פה שבועיים וחצי ,היה שינוי ,אני עדין חושב שיש שינוי קטן ,הקבוצה טיפה יותר מכוונת,הבעיה העיקרית היא שהשחקנים לא מסוגלים לבצע או לעשות את הדברים שהמאמן רוצה מהם ,הם פשוט לא יכולים ,הגיע הזמן שנפנים את זה ,גם אם היה קזלאוזקאס או לא יודע מי ,זה לא משנה כי אין להם את היכולת ,אצל גודס בכלל נראנו כמו קבוצה חסרת כיוון ודרך ,עכשיו אנחנו נראים גרוע אבל יש ניסיון לעשות משו ,אבל פעם הרגלים פשוט לא זזות ,פעם זה חוסר שכל של שחקנים או חוסר יכולת .
הכוונה שלי לחוסר יכולת זה ,ששחקנים אצלנו לא מסוגלים לשמור על עמוד חשמל ,תראה ניב ברקוביץ לוקח את רוצסטי ופארמר לסל בקלות ,מה תעשה?,בהתקפה אין לך שחקן אחד שיכול לעבור שחקן או לשבור הגנה ולכווץ הגנה או ולשחרר לקלעים ,אז מזה משנה איזה תרגילים תביא?,אמבאקווה לא מסוגל לתפוס כדור או לפגוע אפילו בכיוון של הטבעת ,אז זה קשור לטבק?.
היתי מסכים איתך בלי בעיה ,אפילו אם היה מישו אחד נורמלי לא סגל פשוט שחקן אחד שיכול לענות על אחד מהצרכים ,אבל לשפוט אותו אם חבורת הזבל הזו .
אני מבין את הכוונה שלך ,אתה אומר מי שנמצא אם ההגה הם אנשים חסרי מקצוע ,אני לא מוכן שאחרי כל הכשלונות שלהם הם יעשו עוד איזה שינוי או איזה החתמה ,כי זה יראה כמו הצרות שלהם ,אבל אלה האנשים שמנהלים את המועדון הם יעשו את זה שנה הבאה גם ככה ,אני כבר לא יכול לסבול לראות את מכבי ,אני אתמול באתי רק בסוף ,אני סובל אני מרגיש מבויש ,זה נהיה בושה וסבל ,אני מוכן לפחות למען הסר ספק לקבל כל שינוי העיקר לפחות לנסות לשנות ולא להמשיך לראות את אותם אנשים עלובים משחקים .
האפשרות בתור אוהדים למחות ולעשות מעשה נגד ההנהלה צריכה להיעשות כבר.
אדם

הודעהעל ידי ankram » 01 דצמבר 2015, 18:13

טבק נכשל עד כה בדברים הכי פשוטים שהוא היה אמור לעשות , לייצב את הסגל , לקבוע רוטציה קבועה , לתת לשחקנים דקות במקום להכניס ולהוציא שחקנים כאילו זאת מכונת כביסה , הוא סה"כ הוסיף עוד אימון , שחק עוד יותר את השחקנים הפצועים שלנו , ותו לא.
פסק הזמן שהוא לקח אמש ב 1.7 שניות לסוף , עשה לי דה זה וו למשחק שגודס ניהל השנה מול הפועל ירושליים , איזה מאמן ראוי עושה דבר כזה ולא לוקח פסק זמן לפני ההתקפה החשובה במשחק.
מאד מאד מאכזב , אבל לא ציפיתי ליותר מעוד מציאה של ניקולה וויצ'יץ'.

הגיע זמן הקהל , הקהל יכול להעיף את ניקו , אבי אבן , בוגטין ודני פדרמן מהקבוצה אם הוא יצא נגדם במשחקי בית , רצוי גם שהקהל ייתן לקבוצה להתבשל במיץ של עצמה במשחקי החוץ באירופה , אין שום סיבה שהמועדון הזה כרגע , שחירבן על הקהל שלו , ומחרבן על הקהל שלו כבר שנים , "יהנה" מגדוד של קהל שבא לכל משחק.
אני מקווה שנתחיל לראות שילוט , וקריאות קצובות לפדרמן וניקו שיעזבו את הקבוצה , אם הקהל לא יעשה כלום וימשיך לממן את משפחת פדרמן דרך 100% מנויים , כלום לא ישתנה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים