המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:הוא שחקן טוב ולא הבעיה של מכבי. מהבודדים בקבוצה שיכול לשחק ברמת יורוליג ולהתחרות.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא שחקן טוב ולא הבעיה של מכבי. מהבודדים בקבוצה שיכול לשחק ברמת יורוליג ולהתחרות.
צודק. אין ספק שמדובר בשחקן יורוליג מוכח. מהגדולים בדורו. היה מצויין בסיינה וויטוריה. שחקן גדול של קבוצות גדולות. שם את תיאודוסיץ' בכיס הקטן.
LIAV10 כתב:אם משאירים אותו אז חייבים להביא לפחות שני גארדים, סליחה, שחורים.
זר (קומבו), יוגב
זר (קומבו), רוצ׳סטי, דוגי
סמית׳ (ישאר אם תאהבו את זה או לא), סילבן (כנ״ל)
לקו הקדמי אני מחזיר את טיוס שהוכיח שהוא טוב יותר מכל הזבל שעבר לנו העונה שם, הוא גם ישראלי ואנחנו צריכים את זה אחרי שדמבו יעזוב.
מתאים לי משהו כמו:
מילר, בנדר, 4-5 זר
5 זר (אולי שיהיה גם טוב לשם שינוי?), טיוס
felix_r כתב:LIAV10 כתב:אם משאירים אותו אז חייבים להביא לפחות שני גארדים, סליחה, שחורים.
זר (קומבו), יוגב
זר (קומבו), רוצ׳סטי, דוגי
סמית׳ (ישאר אם תאהבו את זה או לא), סילבן (כנ״ל)
לקו הקדמי אני מחזיר את טיוס שהוכיח שהוא טוב יותר מכל הזבל שעבר לנו העונה שם, הוא גם ישראלי ואנחנו צריכים את זה אחרי שדמבו יעזוב.
מתאים לי משהו כמו:
מילר, בנדר, 4-5 זר
5 זר (אולי שיהיה גם טוב לשם שינוי?), טיוס
זה שפעם הוא היה טוב, לא אומר שהוא טוב גם עכשיו. העונה הוא לא עושה כלום.
חבל שאתה יוצא בהצהרות מבלי לעקוב אחרי מה שקורה.
המספרים של טיוס העונה: 5.6 נקודות + 2.3 כ"ח למשחק
jol9 כתב:הוא השחקן הכי טוב בקבוצה...
מרגע שקיבל את המפתחות, מכבי מנצחת.
ושוב - לא מבין למה הם לא מקשיבים לך ולא מוציאים את כריס פול מהפריזר. היה יכול לעזור לנו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא השחקן הכי טוב בקבוצה...
ושוב - לא מבין למה הם לא מקשיבים לך ולא מוציאים את כריס פול מהפריזר. היה יכול לעזור לנו.
המשפט הראשון ממש לא אומר כלום. הוא שחקן של קובוצות יורוקאפ. אם לשם אתה שואף, אז באמת תן לו את המפתחות ותסיים את העונה עם גביע ווינר כתואר היחידי שלך.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא השחקן הכי טוב בקבוצה...
המשפט הראשון ממש לא אומר כלום. הוא שחקן של קובוצות יורוקאפ. אם לשם אתה שואף, אז באמת תן לו את המפתחות ותסיים את העונה עם גביע ווינר כתואר היחידי שלך.
במה שקרה השנה, טיילור הוא האחרון שאפשר להאשים.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא השחקן הכי טוב בקבוצה...
במה שקרה השנה, טיילור הוא האחרון שאפשר להאשים.
אי אפשר להאשים אותו בדיוק כמו שאי שאפשר היה להאשים את דייויד אנקראם בזמנו. שניהם שחקנים שמעולם לא היו אמורים להגיע למכבי והאשמה היא על מי שהביא אותם. לפחות מאנקראם היה אפשר להיפטר אחרי עונה אחת. מרוצ'סטי אי אפשר גם להיפטר.
jol9 כתב:מה הקשר בין רוצ'סטי לבין אנקראם?
במה הם דומים?
אני לא שמעתי ממך שום דבר חוץ מכמה מנטרות שהחלטת מראש ללכת עליהן, ומהיום הראשון לא זזת מהן מילימטר.
זה לא רציני ואי אפשר באמת לנהל ככה דיון ענייני.
roy1000 כתב:jol9 כתב:מה הקשר בין רוצ'סטי לבין אנקראם?
במה הם דומים?
אני לא שמעתי ממך שום דבר חוץ מכמה מנטרות שהחלטת מראש ללכת עליהן, ומהיום הראשון לא זזת מהן מילימטר.
זה לא רציני ואי אפשר באמת לנהל ככה דיון ענייני.
מה לא ברור? שניהם סקוררים של קבוצות קטנות שלא משחקים הגנה וחייבים את הכדור ביד. שני שחקנים די דומים.
אז בוא ננהל דיון ענייני - באיזה קבוצה גדולה רוצ'סטי הצליח? אתה באמת חושב שקבוצה שרוצ'סטי הוא שחקן מרכזי בה יכולה להגיע למשהו?
מקאדו 3 כתב:באיזה קבוצה גדולה טייריס רייס הצליח לפני מכבי ? והאפמן ? ומקדונלד ? וייש עוד הרבה דוגמאות ואיך זה מחזק את הטענה האובססיבית שלך שרוצ'סטי סתם שחקן כשכולנו רואים שהשיפור היחסי של מכבי בתקופה האחרונה הוא בעיקר בזכותו ?
roy1000 כתב:מקאדו 3 כתב:באיזה קבוצה גדולה טייריס רייס הצליח לפני מכבי ? והאפמן ? ומקדונלד ? וייש עוד הרבה דוגמאות ואיך זה מחזק את הטענה האובססיבית שלך שרוצ'סטי סתם שחקן כשכולנו רואים שהשיפור היחסי של מכבי בתקופה האחרונה הוא בעיקר בזכותו ?
רוצ'סטי בן 30. בני כמה היו השחקנים האחרים שציינת? אני בטוח שאתה יכול להבין את ההבדל.
השיפור (המאוד) היחסי של מכבי הוא בזכות רוצ'סטי? אני לא בטוח מה בדיוק כל כך מלהיב בשחקן שקולע 12 נקודות ב- 4/15 מהשדה ואיזה "שיפור" זה בדיוק יכול להביא, אבל אה יודע מה - בוא נלך איתך. מה אתה חושב שזה אומר על מכבי אם היא הפכה לקבוצה של רוצ'סטי? הבחור משחק כבר איזה עשור באירופה. מה הקבוצה שהגיעה הכי רחוק בעשור הזה עם רוצ'סטי כשחקן המוביל שלה? אני אגיד את זה שוב בצורה הכי ברורה - אם טיילור רוצ'סטי הוא השחקן המוביל של מכבי, גביע ווינר יהיה התואר היחידי שבו נזכה השנה.
החציל האצטקי כתב:ולמה שרוצ׳סטי לא ישאר ויוגב אוחיון ירד לתפקיד של רכז שלישי כמו שהוא אמור להיות בכל קבוצה מתוקנת?
כמה גארדים עם יכולת הסקורינג של רוצ׳סטי יש באירופה?
אם פארמר היה מה שפארמר אמור להיות, זה מה שהיה צריך לקרות כבר השנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־16 אורחים