טיילור רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טיילור רוצ'סטי

הודעהעל ידי toja27 » 18 דצמבר 2015, 17:12

זה השחקן היחיד ביחד עם פניני שאני בטוח שאני רוצה בקבוצה. לשחקן הזה יש באמת קלאס, נעים לראות אותו משחק. החכמה שצריך לצוות לידו מישהו שמשלים אותו. שחקן כמו דלייני( שעליו דיברתי לפני כמה שנים כשאנשים חלמו על פארגו) ישלים אותו בצורה מצויינת. אני רוצה להשאיר משהו טוב כשיש לך אותו ביד ולא לשחרר אותו כדי להביא איזה מישהו סטייל היקמן והיגינס ושחקנים כאלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 דצמבר 2015, 17:16

הוא שחקן טוב ולא הבעיה של מכבי. מהבודדים בקבוצה שיכול לשחק ברמת יורוליג ולהתחרות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2015, 19:15

החציל האצטקי כתב:הוא שחקן טוב ולא הבעיה של מכבי. מהבודדים בקבוצה שיכול לשחק ברמת יורוליג ולהתחרות.

צודק. אין ספק שמדובר בשחקן יורוליג מוכח. מהגדולים בדורו. היה מצויין בסיינה וויטוריה. שחקן גדול של קבוצות גדולות. שם את תיאודוסיץ' בכיס הקטן.
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 דצמבר 2015, 19:37

הוא הזר היחיד שמתפקד והוא הבעיה האחרונה של מכבי , אני חושב שאמבקווה וגם שני ה 'קדושים ' סמית ורנדל הם אכזבות גדולות יותר למרות האיתרוג שעושים להם בתיקשורת ואת פארמר חבל אפילו להזכיר , מה גם שרוצסטי מראה הרבה אכפתיות גם כשהו על הספסל , הוא היחיד שכמעט תמיד עומד ומעודד ואני לא מבין מה אתה כל כך אנטי כלפיו רוי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 20:01

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:הוא שחקן טוב ולא הבעיה של מכבי. מהבודדים בקבוצה שיכול לשחק ברמת יורוליג ולהתחרות.

צודק. אין ספק שמדובר בשחקן יורוליג מוכח. מהגדולים בדורו. היה מצויין בסיינה וויטוריה. שחקן גדול של קבוצות גדולות. שם את תיאודוסיץ' בכיס הקטן.

הוא השחקן הכי טוב בקבוצה...
מרגע שקיבל את המפתחות, מכבי מנצחת.

ושוב - לא מבין למה הם לא מקשיבים לך ולא מוציאים את כריס פול מהפריזר. היה יכול לעזור לנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 דצמבר 2015, 20:19

אם משאירים אותו אז חייבים להביא לפחות שני גארדים, סליחה, שחורים.

זר (קומבו), יוגב
זר (קומבו), רוצ׳סטי, דוגי
סמית׳ (ישאר אם תאהבו את זה או לא), סילבן (כנ״ל)

לקו הקדמי אני מחזיר את טיוס שהוכיח שהוא טוב יותר מכל הזבל שעבר לנו העונה שם, הוא גם ישראלי ואנחנו צריכים את זה אחרי שדמבו יעזוב.
מתאים לי משהו כמו:
מילר, בנדר, 4-5 זר
5 זר (אולי שיהיה גם טוב לשם שינוי?), טיוס
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 18 דצמבר 2015, 20:21

LIAV10 כתב:אם משאירים אותו אז חייבים להביא לפחות שני גארדים, סליחה, שחורים.

זר (קומבו), יוגב

לקו הקדמי אני מחזיר את טיוס שהוכיח שהוא טוב יותר מכל הזבל שעבר לנו העונה שם, הוא גם ישראלי ואנחנו צריכים את זה אחרי שדמבו יעזוב.
מתאים לי משהו כמו:
מילר, בנדר, 4-5 זר

זה שפעם הוא היה טוב, לא אומר שהוא טוב גם עכשיו. העונה הוא לא עושה כלום.
חבל שאתה יוצא בהצהרות מבלי לעקוב אחרי מה שקורה.

המספרים של טיוס העונה: 5.6 נקודות + 2.3 כ"ח למשחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 דצמבר 2015, 20:34

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:אם משאירים אותו אז חייבים להביא לפחות שני גארדים, סליחה, שחורים.

זר (קומבו), יוגב

מתאים לי משהו כמו:
מילר, בנדר, 4-5 זר

זה שפעם הוא היה טוב, לא אומר שהוא טוב גם עכשיו. העונה הוא לא עושה כלום.
חבל שאתה יוצא בהצהרות מבלי לעקוב אחרי מה שקורה.

המספרים של טיוס העונה: 5.6 נקודות + 2.3 כ"ח למשחק

אני חושב שהוא מסוג השחקנים שמצליחים רק במכבי, אולי׳, פאו׳ ו...אתה רואה לאיפה אני חותר.
ידעתי שהוא לא יצליח שם ולא יקבל הרבה דקות בכזה קו קדמי.
יותר גרוע מאמבקוואה הוא לא יהיה, נכון? אני הייתי רוצה אותו עם סנטר טוב ועוד 4-5 כזה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 18 דצמבר 2015, 20:35

גם במכבי הוא היה חלש בעונה שעברה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 18 דצמבר 2015, 20:39

פספסתי את רוב המשחקים, אבל ממה שכן ראיתי הוא היה סבבה, זה השחקן שהוא, הוא לא סטאר, אבל הוא חוסם אדיר, ריבאונדר לא רע, וחי בהתקפה משאריות ודאנקים, ה5 המחליף הקלאסי מבחינתי.
חוץ מזה שאתה חייב בעונה הבאה ישראלי בכיר בקו הקדמי, עולה לך שם?
אגב שכחתי את פניני מקודם, גם הוא צריך להמשיך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2015, 20:40

jol9 כתב:הוא השחקן הכי טוב בקבוצה...

ושוב - לא מבין למה הם לא מקשיבים לך ולא מוציאים את כריס פול מהפריזר. היה יכול לעזור לנו.

המשפט הראשון ממש לא אומר כלום. הוא שחקן של קובוצות יורוקאפ. אם לשם אתה שואף, אז באמת תן לו את המפתחות ותסיים את העונה עם גביע ווינר כתואר היחידי שלך.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 23:38

roy1000 כתב:

המשפט הראשון ממש לא אומר כלום. הוא שחקן של קובוצות יורוקאפ. אם לשם אתה שואף, אז באמת תן לו את המפתחות ותסיים את העונה עם גביע ווינר כתואר היחידי שלך.

במה שקרה השנה, טיילור הוא האחרון שאפשר להאשים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 דצמבר 2015, 23:43

jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אי אפשר להאשים אותו בדיוק כמו שאי שאפשר היה להאשים את דייויד אנקראם בזמנו. שניהם שחקנים שמעולם לא היו אמורים להגיע למכבי והאשמה היא על מי שהביא אותם. לפחות מאנקראם היה אפשר להיפטר אחרי עונה אחת. מרוצ'סטי אי אפשר גם להיפטר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2015, 23:52

roy1000 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:

אי אפשר להאשים אותו בדיוק כמו שאי שאפשר היה להאשים את דייויד אנקראם בזמנו. שניהם שחקנים שמעולם לא היו אמורים להגיע למכבי והאשמה היא על מי שהביא אותם. לפחות מאנקראם היה אפשר להיפטר אחרי עונה אחת. מרוצ'סטי אי אפשר גם להיפטר.

מה הקשר בין רוצ'סטי לבין אנקראם?
במה הם דומים?

אני לא שמעתי ממך שום דבר חוץ מכמה מנטרות שהחלטת מראש ללכת עליהן, ומהיום הראשון לא זזת מהן מילימטר.
זה לא רציני ואי אפשר באמת לנהל ככה דיון ענייני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 דצמבר 2015, 08:17

jol9 כתב:מה הקשר בין רוצ'סטי לבין אנקראם?
במה הם דומים?

אני לא שמעתי ממך שום דבר חוץ מכמה מנטרות שהחלטת מראש ללכת עליהן, ומהיום הראשון לא זזת מהן מילימטר.

מה לא ברור? שניהם סקוררים של קבוצות קטנות שלא משחקים הגנה וחייבים את הכדור ביד. שני שחקנים די דומים.

אז בוא ננהל דיון ענייני - באיזה קבוצה גדולה רוצ'סטי הצליח? אתה באמת חושב שקבוצה שרוצ'סטי הוא שחקן מרכזי בה יכולה להגיע למשהו?
roy1000

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 19 דצמבר 2015, 08:36

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מה הקשר בין רוצ'סטי לבין אנקראם?
במה הם דומים?

מה לא ברור? שניהם סקוררים של קבוצות קטנות שלא משחקים הגנה וחייבים את הכדור ביד. שני שחקנים די דומים.

אז בוא ננהל דיון ענייני - באיזה קבוצה גדולה רוצ'סטי הצליח? אתה באמת חושב שקבוצה שרוצ'סטי הוא שחקן מרכזי בה יכולה להגיע למשהו?

באיזה קבוצה גדולה טייריס רייס הצליח לפני מכבי ? והאפמן ? ומקדונלד ? וייש עוד הרבה דוגמאות ואיך זה מחזק את הטענה האובססיבית שלך שרוצ'סטי סתם שחקן כשכולנו רואים שהשיפור היחסי של מכבי בתקופה האחרונה הוא בעיקר בזכותו ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 19 דצמבר 2015, 08:43

מקאדו 3 כתב:באיזה קבוצה גדולה טייריס רייס הצליח לפני מכבי ? והאפמן ? ומקדונלד ? וייש עוד הרבה דוגמאות ואיך זה מחזק את הטענה האובססיבית שלך שרוצ'סטי סתם שחקן כשכולנו רואים שהשיפור היחסי של מכבי בתקופה האחרונה הוא בעיקר בזכותו ?

רוצ'סטי בן 30. בני כמה היו השחקנים האחרים שציינת? אני בטוח שאתה יכול להבין את ההבדל.

השיפור (המאוד) היחסי של מכבי הוא בזכות רוצ'סטי? אני לא בטוח מה בדיוק כל כך מלהיב בשחקן שקולע 12 נקודות ב- 4/15 מהשדה ואיזה "שיפור" זה בדיוק יכול להביא, אבל אה יודע מה - בוא נלך איתך. מה אתה חושב שזה אומר על מכבי אם היא הפכה לקבוצה של רוצ'סטי? הבחור משחק כבר איזה עשור באירופה. מה הקבוצה שהגיעה הכי רחוק בעשור הזה עם רוצ'סטי כשחקן המוביל שלה? אני אגיד את זה שוב בצורה הכי ברורה - אם טיילור רוצ'סטי הוא השחקן המוביל של מכבי, גביע ווינר יהיה התואר היחידי שבו נזכה השנה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 19 דצמבר 2015, 11:38

roy1000 כתב:
מקאדו 3 כתב:באיזה קבוצה גדולה טייריס רייס הצליח לפני מכבי ? והאפמן ? ומקדונלד ? וייש עוד הרבה דוגמאות ואיך זה מחזק את הטענה האובססיבית שלך שרוצ'סטי סתם שחקן כשכולנו רואים שהשיפור היחסי של מכבי בתקופה האחרונה הוא בעיקר בזכותו ?

רוצ'סטי בן 30. בני כמה היו השחקנים האחרים שציינת? אני בטוח שאתה יכול להבין את ההבדל.

השיפור (המאוד) היחסי של מכבי הוא בזכות רוצ'סטי? אני לא בטוח מה בדיוק כל כך מלהיב בשחקן שקולע 12 נקודות ב- 4/15 מהשדה ואיזה "שיפור" זה בדיוק יכול להביא, אבל אה יודע מה - בוא נלך איתך. מה אתה חושב שזה אומר על מכבי אם היא הפכה לקבוצה של רוצ'סטי? הבחור משחק כבר איזה עשור באירופה. מה הקבוצה שהגיעה הכי רחוק בעשור הזה עם רוצ'סטי כשחקן המוביל שלה? אני אגיד את זה שוב בצורה הכי ברורה - אם טיילור רוצ'סטי הוא השחקן המוביל של מכבי, גביע ווינר יהיה התואר היחידי שבו נזכה השנה.

רוצ'סטי לא אשם בזה שהוא השחקן המוביל של מכבי, נכון?
לפחות הוא לקח אחריות, מה שאחרים לא עשו.

הכי מצחיק זה שאתה רץ לבקר את האנשים שעוד מנסים לעשות משהו העונה... חסר לך את מי לבקר לפניהם? מה אתה יוסי?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 דצמבר 2015, 12:58

ולמה שרוצ׳סטי לא ישאר ויוגב אוחיון ירד לתפקיד של רכז שלישי כמו שהוא אמור להיות בכל קבוצה מתוקנת?
כמה גארדים עם יכולת הסקורינג של רוצ׳סטי יש באירופה?
אם פארמר היה מה שפארמר אמור להיות, זה מה שהיה צריך לקרות כבר השנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 19 דצמבר 2015, 13:57

החציל האצטקי כתב:ולמה שרוצ׳סטי לא ישאר ויוגב אוחיון ירד לתפקיד של רכז שלישי כמו שהוא אמור להיות בכל קבוצה מתוקנת?
כמה גארדים עם יכולת הסקורינג של רוצ׳סטי יש באירופה?
אם פארמר היה מה שפארמר אמור להיות, זה מה שהיה צריך לקרות כבר השנה.

בינתיים, עדיין לא החצמנו טופ 16 כשיוגב רכז ראשון. בסופו של יום, רוצ'סטי לא מתאים לקבוצה כמו מכבי, בלי קשר לשחקנים סביבו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל, שמוליק ו־12 אורחים