אפשר לעוף כבר מהליגה האדריאטית הדבילית הזאת?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אפשר לעוף כבר מהליגה האדריאטית הדבילית הזאת?

הודעהעל ידי felix_r » 28 אוקטובר 2011, 10:58

jol9,
נכון, גם בשנה שעברה, אבל להזכירך, את איידסון החתים פיני גרשון עוד לפני שהעונה הסתיימה.
את פארגו החתימה ההנהלה בעודף שנשאר אחרי כולם, ההנהלה ראתה אותו כל השנה בליגה בניגוד לבלאט.
אז בעצם דיוויד החתים רק את סופו והנדריקס. לא רע בכלל, אבל אני בספק גדול שסופו הפרובלמטי היה הבחירה של בלאט, ולא משהו שההנהלה הנחיתה עליו.

אני זוכר את דיוויד בקדנציה הקודמת בונה לנו קבוצה של שחקנים בנוניים כמו: קווינסי לואיס, מרכוס גורי, חוסיין בשוק, בנו אודריך... זה קצת מזכיר לי את מה שהוא (או לא הוא) בנה לנו העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 28 אוקטובר 2011, 11:01

felix_r כתב:jol9,
נכון, גם בשנה שעברה, אבל להזכירך, את איידסון החתים פיני גרשון עוד לפני שהעונה הסתיימה.
את פארגו החתימה ההנהלה בעודף שנשאר אחרי כולם, ההנהלה ראתה אותו כל השנה בליגה בניגוד לבלאט.
אז בעצם דיוויד החתים רק את סופו והנדריקס. לא רע בכלל, אבל אני בספק גדול שסופו הפרובלמטי היה הבחירה של בלאט, ולא משהו שההנהלה הנחיתה עליו.

אני זוכר את דיוויד בקדנציה הקודמת בונה לנו קבוצה של שחקנים בנוניים כמו: קווינסי לואיס, מרכוס גורי, חוסיין בשוק, בנו אודריך... זה קצת מזכיר לי את מה שהוא (או לא הוא) בנה לנו העונה.

מה שאמרת עם פארגו לא מדויק... בלאט אמר שהוא עקב אחריו והיה האופציה הראשונה, אבל הוא לא יכל להגיע כי הוא רצה NBA. ואז חזרו אליו אחרי הסיפור עם טורנס
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2011, 11:20

felix_r כתב:jol9,

אני נוטה להאמין שאנשים לומדים ומשתפרים ככל שהזמן עובר ולא משמרים את הטעויות שלהם לכל אורך חייהם, וזה נכון מבחינתי גם בהקשר של דייויד.
זה שהוא בנה אז את הקבוצה לא ממש טוב, לא אומר עדיין כלום לגבי הקבוצה הזאת.

ברור שיש בה ליקויים חמורים ובולטים, אבל אני לאו דווקא חושב שאפשר לייחס לו את כל הליקויים האלה. למשל במקום הקו האחורי שיש לנו היום
במצב המתוכנן, היו אמורים להיות לנו פארגו והלפרין (ומן הסתם עוד שחקן - אולי פאפאס).

סמית' הוא כנראה באמת סוג של פלופ של דייויד, אם כי אני עדיין נוטה לא לשפוט אותו ולתת לו את הקרדיט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 אוקטובר 2011, 11:29

באמת יש פה כבר דיון מי אשם בפלופ של סמית או שאני חולם? בחיי שזה הזוי.
יוסי22

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 28 אוקטובר 2011, 12:43

לפי דעתי לא צריך להתייחס לליגת קופל ולהעלות שחקנים כמו אוחיון שאייר בורשטיין סמית' וג'יימס 40 דקות כל אחד ולתת לאיזה אוהד מכבי לאמן ולהשאיר את שאר השחקנים בבית שינוחו ממש לא משנה אם נפסיד או לא למרות שננצח את רוב הקבוצות גם עם השחקנים האלה

בשביל מה לשחק עם פארמר בלו אליהו פניני לאנגפורד שחורצי והנדריקס?
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2011, 12:49

JasonWilliams12 כתב:לפי דעתי לא צריך להתייחס לליגת קופל ולהעלות שחקנים כמו אוחיון שאייר בורשטיין סמית' וג'יימס 40 דקות כל אחד ולתת לאיזה אוהד מכבי לאמן ולהשאיר את שאר השחקנים בבית שינוחו ממש לא משנה אם נפסיד או לא למרות שננצח את רוב הקבוצות גם עם השחקנים האלה

בשביל מה לשחק עם פארמר בלו אליהו פניני לאנגפורד שחורצי והנדריקס?

גם אני חשבתי שזה רעיון טוב, אבל אז אתה יוצר שתי קבוצות וזה בעייתי בפני עצמו. מכבי כבר ניסתה את הרעיון הזה של 3 מסגרות וזה נכשל. לא יודע למה עושים את זה שוב.
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 אוקטובר 2011, 12:50

זה מסוג ההצעות של יעברו אף פעם במכבי, בטח כל עוד שמעון מנהל את העסק ( לפחות רשמית ).

מכבי צריכה להיפרד מהאדריאטית הקיץ ולהילחם על עקרונותיה בארץ כדי לקפל את המנהלת והעומד בראשה, זו הדרך הנכונה.

משחקים בליגה האדריאטית לא מוסיפים כלום לעומת משחקים בליגת קופל. אין כמעט יתרון מקצועי או הכנה ליורוליג וברור שהנסיעות שוחקות ופוגעות מנטלית ופיזית בשחקנים.
גם מקצועית, מכבי הביאה יותר שחקנים טובים מליגת קופל מאשר מהליגה האדריאטית שפתאום הפכה לאיזה שוס בגלל כל מיני שמות סרביים - קרואטיים שרובם נגרים לא אתלטיים, בטח הגארדים.

ופרטיזן עוד אמורה להיות הטובה בינהן. ( מעניין איך היא תראה בלי שחקני הנ.ב.א שלה ). :confused
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 28 אוקטובר 2011, 13:00

אין ספק שזאת שטות האדריאטית
אתה מעדיף שהשחקנים יראו ככה? או שהיו שני קבוצות?
שנה הבאה מכבי צריכה לומר לליגת קופל או שתחזיר את הליגה לאיך שהייתה ללא חוק רוסי ללא הגבלה של 4 זרים ללא הגבלת תקציב וללא פיינל פור או שמכבי עוזבת את קופליג ועוברת לאדריאטית ללא חזרה
למרות שעדיף הליגה גם אם ישאירו את הפיינל פור
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 אוקטובר 2011, 15:21

כל מי שחושב שאם מכבי תעזוב את הליגה האדריאטית ואז תלקק דבש בקופליג, טועה ומטעה.
למרות שבמנהלת עושים קולות שהולכים לבטל את הפיינל-פור, הוא עדיין לא בוטל רשמית (וייתכן שגם לא יובטל בכלל) ואם בכל זאת יבוטל, זה לא יקרה בלי לתת איזושהי סוכריה לשאר קבוצות הליגה.
השריף החדש של הקופליה, חיים אוחיון, אוחז חזק באשכיו של קופל וכבר הצהיר שהפיינל-פור יבוטל רק בתנאי שתהיה תקרת שכר.
האם אנחנו באמת רוצים להשאר בליגה שתגרום לתקציב שלנו להיות כרבע ממה שהוא עכשיו? האם אנו רוצים להמשיך את השקר המכוער הנקרא "הפיינל פור הישראלי"?
כל זה בכלל מבלי להזכיר שההשתתפות בליגה המקומית לא מכניסה יותר מדי כסף (הרבה פחות מאשר האדריאטית) ואינה תורמת למכבי מבחינה מקצועית.

אם ההשתפות העונה בליגה האדריאטית נועדה ליצור מצב עתידי בו מכבי תשחק רק בליגה האדריאטית וביורליג ו/או חזרה לליגה המקומית בשלב הפלייאוף לאחר השתתפות באדריאטית, אז אולי כדאי שנסבול קצת העונה בכדי שיהיה טוב יותר בעתיד.
אם אילו המטרות של מכבי לעתיד הקצת יותר רחוק, אז הכיוון הזה הוא דוקא די נכון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2011, 17:08

חביב אורנג'ד כתב:כל מי שחושב שאם מכבי תעזוב את הליגה האדריאטית ואז תלקק דבש בקופליג, טועה ומטעה.
למרות שבמנהלת עושים קולות שהולכים לבטל את הפיינל-פור, הוא עדיין לא בוטל רשמית (וייתכן שגם לא יובטל בכלל) ואם בכל זאת יבוטל, זה לא יקרה בלי לתת איזושהי סוכריה לשאר קבוצות הליגה.
השריף החדש של הקופליה, חיים אוחיון, אוחז חזק באשכיו של קופל וכבר הצהיר שהפיינל-פור יבוטל רק בתנאי שתהיה תקרת שכר.
האם אנחנו באמת רוצים להשאר בליגה שתגרום לתקציב שלנו להיות כרבע ממה שהוא עכשיו? האם אנו רוצים להמשיך את השקר המכוער הנקרא "הפיינל פור הישראלי"?
כל זה בכלל מבלי להזכיר שההשתתפות בליגה המקומית לא מכניסה יותר מדי כסף (הרבה פחות מאשר האדריאטית) ואינה תורמת למכבי מבחינה מקצועית.

אם ההשתפות העונה בליגה האדריאטית נועדה ליצור מצב עתידי בו מכבי תשחק רק בליגה האדריאטית וביורליג ו/או חזרה לליגה המקומית בשלב הפלייאוף לאחר השתתפות באדריאטית, אז אולי כדאי שנסבול קצת העונה בכדי שיהיה טוב יותר בעתיד.
אם אילו המטרות של מכבי לעתיד הקצת יותר רחוק, אז הכיוון הזה הוא דוקא די נכון.

הדבר הטוב היחידי שאני רואה בליגה הזאת זה היכולת לשחק עם מי שרוצים מתי שרוצים.
פרט לכך, הרמה של האדריאטית לא מצדיקה את העומס ואת הנסיעות. אני לא זוכר לגמרי את אותה העונה עם האדריאטית אבל אני כן זוכר שלא הייתי רואה
את משחקי האדריאטית בכלל, אבל גם במשחקי היורוליג אני זוכר קבוצה די עייפה וכבדה, שלא רצה ולא דורסת.

אם זה מה שמצפה לנו גם העונה, אז צריך לעוף מהאדריאטית מיידית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2011, 17:18

גרינוולד כתב את טור הדעה הקבוע שלו. ומבלי להתיחס לכל הדברים הממוחזרים שם, הוא מעלה תהייה אחת דווקא מעניינת, אבל לא בטוח שישימה.
האם מכבי יכולה להגיע לאדריאטית עם שחקנים מהנוער, או מהסגל של מגידו?

כלומר, לא כל הסגל ממגידו, אלא 7-8 שחקנים מהסגל הבכיר, ועוד 4-5 צעירים.
סה"כ אנחנו גם מדברים על זה הרבה מאוד זמן כאן. האדריאטית והליגה חייבים להיות פלטפורמה שבה שחקנים נכנסים לכושר וצוברים ביטחון
והקבוצה מתחברת.
סמית', לאנגפורד, שייר, אוחיון וג'יימס, אלה הפרוייקטים הכי בוערים של מכבי, וחשוב שחמשתם יישחקו הרבה מחר. ליאור, סופו ופארמר צריכים לקבל מנוחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 28 אוקטובר 2011, 18:42

חביב אורנג'ד כתב:השריף החדש של הקופליה, חיים אוחיון, אוחז חזק באשכיו של קופל וכבר הצהיר שהפיינל-פור יבוטל רק בתנאי שתהיה תקרת שכר.

למה מי הוא בכלל? אם לא טוב לו, שיפרוש מהליגה. יש כדורסל גם בלעדי הגליל.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2011, 22:16

אני לא מבין למה שווה לעשות מלחמת עולם סביב עניין הפיינל פור. הרי ברור לכולם שמכבי עולה על הליגה ב-3 דרגות. לא כזה מפריע לי עניין הפיינל פור - אז מקסימום מפסידים את גביע קופל פעם בכמה שנים. זה סוף העולם? זה משנה משהו?

אני היחיד שחושב שאפשר לחיות עם ליגת קופל כמו שהיא? הרי מכבי עשתה עונה נפלאה בעונה שעברה (בכל המסגרות). מי צריך את הטמטום הזה של האדריאטית?
roy1000

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 28 אוקטובר 2011, 22:28

roy1000 כתב:אני לא מבין למה שווה לעשות מלחמת עולם סביב עניין הפיינל פור. הרי ברור לכולם שמכבי עולה על הליגה ב-3 דרגות. לא כזה מפריע לי עניין הפיינל פור - אז מקסימום מפסידים את גביע קופל פעם בכמה שנים. זה סוף העולם? זה משנה משהו?

אני היחיד שחושב שאפשר לחיות עם ליגת קופל כמו שהיא? הרי מכבי עשתה עונה נפלאה בעונה שעברה (בכל המסגרות). מי צריך את הטמטום הזה של האדריאטית?

אני גם לא חושב שזה אסון גדול
אבל יש כמה אוהדים שלא מוכנים ובצדק להפסיד אליפות
ואני חושב שבלאט לא יפסיד אליפות אז אין שום בעיה אלא אם כן פדרמן יעיף אותו בגלל שהוא מתקמצן עוד שנה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 אוקטובר 2011, 22:55

עם הפיינל פור עוד הייתי מסוגל להתמודד, אבל חוק חוק הזרים כבר בלתי נסבל.. אי אפשר לחבר קבוצה כשכל שבוע 3 שחקנים יושבים ביציע..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 אוקטובר 2011, 00:11

roy1000 כתב:אני לא מבין למה שווה לעשות מלחמת עולם סביב עניין הפיינל פור. הרי ברור לכולם שמכבי עולה על הליגה ב-3 דרגות. לא כזה מפריע לי עניין הפיינל פור - אז מקסימום מפסידים את גביע קופל פעם בכמה שנים. זה סוף העולם? זה משנה משהו?

יש הרבה הגיון במה שאתה אומר ואני מסכים עם רוב דבריך, אבל צריכים לחשוב מה יקרה כאשר גם הקודקודים של הקופליה יבינו שהם משקרים רק לעצמם.

הפיינל-פור לא קידם את הכדורסל ישראלי, לא יצר תחרותיות , לא שידרג את רמת הליגה ולא גרם לריבוי אוהדים (ואולי אפילו יצר אפקט הפוך).
ברגע שהנקודות האילו יופנמו, קופל, אוחיון ושאר הלהקה יביאו עלינו סנקציות נוספות. מגבלת הזרים הנוכחית כבר פוגעת במכבי ואט אט מתגבש הרעיון לתיקרת שכר.

צריכים להסתכל לטווח הארוך יותר ולראות איך והאם ההשתתפות בליגה תורמת למכבי.
כרגע, הרמה בליגה מאוד נמוכה ואינה מקנה למכבי הכנה טובה ליורוליג וכמו כן, העובדה שמכבי נאלצת לשחק בהרכבים שונים בליגה וביורוליג גם לא תורמת יותר מדי.
אם ישנן עוד סנקציות בקנה, אז הפיינל-פור הוא הדבר האחרון ממנו מכבי צריכה לחשוש. יש עוד הרבה סיבות אחרות מדוע כדאי לעזוב את הליגה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2011, 03:20

חביב אורנג'ד כתב:הפיינל-פור לא קידם את הכדורסל ישראלי, לא יצר תחרותיות , לא שידרג את רמת הליגה ולא גרם לריבוי אוהדים (ואולי אפילו יצר אפקט הפוך).
ברגע שהנקודות האילו יופנמו, קופל, אוחיון ושאר הלהקה יביאו עלינו סנקציות נוספות. מגבלת הזרים הנוכחית כבר פוגעת במכבי ואט אט מתגבש הרעיון לתיקרת שכר.

צריכים להסתכל לטווח הארוך יותר ולראות איך והאם ההשתתפות בליגה תורמת למכבי.
כרגע, הרמה בליגה מאוד נמוכה ואינה מקנה למכבי הכנה טובה ליורוליג וכמו כן, העובדה שמכבי נאלצת לשחק בהרכבים שונים בליגה וביורוליג גם לא תורמת יותר מדי.
אם ישנן עוד סנקציות בקנה, אז הפיינל-פור הוא הדבר האחרון ממנו מכבי צריכה לחשוש. יש עוד הרבה סיבות אחרות מדוע כדאי לעזוב את הליגה.

הרמה באמת מאוד נמוכה וזו באמת בעיה. לברוח לאדריאטית, ששם הרמה לא גבוהה בהרבה זה לא פתרון לדעתי.

לגבי העניין של הרכבים שונים - זו באמת בעיה, אבל קשה לצפות שישחקו את הליגה בארץ ללא מגבלות של זרים. תמיד היו מגבלות כאלו וישראל זו לא המדינה היחידה עם מגבלות כאלה. אני זוכר קבוצה של מכבי עם 4 זרים בלבד שקרעה את אירופה לגזרים. אולי צריך לחשוב איך מפסיקים את הבניה לרוחב ומסתדרים עם 9 שחקנים בכירים? אליהו, פניני, הלפרין, אוחיון/מקל/שייר ובורשטיין, בתוספת 4 זרים (בעמדות 1,3,5 ועוד 4-5) יכולים לעשות עבודה לא פחות טובה מהקבוצה הנוכחית.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 31 אוקטובר 2011, 08:53

זה קצת באוויר ה-4 זרים...

בהנחה שהלפרין פותח בחמישיה וגם זו הנחה שטעונה הוכחה (כי לא ברור אם הוא חוזר), חסר לך רכז פותח ורכז מחליף ליורוליג (אוחיון הוא לא זה ולא זה ), שחקן נוסף בעמדה 2 אלא אם כן שייר הופך לפאקטור רציני .

בעמדות הגבוהים מאצ'באן יחזור בשנה הבאה ועם סופו והנדריקס שדי ברור שצריך לשמור עליהם כבר הגעת ל-3 גבוהים רק בעמדות האלה , על ג'יימס באמת אפשר לוותר אבל זה לא משנה את הצורך ב-6 זרים או מינימום 5 .

לוותר על קו קידמי של סופו , מאצ'באן , אליהו , הנדריקס ובלו שבשנה הבאה יכול לעשות פלאים באירופה (סופו מאצ'באן הנדריקס ואליהו אמורים להיות בשיא)בגלל ליגת קופל העלובה זה לא צעד חכם מידי.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 31 אוקטובר 2011, 09:34

יוסי22 כתב:זה קצת באוויר ה-4 זרים...

בהנחה שהלפרין פותח בחמישיה וגם זו הנחה שטעונה הוכחה (כי לא ברור אם הוא חוזר), חסר לך רכז פותח ורכז מחליף ליורוליג (אוחיון הוא לא זה ולא זה ), שחקן נוסף בעמדה 2 אלא אם כן שייר הופך לפאקטור רציני .

בעמדות הגבוהים מאצ'באן יחזור בשנה הבאה ועם סופו והנדריקס שדי ברור שצריך לשמור עליהם כבר הגעת ל-3 גבוהים רק בעמדות האלה , על ג'יימס באמת אפשר לוותר אבל זה לא משנה את הצורך ב-6 זרים או מינימום 5 .

לוותר על קו קידמי של סופו , מאצ'באן , אליהו , הנדריקס ובלו שבשנה הבאה יכול לעשות פלאים באירופה (סופו מאצ'באן הנדריקס ואליהו אמורים להיות בשיא)בגלל ליגת קופל העלובה זה לא צעד חכם מידי.

בלי קשר לליגת קופל, התקופה הכי טובה של מכבי הייתה עם 4 זרים. 5 שחקנים בכירים בקו הקידמי זה יותר מדי. אפשר להסתדר עם 4 שחקנים בלי לאבד שום דבר.
roy1000

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 31 אוקטובר 2011, 09:42

הבעיה היא שאין היום ישראלים ו/או מתאזרחים ברמה של אילו שהיו אז.
בעמדה שהיתה שמורה אז לדריק, אולי ניתן להביא את הלפרין או לנדסברג, אבל למצוא גבוה ישראלי סטייל דיון תומאס, זה דבר כמעט בלתי-אפשרי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אדם, גל גל ו־21 אורחים