המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:jol9,
נכון, גם בשנה שעברה, אבל להזכירך, את איידסון החתים פיני גרשון עוד לפני שהעונה הסתיימה.
את פארגו החתימה ההנהלה בעודף שנשאר אחרי כולם, ההנהלה ראתה אותו כל השנה בליגה בניגוד לבלאט.
אז בעצם דיוויד החתים רק את סופו והנדריקס. לא רע בכלל, אבל אני בספק גדול שסופו הפרובלמטי היה הבחירה של בלאט, ולא משהו שההנהלה הנחיתה עליו.
אני זוכר את דיוויד בקדנציה הקודמת בונה לנו קבוצה של שחקנים בנוניים כמו: קווינסי לואיס, מרכוס גורי, חוסיין בשוק, בנו אודריך... זה קצת מזכיר לי את מה שהוא (או לא הוא) בנה לנו העונה.
felix_r כתב:jol9,
נכון, גם בשנה שעברה, אבל להזכירך, את איידסון החתים פיני גרשון עוד לפני שהעונה הסתיימה.
את פארגו החתימה ההנהלה בעודף שנשאר אחרי כולם, ההנהלה ראתה אותו כל השנה בליגה בניגוד לבלאט.
אז בעצם דיוויד החתים רק את סופו והנדריקס. לא רע בכלל, אבל אני בספק גדול שסופו הפרובלמטי היה הבחירה של בלאט, ולא משהו שההנהלה הנחיתה עליו.
אני זוכר את דיוויד בקדנציה הקודמת בונה לנו קבוצה של שחקנים בנוניים כמו: קווינסי לואיס, מרכוס גורי, חוסיין בשוק, בנו אודריך... זה קצת מזכיר לי את מה שהוא (או לא הוא) בנה לנו העונה.
JasonWilliams12 כתב:לפי דעתי לא צריך להתייחס לליגת קופל ולהעלות שחקנים כמו אוחיון שאייר בורשטיין סמית' וג'יימס 40 דקות כל אחד ולתת לאיזה אוהד מכבי לאמן ולהשאיר את שאר השחקנים בבית שינוחו ממש לא משנה אם נפסיד או לא למרות שננצח את רוב הקבוצות גם עם השחקנים האלה
בשביל מה לשחק עם פארמר בלו אליהו פניני לאנגפורד שחורצי והנדריקס?
חביב אורנג'ד כתב:כל מי שחושב שאם מכבי תעזוב את הליגה האדריאטית ואז תלקק דבש בקופליג, טועה ומטעה.
למרות שבמנהלת עושים קולות שהולכים לבטל את הפיינל-פור, הוא עדיין לא בוטל רשמית (וייתכן שגם לא יובטל בכלל) ואם בכל זאת יבוטל, זה לא יקרה בלי לתת איזושהי סוכריה לשאר קבוצות הליגה.
השריף החדש של הקופליה, חיים אוחיון, אוחז חזק באשכיו של קופל וכבר הצהיר שהפיינל-פור יבוטל רק בתנאי שתהיה תקרת שכר.
האם אנחנו באמת רוצים להשאר בליגה שתגרום לתקציב שלנו להיות כרבע ממה שהוא עכשיו? האם אנו רוצים להמשיך את השקר המכוער הנקרא "הפיינל פור הישראלי"?
כל זה בכלל מבלי להזכיר שההשתתפות בליגה המקומית לא מכניסה יותר מדי כסף (הרבה פחות מאשר האדריאטית) ואינה תורמת למכבי מבחינה מקצועית.
אם ההשתפות העונה בליגה האדריאטית נועדה ליצור מצב עתידי בו מכבי תשחק רק בליגה האדריאטית וביורליג ו/או חזרה לליגה המקומית בשלב הפלייאוף לאחר השתתפות באדריאטית, אז אולי כדאי שנסבול קצת העונה בכדי שיהיה טוב יותר בעתיד.
אם אילו המטרות של מכבי לעתיד הקצת יותר רחוק, אז הכיוון הזה הוא דוקא די נכון.
חביב אורנג'ד כתב:השריף החדש של הקופליה, חיים אוחיון, אוחז חזק באשכיו של קופל וכבר הצהיר שהפיינל-פור יבוטל רק בתנאי שתהיה תקרת שכר.
roy1000 כתב:אני לא מבין למה שווה לעשות מלחמת עולם סביב עניין הפיינל פור. הרי ברור לכולם שמכבי עולה על הליגה ב-3 דרגות. לא כזה מפריע לי עניין הפיינל פור - אז מקסימום מפסידים את גביע קופל פעם בכמה שנים. זה סוף העולם? זה משנה משהו?
אני היחיד שחושב שאפשר לחיות עם ליגת קופל כמו שהיא? הרי מכבי עשתה עונה נפלאה בעונה שעברה (בכל המסגרות). מי צריך את הטמטום הזה של האדריאטית?
roy1000 כתב:אני לא מבין למה שווה לעשות מלחמת עולם סביב עניין הפיינל פור. הרי ברור לכולם שמכבי עולה על הליגה ב-3 דרגות. לא כזה מפריע לי עניין הפיינל פור - אז מקסימום מפסידים את גביע קופל פעם בכמה שנים. זה סוף העולם? זה משנה משהו?
אני היחיד שחושב שאפשר לחיות עם ליגת קופל כמו שהיא? הרי מכבי עשתה עונה נפלאה בעונה שעברה (בכל המסגרות). מי צריך את הטמטום הזה של האדריאטית?
חביב אורנג'ד כתב:הפיינל-פור לא קידם את הכדורסל ישראלי, לא יצר תחרותיות , לא שידרג את רמת הליגה ולא גרם לריבוי אוהדים (ואולי אפילו יצר אפקט הפוך).
ברגע שהנקודות האילו יופנמו, קופל, אוחיון ושאר הלהקה יביאו עלינו סנקציות נוספות. מגבלת הזרים הנוכחית כבר פוגעת במכבי ואט אט מתגבש הרעיון לתיקרת שכר.
צריכים להסתכל לטווח הארוך יותר ולראות איך והאם ההשתתפות בליגה תורמת למכבי.
כרגע, הרמה בליגה מאוד נמוכה ואינה מקנה למכבי הכנה טובה ליורוליג וכמו כן, העובדה שמכבי נאלצת לשחק בהרכבים שונים בליגה וביורוליג גם לא תורמת יותר מדי.
אם ישנן עוד סנקציות בקנה, אז הפיינל-פור הוא הדבר האחרון ממנו מכבי צריכה לחשוש. יש עוד הרבה סיבות אחרות מדוע כדאי לעזוב את הליגה.
יוסי22 כתב:זה קצת באוויר ה-4 זרים...
בהנחה שהלפרין פותח בחמישיה וגם זו הנחה שטעונה הוכחה (כי לא ברור אם הוא חוזר), חסר לך רכז פותח ורכז מחליף ליורוליג (אוחיון הוא לא זה ולא זה ), שחקן נוסף בעמדה 2 אלא אם כן שייר הופך לפאקטור רציני .
בעמדות הגבוהים מאצ'באן יחזור בשנה הבאה ועם סופו והנדריקס שדי ברור שצריך לשמור עליהם כבר הגעת ל-3 גבוהים רק בעמדות האלה , על ג'יימס באמת אפשר לוותר אבל זה לא משנה את הצורך ב-6 זרים או מינימום 5 .
לוותר על קו קידמי של סופו , מאצ'באן , אליהו , הנדריקס ובלו שבשנה הבאה יכול לעשות פלאים באירופה (סופו מאצ'באן הנדריקס ואליהו אמורים להיות בשיא)בגלל ליגת קופל העלובה זה לא צעד חכם מידי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־25 אורחים