אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - גם כספי רוצה לבוא

הודעהעל ידי nati0nal » 28 אוקטובר 2011, 17:23

קובי כתב:
שחף כתב:גם ג'רמי פארגו יכנס לגירעון בקרוב כשפיב''א תקבע שהוא צריך לשלם למכבי כסף שאין לו כדי להשתחרר. אולי עדיף שמכבי תלחץ עליו לחזור וזהו.

מכבי זה לא סמרטוטיאדה. מכבי זה הרבה מעבר לשחקן אחד ששיחק במועדון. קל וחומר, פארגו הצעיר שעשה, ששיחק פה עונה אחת בלבד ועשה צעד פזיז ואנוכי, שאני מקווה מאוד שישלם עליו ביוקר.

מכבי לא צריכה ללחוץ עליו, לא על אמא שלו ולא על סוכנו. אם פארגו רוצה לחזור לפה הוא יצטרך לרדת מצמרת העץ שעליה הוא טיפס, להתחנן לשמעון ודיוויד לבטל את התביעה, לכנס מסיבת עיתונאים ולהתנצל ולבוא לכאן בשכר דומה או מופחת ממה שהיה צריך לקבל העונה, או לחלופין לחתום על חוזה מחודש ומשודרג לשנתיים ומעלה.

חלומות באספמיה ? אז שישאר בבית ושיכין ת'מזומנים !

לא נראה לי שפארגו מנהל את הקרקס סביבו אלא הסוכן שמבטיח לו הרים וגבעות :huh וכרגע נראה שהוא עמוק בת*ת :duh
אם ישפטו נגדו וישפטו נגדו לא נראה לי שיש לו מיליון ירוקים לא נראלי שיש לו אפילו חצי מהסכום ! שיתחיל לחפש בנק שיתן לו משכנתא :laugh1 :laugh1 :laugh1
nati0nal

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

הודעהעל ידי Allan Turing » 28 אוקטובר 2011, 20:10

itai7 כתב:הוא כמו בראד אולסון של קאחה

ממש לא. הוא גאנר שחבל על הזמן.
אולסון הוא שחקן די בינוני.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אוקטובר 2011, 22:09

קובי כתב:
שחף כתב:גם ג'רמי פארגו יכנס לגירעון בקרוב כשפיב''א תקבע שהוא צריך לשלם למכבי כסף שאין לו כדי להשתחרר. אולי עדיף שמכבי תלחץ עליו לחזור וזהו.

מכבי זה לא סמרטוטיאדה. מכבי זה הרבה מעבר לשחקן אחד ששיחק במועדון. קל וחומר פארגו הצעיר, ששיחק פה עונה אחת בלבד ועשה צעד פזיז ואנוכי, שאני מקווה מאוד שישלם עליו ביוקר.

מכבי לא צריכה ללחוץ עליו, לא על אמא שלו ולא על סוכנו. אם פארגו רוצה לחזור לפה הוא יצטרך לרדת מצמרת העץ שעליה הוא טיפס, להתחנן לשמעון ודיוויד לבטל את התביעה, לכנס מסיבת עיתונאים ולהתנצל ולבוא לכאן בשכר דומה או מופחת ממה שהיה צריך לקבל העונה, או לחלופין לחתום על חוזה מחודש ומשודרג לשנתיים ומעלה.

זה לא עובד ככה. אי אפשר לכפות על שחקן לשחק אצלך. העבדות עברה מן העולם. הוא ישלם למכבי סכום קטן וישתחרר מהחוזה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 28 אוקטובר 2011, 22:30

אין בעיה, אבל למה להסתפק בסכום קטן? מדובר בהפרה בוטה של ההסכם. אם אני שמעון מזרחי אני הולך עד הסוף: או השעייה לפחות לעונה הנוכחית, או תשלום מלא של החוזה, לפחות לעונה אחת (900 אלף דולר עד כמה שהבנתי). הוא לא צריך לצאת מזה עם תשלום דמי כיס של 100 אלף. הוא צריך לשלם.
er79

הודעהעל ידי קובי » 28 אוקטובר 2011, 23:09

roy1000 כתב:
קובי כתב:

מכבי זה לא סמרטוטיאדה. מכבי זה הרבה מעבר לשחקן אחד ששיחק במועדון. קל וחומר פארגו הצעיר, ששיחק פה עונה אחת בלבד ועשה צעד פזיז ואנוכי, שאני מקווה מאוד שישלם עליו ביוקר.

זה לא עובד ככה. אי אפשר לכפות על שחקן לשחק אצלך. העבדות עברה מן העולם. הוא ישלם למכבי סכום קטן וישתחרר מהחוזה.

וואלה, לא הבנתי מה הקשר למה שכתבתי. אמרתי שמכבי זה לא סמרטוטיאדה והיא לא צריכה להתרפס בפני פארגו שישחק אצלה, אלא להיפך. אם הוא רוצה לשחק פה, הוא צריך להביע חרטה אמיתית על מעשיו ולהראות נכונות לשחק בקבוצה. אחרת, שישלם פיצויים. ליתר דיוק - שישלם את מה שבית הדין יקבע.

בוודאי שלא צריך לכפות על שחקן שישחק פה. אבל פארגו חתם על חוזה ולכל חוזה יש תנאים. לא רוצה לשחק פה? fine, אבל הוא צריך לשלם את מחיר הפזיזות שלו בהחלטה לחתום על חוזה מחד והבריחה מהחוזה אחרי מספר חודשים מאידך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 28 אוקטובר 2011, 23:09

nati0nal כתב:
קובי כתב:

מכבי זה לא סמרטוטיאדה. מכבי זה הרבה מעבר לשחקן אחד ששיחק במועדון. קל וחומר, פארגו הצעיר שעשה, ששיחק פה עונה אחת בלבד ועשה צעד פזיז ואנוכי, שאני מקווה מאוד שישלם עליו ביוקר.

לא נראה לי שפארגו מנהל את הקרקס סביבו אלא הסוכן שמבטיח לו הרים וגבעות :huh וכרגע נראה שהוא עמוק בת*ת :duh
אם ישפטו נגדו וישפטו נגדו לא נראה לי שיש לו מיליון ירוקים לא נראלי שיש לו אפילו חצי מהסכום ! שיתחיל לחפש בנק שיתן לו משכנתא :laugh1 :laugh1 :laugh1

כן, הסוכן אשם. פארגו מלאך.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yellowaura » 28 אוקטובר 2011, 23:24

טוב מאוד שפארמר הולך (לא שהוא שחקן רע הוא אפילו מתאים למכבי במובן מסויים)... קבוצות אחרות שמאיימות על מכבי התחזקו בשחקנים משמעותיים יותר, במיוחד צסק"א עם 2 שחקנים אדירים שאני מאוד אוהב שלדעתי הופכים אותה לקבוצה הטובה באירופה.

חבל מאוד שהביאו את לאנגפורד ולא רכז משמעותי (או סקנד מתאים יותר כמו טרנס קינסי). למרות שפאפלוקאס בהחלט יהיה מסוגל לחלוק הרבה דקות בעמדת הרכז

אני חושב שאחרי שהשביתה תפסק המרוויחות הגדולות יהיו מכבי וסיינה שיש להם סגל חזק מאוד גם ללא שחקני נ.ב.א וברצלונה שתחזור למקומה הטבעי.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Angelstrong » 29 אוקטובר 2011, 00:03

yellowaura כתב:טוב מאוד שפארמר הולך (לא שהוא שחקן רע הוא אפילו מתאים למכבי במובן מסויים)... קבוצות אחרות שמאיימות על מכבי התחזקו בשחקנים משמעותיים יותר, במיוחד צסק"א עם 2 שחקנים אדירים שאני מאוד אוהב שלדעתי הופכים אותה לקבוצה הטובה באירופה.

חבל מאוד שהביאו את לאנגפורד ולא רכז משמעותי (או סקנד מתאים יותר כמו טרנס קינסי). למרות שפאפלוקאס בהחלט יהיה מסוגל לחלוק הרבה דקות בעמדת הרכז

אני חושב שאחרי שהשביתה תפסק המרוויחות הגדולות יהיו מכבי וסיינה שיש להם סגל חזק מאוד גם ללא שחקני נ.ב.א וברצלונה שתחזור למקומה הטבעי.

המשא ומתן פוצץ פארמר לא הולך לשום מקום לפחות לעוד חודש
Angelstrong

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2011, 03:22

er79 כתב:אין בעיה, אבל למה להסתפק בסכום קטן? מדובר בהפרה בוטה של ההסכם. אם אני שמעון מזרחי אני הולך עד הסוף: או השעייה לפחות לעונה הנוכחית, או תשלום מלא של החוזה, לפחות לעונה אחת (900 אלף דולר עד כמה שהבנתי). הוא לא צריך לצאת מזה עם תשלום דמי כיס של 100 אלף. הוא צריך לשלם.

שחקן שמפר חוזה לא משלם סכומים כאלה. יש הבדל בין שחקן שמפר חוזה לקבוצה שמפרה חוזה.
roy1000

הודעהעל ידי EulGam05 » 29 אוקטובר 2011, 05:39

roy1000 כתב:
er79 כתב:אין בעיה, אבל למה להסתפק בסכום קטן? מדובר בהפרה בוטה של ההסכם. אם אני שמעון מזרחי אני הולך עד הסוף: או השעייה לפחות לעונה הנוכחית, או תשלום מלא של החוזה, לפחות לעונה אחת (900 אלף דולר עד כמה שהבנתי). הוא לא צריך לצאת מזה עם תשלום דמי כיס של 100 אלף. הוא צריך לשלם.

שחקן שמפר חוזה לא משלם סכומים כאלה. יש הבדל בין שחקן שמפר חוזה לקבוצה שמפרה חוזה.

מה ההגיון בזה? זה רק מדרבן שחקנים להפר חוזים. למה למשל לשחקנים לשלם ביי-אאוטים גדולים שנקובים בחוזה שלהם אם הם יכולים פשוט להפר אותם, לשלם פרוטות ואז לחתום איפה שהם רוצים?
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 29 אוקטובר 2011, 05:45

כבר נכתב בזמנו בכלי התקשורת שייתכנו עונשים חריפים, כמו השעייה לתקופות ארוכות, אז אני בכל זאת מקווה שפארגו יקבל את כל הצינור.
er79

הודעהעל ידי kubachrick » 29 אוקטובר 2011, 09:49

yellow דיבר על צסק"א ועל החיזוק בשחקני נבא.
כפי שידוע לי קירלנקו היה שחקן חופשי וחתם בצסק"א ל-3 שנים,כך שגם אם תסתיים השביתה הוא לא יחזור :)
kubachrick

הודעהעל ידי אורי » 29 אוקטובר 2011, 10:30

הוא שמר לעצמו את האופציה לצאת מהחוזה לקבוצת NBA ברגע שהשביתה תסתיים, כך שהסיכוי שהוא ישאר בצסק''א עם תום השביתה, זהה לסיכוי שיצמחו לי שיערות על כף היד.
אורי

הודעהעל ידי where is the love? » 29 אוקטובר 2011, 10:37

לגבי השביתה יש לי שאלה, הרי אמרו שהמשחקים בוטלו עד ה-30 בנובמר, האם זה אומר שעד אז גם לא יהיו ישיבות או משהו כזה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 אוקטובר 2011, 11:28

where is the love? כתב:לגבי השביתה יש לי שאלה, הרי אמרו שהמשחקים בוטלו עד ה-30 בנובמר, האם זה אומר שעד אז גם לא יהיו ישיבות או משהו כזה?

ישיבות יהיו, אבל הליגה לא תתחדש עד התאריך הנ"ל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2011, 12:09

EulGam05 כתב:מה ההגיון בזה? זה רק מדרבן שחקנים להפר חוזים. למה למשל לשחקנים לשלם ביי-אאוטים גדולים שנקובים בחוזה שלהם אם הם יכולים פשוט להפר אותם, לשלם פרוטות ואז לחתום איפה שהם רוצים?

חוזה עבודה זה חוזה שמחייב אך ורק את המעסיק. לא ניתן לחייב אף בנאדם לעבוד בשבילך. כל עוד פארגו יושב בבית ולא משחק בשום מקום, מכבי לא יכולה לתבוע אותו על כלום. זה זכותו של כל בנאדם להתפטר ממקום עבודתו בכל זמן והמעסיק לא יכול לתבוע אותו על זה. העניין של ביי-אאוט וכו' תקף רק אם השחקן רוצה לשחק במקום אחר וכאן יש הסכמים עם פיב"א שקבוצות לא מחתימות שחקנים עם חוזה תקף במקומות אחרים. לפי החוקים של פיב"א, הביי-אאוט צריך להיות פרופורציונאלי לסכום החוזה, ככה שאם מדובר בחוזה לעונה אחת, הביי-אאוט לא יכול להיות גדול מידי.

בת'כלס, עד שתיגמר השביתה, יישארו רק כמה חודשים בחוזה של פארגו והוא לא ישלם יותר מכמה גרושים למכבי אם הוא ירצה ללכת ל- NBA. לגבי עניין של השעיות וכו' זה קשקוש. לא ניתן להשעות שחקן ולמנוע ממנו לשחק מעבר לתקופת החוזה. בסה"כ מדובר בסכסוך סביב הפרשנות של סעיף היציאה ל- NBA ואם הסעיף הזה תקף גם אם לפארגו יש רק הבטחה ולא חוזה חתום (בגלל השביתה).
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 אוקטובר 2011, 12:12

אורי כתב:הוא שמר לעצמו את האופציה לצאת מהחוזה לקבוצת NBA ברגע שהשביתה תסתיים, כך שהסיכוי שהוא ישאר בצסק''א עם תום השביתה, זהה לסיכוי שיצמחו לי שיערות על כף היד.

קירילנקו מדבר כבר כמה שנים על חזרה לרוסיה. הוא כבר לא יקבל חוזה גדול נוסף ב- NBA. לדעתי יש סיכוי מאוד גדול שהוא נשאר בצסק"א.
roy1000

הודעהעל ידי leon984 » 29 אוקטובר 2011, 12:14

מה עם איברהים ג'אבר הוא חתום כבר באיזה שקבוצה?
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי leon984 » 29 אוקטובר 2011, 12:16

roy1000 כתב:
אורי כתב:הוא שמר לעצמו את האופציה לצאת מהחוזה לקבוצת NBA ברגע שהשביתה תסתיים, כך שהסיכוי שהוא ישאר בצסק''א עם תום השביתה, זהה לסיכוי שיצמחו לי שיערות על כף היד.

קירילנקו מדבר כבר כמה שנים על חזרה לרוסיה. הוא כבר לא יקבל חוזה גדול נוסף ב- NBA. לדעתי יש סיכוי מאוד גדול שהוא נשאר בצסק"א.

בעיה שבצסק''א הוא חתום על החוזה ללא משכורת,אז ברור לכולם שהוא חוזר לnba
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי leon984 » 29 אוקטובר 2011, 12:28

אלכס אקר,ג'ק מקלינטון,מייק טיילור,אהרון מיילס,שרוד פורד,כולם פנוים ומה זה דבר הזה מחפשים שחקן.מה זה שחקן שיושב ברחוב כמו עובד זר ומחפש עבודה ולא יודעים מי פנוי ומי לא.מה עכשיו מכבי עושים סיבוב בעולם ומחפשים שחקן.מה זה לא אמור להיות מראש לקבוצת כדורסל נורמלית מי רלבנטי לקבוצה שלו?
סמל אישי של המשתמש
leon984

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים