28 אוקטובר 2011, 17:23
קובי כתב:שחף כתב:גם ג'רמי פארגו יכנס לגירעון בקרוב כשפיב''א תקבע שהוא צריך לשלם למכבי כסף שאין לו כדי להשתחרר. אולי עדיף שמכבי תלחץ עליו לחזור וזהו.
מכבי זה לא סמרטוטיאדה. מכבי זה הרבה מעבר לשחקן אחד ששיחק במועדון. קל וחומר, פארגו הצעיר שעשה, ששיחק פה עונה אחת בלבד ועשה צעד פזיז ואנוכי, שאני מקווה מאוד שישלם עליו ביוקר.
מכבי לא צריכה ללחוץ עליו, לא על אמא שלו ולא על סוכנו. אם פארגו רוצה לחזור לפה הוא יצטרך לרדת מצמרת העץ שעליה הוא טיפס, להתחנן לשמעון ודיוויד לבטל את התביעה, לכנס מסיבת עיתונאים ולהתנצל ולבוא לכאן בשכר דומה או מופחת ממה שהיה צריך לקבל העונה, או לחלופין לחתום על חוזה מחודש ומשודרג לשנתיים ומעלה.
חלומות באספמיה ? אז שישאר בבית ושיכין ת'מזומנים !
28 אוקטובר 2011, 20:10
itai7 כתב:הוא כמו בראד אולסון של קאחה
28 אוקטובר 2011, 22:09
קובי כתב:שחף כתב:גם ג'רמי פארגו יכנס לגירעון בקרוב כשפיב''א תקבע שהוא צריך לשלם למכבי כסף שאין לו כדי להשתחרר. אולי עדיף שמכבי תלחץ עליו לחזור וזהו.
מכבי זה לא סמרטוטיאדה. מכבי זה הרבה מעבר לשחקן אחד ששיחק במועדון. קל וחומר פארגו הצעיר, ששיחק פה עונה אחת בלבד ועשה צעד פזיז ואנוכי, שאני מקווה מאוד שישלם עליו ביוקר.
מכבי לא צריכה ללחוץ עליו, לא על אמא שלו ולא על סוכנו. אם פארגו רוצה לחזור לפה הוא יצטרך לרדת מצמרת העץ שעליה הוא טיפס, להתחנן לשמעון ודיוויד לבטל את התביעה, לכנס מסיבת עיתונאים ולהתנצל ולבוא לכאן בשכר דומה או מופחת ממה שהיה צריך לקבל העונה, או לחלופין לחתום על חוזה מחודש ומשודרג לשנתיים ומעלה.
28 אוקטובר 2011, 22:30
28 אוקטובר 2011, 23:09
roy1000 כתב:קובי כתב:שחף כתב:גם ג'רמי פארגו יכנס לגירעון בקרוב כשפיב''א תקבע שהוא צריך לשלם למכבי כסף שאין לו כדי להשתחרר. אולי עדיף שמכבי תלחץ עליו לחזור וזהו.
מכבי זה לא סמרטוטיאדה. מכבי זה הרבה מעבר לשחקן אחד ששיחק במועדון. קל וחומר פארגו הצעיר, ששיחק פה עונה אחת בלבד ועשה צעד פזיז ואנוכי, שאני מקווה מאוד שישלם עליו ביוקר.
זה לא עובד ככה. אי אפשר לכפות על שחקן לשחק אצלך. העבדות עברה מן העולם. הוא ישלם למכבי סכום קטן וישתחרר מהחוזה.
28 אוקטובר 2011, 23:09
nati0nal כתב:קובי כתב:שחף כתב:גם ג'רמי פארגו יכנס לגירעון בקרוב כשפיב''א תקבע שהוא צריך לשלם למכבי כסף שאין לו כדי להשתחרר. אולי עדיף שמכבי תלחץ עליו לחזור וזהו.
מכבי זה לא סמרטוטיאדה. מכבי זה הרבה מעבר לשחקן אחד ששיחק במועדון. קל וחומר, פארגו הצעיר שעשה, ששיחק פה עונה אחת בלבד ועשה צעד פזיז ואנוכי, שאני מקווה מאוד שישלם עליו ביוקר.
לא נראה לי שפארגו מנהל את הקרקס סביבו אלא הסוכן שמבטיח לו הרים וגבעותוכרגע נראה שהוא עמוק בת*ת
![]()
אם ישפטו נגדו וישפטו נגדו לא נראה לי שיש לו מיליון ירוקים לא נראלי שיש לו אפילו חצי מהסכום ! שיתחיל לחפש בנק שיתן לו משכנתא![]()
![]()
28 אוקטובר 2011, 23:24
29 אוקטובר 2011, 00:03
yellowaura כתב:טוב מאוד שפארמר הולך (לא שהוא שחקן רע הוא אפילו מתאים למכבי במובן מסויים)... קבוצות אחרות שמאיימות על מכבי התחזקו בשחקנים משמעותיים יותר, במיוחד צסק"א עם 2 שחקנים אדירים שאני מאוד אוהב שלדעתי הופכים אותה לקבוצה הטובה באירופה.
חבל מאוד שהביאו את לאנגפורד ולא רכז משמעותי (או סקנד מתאים יותר כמו טרנס קינסי). למרות שפאפלוקאס בהחלט יהיה מסוגל לחלוק הרבה דקות בעמדת הרכז
אני חושב שאחרי שהשביתה תפסק המרוויחות הגדולות יהיו מכבי וסיינה שיש להם סגל חזק מאוד גם ללא שחקני נ.ב.א וברצלונה שתחזור למקומה הטבעי.
29 אוקטובר 2011, 03:22
er79 כתב:אין בעיה, אבל למה להסתפק בסכום קטן? מדובר בהפרה בוטה של ההסכם. אם אני שמעון מזרחי אני הולך עד הסוף: או השעייה לפחות לעונה הנוכחית, או תשלום מלא של החוזה, לפחות לעונה אחת (900 אלף דולר עד כמה שהבנתי). הוא לא צריך לצאת מזה עם תשלום דמי כיס של 100 אלף. הוא צריך לשלם.
29 אוקטובר 2011, 05:39
roy1000 כתב:er79 כתב:אין בעיה, אבל למה להסתפק בסכום קטן? מדובר בהפרה בוטה של ההסכם. אם אני שמעון מזרחי אני הולך עד הסוף: או השעייה לפחות לעונה הנוכחית, או תשלום מלא של החוזה, לפחות לעונה אחת (900 אלף דולר עד כמה שהבנתי). הוא לא צריך לצאת מזה עם תשלום דמי כיס של 100 אלף. הוא צריך לשלם.
שחקן שמפר חוזה לא משלם סכומים כאלה. יש הבדל בין שחקן שמפר חוזה לקבוצה שמפרה חוזה.
29 אוקטובר 2011, 05:45
29 אוקטובר 2011, 09:49
29 אוקטובר 2011, 10:30
29 אוקטובר 2011, 10:37
29 אוקטובר 2011, 11:28
where is the love? כתב:לגבי השביתה יש לי שאלה, הרי אמרו שהמשחקים בוטלו עד ה-30 בנובמר, האם זה אומר שעד אז גם לא יהיו ישיבות או משהו כזה?
29 אוקטובר 2011, 12:09
EulGam05 כתב:מה ההגיון בזה? זה רק מדרבן שחקנים להפר חוזים. למה למשל לשחקנים לשלם ביי-אאוטים גדולים שנקובים בחוזה שלהם אם הם יכולים פשוט להפר אותם, לשלם פרוטות ואז לחתום איפה שהם רוצים?
29 אוקטובר 2011, 12:12
אורי כתב:הוא שמר לעצמו את האופציה לצאת מהחוזה לקבוצת NBA ברגע שהשביתה תסתיים, כך שהסיכוי שהוא ישאר בצסק''א עם תום השביתה, זהה לסיכוי שיצמחו לי שיערות על כף היד.
29 אוקטובר 2011, 12:14
29 אוקטובר 2011, 12:16
roy1000 כתב:אורי כתב:הוא שמר לעצמו את האופציה לצאת מהחוזה לקבוצת NBA ברגע שהשביתה תסתיים, כך שהסיכוי שהוא ישאר בצסק''א עם תום השביתה, זהה לסיכוי שיצמחו לי שיערות על כף היד.
קירילנקו מדבר כבר כמה שנים על חזרה לרוסיה. הוא כבר לא יקבל חוזה גדול נוסף ב- NBA. לדעתי יש סיכוי מאוד גדול שהוא נשאר בצסק"א.
29 אוקטובר 2011, 12:28