המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:אולי הוא יהיה כוכב ענק בעתיד אבל המערכת של מכבי לא בנוייה להחזיק שחקן שכרגע לא מתאים לרמות האלו כשהמטרה איתו היא בכלל רווח כספי.
אם המטרה הראשונית איתו היאהרווח כספי אז מוטב היה שהוא יהיה מושעל לקבוצת יורוליג קטנה יחסית כדי להתפתח .
felix_r כתב:yzafrir כתב:אולי הוא יהיה כוכב ענק בעתיד אבל המערכת של מכבי לא בנוייה להחזיק שחקן שכרגע לא מתאים לרמות האלו כשהמטרה איתו היא בכלל רווח כספי.
אם המטרה הראשונית איתו היאהרווח כספי אז מוטב היה שהוא יהיה מושעל לקבוצת יורוליג קטנה יחסית כדי להתפתח .
אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם בנדר. איך בדיוק הוא מפריע?
לא רואה שום בעיה עם מערכת של מכבי בעניין בנדר
felix_r כתב:yzafrir כתב:אולי הוא יהיה כוכב ענק בעתיד אבל המערכת של מכבי לא בנוייה להחזיק שחקן שכרגע לא מתאים לרמות האלו כשהמטרה איתו היא בכלל רווח כספי.
אם המטרה הראשונית איתו היאהרווח כספי אז מוטב היה שהוא יהיה מושעל לקבוצת יורוליג קטנה יחסית כדי להתפתח .
אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם בנדר. איך בדיוק הוא מפריע?
לא רואה שום בעיה עם מערכת של מכבי בעניין בנדר
החציל האצטקי כתב:אני אזכיר לכולכם, בעונה שעברה בנדר לא היה זר מספיק טוב לרמת גן. הוא לא היה יותר מרשים מבן אלטיט למשל, בשום צורה.
לכן לקדם אותו למכבי ממקום של זר הוא צעד לא חכם בשום מצב. היה צריך להמשיך לשחק בר״ג, ואולי להרשם למכבי ביורוליג. זה יכל להיות קונספט מהפכני.
זה דברים שבארסה ודומותיה עושות עם הפרוספקטים שלהן.
jol9 כתב:אלכס ואנקראם, אני לא מסכים איתכם.
כלומר, אני כן מסכים שהביצוע היה גרוע - כאן אין ספק.
אני לא מסכים לגבי דברים אחרים. למשל, מה זה "תופס מקום של זר"? זה לא שהאופציה במקום בנדר היא דריימונד גרין.
בנדר כרגע הוא ה-4 השלישי בקבוצה. זה ממש לא תופס מקום של זר.
אני גם לא מבין למה שמכבי לא תנסה לפתח כשרונות זרים בשביל להנות מהם בהמשך. זה מקובל בכל העולם.
מסי, אם זכור לי נכון, לא בדיוק ספרדי, ורונלדו לא בדיוק היה אנגלי כשהגיע למנצ'סטר.
אם מכבי יכולה להביא כשרון גדול ולנעול אותו בחוזה ארוך טווח, אז זה מהלך מצויין שלה. ככה היא תרוויח את היכולת שלו לאורך
שנים, או לכל הפחות, תרוויח כסף ממחירתו.
הבעיה היא האופן שבו מכבי בנתה את הקו הקדמי. היא הלכה שוב על רנדל, שמוכיח לכולנו, שהוא אחלה שחקן כמחליף, והיא הביאה
חבורה של אפסים לעמדה 5.
במצב כזה, לשחקן צעיר כמו בנדר, מאוד קשה להצליח, וזה נראה כמו שזה נראה.
jol9 כתב:אור, אנקראם, חציל
אם שמתם לב, כתבתי שהביצוע היה כושל. זה לא אומר שהרעיון הוא רע מיסודו.
אור, אתה לא היית היחיד שהתנגד למהלך. רוב הגולשים פה התנגדו לו (אני דווקא חשבתי שהמהלך הוא בסדר גמור).
הבנייה של הקו הקדמי העונה היתה בזיונית, אבל אני לא חושב שמי שאשם בכך הוא בנדר (לא הוא עצמו אלא הנוכחות שלו כמובן).
אם כן, אז הנקודה שלכם היא מוצדקת. אבל אני לא בטוח שזה היה המצב.
אם מכבי היתה מביאה 4 כמו מקלין, שהוא סוס עבודה, שהיה משחק 25-30 דקות, ובהנחה הסבירה בקיץ, שסיל חייב לשחק יותר דקות,
מה שמסית את פניני ואת סמית' לעמדה 4 באופן חלקי, אני לא חושב שהתוספת של בנדר היא רעה. להיפך.
מנגד, ברגע שהגיע רנדל, שנפצע מיד, אז קרה הדבר הגרוע ביותר, וזה זריקתו של הילד למים העמוקים, איבוד ביטחון, הפסדים וכו'.
מעבר לכך, גם עם עמדה 4 שפתחה את העונה (קרי רנדל ובנדר) היה אפשר להסתדר, אם היה כאן ביג מן ראוי, ושוב, גם זה בגיבוי של פניני וסמית'.
הסגל הזה קרס בראש ובראשונה על האפסיות של פארמר ושל עמדה 5, אח"כ על היכולת החלשה של סמית' ורנדל ואולי במקום השלישי על ההימור
של בנדר.
MTA2311 כתב:עזבו את ענייני תפיסת המקום.
הנקודה העיקרית כאן, היא מה בכלל מכבי קיוותה להשיג בהחתמה הזאת?
alex30 כתב:MTA2311 כתב:עזבו את ענייני תפיסת המקום.
הנקודה העיקרית כאן, היא מה בכלל מכבי קיוותה להשיג בהחתמה הזאת?
שארס\ספאנוליס\... במחיר מציאה.
כרגע הוא לא נראה הרבה יותר מוכשר מכספי הצעיר.(לא שזה רע, רק שכספי הטוב, אף פעם לא הספיק לשחק במכבי).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־10 אורחים