דראגן בנדר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דראגן בנדר

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 ינואר 2016, 13:47

הוא לא יהיה פה כבר עונה הבאה.
שטות מיותרת ויומרנית של דני וניקולה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 02 ינואר 2016, 14:43

האמת שהוא אחלה שחקן. אם מכבי היתה קבוצה בריאה, אז הוא אפילו היה יכול לתרום ולשחק לא מעט, כמו
שעשו צעירים מעולים בברצלונה ובפאו למשל.

אני גם חושב שמכבי לא תזכה להנות ממנו מבחינה מקצועית. בשנה הבאה, תהיה כנראה מהפכה בסגל, ואני לא רואה
איך בנדר מקבל תפקיד משמעותי, אחרי הכשלון העונה.
אם מכבי היתה עושה עונה טובה, אז בנדר היה יכול לתרום כמחליף ראשון בעמדה 4 כבר בעונה הבאה אולי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 02 ינואר 2016, 23:43

אולי הוא יהיה כוכב ענק בעתיד אבל המערכת של מכבי לא בנוייה להחזיק שחקן שכרגע לא מתאים לרמות האלו כשהמטרה איתו היא בכלל רווח כספי.
אם המטרה הראשונית איתו היאהרווח כספי אז מוטב היה שהוא יהיה מושעל לקבוצת יורוליג קטנה יחסית כדי להתפתח .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2016, 01:37

yzafrir כתב:אולי הוא יהיה כוכב ענק בעתיד אבל המערכת של מכבי לא בנוייה להחזיק שחקן שכרגע לא מתאים לרמות האלו כשהמטרה איתו היא בכלל רווח כספי.
אם המטרה הראשונית איתו היאהרווח כספי אז מוטב היה שהוא יהיה מושעל לקבוצת יורוליג קטנה יחסית כדי להתפתח .

אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם בנדר. איך בדיוק הוא מפריע?
לא רואה שום בעיה עם מערכת של מכבי בעניין בנדר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי alex30 » 03 ינואר 2016, 07:10

felix_r כתב:
yzafrir כתב:אולי הוא יהיה כוכב ענק בעתיד אבל המערכת של מכבי לא בנוייה להחזיק שחקן שכרגע לא מתאים לרמות האלו כשהמטרה איתו היא בכלל רווח כספי.

הבעיה פשוטה - הוא תופס מחסה של זר בליגה הזו, והוא עדיין לא מספיק טוב בשביל לתפוס מקום של זר.
בעיה נוספת, אנחנו מפתחים זר קרואטי, שבקרוב ייברח לNBA(נניח עוד שני עונות), אנחנו לא נהנה ממנו בשיא שלו, ואפילו לא קרוב לזה..
כאשר איזה כספי בורח לNBA, זה סבבה, הוא ישראלי, ויתרום לנבחרת - מה לנו ולגידול קרואטים חבבים? במכבי צרכים להחזיק את הזרים הכי טובים שאפשר להביא, ולצידם לפתח ישראלים צעירים הכי טובים, מה לנו ולילדים זרים???
alex30

הודעהעל ידי ankram » 03 ינואר 2016, 09:51

felix_r כתב:

זה בא על חשבון הקבוצה פליקס , ברגע שמכבי שמו אותו כ 4 המחליף היא בעצם משכנה את העונה האירופאית שלה על הכתפיים של שחקן בן 18 , שאפילו לא יכול לשמור עלי.
יעני מכבי הימרה על איזה 10 מליון כדי להרוויח מליון מהמכירה של בנדר , אם אני הייתי בעל בית , הייתי מפטר לאלתר את המנהל שבישל לי הימור כזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2016, 13:27

אלכס ואנקראם, אני לא מסכים איתכם.
כלומר, אני כן מסכים שהביצוע היה גרוע - כאן אין ספק.

אני לא מסכים לגבי דברים אחרים. למשל, מה זה "תופס מקום של זר"? זה לא שהאופציה במקום בנדר היא דריימונד גרין.
בנדר כרגע הוא ה-4 השלישי בקבוצה. זה ממש לא תופס מקום של זר.

אני גם לא מבין למה שמכבי לא תנסה לפתח כשרונות זרים בשביל להנות מהם בהמשך. זה מקובל בכל העולם.
מסי, אם זכור לי נכון, לא בדיוק ספרדי, ורונלדו לא בדיוק היה אנגלי כשהגיע למנצ'סטר.
אם מכבי יכולה להביא כשרון גדול ולנעול אותו בחוזה ארוך טווח, אז זה מהלך מצויין שלה. ככה היא תרוויח את היכולת שלו לאורך
שנים, או לכל הפחות, תרוויח כסף ממחירתו.

הבעיה היא האופן שבו מכבי בנתה את הקו הקדמי. היא הלכה שוב על רנדל, שמוכיח לכולנו, שהוא אחלה שחקן כמחליף, והיא הביאה
חבורה של אפסים לעמדה 5.
במצב כזה, לשחקן צעיר כמו בנדר, מאוד קשה להצליח, וזה נראה כמו שזה נראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2016, 13:49

בנדר התחיל את העונה כ4 מחליף לרנדל. כלומר, תפס מקום של זר.

הבעיה היא שמראש היה ברור מאוד שלא תהיה ממנו שום תועלת מקצועית במכבי. וב"מראש", אני מתכוון כשמכבי החתימה אותו. מזמין אתכם לחזור אחורה ולראות מה כתבתי כשכולם פה הזילו ריר על ההחתמה הטיפשית הזאת. הוא יברח לנבא כבר עונה הבאה, מכבי תקבל איזה מיליון דולר עלובים, ובזה יגמר הסיפור. כמובן שבסופו של דבר גם מבחינה כלכלית יהיה פה הפסד למכבי,שהרי הקימה אקדמיה שלמה מלאה בקרואטים בשביל שהילד ירגיש בנוח. אקדמיה ששווה כלום ושום דבר.

בקיצור, דני קלאסי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 03 ינואר 2016, 14:00

יוני , אופייבו הגיע לאחר שראו שבנדר לא יכול להיות 4 מחליף לקרוהן מאשין שלנו , אם בנדר היה יכול לחפות ולו במעט על רנדל אופייבו כלל לא היה מוחתם.
אין לי בעייה שיגדלו פרוספקט במכבי , אבל לא ע"ח הקבוצה , וזה מה שהיה , מכבי נאלצה לשרוף זר שלישי על עמדה 4 מכיוון שאלו העומדים בראשה לא יכלו לבצע את העבודה ללא עזרה ,
אז נכון שלהביא עוד פעם את רנדל האוברייטד היתה טעות א' , אבל גם לגבות אותו בבנדר היתה טעות ב'.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2016, 14:02

בנדר הוא פנומן עולמי. כל השחקנים הצעירים צומחים לגובה, הוא צומח לנומך.
בהתחלה אמרו שהוא 217 ס"מ, אחר כך שהוא 215, אחר כך 212, ועכשיו באתר הליגה רשום שהוא 211.
בקצב כזה כשיגיע לגיל 20, הוא יהיה בגובה של פניני.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 ינואר 2016, 14:10

אני אזכיר לכולכם, בעונה שעברה בנדר לא היה זר מספיק טוב לרמת גן. הוא לא היה יותר מרשים מבן אלטיט למשל, בשום צורה.
לכן לקדם אותו למכבי ממקום של זר הוא צעד לא חכם בשום מצב. היה צריך להמשיך לשחק בר״ג, ואולי להרשם למכבי ביורוליג. זה יכל להיות קונספט מהפכני.
זה דברים שבארסה ודומותיה עושות עם הפרוספקטים שלהן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2016, 14:19

החציל האצטקי כתב:אני אזכיר לכולכם, בעונה שעברה בנדר לא היה זר מספיק טוב לרמת גן. הוא לא היה יותר מרשים מבן אלטיט למשל, בשום צורה.
לכן לקדם אותו למכבי ממקום של זר הוא צעד לא חכם בשום מצב. היה צריך להמשיך לשחק בר״ג, ואולי להרשם למכבי ביורוליג. זה יכל להיות קונספט מהפכני.
זה דברים שבארסה ודומותיה עושות עם הפרוספקטים שלהן.

מצטער, לא רואה שום בעיה איתו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 ינואר 2016, 14:24

מה הוא תורם לך בליגה?
סתם פותח בחמישייה על חשבון אופוובו, ולוקח לו דקות, בזמן שבמשחקים הקריטיים אתה תצטרך את אייק על המגרש בשיאו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 03 ינואר 2016, 14:28

גם בלי בנדר, לא כל השחקנים הם באותה הרמה. יש טובים יותר ויש טובים פחות. לכן חלק פותחים בחמישיה ומשחקים הרבה, וחלק עולים מהספסל ומקבלים דקות בהתאם ליכולת שלהם. אז כרגע בנדר הוא לא ברמה של השחקנים המובילים, ולכן הוא עולה כמחליף, ומקבל דקות על פי היכולת שהוא מציג ביום נתון. בדיוק כמו כל שחקן מחליף אחר במכבי.

אז נכון, בליגה מספר הזרים הוא מוגבל, אבל גם לזה אין שום השפעה אמיתית, כי פרט לפיינל-פור, זה בכלל לא משנה מי במכבי נרשם למשחק ומי לא. בעונה הרגילה משחקי הליגה הם סתם משחקי אימון, שהתוצאה בהם לא ממש מעניינת. כמעט בכל משחק מכבי מחליטה לתת מנוחה לחלק מהשחקנים המובילים, שלא נמצאים בקו הבריאות האופטימאלי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 03 ינואר 2016, 14:59

אור, אנקראם, חציל
אם שמתם לב, כתבתי שהביצוע היה כושל. זה לא אומר שהרעיון הוא רע מיסודו.
אור, אתה לא היית היחיד שהתנגד למהלך. רוב הגולשים פה התנגדו לו (אני דווקא חשבתי שהמהלך הוא בסדר גמור).

הבנייה של הקו הקדמי העונה היתה בזיונית, אבל אני לא חושב שמי שאשם בכך הוא בנדר (לא הוא עצמו אלא הנוכחות שלו כמובן).
אם כן, אז הנקודה שלכם היא מוצדקת. אבל אני לא בטוח שזה היה המצב.

אם מכבי היתה מביאה 4 כמו מקלין, שהוא סוס עבודה, שהיה משחק 25-30 דקות, ובהנחה הסבירה בקיץ, שסיל חייב לשחק יותר דקות,
מה שמסית את פניני ואת סמית' לעמדה 4 באופן חלקי, אני לא חושב שהתוספת של בנדר היא רעה. להיפך.
מנגד, ברגע שהגיע רנדל, שנפצע מיד, אז קרה הדבר הגרוע ביותר, וזה זריקתו של הילד למים העמוקים, איבוד ביטחון, הפסדים וכו'.

מעבר לכך, גם עם עמדה 4 שפתחה את העונה (קרי רנדל ובנדר) היה אפשר להסתדר, אם היה כאן ביג מן ראוי, ושוב, גם זה בגיבוי של פניני וסמית'.

הסגל הזה קרס בראש ובראשונה על האפסיות של פארמר ושל עמדה 5, אח"כ על היכולת החלשה של סמית' ורנדל ואולי במקום השלישי על ההימור
של בנדר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי alex30 » 03 ינואר 2016, 15:57

jol9 כתב:אלכס ואנקראם, אני לא מסכים איתכם.
כלומר, אני כן מסכים שהביצוע היה גרוע - כאן אין ספק.

אני לא מסכים לגבי דברים אחרים. למשל, מה זה "תופס מקום של זר"? זה לא שהאופציה במקום בנדר היא דריימונד גרין.
בנדר כרגע הוא ה-4 השלישי בקבוצה. זה ממש לא תופס מקום של זר.

אני גם לא מבין למה שמכבי לא תנסה לפתח כשרונות זרים בשביל להנות מהם בהמשך. זה מקובל בכל העולם.
מסי, אם זכור לי נכון, לא בדיוק ספרדי, ורונלדו לא בדיוק היה אנגלי כשהגיע למנצ'סטר.
אם מכבי יכולה להביא כשרון גדול ולנעול אותו בחוזה ארוך טווח, אז זה מהלך מצויין שלה. ככה היא תרוויח את היכולת שלו לאורך
שנים, או לכל הפחות, תרוויח כסף ממחירתו.

הבעיה היא האופן שבו מכבי בנתה את הקו הקדמי. היא הלכה שוב על רנדל, שמוכיח לכולנו, שהוא אחלה שחקן כמחליף, והיא הביאה
חבורה של אפסים לעמדה 5.
במצב כזה, לשחקן צעיר כמו בנדר, מאוד קשה להצליח, וזה נראה כמו שזה נראה.

מה מסי??? מסי בכלל בעל אזרחות ספרדית, בליגה הספרדית לאחר מספר מועט של עונות כולם זוכים לאזרחות, מסי לא מתכוון לברוח לNBA, אין כאן מקום להשוואה.
הבעיה בישראל זו הגבלה של זרים, איך שלא מסתכלים על זה, בנדר תופס משבצת של זר, והוא לא ברמה של זר(עדיין לא), אם בנדר יהיה כאן עוד 3 עונות(לכל הפחות), אולי נרוויח שחקן טוב לעונה אחת, לברון גיימסים, שבאים ונהיים כוכבי על מהיום הראשון בגיל 18, יש בודדים, בנדר ממש לא שם! ולכן כל ההשקעה הזו, היא סימן שאלה אחד גדול. אני מקווה שנרוויח שחקן מהדרג הראשון במחיר טוב לפחות לשני עונות, אבל אף אחד לא יכול להבטיח זאת, כרגע בנדר שחקן צעיר, וטוב, אבל לא איזה כשרון על.
alex30

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2016, 16:05

עזבו את ענייני תפיסת המקום.
הנקודה העיקרית כאן, היא מה בכלל מכבי קיוותה להשיג בהחתמה הזאת?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 ינואר 2016, 16:07

jol9 כתב:אור, אנקראם, חציל
אם שמתם לב, כתבתי שהביצוע היה כושל. זה לא אומר שהרעיון הוא רע מיסודו.
אור, אתה לא היית היחיד שהתנגד למהלך. רוב הגולשים פה התנגדו לו (אני דווקא חשבתי שהמהלך הוא בסדר גמור).

הבנייה של הקו הקדמי העונה היתה בזיונית, אבל אני לא חושב שמי שאשם בכך הוא בנדר (לא הוא עצמו אלא הנוכחות שלו כמובן).
אם כן, אז הנקודה שלכם היא מוצדקת. אבל אני לא בטוח שזה היה המצב.

אם מכבי היתה מביאה 4 כמו מקלין, שהוא סוס עבודה, שהיה משחק 25-30 דקות, ובהנחה הסבירה בקיץ, שסיל חייב לשחק יותר דקות,
מה שמסית את פניני ואת סמית' לעמדה 4 באופן חלקי, אני לא חושב שהתוספת של בנדר היא רעה. להיפך.
מנגד, ברגע שהגיע רנדל, שנפצע מיד, אז קרה הדבר הגרוע ביותר, וזה זריקתו של הילד למים העמוקים, איבוד ביטחון, הפסדים וכו'.

מעבר לכך, גם עם עמדה 4 שפתחה את העונה (קרי רנדל ובנדר) היה אפשר להסתדר, אם היה כאן ביג מן ראוי, ושוב, גם זה בגיבוי של פניני וסמית'.

הסגל הזה קרס בראש ובראשונה על האפסיות של פארמר ושל עמדה 5, אח"כ על היכולת החלשה של סמית' ורנדל ואולי במקום השלישי על ההימור
של בנדר.

עזוב יוני.
הסגל הזה קרס לא בגלל בנדר, אלא בגלל שהוא מלא בבנדרים.
כל מיני אג׳נדות מגוחכות של אנשים שאין להם קשר למקצוע, או לפחות גרועים במה שהם עושים.

גם מקלין אגב הוא חתיכת זיפת של שחקן. גם סילבן לא צריך להיות שחקן של יותר מ10-15 דקות למשחק והוא מוכיח את זה העונה.

אתה צריך שחקנים טובים יותר, מאמנים טובים יותר, סקאוטים טובים יותר, בעלים טובים יותר.
בנדר זה סתם אחד מתוך רשימה של כושלים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי alex30 » 03 ינואר 2016, 16:18

MTA2311 כתב:עזבו את ענייני תפיסת המקום.

שארס\ספאנוליס\... במחיר מציאה.
כרגע הוא לא נראה הרבה יותר מוכשר מכספי הצעיר.(לא שזה רע, רק שכספי הטוב, אף פעם לא הספיק לשחק במכבי).
alex30

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 ינואר 2016, 16:26

alex30 כתב:
MTA2311 כתב:עזבו את ענייני תפיסת המקום.

שארס\ספאנוליס\... במחיר מציאה.
כרגע הוא לא נראה הרבה יותר מוכשר מכספי הצעיר.(לא שזה רע, רק שכספי הטוב, אף פעם לא הספיק לשחק במכבי).

אבל זה לא ממש המצב, כי זה שחקן שניבאו לו טופ 5 בדראפט כבר מגיל 15. אף אחד לא חשב שהוא יעשה קרייה אירופאית במכבי, מה שמעלה את התהיה, למה להיכנס לזה מראש? סעיף יציאה של מיליון דולר שווה את האקדמיה המונפצת? את האורחה הקרואטית שהגיעה לפה בעקבותיו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־10 אורחים