יורוקאפ, 32 האחרונות: מכבי נגד לובליאנה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ, 32 האחרונות: מכבי נגד לובליאנה, רביעי, 21:00

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 02:48

החציל האצטקי כתב:הייתי שמח לארח פה איש מטעם המועדון, ולשוחח שיחה אמיתית ובלתי אמצעית על כל מה שקורה בפנים.
במיוחד אבי אבן.

מה נאמר כבר בזמנו? אין דרך לגשר על זה?

אמר האיש והחתימה...
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2016, 02:48

החציל האצטקי כתב:הייתי שמח לארח פה איש מטעם המועדון, ולשוחח שיחה אמיתית ובלתי אמצעית על כל מה שקורה בפנים.
במיוחד אבי אבן.

מה נאמר כבר בזמנו? אין דרך לגשר על זה?

הם לא אהבו את הפורום לפני שנתיים-שלוש כשעוד היינו מתונים, איך אתה חושב הם מרגישים עכשיו?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2016, 02:56

מי זה "הם"?
כאילו, למי פנו?

החתימה שלי משקפת את מה שאני חושב על האיש הזה בשילוב עם ציטוט שלו עצמו. לא על כישורי הסקאוטינג שלי עשו כתבות וידיאו ורשמו מגילות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 02:56

דריקס לדעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2016, 02:58

החציל האצטקי כתב:מי זה "הם"?
כאילו, למי פנו?

החתימה שלי משקפת את מה שאני חושב על האיש הזה בשילוב עם ציטוט שלו עצמו. לא על כישורי הסקאוטינג שלי עשו כתבות וידיאו ורשמו מגילות.

בפגישה נראה לי היה דריקס ועוד אחד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 02:59

החציל האצטקי כתב:החתימה שלי משקפת את מה שאני חושב על האיש הזה בשילוב עם ציטוט שלו עצמו. לא על כישורי הסקאוטינג שלי עשו כתבות וידיאו ורשמו מגילות.

ואתה חושב שהוא ירצה לבוא לפה ולשמוע אותך מלגלג על כישורי הסקאוטינג שלו וההתבטאויות של בתקשורת? אתה באמת חושב שהוא לא ראה את החתימה שלך?
אין לאף אחד ממכבי סיבה לבוא לפה. לא יהיה להם שום דבר להגיד.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2016, 03:05

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:החתימה שלי משקפת את מה שאני חושב על האיש הזה בשילוב עם ציטוט שלו עצמו. לא על כישורי הסקאוטינג שלי עשו כתבות וידיאו ורשמו מגילות.

ואתה חושב שהוא ירצה לבוא לפה ולשמוע אותך מלגלג על כישורי הסקאוטינג שלו וההתבטאויות של בתקשורת? אתה באמת חושב שהוא לא ראה את החתימה שלך?

אני ממש לא מעוניין ללגלג על כישורי הסקאוטינג שלו. אני אולי אלמד לכבד אותו קצת יותר אם הוא לא היה ממדר אותי. כנ"ל דני שובבני ושות'.
במקום לרתום אותי, מחרבנים עליי. אני הרי לא באמת שונא אותם, לכולנו יש אינטרס משותף ואהבה משותפת.

זה גם לא חייב להיות איש מתוך המערכת,
הייתי מת לשמוע מפיני, או שטיין, או מפאקינג גיא גודס!!!

אין לי שום מושג מה קורה בפנים, חוץ מזה שזה רקוב ושמסתירים ממני הכל, במקביל לזה שלוקחים ממני המון כסף על מנוי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2016, 03:07

החציל האצטקי כתב:
roy1000 כתב:

אני ממש לא מעוניין ללגלג על כישורי הסקאוטינג שלו. אני אולי אלמד לכבד אותו קצת יותר אם הוא לא היה ממדר אותי. כנ"ל דני שובבני ושות'.
במקום לרתום אותי, מחרבנים עליי. אני הרי לא באמת שונא אותם, לכולנו יש אינטרס משותף ואהבה משותפת.

אין לי שום מושג מה קורה בפנים, חוץ מזה שזה רקוב ושמסתירים ממני הכל, במקביל לזה שלוקחים ממני המון כסף על מנוי.

זה לא מסים שאם לא תשלם אז אוי ואבוי
אף אחד לא לוקח ממך את הכסף, אתה משלם מרצונך החופשי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2016, 03:09

אני חושב שלא חסרות דמויות מעניינות שאפשר לדבר איתם.
אלון שטיין למשל...

הבעיה היא שאנחנו כאן בביצה קטנה. יש מעט מאוד אנשים שיהיו מוכנים לשתף, בטח כאלה שיש להם רצון לחזור.
אנשים מתוך המועדון לא יבואו להתראיין, ואם כן, אז מישהו כמו דורון ג'מצ'י נניח, לא נראה לי שיוכל לתת תשובות מספקות
על המצב המקצועי.

צריכים להודות - ההנהלה שלנו לא ממש שמה עלינו. היא מתייחסת לראשי ארגוני האוהדים, ויש מצב שיש סיבה לכך
שהמחאות היחידות שאנחנו רואים מהם הן מחאות קנויות או מתוכננות מראש כמו בעניין הלוגו.
אפשר להגיד עד מחר שמחאות מקצועיות זה מחוץ לתחום, כמו שעושה מקובי, אבל אני לא קונה את זה.

בסופו של דבר, המחאה הכי טובה זה קרחות ביציעים ורייטינג אפסי. נראה מה יהיה ברביעי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 04 ינואר 2016, 03:11

החציל האצטקי כתב:אני ממש לא מעוניין ללגלג על כישורי הסקאוטינג שלו. אני אולי אלמד לכבד אותו קצת יותר אם הוא לא היה ממדר אותי. כנ"ל דני שובבני ושות'.

אל תהיה לי פה שמואל ותיתמם. החתימה שלך מלגלגת על אבי אבן, וזה בסדר גמור, אבל אתה לא יכול לצפות שהוא יגיע למקום ש(בצדק) עויין אותו.

אתה צודק שמסתירים הכל - פיני חשף קצת מהדברים. מה שאני מבטיח לך זה שאף אחד מהאנשים שדיברת עליהם לא יגיע לפורום הזה. הם יעדיפו מקום הרבה יותר "בטוח".
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2016, 03:13

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:אני ממש לא מעוניין ללגלג על כישורי הסקאוטינג שלו. אני אולי אלמד לכבד אותו קצת יותר אם הוא לא היה ממדר אותי. כנ"ל דני שובבני ושות'.

אל תהיה לי פה שמואל ותיתמם. החתימה שלך מלגלגת על אבי אבן, וזה בסדר גמור, אבל אתה לא יכול לצפות שהוא יגיע למקום ש(בצדק) עויין אותו.

אתה צודק שמסתירים הכל - פיני חשף קצת מהדברים. מה שאני מבטיח לך זה שאף אחד מהאנשים שדיברת עליהם לא יגיע לפורום הזה. הם יעדיפו מקום הרבה יותר "בטוח".

בשביל מישהו כמו שטיין למשל, המקום הזה הכי סייף שיש.
הבעיה אצלו ספציפית היא שאני חושב שהוא בונה על לחזור לשם יום אחד בעתיד.

בכל מקרה, מעניין אותי אם אירוח של בעלי תפקידים בפורומים, זה דבר מקובל בעולם.
אם כן, אז באמת חבל שזה לא קורה כאן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2016, 03:17

לא יקרה כלום אם ידבר איתי, כמו שמדבר עם כל עיתונאי מהשורה שמלגלג עליו.
לפני כמה ימים רציתי אפילו לפנות אליו בפייסבוק וראיתי שהוא סגר אותו.

אני לא יודע, קצת מבאס שהאנשים האלה לא הופכים אותנו לשותפים במאמץ.
אנחנו לא תוקפים אותם כמו שרוצים בהצלחת הקבוצה מעל הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 04 ינואר 2016, 04:45

לא חושב ששום מחאה תעזור בשלב הזה. אפשר להבהיר באיזו שהיא צורה שהאוהדים לא מרוצים, אבל אני חושב שהם כבר יודעים את זה בעצמם. אני חושב שהם מאוכזבים לא פחות משרופי האוהדים שנמצאים כאן. אני בעד שאנשים כאן יחזרו לפרופורציות, שנוכל להיות ענייניים יותר במקום לתת יותר מקום לרכילות ולכמה חרא אנחנו מרגישים. אז הקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה, קורה, כמו שקרה כבר בעבר ולאחר מכן היו עונות עם הישגים. מכבי יצאו גם מזה במוקדם או במאוחר. לא יעזור בכלום לדעתי אם כל תגובה שניה כאן תתעסק בזה שעד כמה הקבוצה שלנו היא בושה,מסריחה, רעה וכו' ואיך צריכים לפטר ולהיפטר מכולם שם למעלה ולמטה. זה כיף לחגוג עם קבוצה שזוכה באליפות יורוליג אבל כשהמצב קשה פתאום כולם שם צריכים ללכת הביתה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ינואר 2016, 05:14

toja27 כתב:לא חושב ששום מחאה תעזור בשלב הזה. אפשר להבהיר באיזו שהיא צורה שהאוהדים לא מרוצים, אבל אני חושב שהם כבר יודעים את זה בעצמם. אני חושב שהם מאוכזבים לא פחות משרופי האוהדים שנמצאים כאן. אני בעד שאנשים כאן יחזרו לפרופורציות, שנוכל להיות ענייניים יותר במקום לתת יותר מקום לרכילות ולכמה חרא אנחנו מרגישים. אז הקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה, קורה, כמו שקרה כבר בעבר ולאחר מכן היו עונות עם הישגים. מכבי יצאו גם מזה במוקדם או במאוחר. לא יעזור בכלום לדעתי אם כל תגובה שניה כאן תתעסק בזה שעד כמה הקבוצה שלנו היא בושה,מסריחה, רעה וכו' ואיך צריכים לפטר ולהיפטר מכולם שם למעלה ולמטה. זה כיף לחגוג עם קבוצה שזוכה באליפות יורוליג אבל כשהמצב קשה פתאום כולם שם צריכים ללכת הביתה.

כל עוד בסוף אוגוסט המנויים נמכרו ממש לא אכפת להם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 04 ינואר 2016, 05:23

Holiday_Armadillo כתב:
toja27 כתב:לא חושב ששום מחאה תעזור בשלב הזה. אפשר להבהיר באיזו שהיא צורה שהאוהדים לא מרוצים, אבל אני חושב שהם כבר יודעים את זה בעצמם. אני חושב שהם מאוכזבים לא פחות משרופי האוהדים שנמצאים כאן. אני בעד שאנשים כאן יחזרו לפרופורציות, שנוכל להיות ענייניים יותר במקום לתת יותר מקום לרכילות ולכמה חרא אנחנו מרגישים. אז הקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה, קורה, כמו שקרה כבר בעבר ולאחר מכן היו עונות עם הישגים. מכבי יצאו גם מזה במוקדם או במאוחר. לא יעזור בכלום לדעתי אם כל תגובה שניה כאן תתעסק בזה שעד כמה הקבוצה שלנו היא בושה,מסריחה, רעה וכו' ואיך צריכים לפטר ולהיפטר מכולם שם למעלה ולמטה. זה כיף לחגוג עם קבוצה שזוכה באליפות יורוליג אבל כשהמצב קשה פתאום כולם שם צריכים ללכת הביתה.

כל עוד בסוף אוגוסט המנויים נמכרו ממש לא אכפת להם

אני חושב שאם להתבסס על ההיסטוריה של מכבי וההישגים שלה, לא רק בארץ אלה באירופה נגד קבוצות עם תקציבים כפולים ואף יותר משלה, האמירה הזאת לא נכונה. בעצם מכבי מייצגת בדיוק הפוך מהאמירה הזאת. ההנהלה עשתה תמיד כל מה שביכולתה והבנתה באותו פרק זמן, להביא את הקבוצה להישגים ולהיות תמיד תחרותית ברמות הגבוהות ביותר באירופה. השנה הרבה דברים השתבשו ונעשו החלטות לא טובות. אני בעד לתת את המקום הזה לטעות בלי שנצלוב אף אחד גם אם זה "רק" ברמה המנטלית. לבעלים היה תמיד אכפת מהקבוצה וזה ישאר גם בעתיד. ואני דרך אגב לא אומר שלא אכפת להם מההכנסה מכל הגורמים השונים, אבל זה בהחלט לא רק מה שמעניין אותם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 04 ינואר 2016, 08:33

טוז'ה, ברגע שאתה משאיר את אוננקו כסנטר הפותח שלך, אתה בעצם מעביר מסר מאוד ברור, שהעונה הזאת לא ממש מעניינת אותך.
זה יפה לדבר ולהעביר מסרים דרך גלדסטון, שמכבי הולכת להסתער על היורוקאפ. איך בדיוק היא תעשה את זה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 04 ינואר 2016, 10:01

צפו להפסד , לא פחות. אם הפועל ירושליים בקושי עלתה לשלב הבא ביורוקאפ , ואנחנו עוד לא הצלחנו לנצח אותה העונה (שיהיה לכם ברור גם בווינר הם היו מנצחים אותנו וגם בגביע) , לא צריך להיות גאון במתמטיקה.
אני לא אצפה במשחק , יש לי תור בדאנג'ן ביפו , לפחות שם אני לא אסבול כל כך.
מקווה מאד שיהיה ריק , שיהיה ריק כמו מה שיש לפארמר בין האוזניים הענקיות האלו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 10:14

תראה מה זה טוז'ה. כשקבוצה מצליחה חוגגים, וכשהיא חווה את העונה הגרועה בתולדותיה, קוראים לשידוד מערכות. ממש מפתיע ולא הגיוני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ינואר 2016, 11:00

ד"א מחר זה המועד האחרון שאפשר לרשום בו שחקנים ביורוקאפ.

איזה בזיון זה שלא עשו אף שינוי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 04 ינואר 2016, 11:51

לובליאנה חלשה מאוד ומכבי בהיכל. אני לא רואה שום תסריט חוץ מנצחון.
ההפסד אתמול יעשה טוב בסופו של דבר למאמצים של מכבי ביורוקאפ.

הם לא צריכים בטחון של נצחונות כי השיגו 9 רצופים כאלה בחאווה.
הם צריכים דרייב של אקסטרה מאמץ כדי לנצח את ניז׳ני בחוץ. השאר בידיים או לא בידיים של מכבי. (קאזאן תנצח אותנו פעמיים כמו שזה נראה כרגע)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, עידן ו־27 אורחים