החציל האצטקי כתב:הייתי שמח לארח פה איש מטעם המועדון, ולשוחח שיחה אמיתית ובלתי אמצעית על כל מה שקורה בפנים.
במיוחד אבי אבן.
מה נאמר כבר בזמנו? אין דרך לגשר על זה?
אמר האיש והחתימה...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:הייתי שמח לארח פה איש מטעם המועדון, ולשוחח שיחה אמיתית ובלתי אמצעית על כל מה שקורה בפנים.
במיוחד אבי אבן.
במיוחד אבי אבן.
החציל האצטקי כתב:מי זה "הם"?
כאילו, למי פנו?
החתימה שלי משקפת את מה שאני חושב על האיש הזה בשילוב עם ציטוט שלו עצמו. לא על כישורי הסקאוטינג שלי עשו כתבות וידיאו ורשמו מגילות.
החציל האצטקי כתב:החתימה שלי משקפת את מה שאני חושב על האיש הזה בשילוב עם ציטוט שלו עצמו. לא על כישורי הסקאוטינג שלי עשו כתבות וידיאו ורשמו מגילות.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:החתימה שלי משקפת את מה שאני חושב על האיש הזה בשילוב עם ציטוט שלו עצמו. לא על כישורי הסקאוטינג שלי עשו כתבות וידיאו ורשמו מגילות.
ואתה חושב שהוא ירצה לבוא לפה ולשמוע אותך מלגלג על כישורי הסקאוטינג שלו וההתבטאויות של בתקשורת? אתה באמת חושב שהוא לא ראה את החתימה שלך?
אין לאף אחד ממכבי סיבה לבוא לפה. לא יהיה להם שום דבר להגיד.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:החתימה שלי משקפת את מה שאני חושב על האיש הזה בשילוב עם ציטוט שלו עצמו. לא על כישורי הסקאוטינג שלי עשו כתבות וידיאו ורשמו מגילות.
ואתה חושב שהוא ירצה לבוא לפה ולשמוע אותך מלגלג על כישורי הסקאוטינג שלו וההתבטאויות של בתקשורת? אתה באמת חושב שהוא לא ראה את החתימה שלך?
אין לאף אחד ממכבי סיבה לבוא לפה. לא יהיה להם שום דבר להגיד.
אני ממש לא מעוניין ללגלג על כישורי הסקאוטינג שלו. אני אולי אלמד לכבד אותו קצת יותר אם הוא לא היה ממדר אותי. כנ"ל דני שובבני ושות'.
במקום לרתום אותי, מחרבנים עליי. אני הרי לא באמת שונא אותם, לכולנו יש אינטרס משותף ואהבה משותפת.
זה גם לא חייב להיות איש מתוך המערכת,
הייתי מת לשמוע מפיני, או שטיין, או מפאקינג גיא גודס!!!
אין לי שום מושג מה קורה בפנים, חוץ מזה שזה רקוב ושמסתירים ממני הכל, במקביל לזה שלוקחים ממני המון כסף על מנוי.
החציל האצטקי כתב:אני ממש לא מעוניין ללגלג על כישורי הסקאוטינג שלו. אני אולי אלמד לכבד אותו קצת יותר אם הוא לא היה ממדר אותי. כנ"ל דני שובבני ושות'.
במקום לרתום אותי, מחרבנים עליי. אני הרי לא באמת שונא אותם, לכולנו יש אינטרס משותף ואהבה משותפת.
אין לי שום מושג מה קורה בפנים, חוץ מזה שזה רקוב ושמסתירים ממני הכל, במקביל לזה שלוקחים ממני המון כסף על מנוי.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני ממש לא מעוניין ללגלג על כישורי הסקאוטינג שלו. אני אולי אלמד לכבד אותו קצת יותר אם הוא לא היה ממדר אותי. כנ"ל דני שובבני ושות'.
אל תהיה לי פה שמואל ותיתמם. החתימה שלך מלגלגת על אבי אבן, וזה בסדר גמור, אבל אתה לא יכול לצפות שהוא יגיע למקום ש(בצדק) עויין אותו.
אתה צודק שמסתירים הכל - פיני חשף קצת מהדברים. מה שאני מבטיח לך זה שאף אחד מהאנשים שדיברת עליהם לא יגיע לפורום הזה. הם יעדיפו מקום הרבה יותר "בטוח".
toja27 כתב:לא חושב ששום מחאה תעזור בשלב הזה. אפשר להבהיר באיזו שהיא צורה שהאוהדים לא מרוצים, אבל אני חושב שהם כבר יודעים את זה בעצמם. אני חושב שהם מאוכזבים לא פחות משרופי האוהדים שנמצאים כאן. אני בעד שאנשים כאן יחזרו לפרופורציות, שנוכל להיות ענייניים יותר במקום לתת יותר מקום לרכילות ולכמה חרא אנחנו מרגישים. אז הקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה, קורה, כמו שקרה כבר בעבר ולאחר מכן היו עונות עם הישגים. מכבי יצאו גם מזה במוקדם או במאוחר. לא יעזור בכלום לדעתי אם כל תגובה שניה כאן תתעסק בזה שעד כמה הקבוצה שלנו היא בושה,מסריחה, רעה וכו' ואיך צריכים לפטר ולהיפטר מכולם שם למעלה ולמטה. זה כיף לחגוג עם קבוצה שזוכה באליפות יורוליג אבל כשהמצב קשה פתאום כולם שם צריכים ללכת הביתה.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:לא חושב ששום מחאה תעזור בשלב הזה. אפשר להבהיר באיזו שהיא צורה שהאוהדים לא מרוצים, אבל אני חושב שהם כבר יודעים את זה בעצמם. אני חושב שהם מאוכזבים לא פחות משרופי האוהדים שנמצאים כאן. אני בעד שאנשים כאן יחזרו לפרופורציות, שנוכל להיות ענייניים יותר במקום לתת יותר מקום לרכילות ולכמה חרא אנחנו מרגישים. אז הקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה, קורה, כמו שקרה כבר בעבר ולאחר מכן היו עונות עם הישגים. מכבי יצאו גם מזה במוקדם או במאוחר. לא יעזור בכלום לדעתי אם כל תגובה שניה כאן תתעסק בזה שעד כמה הקבוצה שלנו היא בושה,מסריחה, רעה וכו' ואיך צריכים לפטר ולהיפטר מכולם שם למעלה ולמטה. זה כיף לחגוג עם קבוצה שזוכה באליפות יורוליג אבל כשהמצב קשה פתאום כולם שם צריכים ללכת הביתה.
כל עוד בסוף אוגוסט המנויים נמכרו ממש לא אכפת להם
toja27 כתב:לא חושב ששום מחאה תעזור בשלב הזה. אפשר להבהיר באיזו שהיא צורה שהאוהדים לא מרוצים, אבל אני חושב שהם כבר יודעים את זה בעצמם. אני חושב שהם מאוכזבים לא פחות משרופי האוהדים שנמצאים כאן. אני בעד שאנשים כאן יחזרו לפרופורציות, שנוכל להיות ענייניים יותר במקום לתת יותר מקום לרכילות ולכמה חרא אנחנו מרגישים. אז הקבוצה נמצאת בתקופה לא טובה, קורה, כמו שקרה כבר בעבר ולאחר מכן היו עונות עם הישגים. מכבי יצאו גם מזה במוקדם או במאוחר. לא יעזור בכלום לדעתי אם כל תגובה שניה כאן תתעסק בזה שעד כמה הקבוצה שלנו היא בושה,מסריחה, רעה וכו' ואיך צריכים לפטר ולהיפטר מכולם שם למעלה ולמטה. זה כיף לחגוג עם קבוצה שזוכה באליפות יורוליג אבל כשהמצב קשה פתאום כולם שם צריכים ללכת הביתה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־18 אורחים