ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 ינואר 2016, 16:01

ליונס שחקן מעניין מאוד, בטח כשמסתכלים על הפוטנציאל שלו כרול-פלייר.

קודם כל כסקורר, אין הרבה כאלה. הוא מהיר מאוד, אתלט, שולט היטב בכדור, חודר מצויין, סוחט עבירות ומגיע לקו, קולע טוב משלוש, אבל בעיקר משחק עם הרבה בטחון ואגרסיביות.

אני לא ידעתי את זה קודם, אבל הבחור היה שחקן מכללות מצויין! כיכב גם בזייבייר וגם באריזונה, שהיא מכללה חזקה מאוד!
הוא היה הסקורר המוביל באריזונה ועשה שם 15.6 נקודות למשחק (שביעי בכל הקונפרנס) באחוזים לא רעים. שיחק עם ניק ג׳ונסון וגם עם סולומון היל וגראנט ג׳רט.
בשלושה משחקים בטורניר המכללות האחרון שלו הוא קלע 23, 27 ו-23 נקודות, נכנס שם לחמישיית הקונפרנס וכו׳.
גם בזייבייר הוא היה סקורר אמין בסך הכל- 13.6 כסופמור, 15.1 כג׳וניור, אלה מספרים יפים.

עכשיו כרכז טהור הוא לא מספיק טוב, ואני מעריך שהוא מבין את זה.
אם כי, ואפשר לראות את זה בראשון, הבן אדם משחק מ-ע-ו-ל-ה כשזה נוגע למתפרצות ומשחק מעבר.
זה מתחיל מהלחץ ההגנתי שהוא מפעיל, ומאפשר לאחרים להכנס לקווי המסירה ולהשיג המון חטיפות.

בשורה תחתונה, סוג של סקורר בלי מצפון אבל עם ביצים, שאוטומטית מרים את קצב המשחק, צובר המון נקודות ומשחק הגנה מצויינת, גם ברמת טופ-קולג׳.
הרושם שקיבלתי זה שהקבוצות שלו תמיד אובר-קווליפייד. זה בוודאי נכון לקבוצות ששיחק בהן בארץ עד עכשיו.
עוד מוקדם להכין את הטפסים, אבל בפוטנציה, הוא יכול להיות שחקן מחליף פוטנציאלי, שיעשה נזק גדול בכסף קטן.

רוצ׳סטי-ליונס-אוחיון יכול להיות בסדר גמור, ולהשאיר הרבה כסף למקומות שהוא באמת צריך ללכת אליהם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Hey Yeah » 09 ינואר 2016, 16:42

החציל האצטקי כתב:ליונס שחקן מעניין מאוד, בטח כשמסתכלים על הפוטנציאל שלו כרול-פלייר.

קודם כל כסקורר, אין הרבה כאלה. הוא מהיר מאוד, אתלט, שולט היטב בכדור, חודר מצויין, סוחט עבירות ומגיע לקו, קולע טוב משלוש, אבל בעיקר משחק עם הרבה בטחון ואגרסיביות.

אני לא ידעתי את זה קודם, אבל הבחור היה שחקן מכללות מצויין! כיכב גם בזייבייר וגם באריזונה, שהיא מכללה חזקה מאוד!
הוא היה הסקורר המוביל באריזונה ועשה שם 15.6 נקודות למשחק (שביעי בכל הקונפרנס) באחוזים לא רעים. שיחק עם ניק ג׳ונסון וגם עם סולומון היל וגראנט ג׳רט.
בשלושה משחקים בטורניר המכללות האחרון שלו הוא קלע 23, 27 ו-23 נקודות, נכנס שם לחמישיית הקונפרנס וכו׳.
גם בזייבייר הוא היה סקורר אמין בסך הכל- 13.6 כסופמור, 15.1 כג׳וניור, אלה מספרים יפים.

עכשיו כרכז טהור הוא לא מספיק טוב, ואני מעריך שהוא מבין את זה.
אם כי, ואפשר לראות את זה בראשון, הבן אדם משחק מ-ע-ו-ל-ה כשזה נוגע למתפרצות ומשחק מעבר.
זה מתחיל מהלחץ ההגנתי שהוא מפעיל, ומאפשר לאחרים להכנס לקווי המסירה ולהשיג המון חטיפות.

בשורה תחתונה, סוג של סקורר בלי מצפון אבל עם ביצים, שאוטומטית מרים את קצב המשחק, צובר המון נקודות ומשחק הגנה מצויינת, גם ברמת טופ-קולג׳.
הרושם שקיבלתי זה שהקבוצות שלו תמיד אובר-קווליפייד. זה בוודאי נכון לקבוצות ששיחק בהן בארץ עד עכשיו.
עוד מוקדם להכין את הטפסים, אבל בפוטנציה, הוא יכול להיות שחקן מחליף פוטנציאלי, שיעשה נזק גדול בכסף קטן.

רוצ׳סטי-ליונס-אוחיון יכול להיות בסדר גמור, ולהשאיר הרבה כסף למקומות שהוא באמת צריך ללכת אליהם.

אני דווקא לא מסכים איתך. אני חושב שאם שאחרי העונה הזו, אפשר להבין כמה חשוב יתרון הגודל. עם קו אחורי של רוצ'סטי/ליונס, נמצא את עצמנו אנדרסייז בכל מצב. בטח עם הליגה החדשה שהאיכות קבוצות בה תהיה טובה הרבה יותר.
אני חושב שוואנאמייקר הוא השחקן המושלם ליד רוצ'סטי, חודר, מגן וגבוה.
אם כבר שחקן מהליגה מי שהייתי מביא זה דיאנטה גארט של אשדוד שהוא קומבו של 1.93 ותופר את כל הליגה.
Hey Yeah

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 ינואר 2016, 16:52

אני מסכים עם העקרון, אבל הסייז יותר קריטי בעמדות אחרות בעיניי.

בעמדה 1 בעיקר חשוב שיהיו לך שחקנים ״מציקים״, שמוביל הכדור שמולם יצטרך להתאמץ בכל פעולה.
האורך יותר רלוונטי לעמדות הכנף בכניסה לנתיבי מסירה, ובעמדות הפנים מן הסתם.

אין לך הרבה רכזים שבאמת מנצלים את הסייז שלהם באירופה ברמה של חדירה לסל או פוסט אפ. גם לא בNBA למען האמת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Hey Yeah » 09 ינואר 2016, 17:11

החציל האצטקי כתב:אני מסכים עם העקרון, אבל הסייז יותר קריטי בעמדות אחרות בעיניי.

בעמדה 1 בעיקר חשוב שיהיו לך שחקנים ״מציקים״, שמוביל הכדור שמולם יצטרך להתאמץ בכל פעולה.
האורך יותר רלוונטי לעמדות הכנף בכניסה לנתיבי מסירה, ובעמדות הפנים מן הסתם.

אין לך הרבה רכזים שבאמת מנצלים את הסייז שלהם באירופה ברמה של חדירה לסל או פוסט אפ. גם לא בNBA למען האמת.

אני חושב שבחדירה הסייז זה דבר שעולה כל הזמן, בולט גם בזריקות על הפרצוף ובמיוחד בהגנה.
נכון שבמשחק כדורסל מושלם, כל עוד הקו האחורי לא נמוכים בטירוף, הסייז לא ישנה כמו שעושים ממנו. אבל אני לא זוכר מתי לאחרונה שיחקנו בצורה אופטימלית.
גם העונה של רייס הייתה בעיקר בגלל יכולת אישית מטורפת של שחקנים לקראת סיום העונה ולא בגלל שבלאט עשה שחמט מטורף לכל אירופה.
בגלל זה אני חושב שכדי למקסם כל יתרון שאפשר לקחת, ואם יש התלבטות בין שחקנים, הסייז כן צריך להיות פקטור.
במיוחד שליד רוצ'סטי אתה צריך שחקן עם הגנה טובה, ושם הסייז כן קריטי.
Hey Yeah

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 ינואר 2016, 17:20

אם כבר הזכרת את העונה ההיא, אז גם אז היעדר הסייז ממש לא היה פאקטור. טייריס גמד, וגם היקמן די קטן. טייריס גם שמר רע מאוד רוב מוחלט מהעונה.
אני גם חושב שסייז זה אובר רייטד. אני לוקח כישרון על פני עוד 10 ס"מ ו10 קילו בכל יום נתון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ינואר 2016, 17:47

אני לוקח כישרון הגנתי על כישרון התקפי בכל יום נתון.
בוודאי שבמאני טיים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ינואר 2016, 18:02

חציל, זרוק שמות של גארדים שעשויים להיות רלוונטים בקיץ שהיית מגדיר אותם ״בןזונה קשוח״ (עדיין זוכר שזה מה שאמרת על רייס).
יש די הרבה כאלה, פשוט לא עולה לי כרגע.
עולה עכשיו ניק ג׳ונסון שהרשים אותי ממש במחנה קיץ לפני שנתיים, אבל הוא עוד לא עשה כלום בקריירה. היה עוד אחד לפני שנתיים שהרשים והלך ליורוקאפ לדעתי, אולי לרוסיה (אולי אפילו חימקי), קוראים לו גרין נדמה לי, די מוכר, אבל ברח לי.
אגב, מה שלום נייט רובינסון? לאיפה הוא נעלם העונה? לא רואה אותו עובר לאירופה, אבל הוא גמד מרגש כזה כמו רייס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 ינואר 2016, 18:13

הכנסתי פה באשכול הרבה כאלה, תסתכל.

ג׳מאל פרנקלין גם אמור להיות פנוי בקיץ אחרי חוזה בסין, שחקן פצצה ולגמרי ״בנזונה קשוח״.

נייט נח בבית עד שאיזו קבוצה תחפש פילר. עשה מספיק כסף בשביל לנוח.
מייק גרין כבר בן 30, לא הצליח לפרוץ. משחק העונה בפריס לבלואה.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 09 ינואר 2016, 18:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ינואר 2016, 18:17

מצפה ממך להרבה שמות.
של שחקנים טיפה יותר מוכרים.
אפילו הייתי מחפש מהיורוקאפ והיורופקאפ.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 ינואר 2016, 18:25

LIAV10 כתב:מצפה ממך להרבה שמות.
של שחקנים טיפה יותר מוכרים.
אפילו הייתי מחפש מהיורוקאפ והיורופקאפ.

שמע, שמות זה לא קריטי כמו שילוב של שחקנים ותכונות.
אני יכול לשים לך פה אלף שמות של שחקנים מצויינים אבל זה לא שווה כלום כי הם לא מתאימים לשחק ביחד.
זה גם עניין של תקציבים וכמה אתה משקיע בכל עמדה, כמה אתה משקיע במחליפים.

דבר איתי בנישה שאתה חושב עליה ואז אפשר לדבר על שחקנים שיתאימו לה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ינואר 2016, 18:46

הימורים, לא יקרים במיוחד, אמריקאים אתלטיים, קומבואים.
מחפש את השחקנים שעבדו לנו בשנים האחרונות, פארגו, פרקינס, היקמן, רייס.
מתגעגע לצמד אתלטי בקו האחורי שלוחץ את הכדור ועושה המון היילייט בהתקפה, שיהיו מוגבלים התקפית מצידי.
רק ככה מכבי מגיעה רחוק בשנים האחרונות, שחקנים עם קילר אינסטינקט, בהמות כאלה, בולדוזרים.
זה הסגנון שאני הכי אוהב, כמו דילייני האדיר.

בזמנו רציתי את בראדלי שהגיע לירושלים בלוקאאוט, כעבור שנה הוא כבר הפך ל״בןזונה קשוח״ בחמישייה של קבוצת NBA.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ינואר 2016, 18:48

כן, התכוונתי למייק גרין.
היה בליגת קיץ לפני שנתיים עוד גארדים מעניינים, אבל אני כבר לא זוכר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ינואר 2016, 18:55

איך זביאן דאודל שבלאט רצה מאוד בעבר?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 ינואר 2016, 19:00

LIAV10 כתב:איך זביאן דאודל שבלאט רצה מאוד בעבר?

זקן, ולא תקע יתד ברמות הגבוהות.
הוא בכושר מעולה בזניט אבל זה לא יחזיק לאורך זמן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ינואר 2016, 19:27

אם אתה רוצה להבין מה הייתי רוצה לראות אז הנה דוגמא.
אני לא אומר שהם יגיעו לאירופה, רוב הסיכויים שימצאו חוזים בNBA, אבל הייתי שמח לשילוב סטייל שאלבין מאק ואית'ואן מור.
צמד רוצחים (שאחד מהם גם סקורר-מנהל משחק והשני רוצח הגנתי ואתלט גדול שיעשה עבודה שחורה).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 09 ינואר 2016, 19:32

מה דעתכם על דניאל ת'אייס מבאמברג כסנטר מחליף?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 ינואר 2016, 19:33

LIAV10 כתב:אם אתה רוצה להבין מה הייתי רוצה לראות אז הנה דוגמא.
אני לא אומר שהם יגיעו לאירופה, רוב הסיכויים שימצאו חוזים בNBA, אבל הייתי שמח לשילוב סטייל שאלבין מאק ואית'ואן מור.
צמד רוצחים (שאחד מהם גם סקורר-מנהל משחק והשני רוצח הגנתי ואתלט גדול שיעשה עבודה שחורה).

אף אחד מהם לא בא לאירופה בעתיד הנראה לעין.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 09 ינואר 2016, 19:33

זה נחמד להגיד שאתה רוצה שהם יהיו הגנתיים אבל השחקנים שציינת הם גם שחקני התקפה מצויינים ברמה האירופאית
גם אני הייתי שמח לצמד כזה אבל זה לא נראה לי ריאלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 ינואר 2016, 19:38

roy1000 כתב:

אף אחד מהם לא בא לאירופה בעתיד הנראה לעין.

בכלל לא בטוח שאיטוואן מור לא מגיע לאירופה בקיץ. קריירת הNBA שלו לא מתרוממת, בלשון המעטה.
אני גם לא ממש מחזיק ממנו האמת, בשונה משלווין מאק שהוא שחקן מעולה.

תאיס לא מספיק גבוה או מוכשר בשביל להיות שחקן מכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 09 ינואר 2016, 19:54

החציל האצטקי כתב:בכלל לא בטוח שאיטוואן מור לא מגיע לאירופה בקיץ. קריירת הNBA שלו לא מתרוממת, בלשון המעטה.
אני גם לא ממש מחזיק ממנו האמת, בשונה משלווין מאק שהוא שחקן מעולה.

מור הוא שחקן רוטציה סולידי בשיקגו. אין מצב שהוא מגיע לאירופה שבעתיד הקרוב.
שלווין מאק בכלל חתום לעוד שתי עונות ואני לא רואה אותו מגיע לאירופה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים