המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ליונס שחקן מעניין מאוד, בטח כשמסתכלים על הפוטנציאל שלו כרול-פלייר.
קודם כל כסקורר, אין הרבה כאלה. הוא מהיר מאוד, אתלט, שולט היטב בכדור, חודר מצויין, סוחט עבירות ומגיע לקו, קולע טוב משלוש, אבל בעיקר משחק עם הרבה בטחון ואגרסיביות.
אני לא ידעתי את זה קודם, אבל הבחור היה שחקן מכללות מצויין! כיכב גם בזייבייר וגם באריזונה, שהיא מכללה חזקה מאוד!
הוא היה הסקורר המוביל באריזונה ועשה שם 15.6 נקודות למשחק (שביעי בכל הקונפרנס) באחוזים לא רעים. שיחק עם ניק ג׳ונסון וגם עם סולומון היל וגראנט ג׳רט.
בשלושה משחקים בטורניר המכללות האחרון שלו הוא קלע 23, 27 ו-23 נקודות, נכנס שם לחמישיית הקונפרנס וכו׳.
גם בזייבייר הוא היה סקורר אמין בסך הכל- 13.6 כסופמור, 15.1 כג׳וניור, אלה מספרים יפים.
עכשיו כרכז טהור הוא לא מספיק טוב, ואני מעריך שהוא מבין את זה.
אם כי, ואפשר לראות את זה בראשון, הבן אדם משחק מ-ע-ו-ל-ה כשזה נוגע למתפרצות ומשחק מעבר.
זה מתחיל מהלחץ ההגנתי שהוא מפעיל, ומאפשר לאחרים להכנס לקווי המסירה ולהשיג המון חטיפות.
בשורה תחתונה, סוג של סקורר בלי מצפון אבל עם ביצים, שאוטומטית מרים את קצב המשחק, צובר המון נקודות ומשחק הגנה מצויינת, גם ברמת טופ-קולג׳.
הרושם שקיבלתי זה שהקבוצות שלו תמיד אובר-קווליפייד. זה בוודאי נכון לקבוצות ששיחק בהן בארץ עד עכשיו.
עוד מוקדם להכין את הטפסים, אבל בפוטנציה, הוא יכול להיות שחקן מחליף פוטנציאלי, שיעשה נזק גדול בכסף קטן.
רוצ׳סטי-ליונס-אוחיון יכול להיות בסדר גמור, ולהשאיר הרבה כסף למקומות שהוא באמת צריך ללכת אליהם.
החציל האצטקי כתב:אני מסכים עם העקרון, אבל הסייז יותר קריטי בעמדות אחרות בעיניי.
בעמדה 1 בעיקר חשוב שיהיו לך שחקנים ״מציקים״, שמוביל הכדור שמולם יצטרך להתאמץ בכל פעולה.
האורך יותר רלוונטי לעמדות הכנף בכניסה לנתיבי מסירה, ובעמדות הפנים מן הסתם.
אין לך הרבה רכזים שבאמת מנצלים את הסייז שלהם באירופה ברמה של חדירה לסל או פוסט אפ. גם לא בNBA למען האמת.
LIAV10 כתב:מצפה ממך להרבה שמות.
של שחקנים טיפה יותר מוכרים.
אפילו הייתי מחפש מהיורוקאפ והיורופקאפ.
LIAV10 כתב:איך זביאן דאודל שבלאט רצה מאוד בעבר?
LIAV10 כתב:אם אתה רוצה להבין מה הייתי רוצה לראות אז הנה דוגמא.
אני לא אומר שהם יגיעו לאירופה, רוב הסיכויים שימצאו חוזים בNBA, אבל הייתי שמח לשילוב סטייל שאלבין מאק ואית'ואן מור.
צמד רוצחים (שאחד מהם גם סקורר-מנהל משחק והשני רוצח הגנתי ואתלט גדול שיעשה עבודה שחורה).
LIAV10 כתב:אם אתה רוצה להבין מה הייתי רוצה לראות אז הנה דוגמא.
אני לא אומר שהם יגיעו לאירופה, רוב הסיכויים שימצאו חוזים בNBA, אבל הייתי שמח לשילוב סטייל שאלבין מאק ואית'ואן מור.
צמד רוצחים (שאחד מהם גם סקורר-מנהל משחק והשני רוצח הגנתי ואתלט גדול שיעשה עבודה שחורה).
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:אם אתה רוצה להבין מה הייתי רוצה לראות אז הנה דוגמא.
אף אחד מהם לא בא לאירופה בעתיד הנראה לעין.
החציל האצטקי כתב:בכלל לא בטוח שאיטוואן מור לא מגיע לאירופה בקיץ. קריירת הNBA שלו לא מתרוממת, בלשון המעטה.
אני גם לא ממש מחזיק ממנו האמת, בשונה משלווין מאק שהוא שחקן מעולה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים