אמבקווה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אמבקווה

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 16:29

החציל האצטקי כתב:פארמר באמת מסכן לדעתי.

זה שחקן שהיה הבטחה ענקית.
עד גיל 24 הוא הספיק לקחת קבוצה לגמר מכללות, לקחת שתי טבעות אליפות עם הלייקרס.
ניסה אחרי זה עוד כמה קבוצות בNBA, הבין שהוא לא יהיה יותר ממחליף.

התבאס, הלך לאירופה.
עלה מהספסל בדרושפאקה, גם שם לא החזיקו ממנו ונתנו לו ללכת לאן שרק רוצה.

חזר למכבי בידיעה שהוא כוכב ואהוב וזה הצ׳אנס שלו להחזיר את הקריירה לכיוון הנכון. פתח טוב.
פתאום באיזה משחק מעפן, פריסיזן, בניו-יורק, בזירה יותר ביתית, הוא מוצא את עצמו במהלך המנצח על הספסל ורוצ׳סטי שניגר משחק שלם על המגרש.
פתאום זה ממשיך ומנסים לאנוס אותו לשחק 2. פתאום הוא שוב יורד לספסל, אחרי שזו הייתה הסיבה מלכתחילה שהוא עזב את הNBA!

אם רוצ׳סטי לא היה פה, היה פה ג׳ורדן פארמר אחר לגמרי.

שוב , זה לא מסביר איך ב NBA הוא היה שחקן שעולה מהספסל והיה טוב , תגיד לי , שחקן כמו רודריגז לא יכול לעלות מהספסל? ומה עם תאודוסיץ'? וופאפאלוקס?
התפקיד שלו לא השתנה , הוא מחליף את טיילר , הוא לא 2 , הוא מוביל כדור , וגם אם לא , איך זה קשור לזה שהוא לא מצליח לשמור אפילו קונוס? אתה ראית איזה בק דורים עשו לו? כמו בקט סל.
הייתי מפסיק לנסות לנתח מה קרה לו במהלך העונה , זה שחקן שהעיפו אותו מקבוצה שסיימה מקום 8 בטורקיה , הציע עצמו לגדולי היבשת , כולם סירבו , הוריד מליון!! מהדרישות שלו , מה , הוא לא הבין שהוא צריך לשקם את הקרייריה שלו בעבודה קשה?
מישהו אמר לו לא לחדור? לא למסור? לא להנהיג?
זכור עוד איזה שחקן , בשם טיייריס רייס , שישב על הספסל בעוד אוחיון משתדל לשבור את הסל , ישב וחיכה , קיבל את ההזדמנות והסתער עליה כמו נמר פצוע. ביום ראשו טיילר היה בבעיית עבירות , פארמר נכנס מתוך הבנה שהוא זה שצריך לקחת את הקבוצה על הגב שלו , היו לו את כל התנאים , במה זה הסתכם? ב 4 נקודות עלובות ואפס תרומה , אם ישיבה על הספסל בטרום עונה(!!!!) שברה את הבחור הזה , אז תקשיב טוב , הוא כוסית
אין לזה שום קשר לתפקוד , גודס לא סיפסל אותו במחצית השנייה מול סאסארי כי גודס הוא איש רע , הוא סיפסל אותו כי הוא היה זוועה , שבר את התרגילים , לא שמר בכלום , עם כל הכבוד לג'ורדן פארמר , הוא לא יכול לעשות מה בזין שלו , הוא לא יכול לשחק בלי חשק.
ממש מסכן , מקבל מליון וחצי כדי לשבת על הספסל עם האוזניים הענקיות שלו , להסתיר לחצי אולם את המגרש , ולשחק בהליכה , תאמין לי אלו המליון וחצי הכי קלים שהוא עשה בקרייריה שלו.
אני יודע שזה לא נתפס , אבל לא חסרות דוגמאות לשחקנים שנתנו שנים מעולות ואח"כ הסריחו את הפרקט , פארמר לא שחקן שונה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 ינואר 2016, 16:56

גם סרחיו הגיע לריאל מניו יורק ב2010, כשהוא בן 24.
בשלוש העונות הראשונות שלו שם הוא היה שחקן ספסל זניח שלא מצא את עצמו.
ב2013-14 הוא פתאום פרץ והפך לשחקן התקפה הרבה יותר חזק, והכפיל את הממוצעים שלו כשהשינוי בכמות הדקות מינימלי.
תאודוסיץ׳ ירד לספסל אחרי שהמעמד שלו באירופה היה כזה שבו זה לא משנה לאף אחד.
פאפאלוקאס בנה את הקריירה שלו מלמטה מהספסל.

פארמר בא בראש של כוכב, לא בראש של מחליף. זה מיינד סט שכששוברים לך אותו, אתה נכנס ללופ של תסכול.

הוא כוסית, יש לו בעיית גישה ענקית, הוא לא שומר, מעיף זריקות קשות, הכל נכון. עדיין, לתחושתי, בהעדר רוצ׳סטי בתמונה, היית מקבל שחקן טוב.
הוא בא למכבי במטרה אישית של שיקום הביטחון העצמי, והוא התדרדר למצב שהוא נמוך יותר מהרצפה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 06 ינואר 2016, 21:11

פארמר לא נולד שחקן ספסל העונה. הוא הרוויח את זה בישר, כי פשוט הסריח את המגרש - בהגנה לא שומר, בהתקפה לא מסוגל לעבור קונוס ומעל לכל - אטיטיוּד חרא.

חציל, נראה לי שהנוסטלגיה מתעתעת בך...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ינואר 2016, 22:03

עושה לי רושם שיותר מתאים בעמדה 4 ליד סנטר טוב.
מצמצם את החסרונות שלו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 13 ינואר 2016, 22:22

היה ענק היום. מגיע לו מילה טובה. גם אוננוקו היה אחלה היום. שמגיע מגיע.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 ינואר 2016, 22:26

החציל האצטקי כתב:עושה לי רושם שיותר מתאים בעמדה 4 ליד סנטר טוב.
מצמצם את החסרונות שלו.

שחקנים מהסוג הזה לא משחקים 4 במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ינואר 2016, 22:28

MTA2311 כתב:שחקנים מהסוג הזה לא משחקים 4 במכבי.

מה ההבדל הגדול בינו לבין רנדל?
יותר חזק ממנו, שומר לא רע בכלל בפרימטר (הפתיע אותי לטובה, הרבה יותר טוב מבפוסט וכהלפ-דיפנדר), קליעה טובה יותר וחי מזבל.
עשה היום פעולות טובות מאוד מהעמדה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 13 ינואר 2016, 23:26

כמו שאור אמר שחקנים שלא קולעים מחוץ לצבע לא משחקים פה 4 בערך מאז באסטון. ואם אין לך 5 שקולע מהשלוש באופן קונסיסטנטי(ואין הרבה כאלה באירופה או בכלל, גם שחקן כמו בורורסיס הוא לא ממש כזה) אז אין לך ספייסינג בכלל. זה למה השילוב רנדל-סופו לא עבד ולמה פארגו הצליח לחדור פחות בקדנציה השנייה שלו. מכבי צריכה פאוור פורוורד שיכול להרים זריקה מהשלוש, גם אם זו לא האופציה הראשונה שלו. אם זה לא הולך אפשר ללכת על סקורר כמו מקלין אבל לא הייתי מנסה שם את אמבקווה. בוודאי לא בסכומים הנוכחיים שהוא מרוויח
שחף

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 13 ינואר 2016, 23:30

אני מדבר על העונה. בקיץ אני עדיין הייתי מעיף אותו, בלי למצמץ בכלל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 11:54

ינותח בברך בימים הקרובים, בחוץ לחודש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2016, 11:56

שמואל1 כתב:ינותח בברך בימים הקרובים, בחוץ לחודש.

שלא יחזור.

היתרון הגדול אצלו שעל הנייר הוא נראה הרבה יותר טוב מבמגרש. יהיו לו קונים בקיץ, אם רק ירצו למכור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 07 מרץ 2016, 12:11

יש לו חוזה ל- 3 שנים. מכבי תצטרך לתת פה פיצוי רציני בשביל לשחרר אותו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 07 מרץ 2016, 12:22

קשה לי לבוא בטענות לשחקן שמשחק פצוע , ורואים על אמבקווה שהוא משחק פצוע , גם קשה לי לבוא אליו בטענות שהוא שנה שלמה רץ למעלה למטה כמו מריונטה בשביל לראות עוד השלכה של אבן בכיוון הסל (ראיתם אתמול את 2 הפלואטרים מהביצים של טיילר?) ומצפים ממנו שיתקן את זה בריבאונד התקפה.
אם כבר זה לבוא בטענות לאופייבו שעולה ל 2 דקות עושה 3 עבירות , את בנדר שעולה לשחק נרמס מתחת לסל , זורק כל כדור שבא אליו , ונכנס לבעיית עבירות , בצורה הזאת , שכל הקבוצה של הפועל תל אביב הולכת לריבאונד התקפה והשחקנים שלנו מסתכלים על אמבקווה הפצוע שיציל אותם , ברור לכל שריבאונד לא יהיה בידיים שלנו.
אם כבר זה לבוא בטענות למי שלקח את ההחלטה להחתים שחקן לעמדה מספר 5 בלי משחק גב לסל , בלי יכולת אתלטית , עם רצועה צולבת שעברה ניתוח ועוד לתפקיד הסנטר המוביל של הקבוצה , והיחיד שלה דה פקטו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 07 מרץ 2016, 12:34

החציל האצטקי כתב:שלא יחזור.

היתרון הגדול אצלו שעל הנייר הוא נראה הרבה יותר טוב מבמגרש. יהיו לו קונים בקיץ, אם רק ירצו למכור.

אני לא מכיר הרבה קבוצות חוץ ממכי שמתחתימות שחקנים פצועים.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 07 מרץ 2016, 13:43

roy1000 כתב:

גם לצסק"א זה קרה , עם פרינלנד , מלאגה החתימה את הנדריקס למרות שיש לו כתף מפורקת לחלוטין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 07 מרץ 2016, 13:45

ankram כתב:
roy1000 כתב:

גם לצסק"א זה קרה , עם פרינלנד , מלאגה החתימה את הנדריקס למרות שיש לו כתף מפורקת לחלוטין.

זה לא הדיבור עכשיו...הכתף השבורה זה חדשות ישנות...עכשיו הדיבור הוא על זה שגם הקרסול שלו פצוע(ולכן ורק לכן- ריצ'י יגיע אלינו)
יש מי שטוען בספרד כי הנדריקס עדיין לא התגבר על פציעה בקרסול ולכן לא יהיה בסגל(של מלאגה)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי צהוב_בדם » 07 מרץ 2016, 16:25

אז מסתבר שאמבקווה 1.98, ולא 2.05 כמו שחשבנו.
צהוב_בדם

הודעהעל ידי ankram » 07 מרץ 2016, 16:34

צהוב_בדם כתב:אז מסתבר שאמבקווה 1.98, ולא 2.05 כמו שחשבנו.

טרבור אמבקווה יעבור ניתוח ארתרוסקופיה וייעדר חודש מהמגרשים. מתחת לפני השטח מבוכה סביב נתוניו של האמריקאי שהתגלה כפספוס. בהודעה שפרסמה הקבוצה נמסר כי הסנטר מתנשא לגובה 2.05 מטר. באתר היורובאסקט הגדילו והחמיאו עם 2.07 מטר, אולם בפועל – על פי מדידות מדויקות במחנה קדם NBA בשיקגו ובניו ג'רזי, הוא נמדד על 1.98 מטר בלבד. אמש, טרה סימונס היה נראה אימתני לידו. "איפה נעלמו תשעה סנטימטרים של טרבור אמבקווה, במטוס מבאמברג?", תהה מקורב למועדון.

שאלת תם , בבדיקות הרפואיות לא אמורים לבדוק את הגובה של השחקן?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 מרץ 2016, 16:39

אתה יכול להופיע לבדיקות הרפואיות בלי רגל, עיוור וכאישה ועדיין לעבור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 07 מרץ 2016, 17:19

MTA2311 כתב:אתה יכול להופיע לבדיקות הרפואיות בלי רגל, עיוור וכאישה ועדיין לעבור.

ועדיין , כהנהלה , אני לא מצליח להבין איך לא מפריע להם, לשלם לשחקנים סכומי כסף לא מבוטלים , ועוד לשחרר אותם באתה עונה , זה איזה שהוא פטיש של הנהלת מכבי תל אביב? להחתים את פאבריני ולשחרר , להחתים את אוננוקו ואז לשחרר , להחתים את מילסאפ ואז לשחרר , על פארמר אני כלל לא מדבר כי הוא החתמה של ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־29 אורחים