החציל האצטקי כתב:פארמר באמת מסכן לדעתי.
זה שחקן שהיה הבטחה ענקית.
עד גיל 24 הוא הספיק לקחת קבוצה לגמר מכללות, לקחת שתי טבעות אליפות עם הלייקרס.
ניסה אחרי זה עוד כמה קבוצות בNBA, הבין שהוא לא יהיה יותר ממחליף.
התבאס, הלך לאירופה.
עלה מהספסל בדרושפאקה, גם שם לא החזיקו ממנו ונתנו לו ללכת לאן שרק רוצה.
חזר למכבי בידיעה שהוא כוכב ואהוב וזה הצ׳אנס שלו להחזיר את הקריירה לכיוון הנכון. פתח טוב.
פתאום באיזה משחק מעפן, פריסיזן, בניו-יורק, בזירה יותר ביתית, הוא מוצא את עצמו במהלך המנצח על הספסל ורוצ׳סטי שניגר משחק שלם על המגרש.
פתאום זה ממשיך ומנסים לאנוס אותו לשחק 2. פתאום הוא שוב יורד לספסל, אחרי שזו הייתה הסיבה מלכתחילה שהוא עזב את הNBA!
אם רוצ׳סטי לא היה פה, היה פה ג׳ורדן פארמר אחר לגמרי.
שוב , זה לא מסביר איך ב NBA הוא היה שחקן שעולה מהספסל והיה טוב , תגיד לי , שחקן כמו רודריגז לא יכול לעלות מהספסל? ומה עם תאודוסיץ'? וופאפאלוקס?
התפקיד שלו לא השתנה , הוא מחליף את טיילר , הוא לא 2 , הוא מוביל כדור , וגם אם לא , איך זה קשור לזה שהוא לא מצליח לשמור אפילו קונוס? אתה ראית איזה בק דורים עשו לו? כמו בקט סל.
הייתי מפסיק לנסות לנתח מה קרה לו במהלך העונה , זה שחקן שהעיפו אותו מקבוצה שסיימה מקום 8 בטורקיה , הציע עצמו לגדולי היבשת , כולם סירבו , הוריד מליון!! מהדרישות שלו , מה , הוא לא הבין שהוא צריך לשקם את הקרייריה שלו בעבודה קשה?
מישהו אמר לו לא לחדור? לא למסור? לא להנהיג?
זכור עוד איזה שחקן , בשם טיייריס רייס , שישב על הספסל בעוד אוחיון משתדל לשבור את הסל , ישב וחיכה , קיבל את ההזדמנות והסתער עליה כמו נמר פצוע. ביום ראשו טיילר היה בבעיית עבירות , פארמר נכנס מתוך הבנה שהוא זה שצריך לקחת את הקבוצה על הגב שלו , היו לו את כל התנאים , במה זה הסתכם? ב 4 נקודות עלובות ואפס תרומה , אם ישיבה על הספסל בטרום עונה(!!!!) שברה את הבחור הזה , אז תקשיב טוב , הוא כוסית
אין לזה שום קשר לתפקוד , גודס לא סיפסל אותו במחצית השנייה מול סאסארי כי גודס הוא איש רע , הוא סיפסל אותו כי הוא היה זוועה , שבר את התרגילים , לא שמר בכלום , עם כל הכבוד לג'ורדן פארמר , הוא לא יכול לעשות מה בזין שלו , הוא לא יכול לשחק בלי חשק.
ממש מסכן , מקבל מליון וחצי כדי לשבת על הספסל עם האוזניים הענקיות שלו , להסתיר לחצי אולם את המגרש , ולשחק בהליכה , תאמין לי אלו המליון וחצי הכי קלים שהוא עשה בקרייריה שלו.
אני יודע שזה לא נתפס , אבל לא חסרות דוגמאות לשחקנים שנתנו שנים מעולות ואח"כ הסריחו את הפרקט , פארמר לא שחקן שונה.