כדורסל ישראלי - נס ציונה נשרה ללאומית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ינואר 2016, 00:44

מכביסט31 כתב:מישהו חייב לפוצץ את הבלון של השחצן הדפוק הזה דחוף..

מי יעשה את זה? במכבי אין כאלה שמסוגלים.

אלוהים, אני כל כך מקווה שמכבי לא תיכנס למלחמת הצעות על ליאור אליהו. זה יגמר כל כך רע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 ינואר 2016, 00:46

האמת שאני מניח שמכבי בעיקר רוצה להעלות את המחיר של ליאור ולהכניס את י-ם לבוץ. מקצועית היא לא באמת רוצה אותו.
תחושת בטן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 01:02

החציל האצטקי כתב:האמת שאני מניח שמכבי בעיקר רוצה להעלות את המחיר של ליאור ולהכניס את י-ם לבוץ. מקצועית היא לא באמת רוצה אותו.
תחושת בטן.

וזה מה שהיא צריכה לעשות. לא חושב שליאור יהיה במכבי כך או כך.
הוא החייה את הקריירה מתוך הרצון להוכיח למכבי שהם טעו וענייני אגו, וזה מה שמניע אותו גם היום.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 14 ינואר 2016, 01:06

אני אישית לא חושב שמכבי צריכה את אליהו, עדיף לו ולנו שישאר בירושלים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 14 ינואר 2016, 09:43

ליאור צריך לבוא למכבי , ללא שום קשר לירושליים , ליאור שחקן טוב , שהשתפר בשנים האחרונות , הוא מוסר נהדר , שחקן פיקח , יתרון עצום במשחק הריצה.
ועדיין , השאלה הכי גדולה לגביו אם הוא מסוגל לעשות את זה גם מעמדת המחליף , כי בוודאי שהוא לא יכול להיות פותח , בטח שלא באירופה.
אם כבר הייתי עושה סדר קצת בחלוקת הישראלים , מקל בעמדת הרכז , יבזורי ב 2 (או שון אם מכבי תוכל למשוך אותו) , פניני ב 3 , ליאור ב 4 , שגב ב 5.
בקונסטלציה הזאת , אוחיון ולאנסברג די מיותרים , אוחיון כמו חור שחור כבר קורס לתוך עצמו ולאנסברג הוא פשוט שחקן שכונה שלא מתאים לשום קבוצה עם יומרות , אם הוא לא קולע הוא פשוט נזק טהור.
גם במקום פניני אפשר להביא משהו אחר , זה נכון שאת מה שפניני יודע הרבה ישראלים לא יודעים (קור רוח , שכל) , אבל הוא פשוט פיסית מחוק , לאיש אין בירכיים ואין מיניסקוס , ובגלל זה הוא משחק בעיקר ב 4 ובעיקר נותן קצת עבירות וכמה שלשות.
את התפקיד הזה לדעתי יכולים למלא כמה שחקנים , כמו למשל אור סולומון , בלייזר , שחקנים שיש להם עוד לאן להגיע , פניני הגיע לתקרה שלו.
אבל יש חוזים ואג'נדות ומכבי לא ישחררו את אוחיון או את לאנסברג ופניני קפטן , אז אני סתם מזיין את המוח.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 14 ינואר 2016, 11:25

ankram כתב:ליאור צריך לבוא למכבי , ללא שום קשר לירושליים , ליאור שחקן טוב , שהשתפר בשנים האחרונות , הוא מוסר נהדר , שחקן פיקח , יתרון עצום במשחק הריצה.
ועדיין , השאלה הכי גדולה לגביו אם הוא מסוגל לעשות את זה גם מעמדת המחליף , כי בוודאי שהוא לא יכול להיות פותח , בטח שלא באירופה.
אם כבר הייתי עושה סדר קצת בחלוקת הישראלים , מקל בעמדת הרכז , יבזורי ב 2 (או שון אם מכבי תוכל למשוך אותו) , פניני ב 3 , ליאור ב 4 , שגב ב 5.
בקונסטלציה הזאת , אוחיון ולאנסברג די מיותרים , אוחיון כמו חור שחור כבר קורס לתוך עצמו ולאנסברג הוא פשוט שחקן שכונה שלא מתאים לשום קבוצה עם יומרות , אם הוא לא קולע הוא פשוט נזק טהור.
גם במקום פניני אפשר להביא משהו אחר , זה נכון שאת מה שפניני יודע הרבה ישראלים לא יודעים (קור רוח , שכל) , אבל הוא פשוט פיסית מחוק , לאיש אין בירכיים ואין מיניסקוס , ובגלל זה הוא משחק בעיקר ב 4 ובעיקר נותן קצת עבירות וכמה שלשות.
את התפקיד הזה לדעתי יכולים למלא כמה שחקנים , כמו למשל אור סולומון , בלייזר , שחקנים שיש להם עוד לאן להגיע , פניני הגיע לתקרה שלו.
אבל יש חוזים ואג'נדות ומכבי לא ישחררו את אוחיון או את לאנסברג ופניני קפטן , אז אני סתם מזיין את המוח.

קודם כל החלק המודגש פשוט לא נכון! לדעתך הוא השתפר מאז שהיה בקאחה ולקח את אליפות ספרד?! לדעתי לא! הוא רק נהיה יותר מפונק- חזר לארץ לאמא וככל שעבר הזמן ומכבי הציבה לו מראה בפרצוף דוגמת חוזה שקצת יותר מתאים לגודל שלו הוא ברח לנוחות הירושלמית שמרימה אותו על גבה אחרי כל ניצחון בליגת הפח שלנו או בליגת המשנה האירופאית...
אם אתה אומר להביא את סולומון(שזו גם דעתי) וגם את בלייזר ובהנחה שלך שמשחררים את סילבן ופניני אז בעצם הסגל הישראלי שלך מונה את מקל, אוחיון, יבזורי, סולומון, בלייזר, שגב/אלטיט = 6(!!) ישראלים..איפה תכניס את ליאור בתור ישראלי 7?! זה הרבה יותר מדי! זה גם תוקע אותך עם החוקים ההזויים של הליגה פה וגם לא כל כך משאיר לך תקציב לזרים שיחזיקו אותך ב30(!) משחקי יורוליג מינימום עונה הבאה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ינואר 2016, 12:03

לא השתפר באינץ' מהיום שהתחיל לשחק כדורסל.
יקר, לא שומר ונעלם במאני טיים. אותו שחקן בדיוק. אם בונים שוב על היורוקאפ, זה יכול להתאים, בהנחה שלא, זאת החתמה נוראית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 14 ינואר 2016, 15:44

ליאור אליהו השתפר? להיפך, רק הלך אחורה..
אני זוכר שבתחילת הקריירה עוד הייתה לו קליעה מסויימת לשלוש שמאז שהוא הגיע למכבי הוא זנח אותה לחלוטין.. ההגנה שלו רעה ומאז עונת השיא שלו בויטוריה הוא רק הלך אחורה עד שמצא את עצמו בקבוצת היורוקאפ הלא מוצלחת הפועל ירושלים. זה לא נקרא להשתפר..

לא רוצה אותו במכבי. תודה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 14 ינואר 2016, 17:51

ליאור שחקן מצויין. לא כל שחקן יודע להתעלות במאני טיים, אבל בקבוצה צריכים להיות גם שחקנים שיודעים לשחק מצויין במהלך העונה, ולא רק בסופה.

מצד שני, אני לא חושב שמכבי יכולה להרשות לעצמה להחזיק את מקל, אוחיון, רוצ'סטי, סילבן, פניני ואליהו - זה פשוט יקר מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ינואר 2016, 17:55

jol9 כתב:ליאור שחקן מצויין. לא כל שחקן יודע להתעלות במאני טיים, אבל בקבוצה צריכים להיות גם שחקנים שיודעים לשחק מצויין במהלך העונה, ולא רק בסופה.

מצד שני, אני לא חושב שמכבי יכולה להרשות לעצמה להחזיק את מקל, אוחיון, רוצ'סטי, סילבן, פניני ואליהו - זה פשוט יקר מדי.

אתה מכיר הרבה שחקנים שיודעים לשחק מצויין רק בסוף העונה ולא במהלכה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי פיקנ'רול » 14 ינואר 2016, 18:40

בחיים לא הבנתי את הטענה שהוא נעלם במאני טיים-בקאחה הוא היה חלק משמעותי בגמר, במכבי של פארגו קלע מול פאו 11 נקודות בשמונה דקות שכולם היו ברבע האחרון. הסיבות שהוא היה מורגש פחות זה כי דיוויד היה משחק יותר עם בלו בשלבים המכריעים. אמנם הוא לא מיסטר קלאץ אבל אני לא חושב שהוא עשה איזה משהו שיגרום לו להיקרא שחקן שנעלם במאני טיים.
אני חושב שליאור יחד עם סטרץ פור סבבה יכולים להרכיב אחלה עמדה ארבע.
פיקנ'רול

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ינואר 2016, 18:44

פיקנ'רול כתב:בחיים לא הבנתי את הטענה שהוא נעלם במאני טיים-בקאחה הוא היה חלק משמעותי בגמר, במכבי של פארגו קלע מול פאו 11 נקודות בשמונה דקות שכולם היו ברבע האחרון. הסיבות שהוא היה מורגש פחות זה כי דיוויד היה משחק יותר עם בלו בשלבים המכריעים. אמנם הוא לא מיסטר קלאץ אבל אני לא חושב שהוא עשה איזה משהו שיגרום לו להיקרא שחקן שנעלם במאני טיים.
אני חושב שליאור יחד עם סטרץ פור סבבה יכולים להרכיב אחלה עמדה ארבע.

תראה את המשחק שוב גבר. כל הנקודות בלי יוצא מן הכלל היו בגארבג' טיים של הרבע.
כל הדיונים האלה עליו מוצו כבר לפני איזה 3 שנים. הבן אדם נחנק במאני טיים. תמיד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 ינואר 2016, 20:40

my man כתב:קודם כל החלק המודגש פשוט לא נכון! לדעתך הוא השתפר מאז שהיה בקאחה ולקח את אליפות ספרד?! לדעתי לא! הוא רק נהיה יותר מפונק- חזר לארץ לאמא וככל שעבר הזמן ומכבי הציבה לו מראה בפרצוף דוגמת חוזה שקצת יותר מתאים לגודל שלו הוא ברח לנוחות הירושלמית שמרימה אותו על גבה אחרי כל ניצחון בליגת הפח שלנו או בליגת המשנה האירופאית...
אם אתה אומר להביא את סולומון(שזו גם דעתי) וגם את בלייזר ובהנחה שלך שמשחררים את סילבן ופניני אז בעצם הסגל הישראלי שלך מונה את מקל, אוחיון, יבזורי, סולומון, בלייזר, שגב/אלטיט = 6(!!) ישראלים..איפה תכניס את ליאור בתור ישראלי 7?! זה הרבה יותר מדי! זה גם תוקע אותך עם החוקים ההזויים של הליגה פה וגם לא כל כך משאיר לך תקציב לזרים שיחזיקו אותך ב30(!) משחקי יורוליג מינימום עונה הבאה...

האמת ששמעתי שנולד לו ילד אז אולי הוא קצת התבגר בכל זאת?? לפחות ברמה האישית...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 20:57

כן? את חושבת שהוא התבגר ב-3 שבועות האלו שהוא אבא לילד שלא רצה? :laugh2
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ינואר 2016, 21:25

הוא לא צריך להתבגר, הוא צריך השתלת אופי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ינואר 2016, 21:34

אחדשיודע כתב:כן? את חושבת שהוא התבגר ב-3 שבועות האלו שהוא אבא לילד שלא רצה? :laugh2

איפה שמעת?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 ינואר 2016, 21:42

אופירה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 21:48

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:כן? את חושבת שהוא התבגר ב-3 שבועות האלו שהוא אבא לילד שלא רצה? :laugh2

איפה שמעת?

http://www.msn.com/he-il/sports/basketb ... ar-BBkm7Pj
אחדשיודע

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 ינואר 2016, 22:17

אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

איפה שמעת?

http://www.msn.com/he-il/sports/basketb ... ar-BBkm7Pj

האמת שאת הסיפור הזה לא שמעתי.
אני חשבתי שהוא עמד להתחתן עם החברה שלו שהיתה בהריון ושברגע האחרון הם ביטלו את החתונה.
הסיפור הזה מסובך...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 22:39

אמרו גם שבגלל סיפור הזה הוא לא יצא עם הנבחרת בקיץ להכנה במקדוניה.
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־11 אורחים