מכביסט31 כתב:מישהו חייב לפוצץ את הבלון של השחצן הדפוק הזה דחוף..
מי יעשה את זה? במכבי אין כאלה שמסוגלים.
אלוהים, אני כל כך מקווה שמכבי לא תיכנס למלחמת הצעות על ליאור אליהו. זה יגמר כל כך רע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:מישהו חייב לפוצץ את הבלון של השחצן הדפוק הזה דחוף..
החציל האצטקי כתב:האמת שאני מניח שמכבי בעיקר רוצה להעלות את המחיר של ליאור ולהכניס את י-ם לבוץ. מקצועית היא לא באמת רוצה אותו.
תחושת בטן.
ankram כתב:ליאור צריך לבוא למכבי , ללא שום קשר לירושליים , ליאור שחקן טוב , שהשתפר בשנים האחרונות , הוא מוסר נהדר , שחקן פיקח , יתרון עצום במשחק הריצה.
ועדיין , השאלה הכי גדולה לגביו אם הוא מסוגל לעשות את זה גם מעמדת המחליף , כי בוודאי שהוא לא יכול להיות פותח , בטח שלא באירופה.
אם כבר הייתי עושה סדר קצת בחלוקת הישראלים , מקל בעמדת הרכז , יבזורי ב 2 (או שון אם מכבי תוכל למשוך אותו) , פניני ב 3 , ליאור ב 4 , שגב ב 5.
בקונסטלציה הזאת , אוחיון ולאנסברג די מיותרים , אוחיון כמו חור שחור כבר קורס לתוך עצמו ולאנסברג הוא פשוט שחקן שכונה שלא מתאים לשום קבוצה עם יומרות , אם הוא לא קולע הוא פשוט נזק טהור.
גם במקום פניני אפשר להביא משהו אחר , זה נכון שאת מה שפניני יודע הרבה ישראלים לא יודעים (קור רוח , שכל) , אבל הוא פשוט פיסית מחוק , לאיש אין בירכיים ואין מיניסקוס , ובגלל זה הוא משחק בעיקר ב 4 ובעיקר נותן קצת עבירות וכמה שלשות.
את התפקיד הזה לדעתי יכולים למלא כמה שחקנים , כמו למשל אור סולומון , בלייזר , שחקנים שיש להם עוד לאן להגיע , פניני הגיע לתקרה שלו.
אבל יש חוזים ואג'נדות ומכבי לא ישחררו את אוחיון או את לאנסברג ופניני קפטן , אז אני סתם מזיין את המוח.
jol9 כתב:ליאור שחקן מצויין. לא כל שחקן יודע להתעלות במאני טיים, אבל בקבוצה צריכים להיות גם שחקנים שיודעים לשחק מצויין במהלך העונה, ולא רק בסופה.
מצד שני, אני לא חושב שמכבי יכולה להרשות לעצמה להחזיק את מקל, אוחיון, רוצ'סטי, סילבן, פניני ואליהו - זה פשוט יקר מדי.
פיקנ'רול כתב:בחיים לא הבנתי את הטענה שהוא נעלם במאני טיים-בקאחה הוא היה חלק משמעותי בגמר, במכבי של פארגו קלע מול פאו 11 נקודות בשמונה דקות שכולם היו ברבע האחרון. הסיבות שהוא היה מורגש פחות זה כי דיוויד היה משחק יותר עם בלו בשלבים המכריעים. אמנם הוא לא מיסטר קלאץ אבל אני לא חושב שהוא עשה איזה משהו שיגרום לו להיקרא שחקן שנעלם במאני טיים.
אני חושב שליאור יחד עם סטרץ פור סבבה יכולים להרכיב אחלה עמדה ארבע.
my man כתב:קודם כל החלק המודגש פשוט לא נכון! לדעתך הוא השתפר מאז שהיה בקאחה ולקח את אליפות ספרד?! לדעתי לא! הוא רק נהיה יותר מפונק- חזר לארץ לאמא וככל שעבר הזמן ומכבי הציבה לו מראה בפרצוף דוגמת חוזה שקצת יותר מתאים לגודל שלו הוא ברח לנוחות הירושלמית שמרימה אותו על גבה אחרי כל ניצחון בליגת הפח שלנו או בליגת המשנה האירופאית...
אם אתה אומר להביא את סולומון(שזו גם דעתי) וגם את בלייזר ובהנחה שלך שמשחררים את סילבן ופניני אז בעצם הסגל הישראלי שלך מונה את מקל, אוחיון, יבזורי, סולומון, בלייזר, שגב/אלטיט = 6(!!) ישראלים..איפה תכניס את ליאור בתור ישראלי 7?! זה הרבה יותר מדי! זה גם תוקע אותך עם החוקים ההזויים של הליגה פה וגם לא כל כך משאיר לך תקציב לזרים שיחזיקו אותך ב30(!) משחקי יורוליג מינימום עונה הבאה...
אחדשיודע כתב:כן? את חושבת שהוא התבגר ב-3 שבועות האלו שהוא אבא לילד שלא רצה?
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:כן? את חושבת שהוא התבגר ב-3 שבועות האלו שהוא אבא לילד שלא רצה?
איפה שמעת?
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:כן? את חושבת שהוא התבגר ב-3 שבועות האלו שהוא אבא לילד שלא רצה?
איפה שמעת?
http://www.msn.com/he-il/sports/basketb ... ar-BBkm7Pj
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים