בראיין רנדל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בראיין רנדל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 02:42

החציל האצטקי כתב:שירכיבו את הקו הקדמי מתותחים ואחר כך יסתכלו אם רנדל מתאים לסתום חורים. הוא לא שווה את המלל.

בדיוק, זה מה שאני אומר. אבל אל תפסלו אופציות רק כי כרגע זה נראה לא מתאים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ינואר 2016, 02:43

אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:יש גם בעיה עם לשים אותו שחקן מחליף בעמדה 4 אם אתה לוקח בחשבון את מי שיצטרך להחליף אותו אם הוא ייפצע או יקבל התקף

תסכימי איתי שהבעיה הזאת היא הרבה פחות גרועה כשמדובר במחליף ולא בשחקן חמישייה...
שוב, הכל עניין של מחיר. ברור שלא עבור כל דרישה זה יהיה משתלם.

לא יודעת אם אני יכולה להסכים איתך
אני מבינה מאיפה אתה מגיע אבל בשחמט שכל פעם שמישהו אומר שהוא קיווה שלא תעשה איזשהו מהלך, אתה אומר לו ''אף פעם אל תקווה בשחמט''
כשאתה בונה את כל מה שיש לך על משהו אחד שאתה מקווה שלא יקרה, דבר ראשון אתה סומך על משהו שברירי ולא יציב (במקרה זה תרתי משמע) ודבר שני אתה לא חושב על כל שאר הדברים שיכולים להשתבש

עונה של קבוצת ספורט זה דבר כל כך נזיל שאם תבנה רק על זה שה-4 המחליף שלך ייפצע והכל יהיה בסדר אתה לא חושב על האפשרויות שעוד שחקנים ייפצעו, אז למה להסתכן?
יש דבר כזה סיכון מחושב
כמובן שלכל אחד יש סיכוי שתפגע בו מכונית, אבל יש הבדל בין מכונית שפוגעת בך כשחצית במעבר חצייה עם אור ירוק ובין מכונית שפגעה בך אם עמדת באמצע הכביש המהיר
אתה לעולם לא תדע מראש מי ייפצע ומי לא אבל להחתים שחקן עם קרוהן ועבר של פציעות מרובות זה הרבה פחות זהיר מלהחתים שחקן שהיה כשיר רוב הקריירה שלו

את מי תעדיף לקחת - את בן רייס או את ניצן חנוכי? ברור שבן רייס בריא יותר מוכשר מניצן חנוכי, אבל לבן אדם אין ברכיים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 02:47

זה כבר שייך לתחום הפילוסופיה. בכלל לא הייתי לוקח את זה למקום הזה.

אם אני עושה נטו חישובים מתמטיים, של קבוצה שבנויה נכון - אז גם מישהו נפצע לתקופה, אמור להיות מישהו שיחליף אותו.
בקבוצה נורמלית, מעבר לסמול פורוורד שיכול לשחק כפאוור פורוורד (סמית'), אמורים להיות גם 5 שחקנים בכירים בעמדות הפנים. 2 ב-4, 2 ב-5 ועוד אחד שהוא 4-5.
אז גם אם יש פציעה/מחלה, מישהו אמור למלא את החלל. ואם המישהו הפציע הוא שחקן מחליף (וזול), אני מוכן להתמודד עם זה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ינואר 2016, 02:50

אחדשיודע כתב:זה כבר שייך לתחום הפילוסופיה. בכלל לא הייתי לוקח את זה למקום הזה.

אם אני עושה נטו חישובים מתמטיים, של קבוצה שבנויה נכון - אז גם מישהו נפצע לתקופה, אמור להיות מישהו שיחליף אותו.
בקבוצה נורמלית, מעבר לסמול פורוורד שיכול לשחק כפאוור פורוורד (סמית'), אמורים להיות גם 5 שחקנים בכירים בעמדות הפנים. 2 ב-4, 2 ב-5 ועוד אחד שהוא 4-5.
אז גם אם יש פציעה/מחלה, מישהו אמור למלא את החלל. ואם המישהו הפציע הוא שחקן מחליף (וזול), אני מוכן להתמודד עם זה.

רק תזכיר לי מתי בפעם האחרונה הייתה למכבי של השנים האחרונות קבוצה שבנויה נכון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 02:51

לא אמרתי שזה יקרה (וכמובן שזה לא יקרה), אבל זה התרחיש האופטימלי מבחינתי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ינואר 2016, 02:54

אחדשיודע כתב:לא אמרתי שזה יקרה (וכמובן שזה לא יקרה), אבל זה התרחיש האופטימלי מבחינתי.

אבל אם כולם יודעים שהתרחיש האופטימלי לא יקרה אז למה אנחנו דנים בו בכלל?
טוב נו, זה כמו לשאול למה אנחנו מדברים על כל דבר אחר בפורום הזה, במילא אין לנו שליטה על כלום אז שיידברו על מה שרוצים, מציאותי או לא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 14 ינואר 2016, 03:17

דבר אחד אני יודע, שלקבוצות הגדולות יש כמעט תמיד עומק מהספסל. בשבילי שחקן ברמה של אופייבו כמחליף זה לא מספיק טוב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 14 ינואר 2016, 03:18

מסכים.

Holiday_Armadillo כתב:
אחדשיודע כתב:לא אמרתי שזה יקרה (וכמובן שזה לא יקרה), אבל זה התרחיש האופטימלי מבחינתי.

אבל אם כולם יודעים שהתרחיש האופטימלי לא יקרה אז למה אנחנו דנים בו בכלל?
טוב נו, זה כמו לשאול למה אנחנו מדברים על כל דבר אחר בפורום הזה, במילא אין לנו שליטה על כלום אז שיידברו על מה שרוצים, מציאותי או לא

נכון, נראה לי יותר נכון מהתנבאות.

אבל צריך להגיד שגם בתרחיש שאופייני למכבי, בדר"כ יש בסגל שחקן שיכול שיכול לשחק בשתי עמדות הפורוורד ושחקן שיכול לשחק בשתי עמדות הפנים, ובכך לחפות על שחקן מחליף בעמדה 4 שנפצע זמנית.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 14 ינואר 2016, 03:28

toja27 כתב:דבר אחד אני יודע, שלקבוצות הגדולות יש כמעט תמיד עומק מהספסל. בשבילי שחקן ברמה של אופייבו כמחליף זה לא מספיק טוב.

בלי קשר למתאים / לא מתאים, גם אופייבו (כמו רנדל) סובל מכושר רע. הוא התחיל דווקא טוב, אבל אז נפצע, ומאחרי שחזר מפציעה, משחק הרבה יותר גרוע.

חוץ מזה, רק לי נראה שהעונה אופייבו שוקל הרבה יותר מבעונה שעברה? יש לי הרגשה, שבמכבי בכוונה אמרו לו לא להוריד משקל כדי שיהיה מסוגל לשחק גם בעמדה 5.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 14 ינואר 2016, 08:01

felix_r כתב:
toja27 כתב:דבר אחד אני יודע, שלקבוצות הגדולות יש כמעט תמיד עומק מהספסל. בשבילי שחקן ברמה של אופייבו כמחליף זה לא מספיק טוב.

בלי קשר למתאים / לא מתאים, גם אופייבו (כמו רנדל) סובל מכושר רע. הוא התחיל דווקא טוב, אבל אז נפצע, ומאחרי שחזר מפציעה, משחק הרבה יותר גרוע.

חוץ מזה, רק לי נראה שהעונה אופייבו שוקל הרבה יותר מבעונה שעברה? יש לי הרגשה, שבמכבי בכוונה אמרו לו לא להוריד משקל כדי שיהיה מסוגל לשחק גם בעמדה 5.

זה נכון, הוא שיחק טוב יותר בהתחלה. לדעתי אופייבו הוא גם שחקן שלם יותר מרנדל(לא בהכרח טוב יותר), יותר מאסיבי ממנו ומאיים יותר מבחוץ. אבל להרגשתי חסר לו את הגרוש ללירה כדי לשחק במכבי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 14 ינואר 2016, 09:31

רנדל הוא שחקן נחמד שקבוצת מרכז טבלה ישראלית , ההגנה שלו על גארדים אחרי חילוף היא מצויינת , הוא גם יודע לעזור כחלק מהרוטציה , אבל הוא נטל התקפי , ושחקן טיפש באופן כלי (בלי לפגוע בבן אדם , אייקיו של כדורסל הכוונה).
רנדל זה סממן לאי היכולת למצוא שחקנים בעמדות 4-5 כבר מספר שנים , אני לא זוכר מתי מכבי הביאו תותח לעמדה הזאת שאינו עונה לשם דיוויד בלו עוד מאז טרנס מוריס , העמדה הזאת תמיד היתה של ליאור , ובשנים האחרונות של כל מני שחקנים בינונייים (ניק בעט בדלי , רנדל , אופייבו).
עכשיו תקחו את העמדה הזאת , אתם רוצים להגיד לי שבכסף של בנדר,אופיבו , רנדל (בטח עם המיסוי) - אי אפשר להביא שחקן אחד טוב יותר + שגב כמחליף??
חלמאות , אפילו אמבקווה טוב יותר בעמדה הזאת מכל מה שיש לנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2016, 09:25

ה 4 הפותח שלנו , האח הידד , שחקן בעמדה 4 שמשחק 5 דקות כי שאר הזמן הוא עושה עבירות של ילד , נטל התקפי ושחקן טיפש ומוגבל.מה שמעודד הוא שהמחליף שלו הוא ילד בן 19 שלא מתאים להיות שחקן בליגת העל.
קובאן עשו בשכל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 ינואר 2016, 11:44

במאמר מוסגר , אני בספק אם רנדל משחק בקבוצה שהיא לא מכבי ומקבל עבירות בכמות כזאת , איךשהוא תמיד שחקן שמגיע למכבי מקבל את "ברכת הדרך" מהשופטים , בראיין רנדל לא שינה במאומה את משחקו מאז שהגיע למכבי , מ"שום מה" כל פעם שהוא על המגרש שורקים לו בעבירות , אבל שהוא משחק מול מכבי האגרסיביות המטופשת שלו , בד"כ לא מגיעה לכלל בעית עבירות. כנ"ל אוחיון , שאם לא היה משחק במכבי היו כולם מהללים את האגרסיביות שלו , משום מה שהוא במכבי כל נגיעה שלו מלווה בשריקה , אתמול הוא גם קיבל טכנית על זה שהעיר לשופט. יש לאורי לוי הימ"ש חברים גם באיגוד השופטים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 19 ינואר 2016, 22:17

http://sports.walla.co.il/item/2926706
נכניס את זה פה.

הסטרץ׳ פור הפך להיות סוג של א-ב בכדורסל.
אין שאלה שצריך לבנות את הקבוצה עם כמה גבוהים שמסוגלים לקלוע מבחוץ.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yanay21 » 19 ינואר 2016, 22:34

תנו לדני לבדוק אם לאולימפיאקוס יש סטרץ פור. רק אז הוא הולך על זה.

מת על האוזמן, גם בלי קשר לכתבה הזו. רק הוא ואהרל'ה וייסברג שווים משהו בתקשורת הספורט.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ינואר 2016, 22:43

אין ספק שהיכולת הזאת אין לרנדל מה לחפש במכבי . אבל צריך לחכות ולראות אם הוא מסוגל לחזור לעצמו. בכל מקרה הגיל שלו הופך להיות משמעותי . והאמת שאם מחפשים 4 שהוא שחקן הגנה טוב ודי מוגבל בהתקפה אפשר להמשיך לתת צ'אנסים לשגב...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2016, 22:46

האוזמן נותן פה המון קרדיט למכבי. טוען שהיא "ניסתה ללכת על מודל שונה בבנייה בקיץ" .
כמובן שלא היה פה שום מודל. הכל שליפות מהמותן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 19 ינואר 2016, 23:18

אפשר להצליח בלי סטרץ' 4, ריאל רוב העונה שעברה שיחקו עם פליפה רייס בתור 4 והוא לא קולע יותר מרנדל מבחוץ. מה שאי אפשר להצליח בו זה כשיש לך נגר כשחקן מוביל בעמדה 4 ועוד 5 שהוא נכה התקפית. חוץ מזה הוא נותן שם יותר מידי קרדיט לבלו. רוב השנה כולל חצי גמר הפיינל פור באסטון שיחק יותר והיה שחקן חשוב יותר. קומאטוס בכלל לא שיחק כל העונה עד לפיינל פור. ה-4 המחליף של מכבי אז היה דיון תומאס, בלי קליעה מבחוץ בכלל
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 19 ינואר 2016, 23:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 ינואר 2016, 23:19

לא קראתי את מה שהאוזמן כתב, אבל מישהו בנה על ילד בן 17 בתור הסטרץ' פור של מכבי בקיץ.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2016, 21:00

שחף, לא קראתי את הכתבה עדיין, אבל אין דבר כזה קרדיט מוגזם לבלו כהגדרה.
כל קרדיט שבלו מקבל הוא מוצדק. אחד השחקנים הגדולים בתולדות הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים