החציל האצטקי כתב:שירכיבו את הקו הקדמי מתותחים ואחר כך יסתכלו אם רנדל מתאים לסתום חורים. הוא לא שווה את המלל.
בדיוק, זה מה שאני אומר. אבל אל תפסלו אופציות רק כי כרגע זה נראה לא מתאים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:שירכיבו את הקו הקדמי מתותחים ואחר כך יסתכלו אם רנדל מתאים לסתום חורים. הוא לא שווה את המלל.
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש גם בעיה עם לשים אותו שחקן מחליף בעמדה 4 אם אתה לוקח בחשבון את מי שיצטרך להחליף אותו אם הוא ייפצע או יקבל התקף
תסכימי איתי שהבעיה הזאת היא הרבה פחות גרועה כשמדובר במחליף ולא בשחקן חמישייה...
שוב, הכל עניין של מחיר. ברור שלא עבור כל דרישה זה יהיה משתלם.
אחדשיודע כתב:זה כבר שייך לתחום הפילוסופיה. בכלל לא הייתי לוקח את זה למקום הזה.
אם אני עושה נטו חישובים מתמטיים, של קבוצה שבנויה נכון - אז גם מישהו נפצע לתקופה, אמור להיות מישהו שיחליף אותו.
בקבוצה נורמלית, מעבר לסמול פורוורד שיכול לשחק כפאוור פורוורד (סמית'), אמורים להיות גם 5 שחקנים בכירים בעמדות הפנים. 2 ב-4, 2 ב-5 ועוד אחד שהוא 4-5.
אז גם אם יש פציעה/מחלה, מישהו אמור למלא את החלל. ואם המישהו הפציע הוא שחקן מחליף (וזול), אני מוכן להתמודד עם זה.
אחדשיודע כתב:לא אמרתי שזה יקרה (וכמובן שזה לא יקרה), אבל זה התרחיש האופטימלי מבחינתי.
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:לא אמרתי שזה יקרה (וכמובן שזה לא יקרה), אבל זה התרחיש האופטימלי מבחינתי.
אבל אם כולם יודעים שהתרחיש האופטימלי לא יקרה אז למה אנחנו דנים בו בכלל?
טוב נו, זה כמו לשאול למה אנחנו מדברים על כל דבר אחר בפורום הזה, במילא אין לנו שליטה על כלום אז שיידברו על מה שרוצים, מציאותי או לא
toja27 כתב:דבר אחד אני יודע, שלקבוצות הגדולות יש כמעט תמיד עומק מהספסל. בשבילי שחקן ברמה של אופייבו כמחליף זה לא מספיק טוב.
felix_r כתב:toja27 כתב:דבר אחד אני יודע, שלקבוצות הגדולות יש כמעט תמיד עומק מהספסל. בשבילי שחקן ברמה של אופייבו כמחליף זה לא מספיק טוב.
בלי קשר למתאים / לא מתאים, גם אופייבו (כמו רנדל) סובל מכושר רע. הוא התחיל דווקא טוב, אבל אז נפצע, ומאחרי שחזר מפציעה, משחק הרבה יותר גרוע.
חוץ מזה, רק לי נראה שהעונה אופייבו שוקל הרבה יותר מבעונה שעברה? יש לי הרגשה, שבמכבי בכוונה אמרו לו לא להוריד משקל כדי שיהיה מסוגל לשחק גם בעמדה 5.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים