rc4991 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:למה אתם מגבילים את עצמכם רק לאדלשטיין או טבק?
אלו פחות המגבלות שלנו, ויותר המגבלות של ההנהלה. תחשוב על זה לרגע, גם לפני תקופת דני פדרמן, חוץ מבלאט ב2011 (ואני אתעלם מפיני גרשון בקדנציות הראשונות שלו, כי הוא מנהל משחק נטו, ולא יודע לבנות, לאחד ולאמן קבוצה) איזה מאמן שמכבי הביאה התאים כמו שצריך? הרי מאמן זר הוא תמיד הימור, ואני בספק אם יהמרו שנתיים רצוף על שני מאמנים זרים שונים. ככה שאם לא טבק, זה ישראלי, ואם זה ישראלי-אדלשטיין. למרות שעם המזל שלנו, בטח יחליטו שהמאמן של קריית גת יכול לתת עונת פריצה.
למה שמאמן זר יהיה הימור? יש מאמנים שאתה יודע שהם יתנו תרומה טובה מאוד
ואדלשטיין או כל מאמן ישראלי אחר לא הימור? צריכים להביא בקיץ את המאמן הטוב ביותר שיש בשוק
אני מבחינתי מסכים איתך לגמרי, אבל אני מנסה לחשוב מנקודת המבט של ההנהלה. קח בחשבון שהרבה יותר קל לפתות למכבי מאמן ישראלי, כי מכבי, למרות השחיקה, היא עדיין סוג של פסגה. מאמן זר לא בהכרח יסתכל על מכבי באותה הצורה, במיוחד לאור העובדה שבטח יבהירו לו שהוא לא הסמכות המקצועית העליונה. אם אתה שואל לדעתי האישית, ברור שצריך לשים את הכסף הכי גדול שאפשר על מאמן טוב, אפילו עדיף זר, גם אם זה בא על חשבון השחקנים. אבל שוב, למכבי אין הצלחה גדולה עם מאמנים שאין לה היכרות מראש איתם. אפילו בלאט, בזמנו, לא באמת היה הימור. הסיבה היחידה שהוא הגיע למכבי בכסף קטן יחסית, הייתה העובדה שהוא ישראלי. הוא אימן פה בגרושים.