ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ז'אן טבק מונה למאמן הקבוצה

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2016, 00:43

חחחחח אסף
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 19 ינואר 2016, 01:25

rc4991 כתב:
my man כתב:ת'אמת אני מוכן לספוג עוד קצת את הCP3...רוי נכנס לזה בקטע אחר יענו..הוא לא רואה בעיניים- CP3, טופ יורוליג ושאר ירקות. העיקר שממשיכים להתווכח איתו בלי לקלוט שהוא סתם מטריל...

תמיד יש את הטיפוסים האלה
היה כאן פעם את חביב אורנג'ד שהיה מתווכח דפים שלמים עם משתמשים כאן ולפניו, ממש בהתחלה, היה גם asafb56 (משהו בסגנון)

חביב אורג'נד היה מהגולשים היותר טובים ומשקיעים פה... חבל שעזב.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2016, 01:37

קובי כתב:
rc4991 כתב:
my man כתב:ת'אמת אני מוכן לספוג עוד קצת את הCP3...רוי נכנס לזה בקטע אחר יענו..הוא לא רואה בעיניים- CP3, טופ יורוליג ושאר ירקות. העיקר שממשיכים להתווכח איתו בלי לקלוט שהוא סתם מטריל...

תמיד יש את הטיפוסים האלה
היה כאן פעם את חביב אורנג'ד שהיה מתווכח דפים שלמים עם משתמשים כאן ולפניו, ממש בהתחלה, היה גם asafb56 (משהו בסגנון)

חביב אורג'נד היה מהגולשים היותר טובים ומשקיעים פה... חבל שעזב.

לא אמרתי שלא, הבאתי אותו כדוגמא למשתמש שהיה ממלא דפים על גבי דפים בהתווכחויות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2016, 05:04

rc4991 כתב:תמיד יש את הטיפוסים האלה

תודה שאתה מכליל אותי "בטיפוסים האלה", אבל אני ממש לא בקטע של להתווכח. אני בקטע שבכל פעם שאני רואה את האפס המסריח הזה במדים של מכבי עולה לי מפלס העצבים ואני מתקשה להבין מי האדיוט שחשב להביא לפה שחקן שנזרק בערך מכל קבוצה רצינית שבה הוא שיחק. עוד יותר מעצבן אותי שיש פה אנשים שמשחזרים את ההסטוריה ואשכרה מנסים לטעון כאילו הוא עשה משהו בקריירה שלו חוץ מעונה אחת של טופ 16 עם ניז'ני או שהוא "טופ יורוליג" (לא פחות). יש סיבה שהאפס המאופס הזה קבע שיא אירופאי בלהיזרק מקבוצות - זה שחקן שגורם לקבוצה שהוא משחק בה נזק עצום.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ינואר 2016, 09:48

96 רוני, לא 56, ככל הנראה כשנת לידתו, אהב להגיד שאני ילד על אף שהוא בן גילי לדעתי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 19 ינואר 2016, 11:52

http://www.israelhayom.co.il/article/348901

שחקני מכבי ת"א עצבניים על ז'אן טבק
הצהובים מאשימים את המאמן בפגיעה בביטחון שלהם • הוא מצידו קורע אותם באימונים ומאבד שליטה במשחקים הפחות מוצלחים • אחרי ההפסד למכבי אשדוד, שוב לא שקט ביד אליהו

זה היה צפוי , ככה זה שלא מנצחים ומשחקים חרא , כל הגועל נפש יוצא החוצה.
טבק הוא החתמה אומללה (בטח שעל המדף היה קזלאוסקס) , שמצטרפת לשלל החלטות והחתמות אומללות של הנהלת מכבי בשנים האחרונות , מאמן שלא מבין לאן הוא הגיע ואיך צריך להשתמש בשחקנים העומדים לרשותו.
מאמן שמגיע לקבוצה שיש בה כל כך הרבה שחקני הגנה רעים , ומנסה להכריח אותם לשמור ע"י אימונים קשים ולחץ על מובילי כדור , הוא אדיוט , לא מאמן כדורסל. ההגנה של מכבי היתה צריכה להיות גמישה , עם חיפויים מתאימים ולהשתמש הרבה באיזורית
על זה היה צריך לעבוד באימונים , ולא לנסות להפוך את לאנסברג לשומר על או את רוצ'סטי לבולדוג הגנתי , נמר לא יהפוך את חברבורותיו , זאת השגיאה האקוטית של טבק , כתוצאה מהשגיאה הזאת הוא שוחק את השחקנים באימונים , מתסכל אותם , גורם להם לאבד אנרגיה בהגנת לחץ לא אפקטיבית , ולא נכונה , מה שמפריע להם להגיע לאחוזים גבוהים בהתקפה כי הם כבר מותשים.
אני כלל לא רוצה לדבר על סגנון ההתקפה שהוא מנסה להנחיל במכבי עם 0 עבודה בצד החלש ושחקנים שנטועים בעמדות שלהם כמו פסלים מחכים שאדון רוצ'סטי ימסור להם בדיוק לנקודה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Number8 » 19 ינואר 2016, 14:27

טבק לא מאמן למכבי. נקודה. מאמן שמעניינת אותו רק הגנה, ואין לו מושג בשיט בהתקפה, לא יכול לאמן את מכבי, שלאורך כל ההיסטוריה היתה ידועה בהתקפה שלה ולא בהגנה, קבוצה שאוהבת לרוץ וכו'.
אין לנו משחק ריצה, גם המתרפצות שלנו נעצרות בדרך והופכות להתקפה "מסודרת" - שלא מסדרת לנו כלום חוץ מהחטאה במקרה הטוב, או איבוד במקרה הרע.
מאמן שמקבל לידיו קבוצה של כל כך הרבה קלעים, ולא מסוגל לקלוע 90 נק' למשחק, הוא כישלון.

מזכיר לי את רפא בניטס, שרצה להפוך את ריאל לקבוצת הגנה. פשוט מגוחך.

אני רק מקווה שיצליחו איכשהו לשכנע את ארז להגיע שנה הבאה. זה הסיכוי היחיד שלנו לחזור להיראות כמו משהו.
Number8

הודעהעל ידי ankram » 19 ינואר 2016, 15:39

http://one.co.il/Article/15-16/2,50,121 ... tml?ref=hp

גל מקל אישר: מהשבוע הבא אשחק עם מכבי ת"א

בצל ההפסד המתסכל למכבי אשדוד בליגה, שמצדה השלימה דאבל על הצהובים, גורמים במועדון הדפו את הפרסומים לפיהם ז'אן טבק שטף את השחקנים באימונים האחרונים. אתמול ערכה מכבי אימון התאוששות במהלכו מאמנה הקרואטי לא שוחח כלל עם השחקנים.
יופי , עכשיו אנחנו משחקים ברוגז , מאד בוגר.

חדשה משמחת לפחות אחת:
בתוך כך, שחקנה הקרואטי של מכבי, דראגן בנדר, סובל מנקע בכף הרגל וצפוי להיעדר כשבוע מהמגרשים, דבר שישבית אותו בוודאות מהמשחקים נגד קאזאן ועירוני נס ציונה.

ואני שואל , למה רק שבוע?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2016, 16:34

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:תמיד יש את הטיפוסים האלה

תודה שאתה מכליל אותי "בטיפוסים האלה", אבל אני ממש לא בקטע של להתווכח. אני בקטע שבכל פעם שאני רואה את האפס המסריח הזה במדים של מכבי עולה לי מפלס העצבים ואני מתקשה להבין מי האדיוט שחשב להביא לפה שחקן שנזרק בערך מכל קבוצה רצינית שבה הוא שיחק. עוד יותר מעצבן אותי שיש פה אנשים שמשחזרים את ההסטוריה ואשכרה מנסים לטעון כאילו הוא עשה משהו בקריירה שלו חוץ מעונה אחת של טופ 16 עם ניז'ני או שהוא "טופ יורוליג" (לא פחות). יש סיבה שהאפס המאופס הזה קבע שיא אירופאי בלהיזרק מקבוצות - זה שחקן שגורם לקבוצה שהוא משחק בה נזק עצום.

רוי, אין לך מה להיעלב, זה לא שמדובר בטיפוסים מעצבנים/לא יודע מה
פשוטמ יש סוג של אנשים שיכולים לדון באותו דבר בלי סוף

אני למשל מסביר את הדעה שלי ומנסה להבין את של האחר אבל אם אני רואה שזה לא מתקדם אז אין צורך להמשיך סתם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2016, 17:46

rc4991 כתב:רוי, אין לך מה להיעלב, זה לא שמדובר בטיפוסים מעצבנים/לא יודע מה
פשוטמ יש סוג של אנשים שיכולים לדון באותו דבר בלי סוף

אני למשל מסביר את הדעה שלי ומנסה להבין את של האחר אבל אם אני רואה שזה לא מתקדם אז אין צורך להמשיך סתם

לא נעלב בכלל. כמו שאמרתי, השחקן הזה פשוט מביא את העצבים.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 19 ינואר 2016, 20:16

אתם חושבים שעוד יהיה לנו מאמן טוב באמת?
אני יודע שאני נשמע סופר אפוקליפטי, אבל איזה מאמן טוב יהיו מוכן להגיע לקבוצה שהוא לא בונה אותה? בתכל'ס, המאמנים היחידים שהצליחו להסתדר פה בעשרים השנים האחרונות הם בלאט וגרשון. הקדנציות הראשונות של פיני לא נחשבות, כי היו לו קבוצות מדהימות שהוא לא בנה אותן מלכתחילה, וכולנו יודעים איזה כסאח היה בקדנציה של בלאט.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 19 ינואר 2016, 20:38

yanay21 כתב:אתם חושבים שעוד יהיה לנו מאמן טוב באמת?
אני יודע שאני נשמע סופר אפוקליפטי, אבל איזה מאמן טוב יהיו מוכן להגיע לקבוצה שהוא לא בונה אותה? בתכל'ס, המאמנים היחידים שהצליחו להסתדר פה בעשרים השנים האחרונות הם בלאט וגרשון. הקדנציות הראשונות של פיני לא נחשבות, כי היו לו קבוצות מדהימות שהוא לא בנה אותן מלכתחילה, וכולנו יודעים איזה כסאח היה בקדנציה של בלאט.

זו נראה לי שאלה שנוגעת ישירות להנהלה שלנו.
אני אגיד משו שלא אופייני לי- אני מוכן שהפדרמן'ס יישארו אם הם יביאו את קזלאוסקאס עם סמכויות של בניה...

פחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו אני לא מאמין לעצמי...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 19 ינואר 2016, 20:42

my man כתב:
yanay21 כתב:אתם חושבים שעוד יהיה לנו מאמן טוב באמת?

זו נראה לי שאלה שנוגעת ישירות להנהלה שלנו.
אני אגיד משו שלא אופייני לי- אני מוכן שהפדרמן'ס יישארו אם הם יביאו את קזלאוסקאס עם סמכויות של בניה...

פחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו אני לא מאמין לעצמי...

חחחXD

והבעיה היא שכשמאמן בונה קבוצה זו מלאכת מחשבת, והוא צריך לא רק שהשחקנים יתאימו אחד לשני, אלא גם לשיטה שלו. במקרה הזה, גם אם פארמר לא היה משחק כמו סבתא רבא שלו, הוא וטבק היו מתכסחים כי פארמר לא שומר. אז אפילו אם ההנהלה תבנה אחלה קבוצה, המאמן אולי לא יתאים.

אמרתי את זה בערך בכל הודעה שלי, אבל ההנהלה היא באמת הבעיה האמיתית היחידה. כל השאר זה תוצאה של זה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yzafrir » 19 ינואר 2016, 23:04

הדברים שטבק אמר לגבי פציעות של שחקנים צריכות להביא לחשיבה מחדש לגבי העונה הבאה. יוגב כבר עונה שנייה סובל מאותה פציעה שכבר מוגדרת כרונית. אני כבר לא בטוח שיוגב מסוגל להיות גארד מוביל ויתכן שיצטרכו להחתים שנה הבאה גארד נוסף , כלומר מקל , רוצ'סטי , זר , יוגב ,ויבזורי ...דגן ויוגי ילחמו על הדקות אם יהיו כשירים .
הבעיה הנוספת היא סמית' שכבר העונה רואים את הירידה שלו , וכשה מלווה בברך דפוקה זה מאוד בעייתי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2016, 23:07

מה זאת אומרת ייתכן שיצטרכו? אם אין כוונה להחתים עוד זר בלי קשר למצב של יוגב זה חמור מאוד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Number8 » 20 ינואר 2016, 14:48

לא הייתי ממהר להשאיר פה את רוצ'סטי לעוד עונה... מכבי יכולה לחתוך אותו כמו שחתכה את פארמר, ואולי עדיף שככה. לאורך שנים מכבי שהצליחה היתה בנויה מקו אחורי פיזי וחזק, שיודע גם לעשות הגנה (כן כששאראס היה פה אז היה את בורשטיין שחיפה עליו ובכלל, המעלות ההתקפיות שלו כיפרו על ההגנה העלובה שנתן). אם אלה פארגו-פרקינס, רייס-היקמן (שנכון הם לא הכי פיזיים אבל היו קשוחים מאוד, מה שרוצ'סטי לא). לדעתילשחקן כמו רוצ'סטי, שהוא כל כך מוגבל התקפית, וכלום הגנתית, אין מקום במכבי.
Number8

הודעהעל ידי ankram » 20 ינואר 2016, 15:18

Number8 כתב:לא הייתי ממהר להשאיר פה את רוצ'סטי לעוד עונה... מכבי יכולה לחתוך אותו כמו שחתכה את פארמר, ואולי עדיף שככה. לאורך שנים מכבי שהצליחה היתה בנויה מקו אחורי פיזי וחזק, שיודע גם לעשות הגנה (כן כששאראס היה פה אז היה את בורשטיין שחיפה עליו ובכלל, המעלות ההתקפיות שלו כיפרו על ההגנה העלובה שנתן). אם אלה פארגו-פרקינס, רייס-היקמן (שנכון הם לא הכי פיזיים אבל היו קשוחים מאוד, מה שרוצ'סטי לא). לדעתילשחקן כמו רוצ'סטי, שהוא כל כך מוגבל התקפית, וכלום הגנתית, אין מקום במכבי.

מסכים בהחלט ואולי נגעת בדבר הכי חשוב , קשיחות , ואוסיף ואומר , לאו דווקא קשיחות פיסית , אלא יותר קשיחות מנטלית , וצ'סטי בנצחונות ובהפסדים נראה אותו דבר , ההתנהלות שלו על המגרש היא אותו הדבר , לא שמחה( למעט סל הנצחון מול חיפה) , לא עצב , לא עצבים , ללא שום רגש , אשכרה שכיר חרב שבא לעבודה , מדפיס כרטיס , וחוזר הביתה. איפה הרעל? איפה בכעס ששחקנים לא שומרים , איפה הכיפים לשחקנים שמצליחים.
אז נכון , לאו דווקא הרכז שלך אמור לעשות את זה , אבל בטח ה פרנצייס פלייר שלך צריך לעשות את זה , והשנה הפרנצייס פלייר הוא רוצ'סטי , אין מה לעשות , ובתפקיד זה הוא לא מביא מנהיגות , לא רגש , לא שום דבר , עוד יום בעבודה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2016, 21:29

Number8 כתב:לא הייתי ממהר להשאיר פה את רוצ'סטי לעוד עונה... מכבי יכולה לחתוך אותו כמו שחתכה את פארמר, ואולי עדיף שככה. לאורך שנים מכבי שהצליחה היתה בנויה מקו אחורי פיזי וחזק, שיודע גם לעשות הגנה (כן כששאראס היה פה אז היה את בורשטיין שחיפה עליו ובכלל, המעלות ההתקפיות שלו כיפרו על ההגנה העלובה שנתן). אם אלה פארגו-פרקינס, רייס-היקמן (שנכון הם לא הכי פיזיים אבל היו קשוחים מאוד, מה שרוצ'סטי לא). לדעתילשחקן כמו רוצ'סטי, שהוא כל כך מוגבל התקפית, וכלום הגנתית, אין מקום במכבי.

רוצ'סטי מוגבל התקפית?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ינואר 2016, 00:33

http://sports.walla.co.il/item/2927392
צריך להעיף את הכלב המסריח הזה מהקבוצה. ביחד עם כל היתר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yanay21 » 21 ינואר 2016, 00:36

החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/item/2927392
צריך להעיף את הכלב המסריח הזה מהקבוצה. ביחד עם כל היתר.

לא שאני אתגעגע, אבל את מי נקבל?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־13 אורחים