המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:my man כתב:ת'אמת אני מוכן לספוג עוד קצת את הCP3...רוי נכנס לזה בקטע אחר יענו..הוא לא רואה בעיניים- CP3, טופ יורוליג ושאר ירקות. העיקר שממשיכים להתווכח איתו בלי לקלוט שהוא סתם מטריל...
תמיד יש את הטיפוסים האלה
היה כאן פעם את חביב אורנג'ד שהיה מתווכח דפים שלמים עם משתמשים כאן ולפניו, ממש בהתחלה, היה גם asafb56 (משהו בסגנון)
קובי כתב:rc4991 כתב:my man כתב:ת'אמת אני מוכן לספוג עוד קצת את הCP3...רוי נכנס לזה בקטע אחר יענו..הוא לא רואה בעיניים- CP3, טופ יורוליג ושאר ירקות. העיקר שממשיכים להתווכח איתו בלי לקלוט שהוא סתם מטריל...
תמיד יש את הטיפוסים האלה
היה כאן פעם את חביב אורנג'ד שהיה מתווכח דפים שלמים עם משתמשים כאן ולפניו, ממש בהתחלה, היה גם asafb56 (משהו בסגנון)
חביב אורג'נד היה מהגולשים היותר טובים ומשקיעים פה... חבל שעזב.
rc4991 כתב:תמיד יש את הטיפוסים האלה
יופי , עכשיו אנחנו משחקים ברוגז , מאד בוגר.בצל ההפסד המתסכל למכבי אשדוד בליגה, שמצדה השלימה דאבל על הצהובים, גורמים במועדון הדפו את הפרסומים לפיהם ז'אן טבק שטף את השחקנים באימונים האחרונים. אתמול ערכה מכבי אימון התאוששות במהלכו מאמנה הקרואטי לא שוחח כלל עם השחקנים.
בתוך כך, שחקנה הקרואטי של מכבי, דראגן בנדר, סובל מנקע בכף הרגל וצפוי להיעדר כשבוע מהמגרשים, דבר שישבית אותו בוודאות מהמשחקים נגד קאזאן ועירוני נס ציונה.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:תמיד יש את הטיפוסים האלה
תודה שאתה מכליל אותי "בטיפוסים האלה", אבל אני ממש לא בקטע של להתווכח. אני בקטע שבכל פעם שאני רואה את האפס המסריח הזה במדים של מכבי עולה לי מפלס העצבים ואני מתקשה להבין מי האדיוט שחשב להביא לפה שחקן שנזרק בערך מכל קבוצה רצינית שבה הוא שיחק. עוד יותר מעצבן אותי שיש פה אנשים שמשחזרים את ההסטוריה ואשכרה מנסים לטעון כאילו הוא עשה משהו בקריירה שלו חוץ מעונה אחת של טופ 16 עם ניז'ני או שהוא "טופ יורוליג" (לא פחות). יש סיבה שהאפס המאופס הזה קבע שיא אירופאי בלהיזרק מקבוצות - זה שחקן שגורם לקבוצה שהוא משחק בה נזק עצום.
rc4991 כתב:רוי, אין לך מה להיעלב, זה לא שמדובר בטיפוסים מעצבנים/לא יודע מה
פשוטמ יש סוג של אנשים שיכולים לדון באותו דבר בלי סוף
אני למשל מסביר את הדעה שלי ומנסה להבין את של האחר אבל אם אני רואה שזה לא מתקדם אז אין צורך להמשיך סתם
yanay21 כתב:אתם חושבים שעוד יהיה לנו מאמן טוב באמת?
אני יודע שאני נשמע סופר אפוקליפטי, אבל איזה מאמן טוב יהיו מוכן להגיע לקבוצה שהוא לא בונה אותה? בתכל'ס, המאמנים היחידים שהצליחו להסתדר פה בעשרים השנים האחרונות הם בלאט וגרשון. הקדנציות הראשונות של פיני לא נחשבות, כי היו לו קבוצות מדהימות שהוא לא בנה אותן מלכתחילה, וכולנו יודעים איזה כסאח היה בקדנציה של בלאט.
my man כתב:yanay21 כתב:אתם חושבים שעוד יהיה לנו מאמן טוב באמת?
אני יודע שאני נשמע סופר אפוקליפטי, אבל איזה מאמן טוב יהיו מוכן להגיע לקבוצה שהוא לא בונה אותה? בתכל'ס, המאמנים היחידים שהצליחו להסתדר פה בעשרים השנים האחרונות הם בלאט וגרשון. הקדנציות הראשונות של פיני לא נחשבות, כי היו לו קבוצות מדהימות שהוא לא בנה אותן מלכתחילה, וכולנו יודעים איזה כסאח היה בקדנציה של בלאט.
זו נראה לי שאלה שנוגעת ישירות להנהלה שלנו.
אני אגיד משו שלא אופייני לי- אני מוכן שהפדרמן'ס יישארו אם הם יביאו את קזלאוסקאס עם סמכויות של בניה...
פחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו אני לא מאמין לעצמי...
Number8 כתב:לא הייתי ממהר להשאיר פה את רוצ'סטי לעוד עונה... מכבי יכולה לחתוך אותו כמו שחתכה את פארמר, ואולי עדיף שככה. לאורך שנים מכבי שהצליחה היתה בנויה מקו אחורי פיזי וחזק, שיודע גם לעשות הגנה (כן כששאראס היה פה אז היה את בורשטיין שחיפה עליו ובכלל, המעלות ההתקפיות שלו כיפרו על ההגנה העלובה שנתן). אם אלה פארגו-פרקינס, רייס-היקמן (שנכון הם לא הכי פיזיים אבל היו קשוחים מאוד, מה שרוצ'סטי לא). לדעתילשחקן כמו רוצ'סטי, שהוא כל כך מוגבל התקפית, וכלום הגנתית, אין מקום במכבי.
Number8 כתב:לא הייתי ממהר להשאיר פה את רוצ'סטי לעוד עונה... מכבי יכולה לחתוך אותו כמו שחתכה את פארמר, ואולי עדיף שככה. לאורך שנים מכבי שהצליחה היתה בנויה מקו אחורי פיזי וחזק, שיודע גם לעשות הגנה (כן כששאראס היה פה אז היה את בורשטיין שחיפה עליו ובכלל, המעלות ההתקפיות שלו כיפרו על ההגנה העלובה שנתן). אם אלה פארגו-פרקינס, רייס-היקמן (שנכון הם לא הכי פיזיים אבל היו קשוחים מאוד, מה שרוצ'סטי לא). לדעתילשחקן כמו רוצ'סטי, שהוא כל כך מוגבל התקפית, וכלום הגנתית, אין מקום במכבי.
החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/item/2927392
צריך להעיף את הכלב המסריח הזה מהקבוצה. ביחד עם כל היתר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־16 אורחים