המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:שאראס יהיה גימיק לחלוטין. הולך לו יפה בז'לגיריס, ואפילו ז'ליקו עשה ממנו מעין עוזר מאמן עוד כשאימן אותו בפאו, אבל מכבי זה משהו אחר, לטוב או רע. אני בטוח שכליטאי, הוא מרגיש יותר בנוח בז'לגיריס, גם מבחינה תרבותית, ובעיקר מבחינת האנשים, שהוא מכיר את מי שצריך להכיר. כאן הוא יקלע לתוך קבוצה שלא תהיה למילה שלו שום משמעות. הוא יהיה מאמן נהדר יום אחד, אבל מכבי רק תעכב אותו בדרך לשם. דווקא שאראס, שיודע כמה גדולה מכבי אמורה להיות(הוא הרי סייע לנו להגיע לגדולות), יבין כמה חולה הקבוצה, ושראש בריא לא מכניסים למיטה חולה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שאראס יהיה גימיק לחלוטין. הולך לו יפה בז'לגיריס, ואפילו ז'ליקו עשה ממנו מעין עוזר מאמן עוד כשאימן אותו בפאו, אבל מכבי זה משהו אחר, לטוב או רע. אני בטוח שכליטאי, הוא מרגיש יותר בנוח בז'לגיריס, גם מבחינה תרבותית, ובעיקר מבחינת האנשים, שהוא מכיר את מי שצריך להכיר. כאן הוא יקלע לתוך קבוצה שלא תהיה למילה שלו שום משמעות. הוא יהיה מאמן נהדר יום אחד, אבל מכבי רק תעכב אותו בדרך לשם. דווקא שאראס, שיודע כמה גדולה מכבי אמורה להיות(הוא הרי סייע לנו להגיע לגדולות), יבין כמה חולה הקבוצה, ושראש בריא לא מכניסים למיטה חולה.
אסור לשכוח גם ששאראס שונא את התקשורת הישראלית שנאת מוות
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שאראס יהיה גימיק לחלוטין. הולך לו יפה בז'לגיריס, ואפילו ז'ליקו עשה ממנו מעין עוזר מאמן עוד כשאימן אותו בפאו, אבל מכבי זה משהו אחר, לטוב או רע. אני בטוח שכליטאי, הוא מרגיש יותר בנוח בז'לגיריס, גם מבחינה תרבותית, ובעיקר מבחינת האנשים, שהוא מכיר את מי שצריך להכיר. כאן הוא יקלע לתוך קבוצה שלא תהיה למילה שלו שום משמעות. הוא יהיה מאמן נהדר יום אחד, אבל מכבי רק תעכב אותו בדרך לשם. דווקא שאראס, שיודע כמה גדולה מכבי אמורה להיות(הוא הרי סייע לנו להגיע לגדולות), יבין כמה חולה הקבוצה, ושראש בריא לא מכניסים למיטה חולה.
אסור לשכוח גם ששאראס שונא את התקשורת הישראלית שנאת מוות
אני מאמין שאם זו הייתה הבעיה היחידה, הוא היה מגיע. אבל כרגע, היחס התקשורתי לא משקף אפילו חצי מהזוועה שהולכת במכבי.
שאראס כרגע רוצה לאמן, במכבי, 90% אתה צריך לשחק בפוליטיקה פנימית מול ילד עשיר שאבא שלו קונה לו כל שנה צעצוע ב20 מיליון דולר, וכל שנה הוא שובר אותו.
ankram כתב:felix_r כתב:אני מאמין שמכבי גם יכולה ללכת על שאראס כמאמן ראשי. שאראס עושה עכשיו את הבכורה שלו בז'לגיריס, והקבוצה נראית הרבה יותר טוב, מאשר עם המאמן הקודם (הפסד מינימאלי במדריד, וניצחון ביתי על אולימפיאקוס ב 20 הפרש). השם של שאראס אולי ירגיע את האוהדים הכועסים.
מבחינה מקצועית שאראס אולי לא מנוסה מספיק כמאמן, אבל מצד שני הוא שיחק תחת המאמנים הכי טובים - אוברדוביץ', גרשון, קזלאוסקס (בנבחרת) - ולמד מהם הרבה.
איך הוא קנה אותך ב 2 משחקים שתהיה לי בריא......
אני אישית נמאס לי מהימורים , נמאס לי מלהמר על מאמן , נמאס לי מלהמר על שחקן שחוזר מפציעה , נמאס לי מפרוספקטים , אני רוצה וודאות.
אם אתה רוצה מאמן , תכוון אם כבר למאמן שעבר משהו ביורוליג , לא על מאמן שקיבל קבוצה ל 3-4 משחקים , והקבוצה שלו נראית יותר טוב (אפקט חילופי המאמן) , תכוון למאמן שעבר משברים , שיודע מה זה לבנות קבוצה.
אני גם לא רוצה להרגיע את האוהדים הכועסים עם איזה רגיעון זמני , האוהדים כועסים בצדק , וההנהלה צריכה להקשיב לכעס הזה , לא למכור לו בלוף בעטיפת צלופן.
חוץ מזה גם שאראס ,אם יגיע , מה הוא כבר יוכל לעשות אם ניקו,אבן ודני יבחרו לו את השחקנים ויתקעו לו את בנדר בישבן?
my man כתב:הסגל שלי:
מאמן- קזה!
אלכס רנפרו, גל מקל
קית' לנגפורד, יבזורי
קייל ווימס, אור סולומון
תומפקינס, קוזמינסקאס , בלייזר
דובליביץ, דניאל ת'ייס, אלטיט
אני כתבתי את זה.. אז למה זה מצחיק אותי?!
LIAV10 כתב:אלטיט זה מה שהפריע לך?
שום מילה על זה שיש בסגל 3 שחקנים של מיליון וחצי יורו ועוד איזה שחקן או שניים של מיליון יורו?
LIAV10 כתב:על הנייר, תומפקינס יקבל מיליון פלוס.
er79 כתב:LIAV10 כתב:על הנייר, תומפקינס יקבל מיליון פלוס.
אני די בספק. הוא לא עלה ככה בריאל, והעונה הבינונית שלו שם רק תוריד לו את הערך.
Number8 כתב:הייתי בונה קבוצה כך (נכון להיום, בטרם ראיתי את מילסאפ וסימונס):
משאיר לעונה הבאה: יוגב, מקל, פניני, סמית, שגב, אמבקווה
כל השאר out (רוצ'סטי, אופוויבו, לנדסברג, יבזורי, רנדל, בנדר)
בונה קבוצה מאוזנת - יוגב יעלה מהספסל, כנ"ל דווין סמית.
חמישייה:
מקל יפתח כPG בחמישייה, לידו ישחק גארד גבוה( 1.95+) פיזי עם יכולות הגנה גבוהות. לעמדת הSF הייתי מביא שחקן זריז והתקפי במיוחד,
כלומר גם קליעה וגם חדירה, עדיפות לגובה 1.98+. לעמדה 4 סטרץ' פור עם יכולות הגנה. עמדה 5 שחקן מטרה בצבע. לא קלעי, לא רזה, לא טמבל. שחקן מטרה, חזק, פיזי, 2.06 לפחות, שמשחק פוסט-אפ ומכווץ הגנות. הייתי גם שם דגש מיוחד על עונשין.
ספסל: יוגב לעמדת הPG, ישראלי (שון דוסון או גארד התקפי אחר מהליגה) לעמדת הSG, דווין לSF, פניני לPF סטרץ' 4, 5 אמבקווה ושגב.
*כל החמישייה מתחלפת בעצם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים