מה צריך לקרות בקיץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה צריך לקרות בקיץ

הודעהעל ידי yanay21 » 28 ינואר 2016, 17:46

שאראס יהיה גימיק לחלוטין. הולך לו יפה בז'לגיריס, ואפילו ז'ליקו עשה ממנו מעין עוזר מאמן עוד כשאימן אותו בפאו, אבל מכבי זה משהו אחר, לטוב או רע. אני בטוח שכליטאי, הוא מרגיש יותר בנוח בז'לגיריס, גם מבחינה תרבותית, ובעיקר מבחינת האנשים, שהוא מכיר את מי שצריך להכיר. כאן הוא יקלע לתוך קבוצה שלא תהיה למילה שלו שום משמעות. הוא יהיה מאמן נהדר יום אחד, אבל מכבי רק תעכב אותו בדרך לשם. דווקא שאראס, שיודע כמה גדולה מכבי אמורה להיות(הוא הרי סייע לנו להגיע לגדולות), יבין כמה חולה הקבוצה, ושראש בריא לא מכניסים למיטה חולה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 ינואר 2016, 18:01

yanay21 כתב:שאראס יהיה גימיק לחלוטין. הולך לו יפה בז'לגיריס, ואפילו ז'ליקו עשה ממנו מעין עוזר מאמן עוד כשאימן אותו בפאו, אבל מכבי זה משהו אחר, לטוב או רע. אני בטוח שכליטאי, הוא מרגיש יותר בנוח בז'לגיריס, גם מבחינה תרבותית, ובעיקר מבחינת האנשים, שהוא מכיר את מי שצריך להכיר. כאן הוא יקלע לתוך קבוצה שלא תהיה למילה שלו שום משמעות. הוא יהיה מאמן נהדר יום אחד, אבל מכבי רק תעכב אותו בדרך לשם. דווקא שאראס, שיודע כמה גדולה מכבי אמורה להיות(הוא הרי סייע לנו להגיע לגדולות), יבין כמה חולה הקבוצה, ושראש בריא לא מכניסים למיטה חולה.

אסור לשכוח גם ששאראס שונא את התקשורת הישראלית שנאת מוות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 28 ינואר 2016, 18:10

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:שאראס יהיה גימיק לחלוטין. הולך לו יפה בז'לגיריס, ואפילו ז'ליקו עשה ממנו מעין עוזר מאמן עוד כשאימן אותו בפאו, אבל מכבי זה משהו אחר, לטוב או רע. אני בטוח שכליטאי, הוא מרגיש יותר בנוח בז'לגיריס, גם מבחינה תרבותית, ובעיקר מבחינת האנשים, שהוא מכיר את מי שצריך להכיר. כאן הוא יקלע לתוך קבוצה שלא תהיה למילה שלו שום משמעות. הוא יהיה מאמן נהדר יום אחד, אבל מכבי רק תעכב אותו בדרך לשם. דווקא שאראס, שיודע כמה גדולה מכבי אמורה להיות(הוא הרי סייע לנו להגיע לגדולות), יבין כמה חולה הקבוצה, ושראש בריא לא מכניסים למיטה חולה.

אני מאמין שאם זו הייתה הבעיה היחידה, הוא היה מגיע. אבל כרגע, היחס התקשורתי לא משקף אפילו חצי מהזוועה שהולכת במכבי.
שאראס כרגע רוצה לאמן, במכבי, 90% אתה צריך לשחק בפוליטיקה פנימית מול ילד עשיר שאבא שלו קונה לו כל שנה צעצוע ב20 מיליון דולר, וכל שנה הוא שובר אותו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 ינואר 2016, 18:22

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מאמין שאם זו הייתה הבעיה היחידה, הוא היה מגיע. אבל כרגע, היחס התקשורתי לא משקף אפילו חצי מהזוועה שהולכת במכבי.
שאראס כרגע רוצה לאמן, במכבי, 90% אתה צריך לשחק בפוליטיקה פנימית מול ילד עשיר שאבא שלו קונה לו כל שנה צעצוע ב20 מיליון דולר, וכל שנה הוא שובר אותו.

אני רק אומרת שזאת עוד סיבה בשבילו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 ינואר 2016, 19:33

ankram כתב:
felix_r כתב:אני מאמין שמכבי גם יכולה ללכת על שאראס כמאמן ראשי. שאראס עושה עכשיו את הבכורה שלו בז'לגיריס, והקבוצה נראית הרבה יותר טוב, מאשר עם המאמן הקודם (הפסד מינימאלי במדריד, וניצחון ביתי על אולימפיאקוס ב 20 הפרש). השם של שאראס אולי ירגיע את האוהדים הכועסים.

מבחינה מקצועית שאראס אולי לא מנוסה מספיק כמאמן, אבל מצד שני הוא שיחק תחת המאמנים הכי טובים - אוברדוביץ', גרשון, קזלאוסקס (בנבחרת) - ולמד מהם הרבה.

איך הוא קנה אותך ב 2 משחקים שתהיה לי בריא......
אני אישית נמאס לי מהימורים , נמאס לי מלהמר על מאמן , נמאס לי מלהמר על שחקן שחוזר מפציעה , נמאס לי מפרוספקטים , אני רוצה וודאות.
אם אתה רוצה מאמן , תכוון אם כבר למאמן שעבר משהו ביורוליג , לא על מאמן שקיבל קבוצה ל 3-4 משחקים , והקבוצה שלו נראית יותר טוב (אפקט חילופי המאמן) , תכוון למאמן שעבר משברים , שיודע מה זה לבנות קבוצה.
אני גם לא רוצה להרגיע את האוהדים הכועסים עם איזה רגיעון זמני , האוהדים כועסים בצדק , וההנהלה צריכה להקשיב לכעס הזה , לא למכור לו בלוף בעטיפת צלופן.
חוץ מזה גם שאראס ,אם יגיע , מה הוא כבר יוכל לעשות אם ניקו,אבן ודני יבחרו לו את השחקנים ויתקעו לו את בנדר בישבן?

אתה לא הבנת אותי.
אני אמרתי שאני הייתי מביא אותו? לא.
אמרתי שמכבי יכולה להביא אותו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 29 ינואר 2016, 00:27

הסגל שהייתי רוצה לראות פה

רוצ'סטי, מקל
גארד חודר ושומר, יבזורי
פורוורד זול, לאנדסברג, פניני
תומפקינס, דיי
המילטון, סנטר הגנתי, שגב

כלומר, לשחרר את אוחיון וסמית' (כן זה יעלה לא מעט אבל עדיף מלהמשיך איתם עוד שנתיים, בטח שאצל סמית' שממשיך להזדקן)
להביא איזה גארד חזק וקשוח שיאזן את טיילור ובעמדה 3 אפשר להתפשר על שחקן צעיר וכשרוני
בעמדות הפנים להשקיע בשני זרים איכותיים כמו תומפקינס והמילטון כשהמספסל יעלו דיי וסנטר הגנתי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 29 ינואר 2016, 01:01

הסגל שלי:

מאמן- קזה!

אלכס רנפרו, גל מקל
קית' לנגפורד, יבזורי
קייל ווימס, אור סולומון
תומפקינס, קוזמינסקאס , בלייזר
דובליביץ, דניאל ת'ייס, אלטיט

אני כתבתי את זה.. אז למה זה מצחיק אותי?!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 29 ינואר 2016, 02:41

my man כתב:הסגל שלי:

מאמן- קזה!

אלכס רנפרו, גל מקל
קית' לנגפורד, יבזורי
קייל ווימס, אור סולומון
תומפקינס, קוזמינסקאס , בלייזר
דובליביץ, דניאל ת'ייס, אלטיט

אני כתבתי את זה.. אז למה זה מצחיק אותי?!

אלטיט? הוא 4. אם כבר סנטר שלישי ישראלי, אז עדיף את שגב
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ינואר 2016, 02:54

אלטיט זה מה שהפריע לך?
שום מילה על זה שיש בסגל 3 שחקנים של מיליון וחצי יורו ועוד איזה שחקן או שניים של מיליון יורו?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 29 ינואר 2016, 03:05

LIAV10 כתב:אלטיט זה מה שהפריע לך?
שום מילה על זה שיש בסגל 3 שחקנים של מיליון וחצי יורו ועוד איזה שחקן או שניים של מיליון יורו?

תראה, ברור שהסגל הזה הוא דמיוני, אבל אפילו בסגל דמיוני צריך לשים שחקנים לפי עמדות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 29 ינואר 2016, 10:25

רנפרו ותומפקינס לא שווים מליון יורו, גם מליון דולר לא הייתי מוציא עליהם. כנ"ל ווימס, אלא אם כן קוראים לו סוני. לנגפורד כן, דובלייביץ וקוזמינסקס כנראה ישתכרו בשש אפסים בעונה הבאה
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ינואר 2016, 10:32

על הנייר, תומפקינס יקבל מיליון פלוס.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 29 ינואר 2016, 11:07

קוזמינסקאס יכול להיות פרנצ'ייז פלייר לדעתי. שחקן שאתה מביא, ובונה סביבו, לא כי הוא יכול לשים 20 נק' כל משחק, אלא
כי הוא שחקן שלם שמשחק בשני צידי המגרש, כשיר, בגיל הנכון, בסייז הנכון, עם האישיות הנכונה וכו'.

מביאים אותו ל-4, ועושים חצי מהעבודה בבניית הסגל.

ואז באמת אפשר להביא סביבו כמה שחקנים שהם לא מהשורה הראשונה כמו רנפרו או וואנאמייקר, עם מקל מהספסל,
ובשלוש איזה סוס הגנתי כזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 29 ינואר 2016, 11:20

LIAV10 כתב:על הנייר, תומפקינס יקבל מיליון פלוס.

אני די בספק. הוא לא עלה ככה בריאל, והעונה הבינונית שלו שם רק תוריד לו את הערך.
er79

הודעהעל ידי Number8 » 29 ינואר 2016, 11:22

הייתי בונה קבוצה כך (נכון להיום, בטרם ראיתי את מילסאפ וסימונס):

משאיר לעונה הבאה: יוגב, מקל, פניני, סמית, שגב, אמבקווה
כל השאר out (רוצ'סטי, אופוויבו, לנדסברג, יבזורי, רנדל, בנדר)

בונה קבוצה מאוזנת - יוגב יעלה מהספסל, כנ"ל דווין סמית.

חמישייה:
מקל יפתח כPG בחמישייה, לידו ישחק גארד גבוה( 1.95+) פיזי עם יכולות הגנה גבוהות. לעמדת הSF הייתי מביא שחקן זריז והתקפי במיוחד,
כלומר גם קליעה וגם חדירה, עדיפות לגובה 1.98+. לעמדה 4 סטרץ' פור עם יכולות הגנה. עמדה 5 שחקן מטרה בצבע. לא קלעי, לא רזה, לא טמבל. שחקן מטרה, חזק, פיזי, 2.06 לפחות, שמשחק פוסט-אפ ומכווץ הגנות. הייתי גם שם דגש מיוחד על עונשין.

ספסל: יוגב לעמדת הPG, ישראלי (שון דוסון או גארד התקפי אחר מהליגה) לעמדת הSG, דווין לSF, פניני לPF סטרץ' 4, 5 אמבקווה ושגב.

*כל החמישייה מתחלפת בעצם.
נערך לאחרונה על ידי Number8 בתאריך 29 ינואר 2016, 11:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
Number8

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 ינואר 2016, 11:27

er79 כתב:
LIAV10 כתב:על הנייר, תומפקינס יקבל מיליון פלוס.

אני די בספק. הוא לא עלה ככה בריאל, והעונה הבינונית שלו שם רק תוריד לו את הערך.

הוא לא מקבל בריאל חוזה מאוד גבוה?
הייתי בטוח שכן, לקחתי מיליון יורו בחשבון אחרי ירידה די חדה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מני » 29 ינואר 2016, 11:57

Number8 כתב:הייתי בונה קבוצה כך (נכון להיום, בטרם ראיתי את מילסאפ וסימונס):

משאיר לעונה הבאה: יוגב, מקל, פניני, סמית, שגב, אמבקווה
כל השאר out (רוצ'סטי, אופוויבו, לנדסברג, יבזורי, רנדל, בנדר)

בונה קבוצה מאוזנת - יוגב יעלה מהספסל, כנ"ל דווין סמית.

חמישייה:
מקל יפתח כPG בחמישייה, לידו ישחק גארד גבוה( 1.95+) פיזי עם יכולות הגנה גבוהות. לעמדת הSF הייתי מביא שחקן זריז והתקפי במיוחד,
כלומר גם קליעה וגם חדירה, עדיפות לגובה 1.98+. לעמדה 4 סטרץ' פור עם יכולות הגנה. עמדה 5 שחקן מטרה בצבע. לא קלעי, לא רזה, לא טמבל. שחקן מטרה, חזק, פיזי, 2.06 לפחות, שמשחק פוסט-אפ ומכווץ הגנות. הייתי גם שם דגש מיוחד על עונשין.

ספסל: יוגב לעמדת הPG, ישראלי (שון דוסון או גארד התקפי אחר מהליגה) לעמדת הSG, דווין לSF, פניני לPF סטרץ' 4, 5 אמבקווה ושגב.

*כל החמישייה מתחלפת בעצם.

מעולה!!! רק שהיתי מחזיר את טיוס, שחקן ישראלי קפיץ חוסם מעולה ומשנה קליעה, אבל הפעם אני מביא אותו בדלת הראשית כלומר נותן לו שכר של שחקן בכיר כי מגיע לו.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי my man » 29 ינואר 2016, 12:09

קודם כל כשבחרתי את השחקנים רשמתי כאלו מקבוצות שלא יהיו ביורוליג שנה הבאה ומבחינתם זו תהיה מקפצה(חוץ מתומפקינס)..
דבר שני השחקנים היקרים בסגל שלי הם לנגפורד קוזמינסקאס ודובלייביץ..
תומפקינס בירידה רצינית העונה...

אם נפטרים מהחוזים של סמית, טיילור, פניני, יוגי, סילבן ומביאים ישראלים צעירים לכמה שנים בחוזים נמוכים יותר אמור להתפנות לא מעט כסף..

פליקס אתה יכול להגיד עד מחר שאלטיט 4 אבל בפועל הוא משחק 5..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גל גל » 29 ינואר 2016, 12:20

מקל,אוחיון
רוצסטי,גארד זר גבוה
סמית,לאנדסברג,פניני
קוזמינסקאס\קווינסי מילר\די,רונלד רוברטס
המילטון\צירבס,גבוה זר קפיצי,שגב
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 ינואר 2016, 12:29

בואו נלך על רוסטר ריאלי, אם כבר:
5: ג׳ואי דורסי (בן 33 עם 50% מהקו בקריירה ואישיות לא יציבה), אלכס קירק (כוכב הליגה האיטלקית, שמן וגמלוני), איתי שגב (דור העתיד של נגרי ישראל)
4: מייקל ביזלי (כשרון עצום, באמת עצום, אבל גם בהפלת ראשים), גיא פניני (לפני הפרישה- מה טוב בלתפור עוד חוזה עתק לקפטן חסר הרגליים)
3: דווין סמית׳ (הסמל, גם לכך שהקבוצה לא מסוגלת לכופף ברכיים), סילבן לנדסברג (אחרי ההצלחה המסחררת בחמישייה, יאלץ לבלוע רוק ולעשות את ה0-8 שלו מהספסל)
2: אליוט וויליאמס (כי עברנו 3 עמדות ועדיין לא החתמנו שחקן די-ליג. אז לפחות את ההכי טוב שם), דגן יבזורי (כי לא הספקנו לטעום מנסיונו ואיכויותיו, מזל שהחוזה ל3 עונות)
1: גל מקל (המלך, הדוכס, הנסיך והMVP במשחק החוץ מול נס ציונה), טיילור רוצ׳סטי (כי אי אפשר לוותר על כזה שומר אימתני), יוגב אוחיון (וגם לא על סקורר אבסולוטי)

מאמן: ז׳אן טבק (שיכניס בכל החבורה הנפלאה הזאת קצת Intensity, Experience וEuroleague team in High-Level).
ע. מאמן: רפי בוגטין (שיכניס בכל החבורה הנפלאה הזאת מנות פלאפל ב-18 שקלים מהסניף מול ההיכל)
ע. מאמן 2: טרבור אמבקווה (כי להפטר מהחוזה שלו כנראה שלא יצליחו. אז שלפחות יעבוד עם הגבוהים על הגנת פיק-אנד-רול ואחיזה נכונה של הכדור הכתום)

GM: אבי אבן
:heart :heart
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1, שמוליק ו־10 אורחים