סילבן לנדסברג - שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סילבן לנדסברג

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2016, 12:59

היה פעם ישראלי שלא קיבל חוזה מנופח?
זאת המציאות. אין מה לעשות חישובים בסוף העונה. אם הוא לא פה, הוא בירושלים. מישהו רוצה לראות מצב כזה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 04 פברואר 2016, 13:05

MTA2311 כתב:היה פעם ישראלי שלא קיבל חוזה מנופח?
זאת המציאות. אין מה לעשות חישובים בסוף העונה. אם הוא לא פה, הוא בירושלים. מישהו רוצה לראות מצב כזה?

אני באמת לא מבין מה כל כך מפחיד אותך שהוא יהיה במגדל? שיהנה ויהנו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 פברואר 2016, 13:06

כרגע, לא יכאב לי בכלל. כל עוד דוסון יגיע במקומו.
אבל כמו שאמרתי, אני מעדיף לעשות חישובים בסוף העונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2016, 13:11

my man כתב:

אני באמת לא מבין מה כל כך מפחיד אותך שהוא יהיה במגדל? שיהנה ויהנו...

הוא שובר שוויון בליגה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 04 פברואר 2016, 13:21

כמה פעמים הוא ניצח לך את מגדל? כי שאר הליגה ממש לא מצדיקה את הסכומים...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 פברואר 2016, 13:27

גם את שאר המשחקים צריך לנצח, ובלעדיו זה לא בהכרח היה קורה.
לא מוותרים בכזאת קלות על שחקן ששווה 20 נקודות בכל משחק בערך בליגה הזאת. גם מול ירושלים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 04 פברואר 2016, 13:55

גם סילבן וגם דאוסן צריכים להיות במכבי . כל עוד יש את החוק הרוסי , מכבי חייבת את הישראלים הכי טובים אצלה והם בהחלט ברשימה.
שחקנים כמו דאוסן או סילבן צריכים להיות תחת חוזה במכבי ומקסימום להיות מושאלים לקבוצות אחרות שאנין ירושלים. במצב היום ויתור על סילבן זה חיזוק משמעותי לירושלים במלחמה על האליפות.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 04 פברואר 2016, 14:11

לא מסכים. הבן אדם הזה פונציאל מבוזבז שמחכים שהוא יתפרץ כבר כמה שנים. אז הוא קולע בדאבל פיגרז בליגה, ביג דיל, זאת סיבה להחזיק בו? הצהיר בקיץ שהוא העלה את האגרסיביות בהגנה, עבד עלינו בדיוק למשך שבוע טוב בליגה, וחזר להסריח כהרגלו. גם הגנתית וגם התקפית, שמתעקש לחרב פעם אחרי פעם. לא תודה. מעדיף להסתמך על ציוות צברי של מקל, יבזורי, שגב, ואולי עוד איזה בלייזר ודוסון (שלא תופס משבצת מתאזרח) בספסל, ולהביא מתאזרח יעיל יותר, כמו טיוס בקו הקדמי או מישהו אחר בקו האחורי (דיברתולומאו וכיו"ב). מכבי חייבת לנער את כל העלים שבה מהעץ הצהוב, כולל את סילבן. הסגל צריך להיות מורכב ממקל, וסביבו שחקנים חדשים. לנער את כל אלה שיש להם חוזים גם. היום להפסיד אליפות לירושלים אתה מסוגל בלי קשר לסילבן או לא.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 04 פברואר 2016, 14:26

yzafrir כתב:גם סילבן וגם דאוסן צריכים להיות במכבי . כל עוד יש את החוק הרוסי , מכבי חייבת את הישראלים הכי טובים אצלה והם בהחלט ברשימה.
שחקנים כמו דאוסן או סילבן צריכים להיות תחת חוזה במכבי ומקסימום להיות מושאלים לקבוצות אחרות שאנין ירושלים. במצב היום ויתור על סילבן זה חיזוק משמעותי לירושלים במלחמה על האליפות.

זה לא שנות ה- 80. אין למכבי כסף להחזיק שחקנים על הפיירול ולפזר אותם בכל מיני קבוצות. ירושלים יכולה להציע לא פחות כסף ממכבי כרגע.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 04 פברואר 2016, 16:17

yzafrir כתב:גם סילבן וגם דאוסן צריכים להיות במכבי . כל עוד יש את החוק הרוסי , מכבי חייבת את הישראלים הכי טובים אצלה והם בהחלט ברשימה.

לא ניתן להשאיל את סילבן יש חוק נגד זה (כמובן) , ותן לי את אור סולומון על הנגריות שלו ובלבד שלא ילווה שיירות בדרך להגנה , התרומה של סילבן , גם בארץ ובטח באירופה היא שלילית לקבוצה , הוא סקורר , אבל סקורר רק במשחקים לא חשובים ומול קבוצות שאינם
פיסיות , ברגע שהמשחק קצת חשוב או שהקבוצה ממול לא עושה במכנסיים , הבן אדם לא מסוגל לקלוע לייאפ לבד מול הסל , עד כדי כך היכולת המנטלית שלו נמוכה , וגם אם הוא מצליח לקלוע סל , בצד השני הוא חוטף 2. גם בליגה.
אז לא , הוא לא מהישראלים הכי טובים , בטח שלא בכל הקשור לתרומה שלו מ 2 צידיי המגרש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 04 פברואר 2016, 16:45

roy1000 כתב:

זה לא שנות ה- 80. אין למכבי כסף להחזיק שחקנים על הפיירול ולפזר אותם בכל מיני קבוצות. ירושלים יכולה להציע לא פחות כסף ממכבי כרגע.

אני חושב שזה יהיה מהלך נהדר אם ירושליים יחתימו את סילבן , הוא יוריד אותם כבר לעבר פי תחת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 04 פברואר 2016, 17:24

ביחס לישראלים אחריןם סילבן נותן לא מעט ומהווה שובר שיויון בליגה
בוא נגיד שאם אתם כבר בראש של להעיף אותו אז אוחיון, פניני דומיהם מזמן כבר היו צריכים לעוף על טיל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 04 פברואר 2016, 17:56

רובכם מדברים על היכולות ההתקפיות (המוגבלות) של סילבן כמשהו ששווה להחזיק אותו בקבוצה בגללן, אבל אני חושב שהיכולת ההגנתית המזעזעת, חוסר הפיזיות ואיי קיו הכדורסל הנמוך שלו הם סיבות מספיק טובות להיפרד מהבחור לשלום בסוף העונה. ומצדי שילך לירושלים.. רחוק הוא לא יגיע שם. אני לא דואג. להוביל קבוצה להישגים כבר ראינו שהוא לא מסוגל, הוא לא יהפוך פתאום לבולדוג הגנתי כזה שמשדרג קבוצות.. אין, זה אבוד מבחינתו.
אם מכבי תדע להביא מחליף ישראלי הולם, אין שום סיבה שנבכה על לכתו..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי my man » 04 פברואר 2016, 18:47

מכביסט31 כתב:רובכם מדברים על היכולות ההתקפיות (המוגבלות) של סילבן כמשהו ששווה להחזיק אותו בקבוצה בגללן, אבל אני חושב שהיכולת ההגנתית המזעזעת, חוסר הפיזיות ואיי קיו הכדורסל הנמוך שלו הם סיבות מספיק טובות להיפרד מהבחור לשלום בסוף העונה. ומצדי שילך לירושלים.. רחוק הוא לא יגיע שם. אני לא דואג. להוביל קבוצה להישגים כבר ראינו שהוא לא מסוגל, הוא לא יהפוך פתאום לבולדוג הגנתי כזה שמשדרג קבוצות.. אין, זה אבוד מבחינתו.

What she said^^
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 04 פברואר 2016, 18:47

rc4991 כתב:ביחס לישראלים אחריןם סילבן נותן לא מעט ומהווה שובר שיויון בליגה
בוא נגיד שאם אתם כבר בראש של להעיף אותו אז אוחיון, פניני דומיהם מזמן כבר היו צריכים לעוף על טיל

איזה שובר שווין , ראבק ????
שובר שוויון זה אחד שעוזר לך לנצח את ירושליים , לא אחד שמקבל מיותם הלפרין סדרת חינוך.
שובר שוויון זה אחד שנותן לך ערך מוסף בליגה , לא אחד שעל כל סל שלו מקבל סל בצד השני.
אתה יודע מה? אם הוא שובר שוויון אז סימונס הוא סנטר לגיטימי לליגת העל.

יש שני שחקנים בארץ שמוגדרים כשוברי שיוויון , אחד זה גל מקל שעולה על כל הרכזים שיש בארץ כולל הזרים , אולי למעט זה של ראשון , וליאור אליהו שעולה או משתווה לעמדות 4 שיש בארץ כולל זרים.
יעני שובר שיוויון זה אחד שבפוזיציה שלו , ניתן להתייחס אליו כאל זר שהוא שחקן חיזוק , ולא רק ישראלי , נראה לך שלאנסברג בכלל בכיוון של דיאנטה גארט? הוא יותר טוב משון דאוסן? הוא עולה על אומה מנהריה? הרי גארט עשה לו בית ספר ב 2 משחקים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 04 פברואר 2016, 18:48

my man כתב:
מכביסט31 כתב:רובכם מדברים על היכולות ההתקפיות (המוגבלות) של סילבן כמשהו ששווה להחזיק אותו בקבוצה בגללן, אבל אני חושב שהיכולת ההגנתית המזעזעת, חוסר הפיזיות ואיי קיו הכדורסל הנמוך שלו הם סיבות מספיק טובות להיפרד מהבחור לשלום בסוף העונה. ומצדי שילך לירושלים.. רחוק הוא לא יגיע שם. אני לא דואג. להוביל קבוצה להישגים כבר ראינו שהוא לא מסוגל, הוא לא יהפוך פתאום לבולדוג הגנתי כזה שמשדרג קבוצות.. אין, זה אבוד מבחינתו.

What she said^^

שילוב של שומר גרוע , טיפש ואנוכי , שובר שיוויון אלק , אולי שובר לספר שלו את היד....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yanay21 » 04 פברואר 2016, 18:55

סילבן לנדסברג, מהרגע שהגיע למכבי, לא עשה ולו צעד אחד קטן לקראת שיפור. הוא לא שומר, במשחקים חשובים הוא לא קולע(וזה לא גורם לו לוותר על זריקות), הוא לא מוסר, ויותר מדי פעמים ראיתי אותו מאבד כדור בכדרור גם אם לא שמרו עליו, פשוט החליק לו.

לא מחזיקים שחקן כזה כדי שירושלים לא יקחו אותו, או כדי שיהיה שובר שוויון בליגה. הוא אמור להיות ברמה של זר. תחשבו שהיו מחזיקים שחקן כמו בלו, רק כדי לנצח את עירוני נס ציונה. hell no.
לשחרר, ויפה שעה אחת קודם, הבן אדם נזק. ומעבר לזה, יש פה מסר שאי אפשר לנוח על זרי הדפנה של החוזה השמן שקיבלת, צריך להתאמץ. בלאט סיפסל לו את הצורה בצדק.
וחוץ מזה, אם הוא ילך לירושלים, הרווח כולו שלנו-הוא אולי גאנר, אבל אם אתה יושב לו על היד הקולעת, הוא לא ירים זריקה טובה, ומצד שני, אתה יכול לשחק עליו בהתקפה, והוא יעשה לשחקנים שלנו שק קמח עד שיגיעו לטבעת, זו הרמה של הרוך ההגנתי שלו. לשחרר.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אדם » 04 פברואר 2016, 19:04

הטעות הכי גדולה בשנים האחרונות זה הבניה המופרדת הזו.
אין צורך בכזה דבר ,אין כזה דבר שחקן טוב לליגה ושחקן ליורוליג ,מי שלא מתאים ליורוליג אז לא מתאים בכלל,אנחנו לא צריכים לחיות בפחד מהדבר הזה,מעזיבה של ישראלים,או מנוכחותם בקבוצה יריבה,זה לא שפתאום מי שלא טוב במכבי יהיה תותח ביריבה באירופה,ראינו טוב מאוד דוגמאות כגון אליהו והלפרין,לא תרמו כלום באירופה ברמות הגבוהות ולא תרמו כלום לירושלים.
מכבי צריכה סגל שחקנים טוב ברמה הגבוהה ביותר ברגע שיהיה לה את זה זה גם יתן לה יתרון בליגה לחא קשר לישראלי כזה או אחר,אוחיון ומקל שחקנים טובים גם ליורוליג ,הם לא מובילים אבל הם חלק מקבוצה הם תורמים.
לגבי לאנדסברג ,אחד הטיפשים שראיתי,חסר איקיו כדורסל ,חסר מנטליות,כן אז יש לו קצת יותר רצון ותשוקה,אבל אין יכולת במאני טיים ,יש לו משחק של שכונה של אחד על אחד של חהוכיח לשומר שלו,במקום להבין שהמטרה זה לנצח כקבוצה ולתרום דברים לניצחון בתור כדורסלן ולא ליצר מספרים ,אנחנו כבר שנים קוראים לו פונטציאל ,כל שנה מחכים שיפרוץ ,ולא קורה כלום,גם בליגה הוא לא ניתח משחק חשוב,הוא שחקן של גארביג ,הוא לא משנה לא מה המצב הוא ידפוק שלדה הוא יסמן ויעשה פוזה ותנועות של הארדן ,הוא צריך לשנות פאזה ,לההין את המשחק ,הוא צריך להבין את המטרה והכיוון ואת הדברים שמצריכים מכדורסלן כדי להיות בקבוצה מנצחת.
כרגע זה נראה שלא משנה לו נגד מי ומתי הוא עסוק בעצמו,הוא לא מצליח להבין איך משחקים כדורסל נכון,גם בעית המאני טיים ,הבחור בעל קליעה נדירה,ברגע שזה זריקה חשובה ,אפילו חדירה או זריקת עונשין היא פשוט לא תיכנס.
תליתי בו הרבה תקוות ואני מקווה שעוד איכשהו זה יקרה,נכון גם לבלו לקח זמן להיתבגר ולהבין את המשחק אבל לא היו ספקות לגבי היכולת,הבחור תקע 30 וו20 בכל משחק ,גם בוליבראן וגם בסקרמנטו ממה שזכור לי.
לאנדסברג ממכבי חיפה תקוע,אף אחד לא מצליח לראות אותו באמת ,נופלים למלכודת שלו,גם פיני קרא לו סקורר ענק,אבל צריכים להבין שיש לו געיה להביא את זה מהאימונים למשחקים ברמה הגבוהה,הוא לא מרוסן ,הוא פרא,וחלש מאוד מנטלית ,אני מקווה שלפחות בתור קלעי הוא יקלע גם זריקות חשובות וגם ינצח משחקים ולא רק בהתחלה שאין מתח.
אני רוצה לראות אותו לוקח את דונטה לסל בחדירה,לבחור יש כדורר גבוה ורחוק מהגוף והוא לא מפנים את זה,הוא גארד והוא לא מצליח לייצר מכדרור,הבחור מכדרר כבד וחזק ומסורבל.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 04 פברואר 2016, 19:07

רובנו כתבנו את אותו דבר וסוף סוף שמתם לב לזה אני שמח שרובם צינו בדיוק את מה שמאפין את לאנדסברג,ולא ממשיכים לחיות בפנטזיה ולחכות,אם יקרה יקרה ,כרגע הוא מקבל יותר ממה שמגיע לו.
הכי גרוע זה לראות אותו עושה לחץ,רק צראה על מאמן טיפש,הבחור לא מסוגל לשמור על אוטובוס חונה,נותנים לו לשמור גארדים וללחוץ והם עושים ממנו צחוק וגם אחרי 30 נקודות ממשיכים אם זה משחק הבא מה הקטע?
אדם

הודעהעל ידי ביבו » 04 פברואר 2016, 20:11

סילבן לא שבר שום שוויון כשהיה במכבי חיפה,
להיפך זו היתה אחת השנים הכי גרועות של חיפה,
והוא כמובן היה מלך הסלים של הליגה.
נקודה קטנה למחשבה.
ביבו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים