המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:היה פעם ישראלי שלא קיבל חוזה מנופח?
זאת המציאות. אין מה לעשות חישובים בסוף העונה. אם הוא לא פה, הוא בירושלים. מישהו רוצה לראות מצב כזה?
MTA2311 כתב:היה פעם ישראלי שלא קיבל חוזה מנופח?
זאת המציאות. אין מה לעשות חישובים בסוף העונה. אם הוא לא פה, הוא בירושלים. מישהו רוצה לראות מצב כזה?
my man כתב:MTA2311 כתב:היה פעם ישראלי שלא קיבל חוזה מנופח?
אני באמת לא מבין מה כל כך מפחיד אותך שהוא יהיה במגדל? שיהנה ויהנו...
yzafrir כתב:גם סילבן וגם דאוסן צריכים להיות במכבי . כל עוד יש את החוק הרוסי , מכבי חייבת את הישראלים הכי טובים אצלה והם בהחלט ברשימה.
שחקנים כמו דאוסן או סילבן צריכים להיות תחת חוזה במכבי ומקסימום להיות מושאלים לקבוצות אחרות שאנין ירושלים. במצב היום ויתור על סילבן זה חיזוק משמעותי לירושלים במלחמה על האליפות.
yzafrir כתב:גם סילבן וגם דאוסן צריכים להיות במכבי . כל עוד יש את החוק הרוסי , מכבי חייבת את הישראלים הכי טובים אצלה והם בהחלט ברשימה.
שחקנים כמו דאוסן או סילבן צריכים להיות תחת חוזה במכבי ומקסימום להיות מושאלים לקבוצות אחרות שאנין ירושלים. במצב היום ויתור על סילבן זה חיזוק משמעותי לירושלים במלחמה על האליפות.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:גם סילבן וגם דאוסן צריכים להיות במכבי . כל עוד יש את החוק הרוסי , מכבי חייבת את הישראלים הכי טובים אצלה והם בהחלט ברשימה.
זה לא שנות ה- 80. אין למכבי כסף להחזיק שחקנים על הפיירול ולפזר אותם בכל מיני קבוצות. ירושלים יכולה להציע לא פחות כסף ממכבי כרגע.
מכביסט31 כתב:רובכם מדברים על היכולות ההתקפיות (המוגבלות) של סילבן כמשהו ששווה להחזיק אותו בקבוצה בגללן, אבל אני חושב שהיכולת ההגנתית המזעזעת, חוסר הפיזיות ואיי קיו הכדורסל הנמוך שלו הם סיבות מספיק טובות להיפרד מהבחור לשלום בסוף העונה. ומצדי שילך לירושלים.. רחוק הוא לא יגיע שם. אני לא דואג. להוביל קבוצה להישגים כבר ראינו שהוא לא מסוגל, הוא לא יהפוך פתאום לבולדוג הגנתי כזה שמשדרג קבוצות.. אין, זה אבוד מבחינתו.
אם מכבי תדע להביא מחליף ישראלי הולם, אין שום סיבה שנבכה על לכתו..
rc4991 כתב:ביחס לישראלים אחריןם סילבן נותן לא מעט ומהווה שובר שיויון בליגה
בוא נגיד שאם אתם כבר בראש של להעיף אותו אז אוחיון, פניני דומיהם מזמן כבר היו צריכים לעוף על טיל
my man כתב:מכביסט31 כתב:רובכם מדברים על היכולות ההתקפיות (המוגבלות) של סילבן כמשהו ששווה להחזיק אותו בקבוצה בגללן, אבל אני חושב שהיכולת ההגנתית המזעזעת, חוסר הפיזיות ואיי קיו הכדורסל הנמוך שלו הם סיבות מספיק טובות להיפרד מהבחור לשלום בסוף העונה. ומצדי שילך לירושלים.. רחוק הוא לא יגיע שם. אני לא דואג. להוביל קבוצה להישגים כבר ראינו שהוא לא מסוגל, הוא לא יהפוך פתאום לבולדוג הגנתי כזה שמשדרג קבוצות.. אין, זה אבוד מבחינתו.
אם מכבי תדע להביא מחליף ישראלי הולם, אין שום סיבה שנבכה על לכתו..
What she said^^
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים