אנטוניו כתב:הייתי מחתים רק 5 שחקנים זרים בעלי ניסיון ברמה הגבוהה ביותר באירופה.(לא צריך 7-8 זרים).
זו הדרך היחידה להחזיר את מכבי לחזית הבמה האירופית. בתקציב לא הרבה יותר גדול.
מקל , אוחיון
ג'ימס אנדרסון, יבזורי, לנדסברג
סוני ווימס, פניני
דרק בראון, בלייזר
דורסי,מבוווקה,צוברוביץ.
אני יודע שלקטול זה לא נחמד, אבל:
בעמדות 1-2 אתה חייב לפחות 2 שחקנים שהם סקוררים טובים ברמה אירופאית(לא בהכרח גאנרים), ושלפחות אחד מהם יהיה אתלט. מקל, אוחיון, יבזורי(שאני מאוד אוהב אותו) ולנדסברג לא נופלים תחת ההגדרה הזו. שלא לדבר על זה שלנדסברג חור מדהים בהגנה כשהוא שומר על שחקנים בעמדה 2, והוא לא באמת יודע להוליך כדור. הדבר היחיד שהוא אוהב בלהיות שוטינג גארד, זה שוטינג.
ג'יימס אנדרסון משחק היום בסקרמנטו, ומלבד אפיזודה קטנה בז'לגיריס, הוא רק בNBA, לא רואה אותו חוזר.
סוני ווימס על אחת כמה וכמה, שחקן מצויין, אבל אם לפני שהלך לNBA מה שסיפק אותו זה הכסף הרוסי הגדול בצסק"א, גם מה שמכבי מגדירה כסף גדול לא יספק אותו. פניני סוס מת, לא שומר, לא קולע במשחקים חשובים, וחייב לפרוש.
לא מכיר את האיכויות של דרק בראון, אבל הוא חתום באנאדולו לעוד עונה חוץ מהעונה הנוכחית. בלייזר אחלה קלעי, אבל בכל מה שקשור לאירופה, הוא יהיה רך בצבע, יחגגו עליו, והוא לא ידע לעשות נקודות מול המפלצות של הקבוצות האחרות, ואותו נימוק לגבי צ'וברוביץ', שאני דווקא מסמפט אותו, אבל הוא נגר בן נגר.
אמבקווה לא 5 ברמה אירופאית, יכול לשחק 4, הוא 5 רק בליגה, וגם את זה עושה גרוע.
יש פה כמה שמות טובים, אבל או שהם לא ריאליים, או שהם לא יכולים להגיע לרמות שאנחנו צריכים שהם יגיעו.