07 פברואר 2016, 15:22
yzafrir כתב:צריך לקרוא לתרד הזה בשמו , סגל הפנטזיה לעונה הבאה , ו להוסיף *מותנה בהחלפת הבעלים והסגל המקצועי...
07 פברואר 2016, 15:29
yzafrir כתב:צריך לקרוא לתרד הזה בשמו , סגל הפנטזיה לעונה הבאה , ו להוסיף *מותנה בהחלפת הבעלים והסגל המקצועי...
07 פברואר 2016, 15:35
07 פברואר 2016, 15:41
yanay21 כתב:לא רק שעונה חלומית לא תעזור, היא תהרוס. לא במקרה השנתיים הכי גרועות בתולדות המועדון הגיעו אחרי האליפות. אפשר היה גם להבין את זה מהראיונות של הפדרמנים, שוויצ'יץ היה מאוד משמעותי באליפות, שזה לא בלאט, אלא עניין של מערכת, כולם תרמו. הרי כשהם אומרים "מערכת" הם מתכוונים לעצמם ולמקורביהם.
07 פברואר 2016, 15:46
07 פברואר 2016, 20:41
החציל האצטקי כתב:אני איבדתי את הרצון לדבר על מה שיקרה פה.
פשוט אין על מה לדבר עד שהבני זונות ילכו הביתה.
אפשר גם לסגור את הפורום הזה בגדול. יעשה טוב לכל הנפשות.
07 פברואר 2016, 21:00
07 פברואר 2016, 21:03
אנטוניו כתב:הייתי מחתים רק 5 שחקנים זרים בעלי ניסיון ברמה הגבוהה ביותר באירופה.(לא צריך 7-8 זרים).
זו הדרך היחידה להחזיר את מכבי לחזית הבמה האירופית. בתקציב לא הרבה יותר גדול.
מקל , אוחיון
ג'ימס אנדרסון, יבזורי, לנדסברג
סוני ווימס, פניני
דרק בראון, בלייזר
דורסי,מבוווקה,צוברוביץ.
07 פברואר 2016, 21:07
גל גל כתב:אנטוניו כתב:הייתי מחתים רק 5 שחקנים זרים בעלי ניסיון ברמה הגבוהה ביותר באירופה.(לא צריך 7-8 זרים).
מקל , אוחיון
סוני ווימס, פניני
דרק בראון, בלייזר
דורסי,מבוווקה,צוברוביץ.
באמת? היית משאיר את אמבקווה? איפה צוברביץ
הייתי שם במקום אמבקווה את המילטון או דובלייביץ או אומיץ הראשון שהייתי רוצה פה זה אומיץ
07 פברואר 2016, 21:11
אנטוניו כתב:הייתי מחתים רק 5 שחקנים זרים בעלי ניסיון ברמה הגבוהה ביותר באירופה.(לא צריך 7-8 זרים).
מקל , אוחיון
סוני ווימס, פניני
דרק בראון, בלייזר
דורסי,מבוווקה,צוברוביץ.
07 פברואר 2016, 21:18
yanay21 כתב:אנטוניו כתב:הייתי מחתים רק 5 שחקנים זרים בעלי ניסיון ברמה הגבוהה ביותר באירופה.(לא צריך 7-8 זרים).
מקל , אוחיון
סוני ווימס, פניני
דרק בראון, בלייזר
דורסי,מבוווקה,צוברוביץ.
אני יודע שלקטול זה לא נחמד, אבל:
בעמדות 1-2 אתה חייב לפחות 2 שחקנים שהם סקוררים טובים ברמה אירופאית(לא בהכרח גאנרים), ושלפחות אחד מהם יהיה אתלט. מקל, אוחיון, יבזורי(שאני מאוד אוהב אותו) ולנדסברג לא נופלים תחת ההגדרה הזו. שלא לדבר על זה שלנדסברג חור מדהים בהגנה כשהוא שומר על שחקנים בעמדה 2, והוא לא באמת יודע להוליך כדור. הדבר היחיד שהוא אוהב בלהיות שוטינג גארד, זה שוטינג.
ג'יימס אנדרסון משחק היום בסקרמנטו, ומלבד אפיזודה קטנה בז'לגיריס, הוא רק בNBA, לא רואה אותו חוזר.
סוני ווימס על אחת כמה וכמה, שחקן מצויין, אבל אם לפני שהלך לNBA מה שסיפק אותו זה הכסף הרוסי הגדול בצסק"א, גם מה שמכבי מגדירה כסף גדול לא יספק אותו. פניני סוס מת, לא שומר, לא קולע במשחק חשובים, וחייב לפרוש.
לא מכיר את האיכויות של דרק בראון, אבל הוא חתום באנאדולו לעוד עונה חוץ מהעונה הנוכחית. בלייזר אחלה קלעי, אבל בכל מה שקשור לאירופה, הוא יהיה רך בצבע, יחגגו עליו, והוא לא ידע לעשות נקודות מול המפלצות של הקבוצות האחרות, ואותו נימוק לגבי צ'וברוביץ', שאני דווקא מסמפט אותו, אבל הוא נגר בן נגר.
אמבקווה לא 5 ברמה אירופאית, יכול לשחק 4, הוא 5 רק בליגה, וגם את זה עושה גרוע.
יש פה כמה שמות טובים, אבל או שהם לא ריאליים, או שהם לא יכולים להגיע לרמות שאנחנו צריכים שהם יגיעו.
07 פברואר 2016, 21:25
07 פברואר 2016, 21:42
07 פברואר 2016, 21:44
07 פברואר 2016, 22:17
אנטוניו כתב:yanay21 כתב:אנטוניו כתב:הייתי מחתים רק 5 שחקנים זרים בעלי ניסיון ברמה הגבוהה ביותר באירופה.(לא צריך 7-8 זרים).
מקל , אוחיון
סוני ווימס, פניני
דרק בראון, בלייזר
דורסי,מבוווקה,צוברוביץ.
אני יודע שלקטול זה לא נחמד, אבל:
בעמדות 1-2 אתה חייב לפחות 2 שחקנים שהם סקוררים טובים ברמה אירופאית(לא בהכרח גאנרים), ושלפחות אחד מהם יהיה אתלט. מקל, אוחיון, יבזורי(שאני מאוד אוהב אותו) ולנדסברג לא נופלים תחת ההגדרה הזו. שלא לדבר על זה שלנדסברג חור מדהים בהגנה כשהוא שומר על שחקנים בעמדה 2, והוא לא באמת יודע להוליך כדור. הדבר היחיד שהוא אוהב בלהיות שוטינג גארד, זה שוטינג.
ג'יימס אנדרסון משחק היום בסקרמנטו, ומלבד אפיזודה קטנה בז'לגיריס, הוא רק בNBA, לא רואה אותו חוזר.
סוני ווימס על אחת כמה וכמה, שחקן מצויין, אבל אם לפני שהלך לNBA מה שסיפק אותו זה הכסף הרוסי הגדול בצסק"א, גם מה שמכבי מגדירה כסף גדול לא יספק אותו. פניני סוס מת, לא שומר, לא קולע במשחק חשובים, וחייב לפרוש.
לא מכיר את האיכויות של דרק בראון, אבל הוא חתום באנאדולו לעוד עונה חוץ מהעונה הנוכחית. בלייזר אחלה קלעי, אבל בכל מה שקשור לאירופה, הוא יהיה רך בצבע, יחגגו עליו, והוא לא ידע לעשות נקודות מול המפלצות של הקבוצות האחרות, ואותו נימוק לגבי צ'וברוביץ', שאני דווקא מסמפט אותו, אבל הוא נגר בן נגר.
אמבקווה לא 5 ברמה אירופאית, יכול לשחק 4, הוא 5 רק בליגה, וגם את זה עושה גרוע.
יש פה כמה שמות טובים, אבל או שהם לא ריאליים, או שהם לא יכולים להגיע לרמות שאנחנו צריכים שהם יגיעו.
בהחלט מקבל את ההערות . וברור לי שזה לא הרכב ריאלי למכבי ,אפשר לעלות כל שם אחר במקום.
רק רציתי להראות שלא צריך 7-8 זרים לעונה כבניה לרוחב אלה צריך 4-5 זרים תותחים עפ ישראלים טובים ורק אז מכבי תחזיר את ההגמוניה.
08 פברואר 2016, 00:38
jol9 כתב:yzafrir כתב:צריך לקרוא לתרד הזה בשמו , סגל הפנטזיה לעונה הבאה , ו להוסיף *מותנה בהחלפת הבעלים והסגל המקצועי...
צפריר, הבעיה במכבי היא לא הסגל. הבעיה היא המערכת.
לכן, סגל טוב שיגיע לכאן במזל, לא ישנה את המגמה הכללית, בדיוק כמו שהעונה החלומית של 2014 לא עשתה.
צריך לשנות את המבנה הפנימי, ואת המבנה הפרסונלי, ולצאת לדרך חדשה. ואז גם אפשר לחזור ולדבר על סגל שחקנים.
10 פברואר 2016, 00:16
10 פברואר 2016, 00:19
MTA2311 כתב:אלי סהר מדווח שפאו שוב פנתה למכבי לגבי אמבקווה, ומכבי שוב סירבה.
הוא מרוויח פה 750 אלף דולר לעונה להזכירכם.
מכבי הולכת לשלם המון כסף בקיץ בשביל להשתחרר מחוזים, מה שישאיר מעט כסף לחיזוק משמעותי. או שלחלופין נישאר עם 80% מהסגל הקיים כמו שיוסי רוצה ואז יהיה שמח כמו העונה.
10 פברואר 2016, 00:21
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:אלי סהר מדווח שפאו שוב פנתה למכבי לגבי אמבקווה, ומכבי שוב סירבה.
הוא מרוויח פה 750 אלף דולר לעונה להזכירכם.
מכבי הולכת לשלם המון כסף בקיץ בשביל להשתחרר מחוזים, מה שישאיר מעט כסף לחיזוק משמעותי. או שלחלופין נישאר עם 80% מהסגל הקיים כמו שיוסי רוצה ואז יהיה שמח כמו העונה.
אפשר קישור?
ו750!? חשבתי הרבה פחות. מעניין איזו עונה מדהימה הייתה לו בגרמניה שהוא מצדיק חוזה כזה שערורייתי. הבן אדם אפילו לא סנטר.
10 פברואר 2016, 00:28