פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 פברואר 2016, 02:35

MTA2311 כתב:פרסום ראשון: הנהלת מכבי החליטה כי תתחיל בגבייה רטרואקטיבית של סכום כסף נוסף מבעלי המנויים אחרי המשחק הערב.
פדרמן בתגובה רשמית: "אלפי המנויים שלנו קיבלו 5 דקות נוספות של כדורסל הערב, ועל כן, בהתאם למשוואה שהצגתי על הלוח ביום שני, יחוייבו בסכום נוסף."

יש כבר הערכות כמה זה יהיה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 02:46

כמות הפוזשנים כפול מספר השחקנים על המגרש בריבוע פחות מספר המשחקים של אבי כמאמן ראשי. הכל מאוד מדעי ומוצדק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2016, 07:33

MTA2311 כתב:כמות הפוזשנים כפול מספר השחקנים על המגרש בריבוע פחות מספר המשחקים של אבי כמאמן ראשי. הכל מאוד מדעי ומוצדק.

אף פעם אין "פחות" במשוואות של פדרמן. ברגע שהוא יכניס "פחות" למשוואות שלו, הוא יגיע מהר מאוד לזה שמכבי צריכה לשלם למנויים שלה כסף.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 11 פברואר 2016, 09:54

אתם מודעים לזה שהיום 2016 , 50 שנה מאז שמזרחי לקח את המועדון תחת חסותו , מכבי תל אביב נמצאת במשבר הגדול בתולדותיה?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2016, 10:20

תמיד מעניין אותי, מה האנשים שנמצאים שם באמת חושבים.

למשל מזרחי - מה הוא באמת חושב על מה שקורה, ולא הקשקושים שהוא אומר בראיונות.
האם הוא לא רואה שמפעל חייו הולך לאבדון? האם זה באמת רק כמה פציעות, וכמה טעויות קטנות? האם הוא באמת מאמין לזה?

או פדרמן - אני גם רואה בילדה שלי את התגלמות השלמות, כמו כל אחד בילדים שלו, ואני בטוח שדני הוא אחלה של בן אדם (באמת, בלי ציניות),
אבל אני בטוח גם שבתוך תוכו הוא רואה ויודע את האמת. הוא יודע שדני נכשל, ושכל האנשים שהוא הביא נכשלו, אבל הוא פשוט לא יכול
לעשות עם זה כלום, ואז הוא יוצא לתקשורת ולוקח את האשמה על עצמו (כמו שכל אבא היה עושה).

בסופו של דבר, עתיד המועדון הזה נמצא בידיים של דייויד ושמעון. אני לא יודע לגבי רקנאטי, כי לא ברורה לנו מידת המעורבות שלו,
אבל כל עוד שני האנשים האלה, לא יסיקו את המסקנות המתבקשות, ולא יבינו שהדרך הנוכחית של המועדון הזה היא בדיוק הפוכה
לדרך שבה צריך ללכת, כלום לא ישתנה, ולהיפך, רק יילך וידרדר.

אני מזכיר לכולם מועדוני על כמו הקבוצות של בולוניה, כמו הקבוצות של סלוניקי, כמו וארזה, כמו הקבוצות האקס יוגוסלביות (ציבונה, ספליט וכו'),
כמו ז'לגיריס, כמו ריאל בחלק מהשנים, וכו'.
כל המועדונים האלה ירדו מגדולה (חלקם הצליחו לחזור, חלקם לחזור חלקית וחלקם להיעלם לחלוטין), ואין שום סיבה שזה גם לא יגיע אלינו.
למכבי יש בסיס אוהדים מצויין, וגם בסיס כלכלי איתן, אבל לא לעולם חוסן.
ההיכל מלא היום, אבל זה ממש לא מובן מאליו, ולא בהכרח ימשיך.

הקבוצה הזאת נמצאת בדעיכה מתמדת מאז פירוק השושלת ועזיבתו של רענן כץ.
עברו למעשה 10 שנים, שבהם היו לנו 3 הבלחות באירופה (אף אחת לא היתה באמת מתוכננת, ובכולן היה אלמנט מאוד משמעותי של מזל,
ואחרי כל אחת מההצלחות, רוב הסגל המשמעותי עזב והקבוצה התפרקה), ואיבוד של 4 אליפויות ו-3 גביעים.

את הכיוון השלילי הזה, שהתחזק בשנתיים האחרונות, והוסתר יחסית טוב ב-4 השנים בהן בלאט היה המאמן (תואר יורוליג, גמר יורוליג,
ורק איבוד תואר מקומי אחד ב-4 שנים) צריך להפוך, כי בלי בלאט, מה שאנחנו רואים היום, היה עניין שבשגרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי goshimon » 11 פברואר 2016, 10:21

תצחקו על העלאות המחירים, הרי בקיץ יחתימו איזה שם גדול ומלהיב דמוי פארמר, ואוהדינו הטפשים ישלמו כל סכום בשביל המנוי. השם הגדול ישוחרר עד חנוכה, אבל עם המנוי אנחנו נישאר.
goshimon

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2016, 10:39

goshimon כתב:תצחקו על העלאות המחירים, הרי בקיץ יחתימו איזה שם גדול ומלהיב דמוי פארמר, ואוהדינו הטפשים ישלמו כל סכום בשביל המנוי. השם הגדול ישוחרר עד חנוכה, אבל עם המנוי אנחנו נישאר.

לי ד"א עניין המחירים לא ממש משנה. יותר משחקים, תאורטית יותר עלויות, ומנויים יותר יקרים. יש כאן הצדקה מסויימת.
בנוסף, מי שכבר מוכן לשלם על מנוי, ובמודע משקיע חצי יום פעם בשבועיים על החוויה הזאת, לא יקרה לו כלום אם יישלם עוד 200 ש"ח.

זאת לא הבעיה.

הבעיה היא שהם מוכרים מוצר מקולקל, יודעים שהוא מקולקל, ולא מוכנים לתקן אותו, וממשיכים לגבות כאילו מדובר במוצר סוג א'.
את הדבר הזה אני, אם הייתי בעל מנוי, הייתי בודק לפני שהייתי מחדש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 11 פברואר 2016, 11:53

ImageUploadedByTapatalk1455180950.692607.jpg
ImageUploadedByTapatalk1455180950.692607.jpg (253.79 KiB) נצפה 2072 פעמים

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי dod » 11 פברואר 2016, 12:31

המשחק אתמול היווה למעשה את מכתב הפיטורים של טבק בסוף העונה.
אני מהמר על אדלשטיין + רמי הדר.
dod

הודעהעל ידי my man » 11 פברואר 2016, 12:38

אנקראם- גדול!!!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 11 פברואר 2016, 12:55

ובחזרה לריאליטי ששמו מכבי:

רנדל ייעדר 6 שבועות..
סמית ינותח שוב בברכו אחרי הגביע (שיחק אתמול עם זריקה)
סילבן אגב לא שיחק הרבה אמש כי סובב את הקרסול

סדריק ישוחרר
שון ג'יימס לא יקבל חוזה
איליי הולמן -יקר מדי

אם אני אוהד כדורסל בארץ ולא של מכבי- זו העונה המהנה ביותר בהיסטוריה...
פשוט בושה וחרפה- כיתה טיפולית של נכים שאף אחד לא מתקרב אליה...סטארט אפ של הביטוח הלאומי? מישו?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 12:56

התקווה היחידה כרגע היא שהברך של סמית גמורה לגמרי ואז הביטוח ישלם לו ולא מכבי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2016, 13:04

my man כתב:ובחזרה לריאליטי ששמו מכבי:

רנדל ייעדר 6 שבועות..
סמית ינותח שוב בברכו אחרי הגביע (שיחק אתמול עם זריקה)
סילבן אגב לא שיחק הרבה אמש כי סובב את הקרסול

סדריק ישוחרר
שון ג'יימס לא יקבל חוזה
איליי הולמן -יקר מדי

אם אני אוהד כדורסל בארץ ולא של מכבי- זו העונה המהנה ביותר בהיסטוריה...
פשוט בושה וחרפה- כיתה טיפולית של נכים שאף אחד לא מתקרב אליה...סטארט אפ של הביטוח הלאומי? מישו?

שורה של מכות. מכבי לא מסוגלת לנצח גם בליגה הישראלית בלי רנדל. אנחנו נהפוך לקבוצה שמפסידה כל משחק שני/שלישי.

מה הולכים לעשות עם סמית' והחוזה שלו בעונה הבאה? הוא נראה כמו צל של שחקן אתמול - נפל על הפרקט במחצית הראשונה ובקושי הצליח לקום כמו איזה קשיש.

מה מצבת הגבוהים הנוכחית של מכבי? אמבקווה, בנדר, אופייבו ושגב?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 11 פברואר 2016, 13:05

MTA2311 כתב:התקווה היחידה כרגע היא שהברך של סמית גמורה לגמרי ואז הביטוח ישלם לו ולא מכבי

אין שום סיכוי שהברך שלו מבוטחת. אתה שוכח שהחוזה החדש נחתם אחרי הניתוחים שלו בברך. אף אחד לא היה מבטח את זה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 13:22

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:התקווה היחידה כרגע היא שהברך של סמית גמורה לגמרי ואז הביטוח ישלם לו ולא מכבי

אין שום סיכוי שהברך שלו מבוטחת. אתה שוכח שהחוזה החדש נחתם אחרי הניתוחים שלו בברך. אף אחד לא היה מבטח את זה.

אם מחר הוא מחליט שהעסק גדול עליו והוא פורש, מכבי משלמת לו את כל החוזה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 11 פברואר 2016, 13:38

dod כתב:המשחק אתמול היווה למעשה את מכתב הפיטורים של טבק בסוף העונה.
אני מהמר על אדלשטיין + רמי הדר.

לא יעזור כלום אם ינחיתו עליהם שחקנים בניגוד/התעלמות מדעתם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 11 פברואר 2016, 13:43

4 טעויות קריטיות נעשו בהכנה לעונה הזאת:

1 - החתמת פארמר בניגוד לדעת הצוות המקצועי והמאמן
2 - החתמת סמית' על חוזה ארוך טווח ויקר מאוד, אחרי כל הניתוחים והבעיות בברכיים. ההחתמה רעה לא בגלל יכולת מקצועית,
אלא השילוב הזה של הגיל, הבעיות הרפואיות שלו, אורך החוזה וגובהו.
3 - כל סאגת הפאוור פורוורדים, כשמכבי נתקעה קיץ שלם ללא שחקן מוביל לעמדה 4, כשבסוף רנדל נפל עליה אחרי שכבר שוחרר (לא סתם כנראה)
וכך פתחה מכבי את העונה בעמדה 4 - עם פצוע כרוני ועם ילד בן 17.
4 - כל נושא הסנטרים שכבר דשנו בו רבות
5 - השארתו של גודס וקיצוץ כנפיו בדמותם של רפי בגטים והגייס החמישי.

היו עוד המון המון טעויות ובעיות אחרות, אבל אלה מרכיבים את הזוועה הזאת שאנחנו רואים כאן.
מספיקות 2 טעויות מתוך ה-5 כדי שמי שהיה אחראי יילך הביתה, אבל זה לא עובד ככה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 פברואר 2016, 13:44

קשה לי מאוד להאמין שארז יקח את התפקיד כשיוצע לו. יש לו את פיני על האוזן שמונה לו את כל הסיבות למה הוא לא יוכל להצליח שם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 11 פברואר 2016, 13:50

שחררו...טבק פה כדי להישאר!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקובי » 11 פברואר 2016, 13:52

jol9 כתב:שמעתי עכשיו את אילן השועל מדבר ברדיו, ואני חייב להגיד שאני הופתעתי קצת לטובה.
לא שמעתי את המשפטים הפנאטיים והדוחים שמביאים כאן מפעם לפעם מהפייסבוק, אלא ראייה מפוקחת וביקורתית.
אמנם רוב השיחה איתו סבה סביב מחירי המנויים והעלאתם, אבל בכל זאת שמעתי לא מעט ביקורת (למשל על עוזרי המאמן), אולי לא ברמות של הפורום
הזה, אבל עדיין זה חידוש מרענן.

בנוסף, השיח בתקשורת סביב ניקולה ואבי אבן (דני לא מוזכר כמעט בכלל), וסביב חלקם במה שקורה, הוא גם חיובי. כלומר, עצם העובדה
שהפסיקו לדבר על אמציה פה ופארמר שם, ומדברים על אלה שהחתימו ובנו את הקבוצה הזאת, זה כבר שינוי חיובי.

לגבי פדרמן - אני לא הייתי משתמש בביטוי "איש נורא". אני חושב דווקא שהוא איש טוב, אבל אני חושב שהוא לחלוטין לא מתאים
להיות בעלים של מועדון כמו מכבי, ומה שקרה במועדון בשנים האחרונות, וכל התהליכים שהרסו אותו מהיסוד, זאת ההוכחה לכך.

במצבה היום, מכבי צריכה בעלים עם כיס עמוק, אבל חשוב יותר כאלה שמבינים שניהול מועדון ספורט זה מקצוע, וניהול מועדון
ספורט כמו מכבי, עם כמות האוהדים שיש לו, זה מקצוע רציני מאוד, שלא יכול להתבצע ע"י הבן של השכן, או ע"י החבר שלו מקבוצת
הכדורסל מלפני 20 שנה.
שום עלה תאנה כרואטי לא ישנה את העובדה, ששני האנשים הכי חזקים במערכת בשנים האחרונות, הם אנשים חסרי כל נסיון וכישורים,
לעשות את העבודה הזאת.

יוני, קח בחשבון שאוהדי מכבי מבינים כדורסל ולכולם יש ביקורת כזו או אחרת. אז זה לא כזה מפתיע.
אם עכשיו אני אעלה ברדיו לראיון תאמין לי שאני אשפוך לא מעט אש וגופרית...(אני אזדהה כקובי מנוי לשער 11 במקרה הזה)

עוד דבר שצריך לשים לב שיש אנשים שפועלים מאינטרס. לצורך הדוגמא- אם היה מדובר על גודס למשל אותו אדם היה מעתיר עליו תשבוחות בגלל שהם חברים וכד' למרות שהמצב זוועה (אני מתאר לעצמי שיש ראיון איתו בתקופה שגודס היה מאמן ותראה את מה שאני אומר)
אילן השועל (והאולטראס) לא אוהבים את אבי אבן (ואתם זוכרים את השלט שהם תלו נגד דרושפקה אני מניח...) אז לא מפתיע שהוא יצא נגדו אתמול...

**לא שמעתי את הראיון.
מקובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים