פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק - הביתה!!!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן, אבי אבן, ניקולה, טבק- הביתה!!!

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2016, 09:05

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:לאנדסברג הראשון שחייב לעוף מכאן, זה לא שהוא לא תורם , הוא עושה נזק. המנטליות השכונתית שלו מביאה רע לקבוצה הזאת. הוא אחת הסיבות שמאז שגודס החליט להפוך אותו לשחקן משמעותי יותר ולא להחביא אותו בספסל כמו שבלאט עשה הקבוצה נראית רע. כל עוד הוא נשאר במכבי, אני יודע שמשהו דפוק הולך אצל מקבלי ההחלטות.
את דעתי לגבי רוצ'יסטי שיניתי, כלומר אני עדיין חושב שבמצב תקין הוא היה יכול להיות חלק מרוטציית גארדים כשהגארדים האחרים ובכלל כל שאר הקבוצה הייתה צריכה להיות פיסית ואתלטית יותר מהרגיל והוא היה תורם בקליעה מבחוץ וכמוביל כדור שני, אבל שני דברים שאני לא מסוגל לקבל אצלו: 1: הרכות שלו זה משהו שממש לא מתקבל על הדעת. אני לא מסוגל לקבל שחקן בהגנה שמלווה את השחקן שלו. זה לגמרי דופק את החוסן של הקבוצה. 2: הרכות המנטלית שלו. לא יכול להיות שכל פעם שהוא משחק לצד גארד דומיננטי אחר, הוא לא מתפקד. הוא חייב להיות גארד מוביל והוא לא מספיק טוב בשביל להיות גארד מוביל במכבי. הוא טוב מספיק להיות כשחקן רוטציה אבל לא מישהו שאפשר לבנות עליו את הקו האחורי. מהסיבה הזאת, אני לא חושב שהוא השחקן הנכון למכבי וזה למרות שאני מחבב אותו.

ומקל כן? מקל שחקן טוב יותר מטיילור?

כן.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2016, 10:31

טוב אחי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2016, 11:29

זכותך להסכים, זכותך לא. בעיניי שחקן כמו לנדסברג צריך לעוף, ויפה שעה אחת קודם. מקל הוא אחד הישראלים הכי טובים הקיימים בשוק, והוא צריך להיות במכבי. שיהיו גארדים איכותיים לידו הוא גם ייראה טוב יותר.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 15 פברואר 2016, 11:45

מקל תלוי לחלוטין ביכולת שלו לנצל את הייתרון הפיזי שלו בשביל להגיע לסל. אני לא בטוח שזה יכול לעבוד ביורוליג (בניז'ני והכוכב זה לא עבד). השחקן הזה צריך להוכיח שהוא יכול לשחק ברמות גבוהות.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2016, 12:53

גם רכזים כמו פלאניניץ ופפלוקאס ניחנו ביכולת הזו, וזה עבד להם יפה מאוד ביורוליג. לגבי יכולת הוכחה, להערכתי הוא מסוגל. בניז'ני הוא היה סביר למדי, אתה לא יכול להגיד שבכוכב הוא קיבל הזדמנות. אני אישית מאמין בו, וכישראלי זה שחקן שחייב להיות במכבי לדעתי.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 פברואר 2016, 12:59

פלאניניץ ופאפאלוקאס הם רכזים עם גוף של פורוורדים. מקל לא שם.
בכל מקרה, השאלה היא לא אם מקל יכול לשחק במכבי. הוא יכול. השאלה היא אם הוא יכול להתאים את עצמו לפוזיציה של שחקן משני בקו האחורי, כי הוא לא יותר מזה באף סנריו שטוב לקבוצה. אני חושב שלא וכבר פירטתי מספיק פעמים למה. נראה שנה הבאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 15 פברואר 2016, 14:03

er79 כתב:גם רכזים כמו פלאניניץ ופפלוקאס ניחנו ביכולת הזו, וזה עבד להם יפה מאוד ביורוליג. לגבי יכולת הוכחה, להערכתי הוא מסוגל. בניז'ני הוא היה סביר למדי, אתה לא יכול להגיד שבכוכב הוא קיבל הזדמנות. אני אישית מאמין בו, וכישראלי זה שחקן שחייב להיות במכבי לדעתי.

אני לא חושב שאפשר להזכיר את מקל עם פלניניץ' ופאפלוקאס באותו המשפט. אני חושב שהציפיות שלך ממנו קצת מוגזמות שלא להגיד לא ריאליות. יש סימן שאלה גדול לגבי מה שמקל יכול לתת לך בפורמט היורוליג החדש (שבו לא יהיו נמושות). עד שלא יוכח אחרת, אני סקפטי.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2016, 14:33

roy1000 כתב:
er79 כתב:גם רכזים כמו פלאניניץ ופפלוקאס ניחנו ביכולת הזו, וזה עבד להם יפה מאוד ביורוליג. לגבי יכולת הוכחה, להערכתי הוא מסוגל. בניז'ני הוא היה סביר למדי, אתה לא יכול להגיד שבכוכב הוא קיבל הזדמנות. אני אישית מאמין בו, וכישראלי זה שחקן שחייב להיות במכבי לדעתי.

אני לא חושב שאפשר להזכיר את מקל עם פלניניץ' ופאפלוקאס באותו המשפט. אני חושב שהציפיות שלך ממנו קצת מוגזמות שלא להגיד לא ריאליות. יש סימן שאלה גדול לגבי מה שמקל יכול לתת לך בפורמט היורוליג החדש (שבו לא יהיו נמושות). עד שלא יוכח אחרת, אני סקפטי.

לא השוויתי את מקל לשניים מבחינת יכולות, אבל הוא כן משחק בסגנון משחק דומה. וזה סגנון משחק שיכול בקונסטלציות מסוימות להצליח ביורוליג. ציפיות? אני בשלב זה רק חושב שמקל צריך וראוי להישאר במכבי. לא אמרתי שום דבר מילה מעבר, פרט לזה שכישראלי אני מעדיף אותו על פני לנדסברג ואוחיון.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 15 פברואר 2016, 14:49

אם מכבי צריכה להתנהל לפי חוק הצעירים אז היא יכולה להחזיק בסגל גם את לאנדסברג וגם את דאוסן יחד עם שגב , פניני , מקל , אוחיון . 6 ישראלים ששניים מהם צעירים . יחד עם 7 זרים ומקבלים סגל של 13 שחקנים כשזר אחד נח ברוטציה בליגה... ואחד מהצעירים נח ביורוליג...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2016, 15:10

לדעתי זו מצבת ישראלים נרפית מדי. מכבי חייבת זעזוע לא רק במצבת הזרים, אלא גם במצבת הישראלים. מסכים רק לגבי מקל, מוכן בקונסטלציה מסוימת גם לראות פה את דוסון, לגמרי לא בעניין של סילבן, אוחיון וככל הנראה גם פניני. מה שאתה מציע זה לשמר מצבת ישראלים/מתאזרחים, שבסופו של דבר כשלה העונה והאחריות מוטלת גם עליה בדיוק כמו על מצבת הזרים והצוות המקצועי.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 15 פברואר 2016, 15:23

אז זהו שאני חושב שהשנה הכישלון נופל בעיקר על הזרים . (לצורך העניין רוצ'סטי ופארמר ניספרים כזרים ) .
נפלנו עם פארמר , רוצ'סטי , פאברני , רנדל , ארינזה , אופייבו ,סמית' וחצי עם אמבקווה.
בישראלים מקל טוב בנתיים , שגב טוב , לאנדסברג נותן את העונה הכי טובה שלו במכבי בנתיים , פניני סביר למרות שלא מצפים ממנו להרבה אחרי הפציעה ובגילו . יבזורי לא מקבל צ'אנס ולא רלוונטי ויוגב פצוע אבל הוא שחקן מוכח ברמת יורוליג.
לא רואה סיבה לעשות מהפכה , בטח כשהשמות שיכולים הם של נגרים כמו לדיברתולו... דאוסן היחיד שראוי להצטרף לסגל הישראלים הזה שיחד עם בחירת זרים טובה יכול לחזור לעצמו . בכל זאת זה סגל ישראלי שכבר רץ כמה שנים בתוספת מקל ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 פברואר 2016, 16:01

yzafrir כתב:אם מכבי צריכה להתנהל לפי חוק הצעירים אז היא יכולה להחזיק בסגל גם את לאנדסברג וגם את דאוסן יחד עם שגב , פניני , מקל , אוחיון . 6 ישראלים ששניים מהם צעירים . יחד עם 7 זרים ומקבלים סגל של 13 שחקנים כשזר אחד נח ברוטציה בליגה... ואחד מהצעירים נח ביורוליג...

נכון להיום (לא יודע לגבי שנה הבאה), יש הגבלה של 5 זרים בליגה. 7 זרים = 2 זרים בחוץ בכל משחק. 6 זרים (נורמלים) אמורים להספיק.
מבחינת סגל הישראלים שרשמת, אני מתקשה להבין את הצורך גם בדוסון וגם בלנדסברג (עלות גבוהה ביחס לתועלת, לא מספיק טובים לאירופה ויושבים על אותה משבצת) יחדיו בעונה הבאה, אבל זה לגמרי תרחיש ריאלי לצערי. במקום מכבי הייתי מנסה ללכת על טיוס ומוותר על אחד מבין השחקנים מעל גיל 25.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2016, 16:13

yzafrir כתב:אז זהו שאני חושב שהשנה הכישלון נופל בעיקר על הזרים . (לצורך העניין רוצ'סטי ופארמר ניספרים כזרים ) .
נפלנו עם פארמר , רוצ'סטי , פאברני , רנדל , ארינזה , אופייבו ,סמית' וחצי עם אמבקווה.
בישראלים מקל טוב בנתיים , שגב טוב , לאנדסברג נותן את העונה הכי טובה שלו במכבי בנתיים , פניני סביר למרות שלא מצפים ממנו להרבה אחרי הפציעה ובגילו . יבזורי לא מקבל צ'אנס ולא רלוונטי ויוגב פצוע אבל הוא שחקן מוכח ברמת יורוליג.
לא רואה סיבה לעשות מהפכה , בטח כשהשמות שיכולים הם של נגרים כמו לדיברתולו... דאוסן היחיד שראוי להצטרף לסגל הישראלים הזה שיחד עם בחירת זרים טובה יכול לחזור לעצמו . בכל זאת זה סגל ישראלי שכבר רץ כמה שנים בתוספת מקל ...

הסכמנו שלא הסכמנו. הישראלים לא חפים מאחריות, הם מסריחים בדיוק כמו הזרים, ועל לנדסברג כבר התווכחנו מספיק. יכול אולי להסכים איתך בעניין יבזורי, ולא בגלל היכולות שלו אלא רק בגלל שהוא לא קיבל מספיק הזדמנויות בכדי שאשפוט אותו.
er79

הודעהעל ידי ankram » 15 פברואר 2016, 16:17

yzafrir כתב:אז זהו שאני חושב שהשנה הכישלון נופל בעיקר על הזרים . (לצורך העניין רוצ'סטי ופארמר ניספרים כזרים ) .

מקל ושגב בכלל לא היו אמורים להיות פאקטורים , לאנסברג נותן עונה טובה? איפה? מול מי? (הא הבנתי הוא נותן אחלה משחקי הכנה....) , פניני סביר? האיש לא יורד להגנה , לא רץ להתקפה , לא שומר על ברזייה, יבזורי באמת לא מקבל צ'אנס , ויוגב כבר לא יודע מה יותר מפריע לו הקרוהן או שבגלל הקרוהן הוא לא יכול לקבל חומר אנטי דלקתי.....
האמא של המהפכה צריך , האמא , דבר ראשון להביא ישראלי כלשהו במקום פניני , אפילו את יניב גרין , אני מסרב להאמין שיש שחקן פחות איטי או אתלטי ממנו , על יוגב אתה לא יכול לבנות עובדתית , זה אשכרה כמו לשים על עמדת ישראלי בכיר , סטייק אנטריקוט , לאנסברג הוא רעל , רעל למשחק של קבוצה , האיש עושה מה בראש שלו , ואת הדברים שהוא צריך לעשות מתרגיל הוא לא מבצע כי הוא אדיוט , תן לי במקומו פועל שחור שבא להרביץ , לקחת ריבאונד ולשמור ואני מבסוט.

הקיצר אם מדובר על שנה הבאה , זה מה שאני מצפה (וכמובן נקבל בדיוק ההפיך)
מקל,שגב - נשאר.
לאנסברג - החוצה , להביא את שון ולתת לו את תפקיד ה 2 הפותח במשחקי ליגה וה 2 המחליף הראשון ביורוליג.
אוחיון - החוצה , להביא במקומו רכז שיכול לעמוד על הרגלייים עונה שלמה ולתת למקל קצת מנוחה בליגה , דהיינו ברתולומיאו , ברקוביץ',תום מעיין,רובין , כל מה שהחברה האלו צריכים זה להיות ע"ת דרק שארפ כזה , יעני נכנסים (אולי למעט ברקוביץ') , עושים הגנה , משגעים את הרכז ממולם , וקולעים איזו שלשה אחת או 2.
פניני - החוצה , להביא מישהו שזז , סטייל משעור,סולומון, משהו בסגנון.
יבזורי - לשחרר , או להשאיר בלית ברירה אם לא רוצים להוציא עוד כסף על שחקן שלא משחק בקבוצה

העיקרון הוא שאנחנו לא חייבים ישראלים שיהיו ברמת יורוליג מוכחת , אלא לוחמים , שחקנים שיכולים לתת 5-10 דקות עם הגנה חזקה ולא מתפשרת , לריב על הריבאונד , לעזור קצת וזהו , לא צריכים לשים את יהבנו על השחקן הישראלי.

להזכירכם רק שיצאנו מהקונספט של ישראלי כוכב (סטייל קטש , שפר וכו' ) יצאנו משנות ה90 הנוראיות להשגים , ובאף אחד מההישגים האלו לא היו לישראלים (למעט שארפ) תרומה יוצאת דופן , רק שמכבי הבינה שזרים איכותיים הם אלו שיושיע אותה , היא הצלחה לאסוף תארים.

אז מה שצריך בתכלס שנה הבאה , זה 6 זרים חדשים (רכז,חצי פינה, פרוורד , 4 , 4.5 , 5) ו 6 ישראלים (מקל , שגב , שון,ברתולומיאו(לדוגמא),סולומון(לדוגמא) , יבזורי) , חייבים שעמדות 4, 4.5 ו ה5 יהיו שחקנים גבוהים , לא סנטר בגובה 2.02 , 2.08 ומעלה.

זה סגל מאוזן שיכול לשחק גם בליגה (למעט זר) וגם ביורוליג , מעט מתאזרחים (1) , ומחליף על כל עמדה , כמובן שפחות פצועים ו 0 בעיות קרוהן.

בצוק העיתים אפשר להחליף את יבזורי בישראלי גבוה (טיוס [כן אני יודע - לא ריאלי] , אלכס צ'וברביץ' ) או ללכת על גבוה זר נוסף (7) זול , סטייל אנג'אי מהרצליה.

ככה אני אישית הייתי בונה את הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2016, 16:25

ankram כתב:

מקל ושגב בכלל לא היו אמורים להיות פאקטורים , לאנסברג נותן עונה טובה? איפה? מול מי? (הא הבנתי הוא נותן אחלה משחקי הכנה....) , פניני סביר? האיש לא יורד להגנה , לא רץ להתקפה , לא שומר על ברזייה, יבזורי באמת לא מקבל צ'אנס , ויוגב כבר לא יודע מה יותר מפריע לו הקרוהן או שבגלל הקרוהן הוא לא יכול לקבל חומר אנטי דלקתי.....
האמא של המהפכה צריך , האמא , דבר ראשון להביא ישראלי כלשהו במקום פניני , אפילו את יניב גרין , אני מסרב להאמין שיש שחקן פחות איטי או אתלטי ממנו , על יוגב אתה לא יכול לבנות עובדתית , זה אשכרה כמו לשים על עמדת ישראלי בכיר , סטייק אנטריקוט , לאנסברג הוא רעל , רעל למשחק של קבוצה , האיש עושה מה בראש שלו , ואת הדברים שהוא צריך לעשות מתרגיל הוא לא מבצע כי הוא אדיוט , תן לי במקומו פועל שחור שבא להרביץ , לקחת ריבאונד ולשמור ואני מבסוט.

הקיצר אם מדובר על שנה הבאה , זה מה שאני מצפה (וכמובן נקבל בדיוק ההפיך)
מקל,שגב - נשאר.
לאנסברג - החוצה , להביא את שון ולתת לו את תפקיד ה 2 הפותח במשחקי ליגה וה 2 המחליף הראשון ביורוליג.
אוחיון - החוצה , להביא במקומו רכז שיכול לעמוד על הרגלייים עונה שלמה ולתת למקל קצת מנוחה בליגה , דהיינו ברתולומיאו , ברקוביץ',תום מעיין,רובין , כל מה שהחברה האלו צריכים זה להיות ע"ת דרק שארפ כזה , יעני נכנסים (אולי למעט ברקוביץ') , עושים הגנה , משגעים את הרכז ממולם , וקולעים איזו שלשה אחת או 2.
פניני - החוצה , להביא מישהו שזז , סטייל משעור,סולומון, משהו בסגנון.
יבזורי - לשחרר , או להשאיר בלית ברירה אם לא רוצים להוציא עוד כסף על שחקן שלא משחק בקבוצה

העיקרון הוא שאנחנו לא חייבים ישראלים שיהיו ברמת יורוליג מוכחת , אלא לוחמים , שחקנים שיכולים לתת 5-10 דקות עם הגנה חזקה ולא מתפשרת , לריב על הריבאונד , לעזור קצת וזהו , לא צריכים לשים את יהבנו על השחקן הישראלי.

להזכירכם רק שיצאנו מהקונספט של ישראלי כוכב (סטייל קטש , שפר וכו' ) יצאנו משנות ה90 הנוראיות להשגים , ובאף אחד מההישגים האלו לא היו לישראלים (למעט שארפ) תרומה יוצאת דופן , רק שמכבי הבינה שזרים איכותיים הם אלו שיושיע אותה , היא הצלחה לאסוף תארים.

אז מה שצריך בתכלס שנה הבאה , זה 6 זרים חדשים (רכז,חצי פינה, פרוורד , 4 , 4.5 , 5) ו 6 ישראלים (מקל , שגב , שון,ברתולומיאו(לדוגמא),סולומון(לדוגמא) , יבזורי) , חייבים שעמדות 4, 4.5 ו ה5 יהיו שחקנים גבוהים , לא סנטר בגובה 2.02 , 2.08 ומעלה.

זה סגל מאוזן שיכול לשחק גם בליגה (למעט זר) וגם ביורוליג , מעט מתאזרחים (1) , ומחליף על כל עמדה , כמובן שפחות פצועים ו 0 בעיות קרוהן.

בצוק העיתים אפשר להחליף את יבזורי בישראלי גבוה (טיוס [כן אני יודע - לא ריאלי] , אלכס צ'וברביץ' ) או ללכת על גבוה זר נוסף (7) זול , סטייל אנג'אי מהרצליה.

ככה אני אישית הייתי בונה את הקבוצה.

מבלי להתייחס לשמות שציינת, שעם חלקם אני מסכים וחלקם לא, מסכים עם כל מילה שלך, וכבר הבעתי את עמדתי שהישראלי היחידי שצריך להישאר מהסגל הנוכחי זה מקל ואולי, רק אולי, יבזורי, מהסיבות שאתה גם נקבת בהן.
er79

הודעהעל ידי my man » 15 פברואר 2016, 16:27

סגל ישראלי של מקל, שון, יבזורי בלייזר, אלטיט וטיוס זה סגל ישראלי מצויין...תוסיף להם את דילייני, ווימס(משטראסבורג) ארל קלארק ות'ייס וכבר יש לך סגל טוב ומאוזן בהרבה מכל מה שיש לך פה...

חמישייה:
מקל, דילייני, ווימס, קלארק, ת'ייס
מחליפים:
שון, יבזורי, טיוס, בלייזר ואלטיט..

אני יודע שחסר פה עוד גארד ועוד 4 מחליפים...אבל בתור בסיס זה נראה לי התחלה טובה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 פברואר 2016, 16:36

לא מבין, אתה מציב את הגארד שיהיה אולי הכי יקר בקיץ ובחיים לא יגיע ולידו שם בחמישייה סנטר שהוא אולי פנטזיה של חולון.
מקסימום מחליף.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 15 פברואר 2016, 16:44

סבבה ליאב אז לא ת'ייס(על אף שהוא לא כזה רע כמו שאתה מתאר) תשים שם את אומיץ'/ דובליביץ'...

הכל עניין של עלויות דילייני יהיה שם רותח בקיץ ובהנחה שהוא לא הולך לאנביאיי מכבי צריכה לשים עליו את הכסף..אז אני לא אומר לזרוק על עמדה 5 כמו העונה אבל כן אפשר אולי למצוא את הסנטרים לא הכי יקרים באירופה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי גל גל » 15 פברואר 2016, 17:17

קודם כל צאו מהסרט שאוחיון עוזב
מה שהייתי רוצה לראות זה
מקל,ליונס
דילייני,דאוסון,דיבורתולומאו
גמלא פרנקלין,לאנדסברג
קלארק/מילר/די,זר הגנתי (רוברטס?) ,פניני/בלייזר
צירבס/אומיץ,אמבקווה,שגב

חושב שנראה משהו בסגנון הזה רק שאוחיון יהיה ודילייני לא

זה סגל מאוזן ומטורף גם לא הכי יקר בוא נגיד
השחקנים היקרים זה דילייני 1.8 צירבס 1.1 או אומיץ פילו פחות
פרנקלין זה חיסכון לעומת סמית 1.2 לעומת 600 לצורך העניין
רוצסטי אתה חוסך את המיליון שלו וחוץ מזה מכבי גם ככה הוציאה מלא כסף השנה אז את היכולת לשפוך כסף יש רק שיהיה מאוזן ליונס זול דאוסון גם יש רק שני שחקנים בסגל עם מעל למיליון דולר לעומת השנה שהיו 3 מיליונרים או יותר נכון שודדים

מה אתם חושבים הגיוני או לא ? אל תשכחו שמכבי יקבלו הרבה יותר כסף מה יורוליג וגם אמרו שהתקציב יגדל

מי שיאמן זה או אדלשטיין או קזלאוסקס או לפחות מה שהייתי רוצה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2016, 18:15

עם דילייני כן. בלי דילייני - הקו האחורי שלך גרוע מזה של העונה. ליונס לא הוכיח כלום ושום דבר. מספרים בליגה לא מרשימים אותי, ומעטים הם הזרים שהצליחו בליגה ומכבי לאחר מכן. אם מכבי תצליח להביא את דילייני, זרמתי איתך, רק שאומיץ עדיף בעיניי על צירבס (ואומיץ לא הראשון שהייתי בוחר אבל יכול לחיות עם בחירתו) ולגבי פרנקלין אני לא בטוח.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים