02 מרץ 2016, 22:16
yanay21 כתב:עדיף הבעיות של מגדל מהבעיות שלנו. בלי קשר לעובדה שמה שקורה שם זה מגעיל, אבל זה הרבה יותר פתיר מהבעיה שלנו. לפי איך שזה נראה, יש להם 2 בעיות עיקריות: דני פרנקו, שזו פחות הבעיה, כי ממילא אין מאמנים שיכולים לתת לו נוקאאוט בארץ, וגיא הראל. ושניהם תפקידים ממונים שהבעלים יכול להחליף.
אצלנו, לעומת זאת, הבעיה היא בכל הדרגים, והיא מתחילה מהבעלים עצמם. מי יחליף אותם?
02 מרץ 2016, 22:24
roy1000 כתב:yanay21 כתב:עדיף הבעיות של מגדל מהבעיות שלנו. בלי קשר לעובדה שמה שקורה שם זה מגעיל, אבל זה הרבה יותר פתיר מהבעיה שלנו. לפי איך שזה נראה, יש להם 2 בעיות עיקריות: דני פרנקו, שזו פחות הבעיה, כי ממילא אין מאמנים שיכולים לתת לו נוקאאוט בארץ, וגיא הראל. ושניהם תפקידים ממונים שהבעלים יכול להחליף.
אצלנו, לעומת זאת, הבעיה היא בכל הדרגים, והיא מתחילה מהבעלים עצמם. מי יחליף אותם?
אלה בעיות שונות לחלוטין. בכל מקרה, רמת הניהול (לא המקצועי) במכבי היא שמיים וארץ לעומת זו של ירושלים. עד כמה שאנחנו אוהבים לרדת על ההנהלה, לנהל הם יודעים. אם רק היו נותנים לאנשי מקצוע להתעסק בצד המקצועי, הכל היה נהדר.
02 מרץ 2016, 23:53
03 מרץ 2016, 00:03
yzafrir כתב:כרמל נראה לי שאת מתבלבת עם הרן תלם שהוא חלק מהבעלים של ירושלים ובעבר ניסה לקנות חלק במכבי...
03 מרץ 2016, 20:25
03 מרץ 2016, 20:34
אחדשיודע כתב:לפי פיק, מיטשל וואט שוחרר מאלבה ברלין וחתם שוב בנס ציונה.
03 מרץ 2016, 21:00
04 מרץ 2016, 11:06
04 מרץ 2016, 11:09
אחדשיודע כתב:איליי הולמן חתם בירושלים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 09905.html
04 מרץ 2016, 11:09
04 מרץ 2016, 11:32
yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:איליי הולמן חתם בירושלים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 09905.html
זה כבר באמת השיא !!!
שחקן כזה מסרב למכבי וחותם במגדל ??!!
כמה נמוך אנחנו יכולים לרדת ???
04 מרץ 2016, 11:41
04 מרץ 2016, 12:45
yzafrir כתב:אחדשיודע כתב:איליי הולמן חתם בירושלים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 09905.html
זה כבר באמת השיא !!!
שחקן כזה מסרב למכבי וחותם במגדל ??!!
כמה נמוך אנחנו יכולים לרדת ???
04 מרץ 2016, 12:47
04 מרץ 2016, 13:03
04 מרץ 2016, 13:20
yanay21 כתב:אנחנו מזלזלים בו כאילו הסגל שלנו שלם.
גם אם הוא לא יותר טוב משחקנים אחרים שיש לנו, עצם העובדה שנוסף שחקן לרוטציה הדפוקה והפצועה שלנו, גם זה עוזר. נשבע לכם ביקר לי, גם אונואקו היה עוזר פה. גם אם איליי הולמן הובא כדי לתת לגבוהים שלהם לנוח, זה יעזור מספיק.
04 מרץ 2016, 13:23
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אנחנו מזלזלים בו כאילו הסגל שלנו שלם.
גם אם הוא לא יותר טוב משחקנים אחרים שיש לנו, עצם העובדה שנוסף שחקן לרוטציה הדפוקה והפצועה שלנו, גם זה עוזר. נשבע לכם ביקר לי, גם אונואקו היה עוזר פה. גם אם איליי הולמן הובא כדי לתת לגבוהים שלהם לנוח, זה יעזור מספיק.
אין ספק שהוא יסייע להם, אבל לא מדובר פה בדיון תומפסון שישנה להם את העונה.
אני חששתי שהם יביאו שחקן בקליבר משמעותי יותר.
04 מרץ 2016, 13:25
04 מרץ 2016, 13:27
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אנחנו מזלזלים בו כאילו הסגל שלנו שלם.
דיון תומפסון הוא לא, אבל שתי הקבוצות גרועות להחריד. להם יש דונטה סמית', כל מה שהם צריכים זו רק דחיפה קלה. איליי הולמן יכול להספיק. והם גם אמורים להביא גארד, לפי הדיווחים.
אל תשכח שהם נתנו לנו בראש פעמיים העונה, אז רק תחשוב באיזה טירוף הם יהיו אחרי עונה כזו מגעילה, אצלם בבית, משחק אחד, על כל הקופה.
אני לא סובל אותו, אבל באמת שדונטה יכול להחליט שהוא רוצה את המשחק הזה, וזהו.
04 מרץ 2016, 13:31
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:אנחנו מזלזלים בו כאילו הסגל שלנו שלם.
דיון תומפסון הוא לא, אבל שתי הקבוצות גרועות להחריד. להם יש דונטה סמית', כל מה שהם צריכים זו רק דחיפה קלה. איליי הולמן יכול להספיק. והם גם אמורים להביא גארד, לפי הדיווחים.
אל תשכח שהם נתנו לנו בראש פעמיים העונה, אז רק תחשוב באיזה טירוף הם יהיו אחרי עונה כזו מגעילה, אצלם בבית, משחק אחד, על כל הקופה.
אני לא סובל אותו, אבל באמת שדונטה יכול להחליט שהוא רוצה את המשחק הזה, וזהו.
אם הם יביאו גם גארד טוב (ומכבי תמשיך בתרדמת) אז באמת אפשר לסגור את הבסטה.