roy1000 כתב:yanay21 כתב:עדיף הבעיות של מגדל מהבעיות שלנו. בלי קשר לעובדה שמה שקורה שם זה מגעיל, אבל זה הרבה יותר פתיר מהבעיה שלנו. לפי איך שזה נראה, יש להם 2 בעיות עיקריות: דני פרנקו, שזו פחות הבעיה, כי ממילא אין מאמנים שיכולים לתת לו נוקאאוט בארץ, וגיא הראל. ושניהם תפקידים ממונים שהבעלים יכול להחליף.
אצלנו, לעומת זאת, הבעיה היא בכל הדרגים, והיא מתחילה מהבעלים עצמם. מי יחליף אותם?
אלה בעיות שונות לחלוטין. בכל מקרה, רמת הניהול (לא המקצועי) במכבי היא שמיים וארץ לעומת זו של ירושלים. עד כמה שאנחנו אוהבים לרדת על ההנהלה, לנהל הם יודעים. אם רק היו נותנים לאנשי מקצוע להתעסק בצד המקצועי, הכל היה נהדר.
ברור שאלו בעיות שונות, וזו הנקודה שלי. שאני בסבבה מוכן לקבל את הבעיות שלהם על פני שלנו.
כי הבעיה היא שהם
לא נותנים לאנשי מקצועי לנהל, וזה לא משהו שהולך להשתנות לדעתי. והכי גרוע, שהם לא חייבים דין וחשבון לאף אחד(אלא אם המנויים יקרים וכו', ואז שערי הגיהינום נפתחים). בעוד שבעניין של ירושלים, הבעיות האלו ברות תיקון, כי אורי אלון, שאותו אני לא סובל, לא יתן לדבר כזה להימשך יותר מדי. אני בטוח שהוא מחבב את גיא הראל, הוא לא יתן לזה להימשך כמו שזה במשך שנים. שלא לדבר על העניין עם פרנקו.
אצלנו, זה נראה כאילו לא רואים את הסוף. כי מי יגיד לפדרמן ומזרחי ללכת הביתה?הם עצמם? Hell no.
אין ספק שהניהול שלנו טוב יותר. אבל הבעיה שלנו, בעיניי, חמורה יותר. כי היא מבנית, היא מושרשת, היא הורסת כל חלקה טובה ואין לה תאריך תפוגה.