כדורסל ישראלי - נס ציונה נשרה ללאומית

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי roy1000 » 02 מרץ 2016, 22:16

yanay21 כתב:עדיף הבעיות של מגדל מהבעיות שלנו. בלי קשר לעובדה שמה שקורה שם זה מגעיל, אבל זה הרבה יותר פתיר מהבעיה שלנו. לפי איך שזה נראה, יש להם 2 בעיות עיקריות: דני פרנקו, שזו פחות הבעיה, כי ממילא אין מאמנים שיכולים לתת לו נוקאאוט בארץ, וגיא הראל. ושניהם תפקידים ממונים שהבעלים יכול להחליף.
אצלנו, לעומת זאת, הבעיה היא בכל הדרגים, והיא מתחילה מהבעלים עצמם. מי יחליף אותם?

אלה בעיות שונות לחלוטין. בכל מקרה, רמת הניהול (לא המקצועי) במכבי היא שמיים וארץ לעומת זו של ירושלים. עד כמה שאנחנו אוהבים לרדת על ההנהלה, לנהל הם יודעים. אם רק היו נותנים לאנשי מקצוע להתעסק בצד המקצועי, הכל היה נהדר.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 02 מרץ 2016, 22:24

roy1000 כתב:
yanay21 כתב:עדיף הבעיות של מגדל מהבעיות שלנו. בלי קשר לעובדה שמה שקורה שם זה מגעיל, אבל זה הרבה יותר פתיר מהבעיה שלנו. לפי איך שזה נראה, יש להם 2 בעיות עיקריות: דני פרנקו, שזו פחות הבעיה, כי ממילא אין מאמנים שיכולים לתת לו נוקאאוט בארץ, וגיא הראל. ושניהם תפקידים ממונים שהבעלים יכול להחליף.
אצלנו, לעומת זאת, הבעיה היא בכל הדרגים, והיא מתחילה מהבעלים עצמם. מי יחליף אותם?

אלה בעיות שונות לחלוטין. בכל מקרה, רמת הניהול (לא המקצועי) במכבי היא שמיים וארץ לעומת זו של ירושלים. עד כמה שאנחנו אוהבים לרדת על ההנהלה, לנהל הם יודעים. אם רק היו נותנים לאנשי מקצוע להתעסק בצד המקצועי, הכל היה נהדר.

ברור שאלו בעיות שונות, וזו הנקודה שלי. שאני בסבבה מוכן לקבל את הבעיות שלהם על פני שלנו.
כי הבעיה היא שהם לא נותנים לאנשי מקצועי לנהל, וזה לא משהו שהולך להשתנות לדעתי. והכי גרוע, שהם לא חייבים דין וחשבון לאף אחד(אלא אם המנויים יקרים וכו', ואז שערי הגיהינום נפתחים). בעוד שבעניין של ירושלים, הבעיות האלו ברות תיקון, כי אורי אלון, שאותו אני לא סובל, לא יתן לדבר כזה להימשך יותר מדי. אני בטוח שהוא מחבב את גיא הראל, הוא לא יתן לזה להימשך כמו שזה במשך שנים. שלא לדבר על העניין עם פרנקו.
אצלנו, זה נראה כאילו לא רואים את הסוף. כי מי יגיד לפדרמן ומזרחי ללכת הביתה?הם עצמם? Hell no.

אין ספק שהניהול שלנו טוב יותר. אבל הבעיה שלנו, בעיניי, חמורה יותר. כי היא מבנית, היא מושרשת, היא הורסת כל חלקה טובה ואין לה תאריך תפוגה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yzafrir » 02 מרץ 2016, 23:53

כרמל נראה לי שאת מתבלבת עם הרן תלם שהוא חלק מהבעלים של ירושלים ובעבר ניסה לקנות חלק במכבי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 03 מרץ 2016, 00:03

yzafrir כתב:כרמל נראה לי שאת מתבלבת עם הרן תלם שהוא חלק מהבעלים של ירושלים ובעבר ניסה לקנות חלק במכבי...

זה כבר יותר הגיוני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 03 מרץ 2016, 20:25

לפי פיק, מיטשל וואט שוחרר מאלבה ברלין וחתם שוב בנס ציונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 03 מרץ 2016, 20:34

אחדשיודע כתב:לפי פיק, מיטשל וואט שוחרר מאלבה ברלין וחתם שוב בנס ציונה.

וואט וסימפסון- מה נסגר עם הקריירה של שניהם?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 03 מרץ 2016, 21:00

ציונה רוצה את דאנקן ממגדל...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 מרץ 2016, 11:06

איליי הולמן חתם בירושלים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 09905.html
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 04 מרץ 2016, 11:09

אחדשיודע כתב:איליי הולמן חתם בירושלים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 09905.html

זה כבר באמת השיא !!!
שחקן כזה מסרב למכבי וחותם במגדל ??!!
כמה נמוך אנחנו יכולים לרדת ???
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 מרץ 2016, 11:09

סירב למכבי?
אחדשיודע

הודעהעל ידי itai7 » 04 מרץ 2016, 11:32

yzafrir כתב:
אחדשיודע כתב:איליי הולמן חתם בירושלים: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 09905.html

זה כבר באמת השיא !!!

מי אמר שהוא היה מועמד למכבי בכלל?, חוץ מגלדסטון, הוא דמיין
itai7

הודעהעל ידי אחדשיודע » 04 מרץ 2016, 11:41

מי לא היה מועמד למכבי? עזוב מועמד, תסתכל על השחקנים שחתמו אצלך בקבוצה העונה. הם לא יותר טובים.
בכלל לא תלוש שהוא היה מועמד, זה לא הישג לצערנו. מה שכן, גם פורסם שבמכבי וויתרו על הרעיון לצרף אותו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 04 מרץ 2016, 12:45

yzafrir כתב:

זה כבר באמת השיא !!!

הוא יותר טוב מאופייבו? במה הוא היה עוזר לנו?
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 מרץ 2016, 12:47

שחקן לא מרשים. מכבי ירדה ממנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 04 מרץ 2016, 13:03

אנחנו מזלזלים בו כאילו הסגל שלנו שלם.
גם אם הוא לא יותר טוב משחקנים אחרים שיש לנו, עצם העובדה שנוסף שחקן לרוטציה הדפוקה והפצועה שלנו, גם זה עוזר. נשבע לכם ביקר לי, גם אונואקו היה עוזר פה. גם אם איליי הולמן הובא כדי לתת לגבוהים שלהם לנוח, זה יעזור מספיק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 מרץ 2016, 13:20

yanay21 כתב:אנחנו מזלזלים בו כאילו הסגל שלנו שלם.
גם אם הוא לא יותר טוב משחקנים אחרים שיש לנו, עצם העובדה שנוסף שחקן לרוטציה הדפוקה והפצועה שלנו, גם זה עוזר. נשבע לכם ביקר לי, גם אונואקו היה עוזר פה. גם אם איליי הולמן הובא כדי לתת לגבוהים שלהם לנוח, זה יעזור מספיק.

אין ספק שהוא יסייע להם, אבל לא מדובר פה בדיון תומפסון שישנה להם את העונה.
אני חששתי שהם יביאו שחקן בקליבר משמעותי יותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 04 מרץ 2016, 13:23

שמואל1 כתב:

דיון תומפסון הוא לא, אבל שתי הקבוצות גרועות להחריד. להם יש דונטה סמית', כל מה שהם צריכים זו רק דחיפה קלה. איליי הולמן יכול להספיק. והם גם אמורים להביא גארד, לפי הדיווחים.
אל תשכח שהם נתנו לנו בראש פעמיים העונה, אז רק תחשוב באיזה טירוף הם יהיו אחרי עונה כזו מגעילה, אצלם בבית, משחק אחד, על כל הקופה.
אני לא סובל אותו, אבל באמת שדונטה יכול להחליט שהוא רוצה את המשחק הזה, וזהו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 מרץ 2016, 13:25

לא, זאת לא החתמה טובה במיוחד האמת. התנהלות נוראית שלהם העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 מרץ 2016, 13:27

yanay21 כתב:
שמואל1 כתב:

דיון תומפסון הוא לא, אבל שתי הקבוצות גרועות להחריד. להם יש דונטה סמית', כל מה שהם צריכים זו רק דחיפה קלה. איליי הולמן יכול להספיק. והם גם אמורים להביא גארד, לפי הדיווחים.
אל תשכח שהם נתנו לנו בראש פעמיים העונה, אז רק תחשוב באיזה טירוף הם יהיו אחרי עונה כזו מגעילה, אצלם בבית, משחק אחד, על כל הקופה.

אם הם יביאו גם גארד טוב (ומכבי תמשיך בתרדמת) אז באמת אפשר לסגור את הבסטה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 04 מרץ 2016, 13:31

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:
שמואל1 כתב:

אם הם יביאו גם גארד טוב (ומכבי תמשיך בתרדמת) אז באמת אפשר לסגור את הבסטה.

זו בדיוק הנקודה שלי. הם אפילו לא צריכים גארד טוב. פשוט גארד. וגם אם מכבי לא תמשיך בתרדמת, מה הסיכוי שעכשיו, במרץ, הם יביאו שחקן שמתאים? אם כל העונה "לא היו שחקנים בשוק", מה עכשיו?האם הסקאוטינג השתנה?האם קבלת ההחלטות השתנתה?לא. באמת, בת'רד הסקאוטינג אני רואה כל מיני הודעות של אנשים שממש מבינים כדורסל(מודה שאני לא חכם גדול בתחום), ומוצאים שחקנים נהדרים מליגות נידחות. ומה אנחנו שומעים בתקשורת?לנגפורד.
גם אם מכבי תביא גארד, ואפילו גבוה, אלו לא יהיו הנכונים.
יש מצב שאני אוכל את הכובע בעניין הזה, אבל זו בדיוק הנקודה, אף פעם אי אפשר לדעת אם מכבי הולכת לעשות את הדבר הנכון או לא. לא הגיוני שאנחנו חוששים מכל החתמה של הקבוצה שלנו, יותר ממה שאנחנו חוששים מהחתמות של קבוצות שמולנו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים