מצד שני, אי אפשר להגיד שלנדסברג ורוצ'סטי הם עד כדי כך עילויים לעומתו. אז נכון שהוא לא מעולה בכל אסקפט במגרש, יחד עם זאת במדד הלקיעה לדעתי הסטטיסטיקה משקרת כי הוא קלעי טוב יותר. אני חושב שראוי היה שיקבל הזדמנות. ואני לא בטוח עד כמה השיקולים המקצועיים של טבק אכן נכונים. מאיפה לנו לדעת שהוא לא מקבל דקות על סמך האימונים? בדקות שהמעטות שראיתי אותו משחק העונה, בחלק גדול מהמשחקים, הוא היה סביר פלוס והצדיק המשך שיתופו. אני לא מבין את השיקולים של טבק בעניינו עד היום. הגנה? רוצ'סטי ולנדסברג מקבלים פי שלוש דקות משחק ממנו, בפן ההגנתי לאו דווקא בצדק.
תראה, אני מאוד מחבב את יבזורי, אבל עם כל הכבוד ליבזורי, רוצ'סטי ולנדסברג הם סקוררים הרבה יותר טובים.
בעונה הכי מוצלחת שלו בקריירה (בחיפה עונה שעברה), יבזורי קלע רק 12.2 נקודות למשחק.
לשם השוואה בחיפה לנדסברג קלע כמעט כפול 20.7 נקודות למשחק.
רוצ'סטי קלע בעונה שעברה 18.9 למשחק
ביורוליג.
אלה מספרים שיבזורי יכול להגיע אליהם רק בחלום.
חוץ מזה, רוצ'סטי גם מוביל כדור, דבר שיבזורי לא הכי טוב בו, ואילו לאנדסברג, שגבוה יותר מיבזורי, משחק עכשיו הרבה בעמדה 3 במקום סמית' הפצוע.
בעיה נוספת היא שיבזורי לא יכול לשחק ביחד עם רוצ'סבטי או לנדסברג, כי אז ההגנה של מכבי תהיה מחוררת לגמרי.
חוץ מזה, יש לנו מספיק מפציצים לשלוש. לפעמים זה נראה כאילו מכבי צריכה שני כדורים. אז אין ממש צורך ביכולות של יבזורי.
והבעיה האחרונה היא צירופו של מילסאפ, שגם הוא נוגס בדקות של יבזורי.
אז איך שלא תסתכל על זה, כל הגורמים ביחד הולכים נגד יבזורי...