מה צריך לקרות בקיץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה צריך לקרות בקיץ

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 מרץ 2016, 14:55

מקובי כתב:דיבורים בוואלה על לנגפורד.
יכול להיות שילוב התקפי מעניין שלו עם רוצ'סטי (במידה וישאר)

אחד עם יכולת חדירה נהדרת (לנגפורד) ואחד עם יכולת סקורינג מבחוץ (רוצסטי).
הבעיה הגדולה היא בהגנה, לנגפורד אם אני זוכר נכון שומר בינוני.

מצד שני, שהוא ישחק עם מקל/יוגב אולי תהיה בעיה מבחינת קליעה מבחוץ.
אבל ההגנה תהיה יותר חזקה.

חחחח יכולת סקורינג של רוצ׳סטי מבחוץ, מלבד פעם אחת (שלשת ניצחון בליגה), כל פעם שהיו צריכים איזו שלשה שלו הוא אכזב, כל פעם שהיינו צריכים שלשה במאני טיים, או שלשה שתכניס אותנו/תחזיר אותנו למשחק הוא החטיא עם הסטפ בק המפגר שלו.
זה שחקן עם הרבה איכויות, אבל אם הוא ישאר פה שנה הבאה זאת בושה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מרץ 2016, 20:28

מכבי תהיה חייבת להיפטר בקיץ מאמבקווה ואני מאמין שיש סיכוי טוב מאוד שזה יקרה, גם מאוחיון חייבים להיפטר אבל קשה לי להאמין שזה יקרה
אם סמית' יפרוש זה בכלל יהיה אדיר ויפנה מלא כסף, לגבי רוצ'סטי עוד אין לי דעה ונחכה לסוף העונה

שחקנים שהייתי רוצה כאן בעונה הבאה: גאודלוק (אם רוצ'סטי עוזב), גארד יוצר איכותי, תומפקינס, דיי/מילר, המילטון, אומיץ'....
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 מרץ 2016, 20:49

LIAV10 כתב:
מקובי כתב:דיבורים בוואלה על לנגפורד.
יכול להיות שילוב התקפי מעניין שלו עם רוצ'סטי (במידה וישאר)

אחד עם יכולת חדירה נהדרת (לנגפורד) ואחד עם יכולת סקורינג מבחוץ (רוצסטי).
הבעיה הגדולה היא בהגנה, לנגפורד אם אני זוכר נכון שומר בינוני.

מצד שני, שהוא ישחק עם מקל/יוגב אולי תהיה בעיה מבחינת קליעה מבחוץ.
אבל ההגנה תהיה יותר חזקה.

חחחח יכולת סקורינג של רוצ׳סטי מבחוץ, מלבד פעם אחת (שלשת ניצחון בליגה), כל פעם שהיו צריכים איזו שלשה שלו הוא אכזב, כל פעם שהיינו צריכים שלשה במאני טיים, או שלשה שתכניס אותנו/תחזיר אותנו למשחק הוא החטיא עם הסטפ בק המפגר שלו.
זה שחקן עם הרבה איכויות, אבל אם הוא ישאר פה שנה הבאה זאת בושה.

זה לא ממש נכון. אז היה לו חודש זוועתי בקליעה כשמקל הגיע. אבל גם עם החודש הזה יש לו 44.4% לשלוש בליגה. צריכים גם לקחת בחשבון, שכל הקלעים תלוים מאוד בבטחון העצמי שלהם, וכאשר הקבוצה כולה בלחץ נוראי כמו שמכבי נמצאת השנה, לא פלא שלקלעים אין יותר מדי בטחון בקליעה. למכבי גם אין שום איום בצבע, אז השומרים יכולים להתרכז בקלעים.

דרך אגב, קצת נתונים לגבי הקליעה לשלוש של שחקני מכבי:

דרגן בנדר 17/37 46%
דווין סמית' 31/68 45.6%
טיילור רוצ'סטי 32/72 44.4%
גיא פניני 35/82 42.7%
סילבן לנדסברג 29/73 39.7%
יוגב אוחיון 14/39 35.9%
אייק אופייבו 5/14 35.7%
דגן יבזורי 7/24 29.2%
==
גל מקל 4/8 50% (ב 5 משחקים)
אלייז'ה מילסאפ 3/10 30% (ב 3 משחקים)

מהנתונים האלה אפשר לראות כמה דברים:

א) בנדר קולע באחוזים הכי גבוהים במכבי, מה שמוכיח, שארז אדלשטיין סתם יורד עליו בכל פעם שהוא זורק שלשה.

ב) גיא פניני קלע הכי הרבה שלשות במכבי עד עכשיו, ובאחוזים בהחלט טובים, ככה שהדעה הפופולארית בפורום כאילו פניני הוא שחקן גמור, לא ממש מוכיחה את עצמה במספרים.

ג) החתמת יבזורי - בזבוז של כסף
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 05 מרץ 2016, 22:07

אני משאיר את יבזורי בעונה הבאה על חשבון פניני. האיש בירידה, כבר כמה שנים. הוא בן 33. את הסכומים שהוא מרוויח אפשר לפנות לטובת סנטר שקולע עונשין או פורוורד שלא מתפרק כל שני משחקים.
שחף

הודעהעל ידי my man » 05 מרץ 2016, 22:12

שחף כתב:אני משאיר את יבזורי בעונה הבאה על חשבון פניני. האיש בירידה, כבר כמה שנים. הוא בן 33. את הסכומים שהוא מרוויח אפשר לפנות לטובת סנטר שקולע עונשין או פורוורד שלא מתפרק כל שני משחקים.

אני איתך! ובכלל מקל ודוגי זה השניים היחידים שאני משאיר מכל הסגל הזה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 05 מרץ 2016, 22:19

שחף כתב:אני משאיר את יבזורי בעונה הבאה על חשבון פניני. האיש בירידה, כבר כמה שנים. הוא בן 33. את הסכומים שהוא מרוויח אפשר לפנות לטובת סנטר שקולע עונשין או פורוורד שלא מתפרק כל שני משחקים.

א) פניני בן 32

ב) איפה אתה רואה ירידה בדיוק?

עונה----קבוצה-----------------משחקים--דק'--נק'-----%2---------%3
תמונה

ג) איך אתה רוצה להשאיר את יבזורי, שלא עשה כלום ושום דבר עד היום?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 06 מרץ 2016, 00:12

פליקס, הנתונים שלך על יבזורי מוטים מלכתחילה. אם יש דוגמה לא להתייחס לסטטיסטיקה זו הדוגמה הקלאסית. הבן אדם פאקינג לא מקבל שום הזדמנות על המגרש מטבק, מה גם שבימים שלנדסברג או רוצ'סטי מחרבים את המשחק הוא עדיין מחמם את הספסל עם מגבת על הראש, אז אתה באמת מצפה ממנו להפציץ ולהיות עם בטחון במשחק בדרדלה שטבק נותן לו? על המשקל הסטטיסטי שלך מהעונה הזו על יבזורי, אפשר לתת סטטיסטיקה משנים עברו. אף אחד לא יחלוק על כך שמדובר באחד הקלעים הכי איכותיים בארץ. אבל הוא נשרף העונה, והאמת, זה לא צריך להפתיע אף אחד, גם לא אותו, שלקח בחשבון שזה עתיד לקרות לו. סך הכל חבל לי עליו.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2016, 01:34

er79 כתב:פליקס, הנתונים שלך על יבזורי מוטים מלכתחילה. אם יש דוגמה לא להתייחס לסטטיסטיקה זו הדוגמה הקלאסית. הבן אדם פאקינג לא מקבל שום הזדמנות על המגרש מטבק, מה גם שבימים שלנדסברג או רוצ'סטי מחרבים את המשחק הוא עדיין מחמם את הספסל עם מגבת על הראש, אז אתה באמת מצפה ממנו להפציץ ולהיות עם בטחון במשחק בדרדלה שטבק נותן לו? על המשקל הסטטיסטי שלך מהעונה הזו על יבזורי, אפשר לתת סטטיסטיקה משנים עברו. אף אחד לא יחלוק על כך שמדובר באחד הקלעים הכי איכותיים בארץ. אבל הוא נשרף העונה, והאמת, זה לא צריך להפתיע אף אחד, גם לא אותו, שלקח בחשבון שזה עתיד לקרות לו. סך הכל חבל לי עליו.

זה נכון, שהוא מקבל מעט מאוד הזדמנויות, אבל כנראה שיש לזה סיבה.

אני חולק על הדברים שאתה אומר בקשר לשנים הקודמות. יבזורי גם בחיפה, קבוצתו הקודמת, לא תמיד סיפק את הסחורה.
גם בחיפה היו לו לא מעט משחקים חלשים, וזה למרות שהוא שיחק 31 דקות למשחק בממוצע.

אז נכון, יש לו ימים גדולים לפעמים, אבל הוא לא שחקן שכל יום מספק את הסחורה גם כשהוא שחקן חמישיה, אז הסיכוי לקבל ממנו משחקים טובים כשחקן ספסל שעולה לדקות מצומצמות, הוא לא גבוה.

הבעיה הגדולה עם יבזורי, היא בכך שבנוסף לחוסר היציבות ההתקפי הוא גם חלש בהגנה. אז אם הוא לא קולע, הוא לא מועיל בכלל בשני צידי המגרש. לדעתי, זאת הסיבה העיקרית למיעט הדקות שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מרץ 2016, 01:36

אין שום סיבה מוצדקת ליחס שיבזורי מקבל
זה לא שהוא מקבל אפילו כמה דקות בכל משחק, הוא בקושי שוץף במשחקים וגם אז בדרך כלל לזמן מאוד קצר
כואב לי עליו, אחלה בן אדם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2016, 01:51

rc4991 כתב:אין שום סיבה מוצדקת ליחס שיבזורי מקבל
זה לא שהוא מקבל אפילו כמה דקות בכל משחק, הוא בקושי שוץף במשחקים וגם אז בדרך כלל לזמן מאוד קצר

טוב, אם אתה קבעת שאין שום סיבה, מי אני שאתווכח איתך...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מרץ 2016, 01:54

felix_r כתב:

הבן אדם לא רק שבקושי שיחק, הוא גם בקושי שותף
מה אתה מצפה ממנו בכל כך מעט שהוא מקבל? שלא נדבר על הפגיעה בביטחון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2016, 01:57

rc4991 כתב:
felix_r כתב:

הבן אדם לא רק שבקושי שיחק, הוא גם בקושי שותף
מה אתה מצפה ממנו בכל כך מעט שהוא מקבל? שלא נדבר על הפגיעה בביטחון

אני כתבתי והסברתי מה יכולות להיות הסיבות ממש תגובה אחת לפניך, אז אל תשאל אותי, פשוט תקרא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 06 מרץ 2016, 01:59

felix_r כתב:
er79 כתב:פליקס, הנתונים שלך על יבזורי מוטים מלכתחילה. אם יש דוגמה לא להתייחס לסטטיסטיקה זו הדוגמה הקלאסית. הבן אדם פאקינג לא מקבל שום הזדמנות על המגרש מטבק, מה גם שבימים שלנדסברג או רוצ'סטי מחרבים את המשחק הוא עדיין מחמם את הספסל עם מגבת על הראש, אז אתה באמת מצפה ממנו להפציץ ולהיות עם בטחון במשחק בדרדלה שטבק נותן לו? על המשקל הסטטיסטי שלך מהעונה הזו על יבזורי, אפשר לתת סטטיסטיקה משנים עברו. אף אחד לא יחלוק על כך שמדובר באחד הקלעים הכי איכותיים בארץ. אבל הוא נשרף העונה, והאמת, זה לא צריך להפתיע אף אחד, גם לא אותו, שלקח בחשבון שזה עתיד לקרות לו. סך הכל חבל לי עליו.

אני חולק על הדברים שאתה אומר בקשר לשנים הקודמות. יבזורי גם בחיפה, קבוצתו הקודמת, לא תמיד סיפק את הסחורה.

אז נכון, יש לו ימים גדולים לפעמים, אבל הוא לא שחקן שכל יום מספק את הסחורה גם כשהוא שחקן חמישיה, אז הסיכוי לקבל ממנו משחקים טובים כשחקן ספסל שעולה לדקות מצומצמות, הוא לא גבוה.

הבעיה הגדולה עם יבזורי, היא בכך שבנוסף לחוסר היציבות ההתקפי הוא גם חלש בהגנה. אז אם הוא לא קולע, הוא לא מועיל בכלל בשני צידי המגרש. לדעתי, זאת הסיבה העיקרית למיעט הדקות שלו.

תראה, לגבי יבזורי, נתחיל מזה ששנינו מסכימים שהוא לא מקבל יותר מדי הזדמנויות וזה משפיע ישירות על הביטחון שלו ומשם על הסטטיסטיקות שלו. לגבי יתר דבריך, זה נכון שלא תמיד הוא היה מכונת ההתקפה המושלמת בחיפה וזה גם נכון שהוא לא עילוי הגנתי, יחד עם זאת הוא כן קלעי איכותי והוא כן היה צריך לקבל יותר דקות משחק שעה ששחקנים אחרים הסריחו את הפרקט. אגב, אם אני משווה לרוצ'סטי, בדקות שהוא היה על המגרש הוא הראה יותר נכונות הגנתית מרוצ'סטי בין כה וכה. שורה תחתונה, יכול להיות שההתנהלות איתו בכל הנוגע לדקות משחק הייתה צריכה להיות אחרת, וחבל.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2016, 02:15

er79 כתב:
felix_r כתב:

תראה, לגבי יבזורי, נתחיל מזה ששנינו מסכימים שהוא לא מקבל יותר מדי הזדמנויות וזה משפיע ישירות על הביטחון שלו ומשם על הסטטיסטיקות שלו. לגבי יתר דבריך, זה נכון שלא תמיד הוא היה מכונת ההתקפה המושלמת בחיפה וזה גם נכון שהוא לא עילוי הגנתי, יחד עם זאת הוא כן קלעי איכותי והוא כן היה צריך לקבל יותר דקות משחק שעה ששחקנים אחרים הסריחו את הפרקט. אגב, אם אני משווה לרוצ'סטי, בדקות שהוא היה על המגרש הוא הראה יותר נכונות הגנתית מרוצ'סטי בין כה וכה. שורה תחתונה, יכול להיות שההתנהלות איתו בכל הנוגע לדקות משחק הייתה צריכה להיות אחרת, וחבל.

תשמע, גם בנבחרת ישראל בקיץ, שלא הייתה משופעת בקלעים, הוא קיבל רק 12 דקות בממוצע (הגארב' טיים הארוך בתבוסה לצרפת העלה לו את הממוצע בצורה משמעותית) למשחק וקלע רק 2.7 נקודות למשחק. אז אולי בכל זאת הוא לא עד כדי כך טוב, כמו שחלק מאיתנו חושבים? זה לא שלאדלשטיין היו הרבה קלעי שלשות בנבחרת. ממש לא, אבל בכל זאת יבזורי לא קיבל הרבה דקות.

אל תשכח גם שהעונה הוא היה פצוע תקופה ארוכה, והוא כבר לא צעיר. אולי המאמן רואה באימונים שהוא לא מפגין כושר טוב מספיק? לך תדע.

חוץ מזה, מהתחלה זה היה ברור שמכבי החתימה אותו רק כדי שלא ילך לירושלים. זה לא שהוא טוב יותר מהשחקנים שכן משחקים בעמדה שלו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 06 מרץ 2016, 14:44

felix_r כתב:
er79 כתב:
felix_r כתב:

תשמע, גם בנבחרת ישראל בקיץ, שלא הייתה משופעת בקלעים, הוא קיבל רק 12 דקות בממוצע (הגארב' טיים הארוך בתבוסה לצרפת העלה לו את הממוצע בצורה משמעותית) למשחק וקלע רק 2.7 נקודות למשחק. אז אולי בכל זאת הוא לא עד כדי כך טוב, כמו שחלק מאיתנו חושבים? זה לא שלאדלשטיין היו הרבה קלעי שלשות בנבחרת. ממש לא, אבל בכל זאת יבזורי לא קיבל הרבה דקות.

אל תשכח גם שהעונה הוא היה פצוע תקופה ארוכה, והוא כבר לא צעיר. אולי המאמן רואה באימונים שהוא לא מפגין כושר טוב מספיק? לך תדע.

חוץ מזה, מהתחלה זה היה ברור שמכבי החתימה אותו רק כדי שלא ילך לירושלים. זה לא שהוא טוב יותר מהשחקנים שכן משחקים בעמדה שלו.

מצד שני, אי אפשר להגיד שלנדסברג ורוצ'סטי הם עד כדי כך עילויים לעומתו. אז נכון שהוא לא מעולה בכל אסקפט במגרש, יחד עם זאת במדד הלקיעה לדעתי הסטטיסטיקה משקרת כי הוא קלעי טוב יותר. אני חושב שראוי היה שיקבל הזדמנות. ואני לא בטוח עד כמה השיקולים המקצועיים של טבק אכן נכונים. מאיפה לנו לדעת שהוא לא מקבל דקות על סמך האימונים? בדקות שהמעטות שראיתי אותו משחק העונה, בחלק גדול מהמשחקים, הוא היה סביר פלוס והצדיק המשך שיתופו. אני לא מבין את השיקולים של טבק בעניינו עד היום. הגנה? רוצ'סטי ולנדסברג מקבלים פי שלוש דקות משחק ממנו, בפן ההגנתי לאו דווקא בצדק.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2016, 15:56

מצד שני, אי אפשר להגיד שלנדסברג ורוצ'סטי הם עד כדי כך עילויים לעומתו. אז נכון שהוא לא מעולה בכל אסקפט במגרש, יחד עם זאת במדד הלקיעה לדעתי הסטטיסטיקה משקרת כי הוא קלעי טוב יותר. אני חושב שראוי היה שיקבל הזדמנות. ואני לא בטוח עד כמה השיקולים המקצועיים של טבק אכן נכונים. מאיפה לנו לדעת שהוא לא מקבל דקות על סמך האימונים? בדקות שהמעטות שראיתי אותו משחק העונה, בחלק גדול מהמשחקים, הוא היה סביר פלוס והצדיק המשך שיתופו. אני לא מבין את השיקולים של טבק בעניינו עד היום. הגנה? רוצ'סטי ולנדסברג מקבלים פי שלוש דקות משחק ממנו, בפן ההגנתי לאו דווקא בצדק.

תראה, אני מאוד מחבב את יבזורי, אבל עם כל הכבוד ליבזורי, רוצ'סטי ולנדסברג הם סקוררים הרבה יותר טובים.
בעונה הכי מוצלחת שלו בקריירה (בחיפה עונה שעברה), יבזורי קלע רק 12.2 נקודות למשחק.
לשם השוואה בחיפה לנדסברג קלע כמעט כפול 20.7 נקודות למשחק.
רוצ'סטי קלע בעונה שעברה 18.9 למשחק ביורוליג.
אלה מספרים שיבזורי יכול להגיע אליהם רק בחלום.

חוץ מזה, רוצ'סטי גם מוביל כדור, דבר שיבזורי לא הכי טוב בו, ואילו לאנדסברג, שגבוה יותר מיבזורי, משחק עכשיו הרבה בעמדה 3 במקום סמית' הפצוע.

בעיה נוספת היא שיבזורי לא יכול לשחק ביחד עם רוצ'סבטי או לנדסברג, כי אז ההגנה של מכבי תהיה מחוררת לגמרי.

חוץ מזה, יש לנו מספיק מפציצים לשלוש. לפעמים זה נראה כאילו מכבי צריכה שני כדורים. אז אין ממש צורך ביכולות של יבזורי.

והבעיה האחרונה היא צירופו של מילסאפ, שגם הוא נוגס בדקות של יבזורי.

אז איך שלא תסתכל על זה, כל הגורמים ביחד הולכים נגד יבזורי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 06 מרץ 2016, 16:26

felix_r כתב:

תראה, אני מאוד מחבב את יבזורי, אבל עם כל הכבוד ליבזורי, רוצ'סטי ולנדסברג הם סקוררים הרבה יותר טובים.
בעונה הכי מוצלחת שלו בקריירה (בחיפה עונה שעברה), יבזורי קלע רק 12.2 נקודות למשחק.
לשם השוואה בחיפה לנדסברג קלע כמעט כפול 20.7 נקודות למשחק.
רוצ'סטי קלע בעונה שעברה 18.9 למשחק ביורוליג.
אלה מספרים שיבזורי יכול להגיע אליהם רק בחלום.

חוץ מזה, רוצ'סטי גם מוביל כדור, דבר שיבזורי לא הכי טוב בו, ואילו לאנדסברג, שגבוה יותר מיבזורי, משחק עכשיו הרבה בעמדה 3 במקום סמית' הפצוע.

בעיה נוספת היא שיבזורי לא יכול לשחק ביחד עם רוצ'סבטי או לנדסברג, כי אז ההגנה של מכבי תהיה מחוררת לגמרי.

חוץ מזה, יש לנו מספיק מפציצים לשלוש. לפעמים זה נראה כאילו מכבי צריכה שני כדורים. אז אין ממש צורך ביכולות של יבזורי.

והבעיה האחרונה היא צירופו של מילסאפ, שגם הוא נוגס בדקות של יבזורי.

אז איך שלא תסתכל על זה, כל הגורמים ביחד הולכים נגד יבזורי...

אני מסכים שהמצב של יבזורי לא אידאלי, יחד עם זאת אני לא חושב שזאת אשמתו המלאה והבלעדית. לא חולק שיכולת הסקורינג שלו לא עדיפה מזו של השניים האחרים, אבל כן חושב שהיו שפע של רגעים העונה שהשניים האחרים חירבו את המשחק והיה מקום לשתף אותו, מה גם שמילסאפ לא פקטור בעיניי.
er79

הודעהעל ידי felix_r » 06 מרץ 2016, 19:33

אני מסכים שהמצב של יבזורי לא אידאלי, יחד עם זאת אני לא חושב שזאת אשמתו המלאה והבלעדית. לא חולק שיכולת הסקורינג שלו לא עדיפה מזו של השניים האחרים, אבל כן חושב שהיו שפע של רגעים העונה שהשניים האחרים חירבו את המשחק והיה מקום לשתף אותו, מה גם שמילסאפ לא פקטור בעיניי.

לא האשמתי את יבזורי בשום תגובה. אני רק יכול לסכם, שהבעיה שלו היא שהחוזק שלו הוא במקום שהקבוצה חזקה גם בלעדיו (שלשות), והחולשה שלו היא במקום שהקבוצה חלשה בו (הגנה). ולכן אין אצלו משהו מיוחד שהוא יכול לתרום לקבוצה. הוא פשוט לא נחוץ בסגל הזה :nono
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellow83 » 08 מרץ 2016, 22:14

אז... שאלה שמטרידה את מנוחתי:
מה הסיכויים שאדלשטיין הוא המאמן הבא של מכבי?
yellow83

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 מרץ 2016, 01:52

yellow83 כתב:אז... שאלה שמטרידה את מנוחתי:
מה הסיכויים שאדלשטיין הוא המאמן הבא של מכבי?

לדעתי נמוכים מאוד. אלדשטיין הוא לא מסוג האנשים שיהיו בובה של ניקולה ופדרמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־11 אורחים