המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:תמיד יש את העונה הבאה... זה הדבר הכי אופטימי שאפשר לחשוב עליו.
rc4991 כתב:אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה
כל הקבוצות ביורוליג יקבלו תוספת תקציב, זה לא שמכבי פתאום שמה יותר כסף.
אולי השחקנים שיגיעו יהיו כאלו ששיחקו בעבר ביורוליג, אבל זה לא אומר שהם שייכים לרמה הזאת. אני סבור שמכבי תהיה קבוצת תחתית. אולי לא שק חבטות כמו העונה, אבל גם לא קבוצה רלוונטית להתמודד ברצינות על מקום בהצלבה.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה
כל הקבוצות ביורוליג יקבלו תוספת תקציב, זה לא שמכבי פתאום שמה יותר כסף.
אולי השחקנים שיגיעו יהיו כאלו ששיחקו בעבר ביורוליג, אבל זה לא אומר שהם שייכים לרמה הזאת. אני סבור שמכבי תהיה קבוצת תחתית. אולי לא שק חבטות כמו העונה, אבל גם לא קבוצה רלוונטית להתמודד ברצינות על מקום בהצלבה.
אני מאמין שמכבי תכניס יותר מההסכם החדש (יש לו עוד משמעויות אם אני לא טועה, כמו חלוקת רווחים וזכויות שידור וכו')
בכל מקרה זה לא משנה אם ימשיכו להתנהל ככה, רק ציינתי שהאמצעים עשויים להשתפר
yanay21 כתב:אני חושב שהעונה הבאה תהיה יותר טובה מהעונה הנוכחית, זה בוודאות.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני חושב שהעונה הבאה תהיה יותר טובה מהעונה הנוכחית, זה בוודאות.
בודאות? לא הייתי אומרת דבר כזה בכלל
גם לפני שנה אמרנו את זה כי ''לא יכול להיות יותר גרוע וראינו מה קרה''
אז שום דבר לא בטוח
אני דווקא במחשבה שתהיה אותה זוועה אם לא יותר
מכביסט31 כתב:בא בנאדם ביקש קצת אופטימיות.. באמא שלו קצת אופטימיות.. וזה מה שאתם זורעים לו בעיניים..
ווי לאב יו אורי.
מכביסט31 כתב:בא בנאדם ביקש קצת אופטימיות.. באמא שלו קצת אופטימיות.. וזה מה שאתם זורעים לו בעיניים..
ווי לאב יו אורי.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אני חושב שהעונה הבאה תהיה יותר טובה מהעונה הנוכחית, זה בוודאות.
בודאות? לא הייתי אומרת דבר כזה בכלל
גם לפני שנה אמרנו את זה כי ''לא יכול להיות יותר גרוע וראינו מה קרה''
אז שום דבר לא בטוח
אני דווקא במחשבה שתהיה אותה זוועה אם לא יותר
אבל תחשבי שיש דברים שלא יקרו-לא יביאו שחקן במחיר של פארמר שיהיה כזה פלופ. עם כל השנאה שלי להנהלה, אין מצב שזה יקרה שוב. לא כי הם לא יביאו פלופים, אלא כי הם לא ישלמו כאלו סכומים לשחקן שהוא לא דילייני או משהו כזה.
מבחינת גביעים ואליפויות, יכול להיות גרוע יותר, עם זה אני מסכים. אבל תסכימי איתי שהשערורייה האמיתית היא ההדחה משני מפעלים אירופאיים, בשלב כל כך מוקדם. הפעם, לא בזכות האיכות שלנו, זה לא יקרה.
והליגה הזו מספיק גרועה כדי שלפחות נוכל להגיע לגמר גביע ווינר וגמר גביע המדינה, בין אם ננצח או לא.
יחד עם זאת, ירושלים לא יהיו פראיירים כמונו, וכנראה יפגשו אותנו שם הפעם, ובמקרה הזה כן יהיה יותר גרוע ביחס לעונה הקודמת.
my man כתב:jol9 כתב:תמיד יש את העונה הבאה... זה הדבר הכי אופטימי שאפשר לחשוב עליו.
לאן המחשבה הזו לוקחת אותך? - רציני...
rc4991 כתב:אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים