ת'רד שאלת האופטימיות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ת'רד שאלת האופטימיות

הודעהעל ידי my man » 07 מרץ 2016, 20:38

קודם כל עונת הספורט הזו גרמה לי לראיית שחורות ופסימיות חסרת תקדים..ואני לא יודע כמה זמן עוד אחזיק ככה...
אז האם יש סיכוי שהמצב ישתפר
השם של הת'רד רציני לחלוטין תנסו לענות פה ברצינות אם אתם רואים איזשהו אור בקצה המנהרה...ולא "רק אם הפדרמנים ילכו יהיה טוב" זה לא ראייה אופטימית כי הם כאן כדי להשאר...ואני גם לא מדבר על אופטימיות שתבוא ותגיד- "המצב לא כזה שחור" כי זו לא אופטימיות בעיניי - אני מדבר על ראייה קדימה אם דברים יכולים להשתנות...

אני רק אומר שאני באמת מקווה לראות פה אופטימיות מסוימת כי המצב כפי שהוא נראה בעיניים הפסימיות שלנו הוא זוועה במקרה הטוב...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

Re: ת'רד שאלת האופטימיות

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2016, 20:44

תמיד יש את העונה הבאה... זה הדבר הכי אופטימי שאפשר לחשוב עליו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 07 מרץ 2016, 20:46

jol9 כתב:תמיד יש את העונה הבאה... זה הדבר הכי אופטימי שאפשר לחשוב עליו.

לאן המחשבה הזו לוקחת אותך? - רציני...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 20:53

אין שום אור קצה המנהרה. מכבי ת"א מועדון בגסיסה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מרץ 2016, 20:54

אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 20:58

rc4991 כתב:אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה

כל הקבוצות ביורוליג יקבלו תוספת תקציב, זה לא שמכבי פתאום שמה יותר כסף.
אולי השחקנים שיגיעו יהיו כאלו ששיחקו בעבר ביורוליג, אבל זה לא אומר שהם שייכים לרמה הזאת. אני סבור שמכבי תהיה קבוצת תחתית. אולי לא שק חבטות כמו העונה, אבל גם לא קבוצה רלוונטית להתמודד ברצינות על מקום בהצלבה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 מרץ 2016, 20:59

טרול.
למחוק!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 07 מרץ 2016, 21:01

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:אני מאמין שבעונה הבאה יהיו למכבי יותר כלים לבנות קבוצה טובה (תקציב יותר גבוה, קבוצת יורוליג (ובלי בדיחות על זה)) השאלה היא אם הם ינצלו אותם בחוכמה

אולי השחקנים שיגיעו יהיו כאלו ששיחקו בעבר ביורוליג, אבל זה לא אומר שהם שייכים לרמה הזאת. אני סבור שמכבי תהיה קבוצת תחתית. אולי לא שק חבטות כמו העונה, אבל גם לא קבוצה רלוונטית להתמודד ברצינות על מקום בהצלבה.

אני מאמין שמכבי תכניס יותר מההסכם החדש (יש לו עוד משמעויות אם אני לא טועה, כמו חלוקת רווחים וזכויות שידור וכו')
בכל מקרה זה לא משנה אם ימשיכו להתנהל ככה, רק ציינתי שהאמצעים עשויים להשתפר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 מרץ 2016, 21:03

rc4991 כתב:
שמואל1 כתב:

אני מאמין שמכבי תכניס יותר מההסכם החדש (יש לו עוד משמעויות אם אני לא טועה, כמו חלוקת רווחים וזכויות שידור וכו')
בכל מקרה זה לא משנה אם ימשיכו להתנהל ככה, רק ציינתי שהאמצעים עשויים להשתפר

גם בשנתיים האחרונות היו למכבי אמצעים שנוצלו להבאת ליצנים כמו מרקז היינס , פבראני ואונואקו.
אותם אנשים ימשיכו לבנות את הקבוצה בעונה הבאה. אין סיבה שהפעם הם פתאום יידעו כיצד לנצל את המשאבים. העונה הבאה נידונה לכישלון עוד לפני שבכלל התחילה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 07 מרץ 2016, 21:04

אני חושב שהעונה הבאה תהיה יותר טובה מהעונה הנוכחית, זה בוודאות.

אבל אני לא אופטימי. כי כל כישלון יגרום להנהלה שלנו לשקוע בעוד התקף זעם מגלומני, ולהאשים את כולם חוץ מהאשמים האמיתיים.
כבר כתבתי את זה(וכתבו אחרים) קודם: מה שקורה פה לא קורה שנתיים, הוא קורה כמעט עשר שנים. מסוף ימי השושלת העניינים הולכים ומחריפים(אפשר לתלות חלק מזה בעזיבתו של רענן כץ, וההשתלטות המוחלטת של פדרמן ומזרחי). 2007 הפסדנו גביע, ובנס זכינו באליפות. ב2008 הפסדנו ה כ ו ל (הרבע הרביעי בגמר גביע לא ישכח לעולם), ב2009 לא לקחנו גביע, ואפילו לא עשינו הצלבה, שזה חסר תקדים. ב2010 הפסדנו אליפות והפסדנו 3-1 בהצלבה למרות ביתיות. ואז הגיע בלאט. אבל בלאט היה הילד עם האצבע בסכר, לא היה פה שם שינוי מערכתי, אלא היכולת להוציא מקסימום ממה שיש, וגם זה לא תמיד עבד(2013, למרות שיחסית לסגל העלוב, גביע והצלבה זה הישג).
זה לא מקרה שהשפל הזה התרחש בול בשנים של עידן פוסט בלאט. כי המאמנים בישראל בינוניים, ומאמן זר טוב לא יגיע לפה. הרי איך למשוך מאמן טוב, כשלא יתנו לו לבנות את הקבוצה כמו שהוא רוצה?ולא רק זה, אלא מי שכן יבנה אותה בכלל לא יהיה איש מקצוע טוב(אבן) או איש מקצוע בכלל(דני פדרמן)?

בקיצור, יהיה טוב יותר מהשנה, אבל לשנים של 2011-2012 אנחנו לא נחזור. אולי נעשה הצלבות פה ושם, אבל בלי באמת תקווה לעבור, אפילו עם ניסים. זה לא סתם שדווקא עכשיו פתאום מכבי לא יכולה להתעלות כשצריך(כמו שעשתה כל כך הרבה פעמים בעבר, כשהכול נראה אבוד), אלא שזה פשוט לא מגיע לנו. אין מחוייבות של ההנהלה לקבוצה. אין מחוייבות של ארגוני האוהדים למועדון. אז למה שנצליח?

תתעלמו מאיך שאנחנו נראים לרגע, ותסתכלו, אובייקטיבית, על שמות השחקנים: הסגל של השנה, ואני לא מגזים, עדיף על הסגל של 2013. מה עשינו אז, לעומת מה שעושים היום.
ובתכל'ס, מגיע לנו מה שקורה. כקהל, ולא הכוונה אלינו ספציפית, אנחנו שבעים, מפונקים, ויהירים. בדיוק כמו ההנהלה שלנו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 21:13

yanay21 כתב:אני חושב שהעונה הבאה תהיה יותר טובה מהעונה הנוכחית, זה בוודאות.

בודאות? לא הייתי אומרת דבר כזה בכלל
גם לפני שנה אמרנו את זה כי ''לא יכול להיות יותר גרוע וראינו מה קרה''
אז שום דבר לא בטוח
אני דווקא במחשבה שתהיה אותה זוועה אם לא יותר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 מרץ 2016, 21:16

בא בנאדם ביקש קצת אופטימיות.. באמא שלו קצת אופטימיות.. וזה מה שאתם זורעים לו בעיניים..
ווי לאב יו אורי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי yanay21 » 07 מרץ 2016, 21:21

Holiday_Armadillo כתב:

אז שום דבר לא בטוח

אבל תחשבי שיש דברים שלא יקרו-לא יביאו שחקן במחיר של פארמר שיהיה כזה פלופ. עם כל השנאה שלי להנהלה, אין מצב שזה יקרה שוב. לא כי הם לא יביאו פלופים, אלא כי הם לא ישלמו כאלו סכומים לשחקן שהוא לא דילייני או משהו כזה.

מבחינת גביעים ואליפויות, יכול להיות גרוע יותר, עם זה אני מסכים. אבל תסכימי איתי שהשערורייה האמיתית היא ההדחה משני מפעלים אירופאיים, בשלב כל כך מוקדם. הפעם, לא בזכות האיכות שלנו, זה לא יקרה.
והליגה הזו מספיק גרועה כדי שלפחות נוכל להגיע לגמר גביע ווינר וגמר גביע המדינה, בין אם ננצח או לא.

יחד עם זאת, ירושלים לא יהיו פראיירים כמונו, וכנראה יפגשו אותנו שם הפעם, ובמקרה הזה כן יהיה יותר גרוע ביחס לעונה הקודמת.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 21:21

מכביסט31 כתב:בא בנאדם ביקש קצת אופטימיות.. באמא שלו קצת אופטימיות.. וזה מה שאתם זורעים לו בעיניים..
ווי לאב יו אורי.

אשמתו שהוא דתי ומאמין שלהכל יש סיבה ותוכנית
שייחפש רמזים נסתרים בתנ''ך, משהו כמו "בשנה הבאה יהיו עוד תרגילים חוץ מפיק אנד רול" בספר שמות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 07 מרץ 2016, 21:22

מכביסט31 כתב:בא בנאדם ביקש קצת אופטימיות.. באמא שלו קצת אופטימיות.. וזה מה שאתם זורעים לו בעיניים..
ווי לאב יו אורי.

:heart :cry3
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2016, 21:30

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אז שום דבר לא בטוח

אבל תחשבי שיש דברים שלא יקרו-לא יביאו שחקן במחיר של פארמר שיהיה כזה פלופ. עם כל השנאה שלי להנהלה, אין מצב שזה יקרה שוב. לא כי הם לא יביאו פלופים, אלא כי הם לא ישלמו כאלו סכומים לשחקן שהוא לא דילייני או משהו כזה.

מבחינת גביעים ואליפויות, יכול להיות גרוע יותר, עם זה אני מסכים. אבל תסכימי איתי שהשערורייה האמיתית היא ההדחה משני מפעלים אירופאיים, בשלב כל כך מוקדם. הפעם, לא בזכות האיכות שלנו, זה לא יקרה.
והליגה הזו מספיק גרועה כדי שלפחות נוכל להגיע לגמר גביע ווינר וגמר גביע המדינה, בין אם ננצח או לא.

יחד עם זאת, ירושלים לא יהיו פראיירים כמונו, וכנראה יפגשו אותנו שם הפעם, ובמקרה הזה כן יהיה יותר גרוע ביחס לעונה הקודמת.

מעריכה אותך על האופטימיות והרצון לעשות סדר בבלאגן
נגעלת מהנאיביות
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 07 מרץ 2016, 21:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 07 מרץ 2016, 21:35

שלא תביני אותי לא נכון, כשתתחיל העונה, אני הולך כל שבוע לשים פתק בכותל שהקבוצה הזו תיכשל, כי בעיניי, עצם הנוכחות של כל כך הרבה אנשים מבחילים בהנהלה הורסת לי הכול. גם אם נשחק כדורסל יפה, ונזכה בכל אליפות אפשרית.
אני פשוט לא חושב שאפשר לרדת יותר נמוך מלהיות מודחים בטופ 32 של היורוקאפ, ולהפסיד אליפות בעונה שבה האלופה תהיה האלופה הכי גרועה בהיסטוריה מבחינת מאזן. אשמח לאכול את הכובע בעניין, עונה אחרי עונה, עד שימכרו את הקבוצה לאיזה אמריקאי עשיר, עם לב יהודי טוב, ושיהיה מספיק חכם כדי לדעת שהוא לא מבין בכדורסל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2016, 22:07

my man כתב:
jol9 כתב:תמיד יש את העונה הבאה... זה הדבר הכי אופטימי שאפשר לחשוב עליו.

לאן המחשבה הזו לוקחת אותך? - רציני...

תראה, בניגוד לרפא ששם באמת שאין הרבה תקווה (וזאת מהות האהדה בטניס...) לגבי מכבי אני יותר אופטימי, פשוט
כי אני לא רואה איך אפשר יותר גרוע.

בכל מקרה, כל עוד מכבי לא נמצאת בברוך כלכלי, תמיד אפשר לצפות לאיזשהו נס.
הנס הזה מתחיל בהחלטה אחת - תפקיד המאמן. מכבי צריכה להביא מאמן איכותי בקיץ הזה. ישראלי, כרואטי, יפני, פלסטינאי... לא משנה.
מאמן טוב. שם זה מתחיל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 מרץ 2016, 22:54

לא יהיה שום תקציב גדול יותר. יש חובות מהעונה הנוכחית ועוד כל מיני פיצויים שיצטרכו לשלם. מכבי תהיה גם בשנה הבאה בחלק התחתון של תקציבי היורוליג ועם דני הגאון שבונה את הקבוצה וניקולה שגוזר קופונים על כל מיני קרואטים, אני מצפה לעוד עוד יותר גרועה.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 מרץ 2016, 12:26

כשכל שדרת הניהול תתחלף, והמאמן הג׳מוס האפסי הזה, והמנהל המקצועי סרבן הלחיצות, נוכל להיות אופטימיים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים