סוני ווימס חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוני ווימס סיכם לשלוש שנים

הודעהעל ידי BIG sofo » 07 אפריל 2016, 00:43

BIG sofo

הודעהעל ידי מכביסט24 » 07 אפריל 2016, 01:09

גם אם מכבי תנחית פה את כל החמישיה של גולדן סטייט אני לא מתכוון בשום שלב לצאת מדעתי על ההחתמות האלה. לא הפעם.
לא עוד מקרה פארמר ורוצ'סטי..
שיבוא ווימס, שיבוא מילר, שיבוא סטף קרי, קודם נראה מי הולך לאמן אותנו (אם זה טבק אז יהיה רע מאוד), נראה אם מישהו מהאנשים שאחראים למחדל הכי גדול בהיסטוריה של המועדון - עונת 2015/16, למד משהו מהטעויות הגסות שנעשו בשנתיים האחרונות. נראה האם נמשיך לראות אנשי מקצוע כושלים בני כושלים על הקווים ואז אני אגיב בהתאם.. אנחנו רק באפריל גאד דאמט.. קיץ שלם ומתיש של מלפפונים רקובים עוד לפנינו.. כבר התעייפתי..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2016, 03:17

איך שחקן כמו סוני ווימס מגיע פתאום במליון וחצי לעונה? חסרות קבוצות יורוליג שיכלו להציע לו כפול? אני מריח שחקן פצוע.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 07 אפריל 2016, 07:42

roy1000 כתב:איך שחקן כמו סוני ווימס מגיע פתאום במליון וחצי לעונה? חסרות קבוצות יורוליג שיכלו להציע לו כפול? אני מריח שחקן פצוע.

אני מריח בלון נוסף מבית פדרמן....
סיכם אבל לא חתם כי אף קבוצה אחרת לא פנתה לשחקן בשלב כזה לגבי העונה הבאה . חכו עוד שלושה חודשים שהשוק ירתח והוא כבר יקבל הצעות אמיתיות ויגיד יפה שלום ....
בשלב כזה של העונה המילה סיכם שווה לתחת ואני לא מתכוון רק לגביו אלא גם לגבי השניים האחרים...עד שאין חתימה הכל חלומות באספמיה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 07 אפריל 2016, 08:48

roy1000 כתב:איך שחקן כמו סוני ווימס מגיע פתאום במליון וחצי לעונה? חסרות קבוצות יורוליג שיכלו להציע לו כפול? אני מריח שחקן פצוע.

זה גם היה האינסטינקנט הראשוני שלי והסתכלתי לראות אם יש איזו ידיעה כזאת. כלום.
תחשוב על זה שרוב הקבוצות שיכולות להציע לו יותר(וזה לא בטוח, לא אתה ולא אני הסוכנים שלו) נמצאות אי שם ברוסיה. בהתחשב בזה שהוא כבר בילה שם שנתיים וזה מקום מאוד לא אטרקטיבי לשחקן זר, יכול להיות שהוא העדיף את החמימות של תל אביב. כמובן שזה לא היה קורה אם היו מציעים לו שוקו בשקית בתור שכר אבל יש בזה היגיון מסוים
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2016, 09:01

שחף כתב:

תחשוב על זה שרוב הקבוצות שיכולות להציע לו יותר(וזה לא בטוח, לא אתה ולא אני הסוכנים שלו) נמצאות אי שם ברוסיה. בהתחשב בזה שהוא כבר בילה שם שנתיים וזה מקום מאוד לא אטרקטיבי לשחקן זר, יכול להיות שהוא העדיף את החמימות של תל אביב. כמובן שזה לא היה קורה אם היו מציעים לו שוקו בשקית בתור שכר אבל יש בזה היגיון מסוים

אני לא מאמין. יש גם קבוצות שלא ברוסיה שיכולות להציע לו שני מליון וצפונה. יש גם את סין. הסכומים האלה לא נשמעים סבירים. אתה לא בטוח תמצא משהו על פציעה באינטרנט. הוא שחקן שולי בקושי בארה"ב.

אם זה נכון, אני לא חושב שנראה את השחקן שהיה בצסק"א לפני כמה עונות. הניחוש שלי היא שהוא פצוע באיזושהי צורה. בדיוק כמו עם הנדריקס.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 07 אפריל 2016, 09:12

אהיה כרגע PARTY POOPER
הגיונית - יכול מאד להיות שמדובר פה בחתיכת ספין , החתמות בתחילת אפריל לשנה הבאה? מה בדיוק יעשו השחקנים האלו עכשיו בכוכב האדום? יש להם הצלבה , אדריאטית ואולי עוד שכחתי משהו , זה לא מקרה אידסון , שגם הוא הוחתם יותר מאוחר בעונה , ושיחק ביורוקאפ.
פה מדובר על 2 שחקנים שעוד לא סיימו ראסמי את הטופ 16 והם כבר חתומים בקבוצה אחרת לעונה הבאה? נשמע מופרך.
גם אין הרבה אהבה בין המועדונים (זכר לאותו "WE ARE MACCABI WHO THE FUCK R U?" המפורסם ), שבעטיו הם הערימו קשיים על גל מקל.
כנ"ל סוני ווימס , מה בוער לו לחתום באפריל על חוזה? הרי ביולי אוגוסט יראו כל הקבוצות מצב פצועים , החתמות בשוק וכו', מה בדיוק יפריע לטורקיות , היווניות הספרדיות והרוסיות להציע לווימס פי 2?
לי זה מריח או כמו ספין , או כמו איזה סיכום בע"פ שהוא שביר כמו הברכיים של סמית' במקרה הטוב , מכבי תמיד יכולים לטעון שהשחקן ברח מהסיכום ושהוא לא בסדר ושאר ירקות.
אני אאמין אך ורק שאראה דיווח רשמי באתר של מכבי , עד אז זה כתוב על הקרח.
ואם בכ"ז אני טועה , אז יש פה מהלך ענק של מכבי שמעיד יותר על השם מהמצב האמיתי של המועדון בשנים האחרונות ויש לברך על כך.
בתיאוריה חמשייה של מקל , לנגפורד,ווימס,מילר וציברס היא חמשייה מאוזנת שיכולה לעשות הרבה רעש ביורוליג.

ללא שום קשר , זהות המאמן לעונה הבאה הוא סופר קריטי , אם טבק יישאר , ההחתמות הללו הם בזבוז כסף משווע שיהרוג את המועדון סופית , אם זה יהיה המאמן של קובאן או ארז (יש לי הרגשה שמישהו מתחרט על מהלכיו בקיץ) , זה פצצות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 07 אפריל 2016, 09:15

roy1000 כתב:
שחף כתב:

אני לא מאמין. יש גם קבוצות שלא ברוסיה שיכולות להציע לו שני מליון וצפונה. יש גם את סין. הסכומים האלה לא נשמעים סבירים. אתה לא בטוח תמצא משהו על פציעה באינטרנט. הוא שחקן שולי בקושי בארה"ב.

אם זה נכון, אני לא חושב שנראה את השחקן שהיה בצסק"א לפני כמה עונות. הניחוש שלי היא שהוא פצוע באיזושהי צורה. בדיוק כמו עם הנדריקס.

יכול גם להיות שהוא כבר עשה מספיק כסף , וזה לא שהוא יחתום במכבי ע"פ הפרסומים על גרושים , ועכשיו הוא רוצה לחזור לבמה המרכזית עם מועדון היסטורי , שבפעם האחרונה שהוא נפגש איתו הוא ראה מה זה מכביזם , ושהוא רוצה מדינה מערבית עם מזג אויר נורמאלי.
אלו ניחושים טובים בדיוק כמו ניחוש שהוא פצוע , רק עניין של פרספקטיבה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2016, 09:33

אנקראם, נחכה ונראה. בינתיים, בכל המצבים הדומים (בעשור האחרון) הגיעו שחקנים פצועים או דפוקים בצורה אחרת.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 07 אפריל 2016, 09:35

ועוד משהו , מעניין איך יגיבו שחקני מכבי לשמועות האלו , אני בספק אם טיילר,אמבקווה,סמית' ורנדל , יתנו את ה 100% שלהם בשביל הקבוצה והאוהדים , כנ"ל טבק.
זה יכול עוד לפרק אותנו העונה , לא שכבר אנחנו לא מפורקים , אבל להעלים אפילו את ה 15% שאני מעניק לנו לקחת אליפות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 07 אפריל 2016, 09:38

roy1000 כתב:אנקראם, נחכה ונראה. בינתיים, בכל המצבים הדומים (בעשור האחרון) הגיעו שחקנים פצועים או דפוקים בצורה אחרת.

בוודאי שנחכה ונראה , זה לא שהחתמות האלו יצאו בהודעה רישמית של המועדון , לכן אני לצערי עדיין סקפטי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2016, 10:08

ankram כתב:ועוד משהו , מעניין איך יגיבו שחקני מכבי לשמועות האלו , אני בספק אם טיילר,אמבקווה,סמית' ורנדל , יתנו את ה 100% שלהם בשביל הקבוצה והאוהדים , כנ"ל טבק.
זה יכול עוד לפרק אותנו העונה , לא שכבר אנחנו לא מפורקים , אבל להעלים אפילו את ה 15% שאני מעניק לנו לקחת אליפות.

רנדל כבר יודע שהוא לא ממשיך. לגבי טיילור, אמבקווה וסמית' - לשלושתם יש חוזים והשחקנים שהוחתמו לא סוגרים את הדלת בפני אף אחד מהם. שלושתם עדיין יכולים להישאר גם בעונה הבאה.
בהנחה שיש אמת בדברים אז מילר מגיע במקום רנדל, ציברס במקום פאבריני/אנוואקו וווימס במקום מילסאפ. ההחתמות האלה לא אמורות להשפיע על אף אחד.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אפריל 2016, 10:28

אם אני לא טועה חוזה של שחקן ששוחרר מה-nba מתקזז עם החוזה שלו שם, לא?
אם כן אז זה כנראה מפחית בנושא הכספי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 אפריל 2016, 10:29

הסיכומים , לא ההחתמות....
ווימס לא יבוא למכבי בשביל בוטנים . אם מכבי הציע לו סכום דומה למה שהרוויח (2.8-3) אז אין סיבה שלא יסכים ואפילו מעדיף את זה על סכום דומה או טיפה גבוהה יותר מקבוצה פחות אטרקטיבית .
אבל , לא נראה לי הגיוני שמכבי הציע כזה סכום לשחקן ולכן אני בספק גדול אם ווימס באמת חתם.
בלי קשר , אני אוהב את ווימס אבל לא חושב שהוא מצדיק את הסכום הזה ולא היה מפריע לי אם היום מחתימים את האניקט בפחות מחצי . אני לא משוכנע לגמרי שצריך שחקן עד כדי כך דומיננטי לעמדה 3 ....אבל כל עוד פדרמן מוכן לשלם לו את הסכום הזה אז ברור שלא אתנגד...בכל זאת הוא יותר טוב מכל אפציה אחרת שבכלל פינטזנו עליה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 אפריל 2016, 10:58

rc4991 כתב:אם אני לא טועה חוזה של שחקן ששוחרר מה-nba מתקזז עם החוזה שלו שם, לא?
אם כן אז זה כנראה מפחית בנושא הכספי

לא מתקזז.

עריכה: היה לו חוזה לא מובטח לעונה הבאה (על סך 3 מיליון דולר).
ככה שהוא לא יקבל הכנסה נוספת בשנה הבאה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי JarJarBinx » 07 אפריל 2016, 11:34

כבר שמענו את כל הסיפורי "סיכם" האלה. כשיהיה חוזה חתום נראה. I'll believe it when I see it.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אפריל 2016, 12:05

ankram כתב:ועוד משהו , מעניין איך יגיבו שחקני מכבי לשמועות האלו , אני בספק אם טיילר,אמבקווה,סמית' ורנדל , יתנו את ה 100% שלהם בשביל הקבוצה והאוהדים , כנ"ל טבק.

לאף אחד כבר לא אכפת כנראה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מני » 07 אפריל 2016, 14:10

סוני ווימס אישר: "אני חוזר". זהו הכוכב הבא במכבי ת"א

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/170848
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אפריל 2016, 14:22

עד שאין תמונה עם ג'ורדי זה בולשיט
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אפריל 2016, 14:33

מני כתב:סוני ווימס אישר: "אני חוזר". זהו הכוכב הבא במכבי ת"א

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/170848

עבודה עיתונאית של חובבנים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות