המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:איך שחקן כמו סוני ווימס מגיע פתאום במליון וחצי לעונה? חסרות קבוצות יורוליג שיכלו להציע לו כפול? אני מריח שחקן פצוע.
roy1000 כתב:איך שחקן כמו סוני ווימס מגיע פתאום במליון וחצי לעונה? חסרות קבוצות יורוליג שיכלו להציע לו כפול? אני מריח שחקן פצוע.
שחף כתב:roy1000 כתב:איך שחקן כמו סוני ווימס מגיע פתאום במליון וחצי לעונה? חסרות קבוצות יורוליג שיכלו להציע לו כפול? אני מריח שחקן פצוע.
זה גם היה האינסטינקנט הראשוני שלי והסתכלתי לראות אם יש איזו ידיעה כזאת. כלום.
תחשוב על זה שרוב הקבוצות שיכולות להציע לו יותר(וזה לא בטוח, לא אתה ולא אני הסוכנים שלו) נמצאות אי שם ברוסיה. בהתחשב בזה שהוא כבר בילה שם שנתיים וזה מקום מאוד לא אטרקטיבי לשחקן זר, יכול להיות שהוא העדיף את החמימות של תל אביב. כמובן שזה לא היה קורה אם היו מציעים לו שוקו בשקית בתור שכר אבל יש בזה היגיון מסוים
roy1000 כתב:שחף כתב:roy1000 כתב:איך שחקן כמו סוני ווימס מגיע פתאום במליון וחצי לעונה? חסרות קבוצות יורוליג שיכלו להציע לו כפול? אני מריח שחקן פצוע.
זה גם היה האינסטינקנט הראשוני שלי והסתכלתי לראות אם יש איזו ידיעה כזאת. כלום.
תחשוב על זה שרוב הקבוצות שיכולות להציע לו יותר(וזה לא בטוח, לא אתה ולא אני הסוכנים שלו) נמצאות אי שם ברוסיה. בהתחשב בזה שהוא כבר בילה שם שנתיים וזה מקום מאוד לא אטרקטיבי לשחקן זר, יכול להיות שהוא העדיף את החמימות של תל אביב. כמובן שזה לא היה קורה אם היו מציעים לו שוקו בשקית בתור שכר אבל יש בזה היגיון מסוים
אני לא מאמין. יש גם קבוצות שלא ברוסיה שיכולות להציע לו שני מליון וצפונה. יש גם את סין. הסכומים האלה לא נשמעים סבירים. אתה לא בטוח תמצא משהו על פציעה באינטרנט. הוא שחקן שולי בקושי בארה"ב.
אם זה נכון, אני לא חושב שנראה את השחקן שהיה בצסק"א לפני כמה עונות. הניחוש שלי היא שהוא פצוע באיזושהי צורה. בדיוק כמו עם הנדריקס.
roy1000 כתב:אנקראם, נחכה ונראה. בינתיים, בכל המצבים הדומים (בעשור האחרון) הגיעו שחקנים פצועים או דפוקים בצורה אחרת.
ankram כתב:ועוד משהו , מעניין איך יגיבו שחקני מכבי לשמועות האלו , אני בספק אם טיילר,אמבקווה,סמית' ורנדל , יתנו את ה 100% שלהם בשביל הקבוצה והאוהדים , כנ"ל טבק.
זה יכול עוד לפרק אותנו העונה , לא שכבר אנחנו לא מפורקים , אבל להעלים אפילו את ה 15% שאני מעניק לנו לקחת אליפות.
rc4991 כתב:אם אני לא טועה חוזה של שחקן ששוחרר מה-nba מתקזז עם החוזה שלו שם, לא?
אם כן אז זה כנראה מפחית בנושא הכספי
ankram כתב:ועוד משהו , מעניין איך יגיבו שחקני מכבי לשמועות האלו , אני בספק אם טיילר,אמבקווה,סמית' ורנדל , יתנו את ה 100% שלהם בשביל הקבוצה והאוהדים , כנ"ל טבק.
זה יכול עוד לפרק אותנו העונה , לא שכבר אנחנו לא מפורקים , אבל להעלים אפילו את ה 15% שאני מעניק לנו לקחת אליפות.
מני כתב:סוני ווימס אישר: "אני חוזר". זהו הכוכב הבא במכבי ת"א
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/170848
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים