er79 כתב:רוצ'סטי נזכר מעט מדי, מאוחר מדי. שני משחקים טובים בעונה אחת הם כמו כוסות רוח למת, שיחזור לככב בקבוצות קטנות, ויפה שעה אחת קודם.
אבל עכשיו הוא נמצא בקבוצה קטנה ולא מככב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:רוצ'סטי נזכר מעט מדי, מאוחר מדי. שני משחקים טובים בעונה אחת הם כמו כוסות רוח למת, שיחזור לככב בקבוצות קטנות, ויפה שעה אחת קודם.
שחף כתב:לקחתם את ההשוואה לרוצ'סטי מרסקין, שעשה את ההיסק הנפלא- רוצ'סטי קולע שלשות וג'יי סי קארול גם אז בוא נשווה אותם אחד לשני?
קארול זה שחקן שונה לחלוטין. הוא משחק off the ball כל הקריירה שלו, רץ על חסימות וקולע. זה שחקן שהרבה יותר קל להעלות מהספסל. רוצ'סטי שיחק רוב הקריירה בקבוצות קטנות עם הכדור ביד. לעבור להיות שחקן ספסל בקבוצה גדול זה שינוי מאוד גדול שלדעתי לא יקרה בשלב הזה של הקריירה שלו.
שחף כתב:לקחתם את ההשוואה לרוצ'סטי מרסקין, שעשה את ההיסק הנפלא- רוצ'סטי קולע שלשות וג'יי סי קארול גם אז בוא נשווה אותם אחד לשני?
קארול זה שחקן שונה לחלוטין. הוא משחק off the ball כל הקריירה שלו, רץ על חסימות וקולע. זה שחקן שהרבה יותר קל להעלות מהספסל. רוצ'סטי שיחק רוב הקריירה בקבוצות קטנות עם הכדור ביד. לעבור להיות שחקן ספסל בקבוצה גדול זה שינוי מאוד גדול שלדעתי לא יקרה בשלב הזה של הקריירה שלו.
Mitelka כתב:שחף כתב:לקחתם את ההשוואה לרוצ'סטי מרסקין, שעשה את ההיסק הנפלא- רוצ'סטי קולע שלשות וג'יי סי קארול גם אז בוא נשווה אותם אחד לשני?
הבן האדם הראשון שכתב שהיה רוצה להיות את רוצ'סטי כסוג של "קארול" שלנו היה אני - ואין לי מושג מה רסקה אמר אני רואה את המשחקים על מיוט. אבל זה נחמד להסיק מסקנות. רשמתי "ג'י סי קארול" במרכאות בכוונה כי ברור שזה לא אותו דבר, לא אותו שחקן עם שק אחר של יכולות. הכוונה היא בצורה הפשוטה ולא בצורה הניתוח המעמיק לרוחב ולאורך שעשית ועשיתם פה, אלה פשוט כאופציה התקפית מהספסל. או אם להיות יותר מדוייק, כח אש מהספסל שיכול לצבור נקודות ביחסית מעט זמן. את שאר הניתוחי עומק אני משאיר לך. לא הייתה כוונה להגיד שהם דומים או שהם אותו שחקן.
אתה יכול מצידי במקום קארול לכתוב את המקבילה שלו בפנר או בבארסה, זאת לא הנקודה.
Mitelka כתב:הכוונה היא למי ש"הצית" את הדיון הנוכחי (לא חשבתי שזה מה שיקרה, את האמת) שהתחיל בעמוד הקודם עם השאלה "הייתם משאירים את רוצ'סטי?" לא בכללי. ומה הקשר לקרדיט, זה לא משהו טוב או רע. זה משפט שזרקתי שהחל את הדיון הנוכחי. אם כבר אני טעיתי, כי החלה פה ההשוואה בין שניהם כשחקנים והמטרה שלי הייתה לומר משהו שונה (שניסיתי להבהיר בפוסט שציטטת שלי).
מני כתב:er79 כתב:רוצ'סטי נזכר מעט מדי, מאוחר מדי. שני משחקים טובים בעונה אחת הם כמו כוסות רוח למת, שיחזור לככב בקבוצות קטנות, ויפה שעה אחת קודם.
אבל עכשיו הוא נמצא בקבוצה קטנה ולא מככב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים