MTA2311 כתב:הדבר היחיד שיוגב ומקל יודעים לעשות ברמה גבוהה זה הובלת כדור. ווימס יכול בהחלט לשחק 2.
יכול - כן, מועיל (כשלצדו מקל או אוחיון, לא ספאנוליס) - ממש לא.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הדבר היחיד שיוגב ומקל יודעים לעשות ברמה גבוהה זה הובלת כדור. ווימס יכול בהחלט לשחק 2.
אחדשיודע כתב:להוביל כדור לאט, ולרוחב.
MTA2311 כתב:רק שחקן ברמה של דילייני יוכל להוציא למקל את הכדור מהידיים. כל דבר פחות מזה וזה יהיה קשה לצפייה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:רק שחקן ברמה של דילייני יוכל להוציא למקל את הכדור מהידיים. כל דבר פחות מזה וזה יהיה קשה לצפייה.
לא יהיה פה שחקן ברמה של דילייני.
felix_r כתב:ווימס בסדר גמור בעמדה 2. גם מוביל כדור טוב, וגם יודע למסור. חוץ ממנו יש גם את רוצ'סטי כ 2 מחליף, שגם הוא מוביל כדור ויודע למסור.
לא צריך יותר
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ווימס בסדר גמור בעמדה 2. גם מוביל כדור טוב, וגם יודע למסור. חוץ ממנו יש גם את רוצ'סטי כ 2 מחליף, שגם הוא מוביל כדור ויודע למסור.
לא צריך יותר
כי רוצ'סטי פותר במשהו את הבעיה שיש למכבי בהובלת הכדור? סובל מאותה מחלה של השניים האחרים. מה שגם שלא הייתי חותם על זה שישאר.
ווימס נחשב מוביל כדור טוב ביחס לשחקן בגובה שלו, אבל לא הוא יקח את המושכות ממקל או אוחיון בכל הקשור להובלת הכדור.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ווימס בסדר גמור בעמדה 2. גם מוביל כדור טוב, וגם יודע למסור. חוץ ממנו יש גם את רוצ'סטי כ 2 מחליף, שגם הוא מוביל כדור ויודע למסור.
לא צריך יותר
כי רוצ'סטי פותר במשהו את הבעיה שיש למכבי בהובלת הכדור? סובל מאותה מחלה של השניים האחרים. מה שגם שלא הייתי חותם על זה שישאר.
ווימס נחשב מוביל כדור טוב ביחס לשחקן בגובה שלו, אבל לא הוא יקח את המושכות ממקל או אוחיון בכל הקשור להובלת הכדור.
רוצ'סטי הוא רכז-סקורר. זה, שבמכבי לא היה העונה אף גבוה שיודע לשחק פיק-נ-רול, הוריד בגדול את היעילות שלו כרכז. לפני שנה רוצ'סטי עשה מגבוה בינוני מינוס כמו פאראחוסקי את אחד הגבוהים היעילים ביורוליג (13 נקודות, 6.7 כ"ח, מדד 18.5).
ווימס לא צריך להוציא את הכדור מהידיים של מקל, כי מקל לא יעיל בעמדה 2 (וגם לא אוחיון). ווימס כן צריך לעזור בהובלת כדור ובבניית ההתקפה. את זה ווימס יודע לעשות (היה לו 3.5 אסיסטים למשחק בעונתו האחרונה ביורוליג במדי צסקא)
אחדשיודע כתב:אבל על זה אני בדיוק אני מדבר, אני כן חושב שצריך מישהו שיוציא את הכדור מהידיים של מקל ואוחיון.
ממש לא אכפת לי שלא יהיו מעורבים התקפית, עם איך שהם נראים השנה זה הרע במיעוטו. הם פשוט נזק למשחק ההתפה הקבוצתי, אתה מתחיל את ההתקפה עם 12 שניות במקרה הטוב.
אחדשיודע כתב:לא. אתה תשחק 5 נגד 5, רק שהרכז שלך יקבל את הכדור רק לאחר שיעברו את החצי. סה טו.
תפנים אתה - אין לך שום כדור איכותי בסגל הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־30 אורחים