המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:בלאט לא צריך לאמן קבוצות בסדר גודל הזה
roy1000 כתב:אני לא מבין למה מוזר לך שאין על בלאט קופצות? אחרי שהשמיצו אותו בקאבס, למה שמישהו ייקח אותו? ב- NBA זה הכל תדמית.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:אני לא מבין למה מוזר לך שאין על בלאט קופצות? אחרי שהשמיצו אותו בקאבס, למה שמישהו ייקח אותו? ב- NBA זה הכל תדמית.
דווקא היה קונצנזוס בליגה שהפיטורים של בלאט לא מוצדקים.
בלאט מאוד מוערך ב- NBA וזה מפתיע שהוא עדיין לא מצא משרה.
בכל אופן, לגבי פיל ג'קסון והניקס- אפשר להגיד הרבה דברים על פיל ג'קסון, אבל כדורסל הוא מבין. יכול להיות שזה מה שיביא את בלאט לשם.
לגבי כרמלו- בלאט התקשה מעט עם 3 פרנצ'ייז פליירס בקבוצה אחת. הוא יסתדר עם אחד בלבד.
jol9 כתב:באמת מוזר שאין על בלאט קופצות. הקבוצות בNBA לפעמים מקובעות מאוד, והולכות על המוכר והידוע...
MaccabiTA כתב:יש לי הרגשה שממפיס תגנוב אחד בבית שלה
משהו אצל הספרס חורק ב2 המשחקים האחרונים, בעיקר התקפית, סוג של שאננות מהחולשה של ממפיס. אם זה ימשך ככה הם יקחו את מספר 3 לדעתי.
פאטי מילס פתח את הפלייאוף יפה, הוא שחקן חשוב עם הדעיכה של פארקר.
גרין בינתיים הסתפק ב5 זריקות מבחוץ וקלע 3 מהן. הקליעה שלו יכולה להיות אחד הדברים שיטו את הכף בסדרות הגדולות. הוא מקבל לא מעט זריקות פנויות מבחוץ בשטף המשחק של הספרס, אם הוא יקלע אותן ב40-45 אחוז זה רווח נקי כי לקבל את הזריקות האלה הוא מקבל בכל מקרה, הוא הולך לבלות הרבה זמן על הפרקט אז חשוב שיחזור להיות פקטור בהתקפה.
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:יש לי הרגשה שממפיס תגנוב אחד בבית שלה
משהו אצל הספרס חורק ב2 המשחקים האחרונים, בעיקר התקפית, סוג של שאננות מהחולשה של ממפיס. אם זה ימשך ככה הם יקחו את מספר 3 לדעתי.
פאטי מילס פתח את הפלייאוף יפה, הוא שחקן חשוב עם הדעיכה של פארקר.
גרין בינתיים הסתפק ב5 זריקות מבחוץ וקלע 3 מהן. הקליעה שלו יכולה להיות אחד הדברים שיטו את הכף בסדרות הגדולות. הוא מקבל לא מעט זריקות פנויות מבחוץ בשטף המשחק של הספרס, אם הוא יקלע אותן ב40-45 אחוז זה רווח נקי כי לקבל את הזריקות האלה הוא מקבל בכל מקרה, הוא הולך לבלות הרבה זמן על הפרקט אז חשוב שיחזור להיות פקטור בהתקפה.
מסכים לגבי ממפיס. בכלל, למרות המאזן המדהים העונה, יש המון בידודים לקוואי ולאולדירג', הנעת הכדור לא מזכירה את מה שהיה בזמן הפלייאוף של עונת האליפות. וגרין שובר את הקרשים כבר כל השנה, לא רואה אותו עושה קאמבק במיוחד לפלייאוף. ולא נראה לי שהספרס יכולים לנצח ברמות הגבוהות בלעדיו. חייבים שלשות, וחוץ ממילס וקוואי, אין קלעים יוצאי דופן בקבוצה. וקוואי לא אוהב לזרוק משלוש יותר מדי.
my man כתב:לא סובל ת'ספרס.
הדיון פה מעורר בחילה
my man כתב:לא סובל ת'ספרס.
הדיון פה מעורר בחילה
MaccabiTA כתב:my man כתב:לא סובל ת'ספרס.
הדיון פה מעורר בחילה
מאיפה באה הסלידה?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:לא סובל ת'ספרס.
הדיון פה מעורר בחילה
מאיפה באה הסלידה?
אנחנו הקומץ של סן אנטוניו
my man כתב:מרגיש לי מלוקק מדי כל הסיקור שלהם(עד שהגיעה גולדן סטייט והסיקור המלוקק עבר אליהם ול'שחקן הטוב בעולם')
אני לא מסמפט גם את גולדן סטייט (מהסיבה הנ"ל וכן מהסיבה הפשוטה שהם לקחו לבלאט את האליפות)
בסוף- אם אנביאיי אז אני אוהב קבוצות כמו קליבלנד ואוקלהומה..
לא אוהב את המשחק הקבוצתי שהאירופאים כל כך מחפשים בקבוצות שמעבר לים...
תן לי שחקן שבא 'לרצוח' את היריב, בלי יותר מדי משחקים הכדורסל יפה לעין, כמו לברון או ווסטברוק...
לא מחפש את זה בקבוצת אנביאיי- אני פריק של שחצנים שיש להם על מה להשתחצן סטייל לברון רונאלדו וכדו'.. לא יודע למה אבל...
סולד מכל הסטארים שהם סו קולד 'צנועים' סטייל סטף מסי ופדרר וכדו'..
my man כתב:מרגיש לי מלוקק מדי כל הסיקור שלהם(עד שהגיעה גולדן סטייט והסיקור המלוקק עבר אליהם ול'שחקן הטוב בעולם')
אני לא מסמפט גם את גולדן סטייט (מהסיבה הנ"ל וכן מהסיבה הפשוטה שהם לקחו לבלאט את האליפות)
תן לי שחקן שבא 'לרצוח' את היריב, בלי יותר מדי משחקים הכדורסל יפה לעין, כמו לברון או ווסטברוק...
לא מחפש את זה בקבוצת אנביאיי- אני פריק של שחצנים שיש להם על מה להשתחצן סטייל לברון רונאלדו וכדו'.. לא יודע למה אבל...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים