NBA PLAYOFFS 2016

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA PLAYOFFS 2016 - מתחילים!

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אפריל 2016, 01:56

בלאט לא צריך לאמן קבוצות בסדר גודל הזה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 אפריל 2016, 02:01

MTA2311 כתב:בלאט לא צריך לאמן קבוצות בסדר גודל הזה

המשרות מתחילות להיסגר.
מינסוטה, פיניקס, ברוקלין כבר החתימו מאמנים. האפשרויות של בלאט הולכות ומצטמצמות.
אני חושב שבלאט יכול לעשות עבודה טובה בניקס. העיר עצמה גם מאוד אטרקטיבית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אפריל 2016, 07:16

אני לא מאמין שפיל ג'קסון ייקח את בלאט. ג'קסון אוהב להישאר עם דברים שהוא מכיר ומרגיש בנוח איתם.

גם עשויה להיות לו בעיה עם כרמלו שהוא חבר טוב של לברון. מצד שני, כרמלו הרבה פחות חרא ממנו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 אפריל 2016, 09:45

באמת מוזר שאין על בלאט קופצות. הקבוצות בNBA לפעמים מקובעות מאוד, והולכות על המוכר והידוע...

איך שזה הולך עכשיו, נראה לי שדייויד יילך למשרת עוזר בכיר (משהו כמו מסינה בספרס). הדבר הזה אולי ישתלם לו בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אפריל 2016, 10:32

אני לא מבין למה מוזר לך שאין על בלאט קופצות? אחרי שהשמיצו אותו בקאבס, למה שמישהו ייקח אותו? ב- NBA זה הכל תדמית.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 אפריל 2016, 11:12

roy1000 כתב:אני לא מבין למה מוזר לך שאין על בלאט קופצות? אחרי שהשמיצו אותו בקאבס, למה שמישהו ייקח אותו? ב- NBA זה הכל תדמית.

דווקא היה קונצנזוס בליגה שהפיטורים של בלאט לא מוצדקים.
בלאט מאוד מוערך ב- NBA וזה מפתיע שהוא עדיין לא מצא משרה.
בכל אופן, לגבי פיל ג'קסון והניקס- אפשר להגיד הרבה דברים על פיל ג'קסון, אבל כדורסל הוא מבין. יכול להיות שזה מה שיביא את בלאט לשם.
לגבי כרמלו- בלאט התקשה מעט עם 3 פרנצ'ייז פליירס בקבוצה אחת. הוא יסתדר עם אחד בלבד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אפריל 2016, 11:24

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:אני לא מבין למה מוזר לך שאין על בלאט קופצות? אחרי שהשמיצו אותו בקאבס, למה שמישהו ייקח אותו? ב- NBA זה הכל תדמית.

דווקא היה קונצנזוס בליגה שהפיטורים של בלאט לא מוצדקים.
בלאט מאוד מוערך ב- NBA וזה מפתיע שהוא עדיין לא מצא משרה.
בכל אופן, לגבי פיל ג'קסון והניקס- אפשר להגיד הרבה דברים על פיל ג'קסון, אבל כדורסל הוא מבין. יכול להיות שזה מה שיביא את בלאט לשם.
לגבי כרמלו- בלאט התקשה מעט עם 3 פרנצ'ייז פליירס בקבוצה אחת. הוא יסתדר עם אחד בלבד.

ה- NBA זה ליגה של שחקנים. בשביל להצליח שם, מאמן צריך את הכבוד מהשחקנים בחדר ההלבשה. לבלאט יהיה מאוד קשה לרכוש כבוד אחרי מה שלברון עשה לו והצורה שבה הוא הושמץ ע"י הקאבס.

זה שמאמנים אחרים הגנו עליו זה ממש לא רלוונטי לכלום.
roy1000

הודעהעל ידי MaccabiTA » 20 אפריל 2016, 11:52

יש לי הרגשה שממפיס תגנוב אחד בבית שלה
משהו אצל הספרס חורק ב2 המשחקים האחרונים, בעיקר התקפית, סוג של שאננות מהחולשה של ממפיס. אם זה ימשך ככה הם יקחו את מספר 3 לדעתי.
פאטי מילס פתח את הפלייאוף יפה, הוא שחקן חשוב עם הדעיכה של פארקר.
גרין בינתיים הסתפק ב5 זריקות מבחוץ וקלע 3 מהן. הקליעה שלו יכולה להיות אחד הדברים שיטו את הכף בסדרות הגדולות. הוא מקבל לא מעט זריקות פנויות מבחוץ בשטף המשחק של הספרס, אם הוא יקלע אותן ב40-45 אחוז זה רווח נקי כי לקבל את הזריקות האלה הוא מקבל בכל מקרה, הוא הולך לבלות הרבה זמן על הפרקט אז חשוב שיחזור להיות פקטור בהתקפה.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי אחדשיודע » 20 אפריל 2016, 12:16

jol9 כתב:באמת מוזר שאין על בלאט קופצות. הקבוצות בNBA לפעמים מקובעות מאוד, והולכות על המוכר והידוע...

הגיוני שהקבוצות היותר "גדולות"/"אטרקטיביות" יעדיפו לא להמר. לא חושב שבלאט היה מועמד אמיתי להגיע אליהן מלכתחילה.
וברגע שהמשרה של מינסוטה הפכה לאטרקטיבית בעיניי מאמנים, בזכות הפוטנציאל שלה, בכל מקרה לא נשארו לבלאט יותר מידי אופציות טובות.
ברוקלין, פיניקס, ניו יורק, סקרמנטו... זהו פחות או יותר. ברוקלין ופיניקס החליטו להמר על שמות ללא ניסיון רב כמאמנים ראשיים, כי המצב (הגרוע) שלהן מאפשר זאת.
אלא אם תתפנה במפתיע משרה נוספת, האופציות שנשארו פתוחות עבור בלאט הן ניו יורק וסקרמנטו - שבוחנים את כל השמות על הפלנטה בערך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 20 אפריל 2016, 12:59

MaccabiTA כתב:יש לי הרגשה שממפיס תגנוב אחד בבית שלה
משהו אצל הספרס חורק ב2 המשחקים האחרונים, בעיקר התקפית, סוג של שאננות מהחולשה של ממפיס. אם זה ימשך ככה הם יקחו את מספר 3 לדעתי.
גרין בינתיים הסתפק ב5 זריקות מבחוץ וקלע 3 מהן. הקליעה שלו יכולה להיות אחד הדברים שיטו את הכף בסדרות הגדולות. הוא מקבל לא מעט זריקות פנויות מבחוץ בשטף המשחק של הספרס, אם הוא יקלע אותן ב40-45 אחוז זה רווח נקי כי לקבל את הזריקות האלה הוא מקבל בכל מקרה, הוא הולך לבלות הרבה זמן על הפרקט אז חשוב שיחזור להיות פקטור בהתקפה.

מסכים לגבי ממפיס. בכלל, למרות המאזן המדהים העונה, יש המון בידודים לקוואי ולאולדירג', הנעת הכדור לא מזכירה את מה שהיה בזמן הפלייאוף של עונת האליפות. וגרין שובר את הקרשים כבר כל השנה, לא רואה אותו עושה קאמבק במיוחד לפלייאוף. ולא נראה לי שהספרס יכולים לנצח ברמות הגבוהות בלעדיו. חייבים שלשות, וחוץ ממילס וקוואי, אין קלעים יוצאי דופן בקבוצה. וקוואי לא אוהב לזרוק משלוש יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 20 אפריל 2016, 15:41

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:יש לי הרגשה שממפיס תגנוב אחד בבית שלה

מסכים לגבי ממפיס. בכלל, למרות המאזן המדהים העונה, יש המון בידודים לקוואי ולאולדירג', הנעת הכדור לא מזכירה את מה שהיה בזמן הפלייאוף של עונת האליפות. וגרין שובר את הקרשים כבר כל השנה, לא רואה אותו עושה קאמבק במיוחד לפלייאוף. ולא נראה לי שהספרס יכולים לנצח ברמות הגבוהות בלעדיו. חייבים שלשות, וחוץ ממילס וקוואי, אין קלעים יוצאי דופן בקבוצה. וקוואי לא אוהב לזרוק משלוש יותר מדי.

הסגנון השתנה כי הקבוצה השתנתה, אם ב2014 השחקן שהוביל את ההתקפה שלנו היה טוני פארקר (וגם אז הוא כבר לא היה דומיננטי לחלוטין, הקבוצה לא באמת הייתה "שייכת" למישהו, ברמה שלאף אחד לא היה מושג מי ייקח את הMVP של הגמר לראשונה מזה לא מעט שנים) אז היום הוא משחק תפקיד משני.
יש לנו שני שחקנים שיודעים לייצר לעצמם ברמה הכי גבוהה שיש, אולדריג' וקוואי, אבל אף אחד מהם לא כופה את עצמו, שניהם יעילים מאוד התקפית והנתונים מגבים את זה.
אולדריג' עם האחוזים הכי גבוהים שהיו לו מהשדה בקריירה, עלה ב5% מעונה שעברה.
קוואי 8 בליגה בTS כש4 מאלה שמעליו הם סנטרים (וחוץ מקאנטר מדובר באדאמס, ג'ורדן וווייטסייד שמסיימים רק בנגיחה לסל) ו3 האחרים הם קרי, דוראנט ורדיק, 3 קלעים טהורים.
בנוגע לשלשות, קווין מרטין הוא זה שאמור לתת מענה על הנפילה של גרין התקפית, לקלוע הוא לא שכח אבל בוא נראה אם הוא קורץ מהחומר הנכון ויידע להתחבר לקבוצה בזמן ולהפוך לג'וקר שלנו.

אגב אם כבר השוואה לעונת האליפות, אז האחוזים מהשדה זהים, מהשלוש ירדו ב2%, מהקו עלו ב2%, חוטפים כדור אחד יותר למשחק, מאבדים 1.5 כדורים פחות למשחק, חסימה אחת יותר למשחק, ירידה של כחצי אסיסט למשחק.
אז הספרס אומנם קולעים 2 נקודות פחות למשחק מב2014 אבל סופגים 5 נקודות פחות, גורמים לאיבוד אחד יותר והיריבה קולעת ב2% פחות מה3 (33% בלבד) היריבה הולכת לקו פעם אחת פחות במשחק וקולעת מהשדה באחוז אחד פחות.

הגנתית, שיפור אול אראונד שלא קשה לראות. התקפית, כמו שאמרת, ירידה באחוזים מ3 וזורקים 3 שלשות פחות למשחק. עדיין מדובר בקבוצה התקפית מצויינת עם גו-טו-גאיז יעילים ונטולי אגו.
אני חושב שהסגנון מעט השתנה אבל הרמה לא נמוכה יותר, הקבוצה הזו רשמה עונה היסטורית בקנה מידה של הפרנצ'ייז ובקנה מידה של הליגה בכלל.
בוא נגיד שאם לא הייתה קיימת העונה המפלצת שעונה לשם גולדן סטייט לאף אחד לא היה ספק שהקבוצה הזאת פייבוריטית לטבעת וראוייה לה, אבל הווריורס כאן והם רעבים לריפיט, לא בטוח שטימי יצטרך לעבור ליד השנייה אבל קשה שלא להנות מלראות את הקבוצה הזאת ואת מה שהיא עושה בשני צידי המגרש.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי my man » 20 אפריל 2016, 17:33

לא סובל ת'ספרס.
הדיון פה מעורר בחילה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MaccabiTA » 20 אפריל 2016, 17:37

my man כתב:לא סובל ת'ספרס.
הדיון פה מעורר בחילה

מאיפה באה הסלידה?
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 20 אפריל 2016, 17:37

הדיון פה מעורר בחילה

דווקא חלק מטקסס היה שייך פעם למקסיקו, לא מעורר סימפטיה? :: הפרנצ'ייז הכי טוב בעידן פוסט ג'ורדן :heart

לא שיש לי בעיה, אבל למה לא?
ואיזו קבוצה אתה כן אוהב?(אם תענה "גולדן סטייט" אתה חוטף נעל בראש)
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי yanay21 » 20 אפריל 2016, 17:38

MaccabiTA כתב:
הדיון פה מעורר בחילה

מאיפה באה הסלידה?

אנחנו הקומץ של סן אנטוניו :congrats:
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 20 אפריל 2016, 17:58

מרגיש לי מלוקק מדי כל הסיקור שלהם(עד שהגיעה גולדן סטייט והסיקור המלוקק עבר אליהם ול'שחקן הטוב בעולם')
אני לא מסמפט גם את גולדן סטייט (מהסיבה הנ"ל וכן מהסיבה הפשוטה שהם לקחו לבלאט את האליפות)

בסוף- אם אנביאיי אז אני אוהב קבוצות כמו קליבלנד ואוקלהומה..
לא אוהב את המשחק הקבוצתי שהאירופאים כל כך מחפשים בקבוצות שמעבר לים...
תן לי שחקן שבא 'לרצוח' את היריב, בלי יותר מדי משחקים הכדורסל יפה לעין, כמו לברון או ווסטברוק...
לא מחפש את זה בקבוצת אנביאיי- אני פריק של שחצנים שיש להם על מה להשתחצן סטייל לברון רונאלדו וכדו'.. לא יודע למה אבל...
סולד מכל הסטארים שהם סו קולד 'צנועים' סטייל סטף מסי ופדרר וכדו'..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MaccabiTA » 20 אפריל 2016, 18:04

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:
הדיון פה מעורר בחילה

מאיפה באה הסלידה?

אנחנו הקומץ של סן אנטוניו :congrats:

The few, the proud
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 20 אפריל 2016, 18:08

my man כתב:מרגיש לי מלוקק מדי כל הסיקור שלהם(עד שהגיעה גולדן סטייט והסיקור המלוקק עבר אליהם ול'שחקן הטוב בעולם')
אני לא מסמפט גם את גולדן סטייט (מהסיבה הנ"ל וכן מהסיבה הפשוטה שהם לקחו לבלאט את האליפות)

תן לי שחקן שבא 'לרצוח' את היריב, בלי יותר מדי משחקים הכדורסל יפה לעין, כמו לברון או ווסטברוק...
לא מחפש את זה בקבוצת אנביאיי- אני פריק של שחצנים שיש להם על מה להשתחצן סטייל לברון רונאלדו וכדו'.. לא יודע למה אבל...

לי לפגוע בקבוצות אדירות אחרות שיש בליגה, אין קבוצה שעשתה יותר עם פחות (סתם לדוגמה, בוריס דיאו נחתך משארלוט לפני שהגיע לסן אנטוניו, ונחשב כשחקן גמור. דני גרין לא מצא את עצמו בקליבלנד. ג'ינובילי נבחר במקום החמישים ומשהו בדראפט, וכן הלאה).

אני מבין למה אתה מעדיף כדורסל סוליסטי כזה, זה עניין של טעם. אבל בסופו של דבר, זה די מקשה על לאהוב קבוצה, וזה לא באמת מביא להישגים. לברון בא לרצוח את היריב בקליבלנד, אבל במשך כמעט עשור לא הביא לשם אליפות, כי הוא רוצה להיות זה שיביא את האליפות במו ידיו, וזה משפיע על השחקנים שמגיעים, או איך שאלו שכבר נמצאים משחקים. ואוקלהומה?ערימות של כישרון עם דוראנט ו-ווסטברוק, אבל זה כדורסל מכוער ואנוכי. לא במקרה הם לא זכו בטבעת בחיים. ולדעתי, ווסטברוק גם בחיים לא יזכה באחת. מתקשה לאהוב את הכדורסל הזה, כי זה כדורסל שלא מוביל לשום מקום. עיין ערך ההתפרקויות חסרות התקדים של אולקהומה השנה(ובאופן כללי, יכולות הקלאצ' של שני הכוכבים איומות, בעיקר בגלל עייפות של הרבעים האחרונים). אני לא אוהב את גולדן סטייט, אבל הם עושים הכול נכון. אם סטף היה קולע 40 כל משחק(והוא יכול), הם לא היו מנצחים בשנה שעברה.

ולמרבה המזל, לפחות בשבילי, גם הליגה מבינה את זה. שחקנים כמו לברון הם זן נכחד. אולי זה לא טוב להיילייטס, אבל זה טוב לכדורסל.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 אפריל 2016, 18:28

my man כתב:מרגיש לי מלוקק מדי כל הסיקור שלהם(עד שהגיעה גולדן סטייט והסיקור המלוקק עבר אליהם ול'שחקן הטוב בעולם')

במילה אחת? גועל נפש
נכון שאמרתי מילה אחת אבל זה לא הספיק בשביל לתאר את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אפריל 2016, 18:32

ביי גבר
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים