אחדשיודע כתב:שתהיה לי בריא, כמה מסקנות אתה מסיק על כלום ושום דבר...
פיל ג'קסון יכול להנחית על כרמלו את מי שבא לו - אם כרמלו רוצה או לא רוצה, ואם פיל ג'קסון מעוניין לגרום לו לרצות לעזוב או לא.
העובדות הן כאלו:
* כרמלו לא בעמדה של "להטיל ווטו" או לאיים בעזיבה - מהסיבה הפשוטה שיש לו חוזה לעוד שנתיים מובטחות, ללא אפשרות יציאה.
ובנוסף, צריך לזכור שהסיטואציה של הניקס גם ככה לא מזהירה. כך שגם אם היה מאיים, אף אחד לא באמת היה צריך להתרגש.
* לכרמלו יש סעיף האוסר להעבירו בטרייד. כך שאם ג'קסון מעוניין להעבירו, הוא לא יכול - צריך לגרום לו לרצות לעזוב.
ונחזור להתחלה - אז כן, סיטואציה שבה בלאט ממונה למאמן וכרמלו דורש טרייד בעקבות המינוי, היא ריאלית. כמו שציינתי תחילה.
אבל גם סיטואציה שבה בלאט ממונה וכרמלו נשאר (כי נכון לעכשיו, הוא מעוניין להישאר עד תום החוזה) היא ריאלית. וזה הדבר האחרון שבלאט צריך בחיים שלו.
לא מבין למה זה נראה לך יותר הסקת מסקנות ולא היגיון פשוט מאוד.
כרמלו לא במצב של להטיל ווטו ברמות של לברון, ברור, כי יש לו חוזה. אבל זה בדיוק מה שאני אומר. פיל ג'קסון לא סתום, הוא יבנה את זה בשלבים. אם הוא יבחר להשאיר את כרמלו, וזה כוח שבהחלט נמצא בידיים שלו, אז הוא ישאיר אותו, נקודה. לא ישאיר אותו-יחתים את בלאט-כרמלו מתעצבן ועוזב. כרמלו, בהנחה וישאר, לא יהיה זניח ,אז כן יבנו סביבו. אם הוא לא נשאר, אז למי אכפת ממנו. אבל הוא לא יבחר להשאיר אותו, ואז סתם יתן לו ללכת לטרייד, אלא אם הוא מלכתחילה לא רצה אותו. אני לא אומר שכרמלו קובע בקבוצה, אבל פיל ג'קסון לא ינחית לו אף אחד על הראש, כי הוא יודע שזה ידפוק את הקבוצה. הוא פשוט יעדיף להיפטר ממנו מראש, והוא בהחלט יכול לעשות את זה בדרכים כאלו ואחרות, עם סעיפים או בלי סעיפים. אבל אם הוא בוחר, בצורה כנה ואמיתית, להשאיר אותו, אין שום סיבה שינחית לו מאמן על הראש. במיוחד בהתחשב בעובדה שהמינוי של המאמן יהיה יותר מינוי של יחסי אנוש ופחות של כדורסל.
כנראה אנחנו פשוט לא מבינים אחד את השני, בעיניי זה די פשוט.