NBA PLAYOFFS 2016

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA PLAYOFFS 2016 - מתחילים!

הודעהעל ידי yanay21 » 22 אפריל 2016, 00:30

אחדשיודע כתב:שתהיה לי בריא, כמה מסקנות אתה מסיק על כלום ושום דבר...
פיל ג'קסון יכול להנחית על כרמלו את מי שבא לו - אם כרמלו רוצה או לא רוצה, ואם פיל ג'קסון מעוניין לגרום לו לרצות לעזוב או לא.

העובדות הן כאלו:
* כרמלו לא בעמדה של "להטיל ווטו" או לאיים בעזיבה - מהסיבה הפשוטה שיש לו חוזה לעוד שנתיים מובטחות, ללא אפשרות יציאה.
ובנוסף, צריך לזכור שהסיטואציה של הניקס גם ככה לא מזהירה. כך שגם אם היה מאיים, אף אחד לא באמת היה צריך להתרגש.
* לכרמלו יש סעיף האוסר להעבירו בטרייד. כך שאם ג'קסון מעוניין להעבירו, הוא לא יכול - צריך לגרום לו לרצות לעזוב.

ונחזור להתחלה - אז כן, סיטואציה שבה בלאט ממונה למאמן וכרמלו דורש טרייד בעקבות המינוי, היא ריאלית. כמו שציינתי תחילה.
אבל גם סיטואציה שבה בלאט ממונה וכרמלו נשאר (כי נכון לעכשיו, הוא מעוניין להישאר עד תום החוזה) היא ריאלית. וזה הדבר האחרון שבלאט צריך בחיים שלו.

לא מבין למה זה נראה לך יותר הסקת מסקנות ולא היגיון פשוט מאוד.
כרמלו לא במצב של להטיל ווטו ברמות של לברון, ברור, כי יש לו חוזה. אבל זה בדיוק מה שאני אומר. פיל ג'קסון לא סתום, הוא יבנה את זה בשלבים. אם הוא יבחר להשאיר את כרמלו, וזה כוח שבהחלט נמצא בידיים שלו, אז הוא ישאיר אותו, נקודה. לא ישאיר אותו-יחתים את בלאט-כרמלו מתעצבן ועוזב. כרמלו, בהנחה וישאר, לא יהיה זניח ,אז כן יבנו סביבו. אם הוא לא נשאר, אז למי אכפת ממנו. אבל הוא לא יבחר להשאיר אותו, ואז סתם יתן לו ללכת לטרייד, אלא אם הוא מלכתחילה לא רצה אותו. אני לא אומר שכרמלו קובע בקבוצה, אבל פיל ג'קסון לא ינחית לו אף אחד על הראש, כי הוא יודע שזה ידפוק את הקבוצה. הוא פשוט יעדיף להיפטר ממנו מראש, והוא בהחלט יכול לעשות את זה בדרכים כאלו ואחרות, עם סעיפים או בלי סעיפים. אבל אם הוא בוחר, בצורה כנה ואמיתית, להשאיר אותו, אין שום סיבה שינחית לו מאמן על הראש. במיוחד בהתחשב בעובדה שהמינוי של המאמן יהיה יותר מינוי של יחסי אנוש ופחות של כדורסל.

כנראה אנחנו פשוט לא מבינים אחד את השני, בעיניי זה די פשוט.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אפריל 2016, 00:38

אבל אתה שוב לוקח את זה למקום של הסקת מסקנות, ואני לא מבין למה.
מי אמר שאם ג'קסון ינחית עליו מאמן שהוא "פחות אוהב/מכיר/שמע עליו דברים מחבר" אז כרמלו אוטומטית לא בניקס? מאיפה המקסנה החד משמעית הזאת?
אם כרמלו לא מרוצה, הוא יכול לבקש טרייד. זה לא מבטיח לו שום דבר.

תתאר לעצמך מקרה שבו פיל ג'קסון ממנה את המאמן הכי טוב בשוק, לטעמו המקצועי, ולא כדי לעצבן את כרמלו - אלא כי הוא חושב שזה הדבר הנכון ביותר עבור הניקס.
במקרה כזה, גם לא בטוח שכרמלו אוטומטית יבקש טרייד.

אין פה מדע מדוייק, כפי שאתה מנסה להציג.
בכל מקרה, מה שאני אומר, בפעם המאה ואחת - אם כרמלו בניקס, זה לא מקום טוב לבלאט לטעמי.
לא מבין למה צריך לכתוב על זה מגילות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 22 אפריל 2016, 00:48

אחדשיודע כתב:אבל אתה שוב לוקח את זה למקום של הסקת מסקנות, ואני לא מבין למה.
מי אמר שאם ג'קסון ינחית עליו מאמן שהוא "פחות אוהב/מכיר/שמע עליו דברים מחבר" אז כרמלו אוטומטית לא בניקס? מאיפה המקסנה החד משמעית הזאת?
אם כרמלו לא מרוצה, הוא יכול לבקש טרייד. זה לא מבטיח לו שום דבר.

תתאר לעצמך מקרה שבו פיל ג'קסון ממנה את המאמן הכי טוב בשוק, לטעמו המקצועי, ולא כדי לעצבן את כרמלו - אלא כי הוא חושב שזה הדבר הנכון ביותר עבור הניקס.
גם לא בטוח שכרמלו אוטומטית יבקש טרייד.

אין פה מדע מדוייק, כפי שאתה מנסה להציג.

אני לא אומר שהוא בהכרח לא יהיה בניקס אם לא יבוא המאמן המושלם. אבל סביר להניח, כמו שכל מי שבונה קבוצה עושה עם כל שחקן גדול, שפיל ג'קסון וכרמלו ישבו יחד וידונו בענייני הקבוצה. זה לא שכרמלו יתן לו רשימה של מאמנים שבהם הוא מעוניין(או שכן, אבל זה לא באמת יגרום לו לבחור אחד מהם). אבל אם כרמלו נשאר בניקס, וטבעי להניח שזה משהו שיגיע לפני המאמן, אז הגיוני לחשוב שג'קסון ישב עם השחקן הכי חשוב שלו כדי לקבל את דעתו בנוגע למאמן שהוא רוצה שיאמן את הקבוצה, בה הוא חלק חשוב, במשך עונה שלמה. אני לא אומר שכרמלו בהכרח הולך אם לא הכול מסתדר איך שבא לו, כי פיל ג'קסון מלכתחילה ידע למכור לו את מאמן מסויים. אני לא חושב שכרמלו ידפוק קטע של הכול או כלום, אלא שהדברים יסתדרו, או לא יסתדרו, מההתחלה. כי אתה צריך לדעת אם אתה בונה קבוצה בלי כרמלו, וערימות הכסף שהוא שותה שלא בצדק, או שלא. וסביב זה לדעת להסתדר. לא לזרוק את הכול בבת אחת ולראות מי ירצה ללכת או לא. אלא לדעת מי נשאר, ואז מה עושים. כמובן שיש מצב שהוא יביא מאמן לא לטעמו, כרמלו יתן לזה צ'אנס, ואחרי זה יבקש טרייד. אבל אם הוא מלכתחילה מתנגד, ולא סתם בקטע של "לא מאמן בטעם שלי", אז אני מאמין שאת העזיבה שלו הם פשוט יסגרו הרבה לפני.
כך או כך, אני לא חושב שלבלאט יש תקווה בניקס, גם אם כרמלו עוזב. פיל ג'קסון רוצה מאמן שיבצע את דבריו. וזה לא שאין בזה צדק, כי זו זכותו. ואני ממילא חושב שכרמלו לא ישאר בניקס עד תום החוזה, אם כן ,הוא כנראה אחד השחקנים הכי לא הישגיים בדראפט שלו, ביחס לציפיות.

זו כנראה תקוות שווא, אבל אני מעדיף שלוק וולטון יגיע לניקס, ובלאט יחליף אותו בווריורס.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אפריל 2016, 00:56

בקיצור, אתה מסיק הרבה יותר מידי מסקנות. עייפתי מלקרוא הכל.

אני אחזור ואומר - בשביל מאמן בסיטואציה של בלאט, לדעתי כרמלו הוא הבעיה הכי גדולה בניקס (וכל עוד יש לו שם חוזה, צריך לקחת אותו בחשבון, לא משנה מה).
בלאט צריך מקום שהוא יכול להתחיל בו "על נקי", מקום שהוא יוכל לקבל בו את הריספקט מבלי שמישהו יעמוד בדרכו.
ג'קסון הוא רק הבעיה השנייה שם, מבלי להמעיט בה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אפריל 2016, 01:27

סקוט ברוקס סיכם עקרונית בוושינגטון ל-5 שנים עבור 35 מיליון דולר לכל התקופה (7 לשנה).
ישפר את סיכוייהם להנחית את דוראנט? ימים יגידו.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 22 אפריל 2016, 04:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 22 אפריל 2016, 01:35

לא מאמין שאני נשאר לראות דאלאס OKC רק מהתקווה שאוקלהומה יפסידו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 אפריל 2016, 04:34

תמונה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אפריל 2016, 08:18

דריימונד גרין עשה רוצ'סטי. יפה לו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 22 אפריל 2016, 08:23

yanay21 כתב:לא מבין למה זה נראה לך יותר הסקת מסקנות ולא היגיון פשוט מאוד.
כרמלו לא במצב של להטיל ווטו ברמות של לברון, ברור, כי יש לו חוזה. אבל זה בדיוק מה שאני אומר. פיל ג'קסון לא סתום, הוא יבנה את זה בשלבים. אם הוא יבחר להשאיר את כרמלו, וזה כוח שבהחלט נמצא בידיים שלו, אז הוא ישאיר אותו, נקודה. לא ישאיר אותו-יחתים את בלאט-כרמלו מתעצבן ועוזב. כרמלו, בהנחה וישאר, לא יהיה זניח ,אז כן יבנו סביבו. אם הוא לא נשאר, אז למי אכפת ממנו. אבל הוא לא יבחר להשאיר אותו, ואז סתם יתן לו ללכת לטרייד, אלא אם הוא מלכתחילה לא רצה אותו. אני לא אומר שכרמלו קובע בקבוצה, אבל פיל ג'קסון לא ינחית לו אף אחד על הראש, כי הוא יודע שזה ידפוק את הקבוצה. הוא פשוט יעדיף להיפטר ממנו מראש, והוא בהחלט יכול לעשות את זה בדרכים כאלו ואחרות, עם סעיפים או בלי סעיפים. אבל אם הוא בוחר, בצורה כנה ואמיתית, להשאיר אותו, אין שום סיבה שינחית לו מאמן על הראש. במיוחד בהתחשב בעובדה שהמינוי של המאמן יהיה יותר מינוי של יחסי אנוש ופחות של כדורסל.

כנראה אנחנו פשוט לא מבינים אחד את השני, בעיניי זה די פשוט.

אני יכול להבטיח לך ב- 1000% שפיל ג'קסון לא מתייעץ עם כרמלו בנוגע למאמן. פיל ג'קסון לא מתייעץ עם אף אחד. הוא עושה מה שנראה לו. נראה לך שהוא שאל את כרמלו כששכר את פישר או רמביס?

בכלל, אתה מפריז בחשיבות המאמן ב- NBA. אני באמת לא חושב שלכרמלו אכפת יותר מדי, פרט לעובדה שהחבר שלו לברון ילכלך על בלאט.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 22 אפריל 2016, 10:25

יופי דאלאס, תגנבו את הביתיות ואז תתפרקו בבית. אין לי טיפה נחת
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 אפריל 2016, 11:17

סטף קארי חייב לחזור לשחק, גולדן סטייט עוד עלולה להסתבך בסדרה הזאת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 22 אפריל 2016, 11:22

שמואל1 כתב:סטף קארי חייב לחזור לשחק, גולדן סטייט עוד עלולה להסתבך בסדרה הזאת.

עדיף לו להיות בריא, מאשר לחזור לפני ולנצח את הסדרה הזו. המשחק נגמר כמעט על הבאזר, כשקליי תומפסון בערב קליעה לא טוב, ודריימונד מאבד שבעה כדורים. לא רואה את זה קורה שני משחקים ברצף. הווריורס מספיק טובים כדי לקחת את הסדרה הזו בלעדיו, בחמישה משחקים. אולי, מקסימום, שישה. הרי יוסטון לא יכולה לתת יותר ממה שהיא נתנה בשלושת המשחקים האלו, אין לה לאן להתפתח, אין אפשרות לשלוף שפן מהכובע. לעומת זאת, הווריורס עמוקים. סטיב קר הראה לא פעם ולא פעמיים שהוא יודע לעשות את ההתאמות ולנטרל את החסרונות שהיו לסגל שלו בהפסדים קודמים.
אני לא חושב שיש מישהו בעולם שהוא בעד הפסדים, אבל הווריורס גם ילמדו להסתדר בלי סטף, וגם ידעו להתמודד עם הפסד. אם הם היו דופקים סוויפים עד הגמר, יכול להיות שהפסד היה פוגע בהם מנטלית. אפשר היה לראות איך לפעמים הרצון הזה לרדוף אחרי השיא של הבולס עירער אותם, והיו הפסדים מוזרים. ומזה הם גדלו והתחשלו. קבוצה גדולה, והם אכן כזו, נמדדת גם בהפסדים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

Re: NBA PLAYOFFS 2016 - הפסד לגולדן סטייט

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 אפריל 2016, 12:27

בארה"ב טוענים שסטף קארי לא אהב את ההחלטה לא לשתפו במשחק 3, ולכן הוא החרים את המשחק וצפה בו מחדר ההלבשה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 אפריל 2016, 12:31

שמואל1 כתב:בארה"ב טוענים שסטף קארי לא אהב את ההחלטה לא לשתפו במשחק 3, ולכן הוא החרים את המשחק וצפה בו מחדר ההלבשה.

I call bullshit
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אפריל 2016, 12:40

איף, איזה שטויות.
לא כל ספקולציה מזערית בארה"ב שבארץ מקבלת פרשנות מיוחדת (עוד דוגמא לרמה של תקשורת הספורט בארץ) שווה התייחסות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yanay21 » 22 אפריל 2016, 12:43

שונא את הפוזות שהארדן עושה אחרי מהלכים גדולים. dude, אתה הולך לעוף בסיבוב הראשון, אל תעז לחייך אפילו.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי er79 » 22 אפריל 2016, 18:33

זה שוב מוכיח עד כמה גולדן סטייט בלי סטף זה כמו קליבלנד ללא לברון-קבוצה שלא שווה כלום. אם סטף לא יחזור במהרה הקבוצה הזאת בסכנת הדחה בכל רגע נתון, גם מול יוסטון ולבטח בהמשך מול הספרס וקבוצות טובות יותר
er79

הודעהעל ידי yanay21 » 22 אפריל 2016, 18:56

גולדן סטייט סבבה של קבוצה בלי קרי, הם סבלו מערב חלש מאוד של קליי, וגם אז זה נגמר כמעט על הבאזר. ברור שבלי קרי הספרס קורעים אותם, אבל הם עוברים את יוסטון בלי קרי, כולה הפסד צמוד אחד במשחק חוץ. יש להם את תומפסון, שהוא קלעי אדיר, ודריימונד, שהוא שומר אדיר ורכז מצויין. לא מבין איך מספידים אותם אחרי הפסד אחד, שבו הארדן התעלה על הלוזריות שלו לשם שינוי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 22 אפריל 2016, 20:57

גם בלי קרי זה במקרה הכי נורא יגמר ב4-2
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי יוסי22 » 22 אפריל 2016, 22:06

yanay21 כתב:גולדן סטייט סבבה של קבוצה בלי קרי, הם סבלו מערב חלש מאוד של קליי, וגם אז זה נגמר כמעט על הבאזר. ברור שבלי קרי הספרס קורעים אותם, אבל הם עוברים את יוסטון בלי קרי, כולה הפסד צמוד אחד במשחק חוץ. יש להם את תומפסון, שהוא קלעי אדיר, ודריימונד, שהוא שומר אדיר ורכז מצויין. לא מבין איך מספידים אותם אחרי הפסד אחד, שבו הארדן התעלה על הלוזריות שלו לשם שינוי.

הם עוברים את יוסטון אבל מפסידים גם לקליפרס ובוודאי לספרס .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־7 אורחים