פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
30 אפריל 2016, 18:50
LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:מצחיק אותי כמה הדרך לגמר המערב של גולדן סטייט קלילה.
כי הדרך של קליבלנד לגמר ה-NBA קשה על הנייר? מה גם שעם הפציעה של קרי, אי אפשר להגיד שהם עוברים דרך כל כך קלה לגמר המערב. עוד חזון למועד.
יותר קשה.
זה מצחיק שעם כמה שאומרים שהמערב קשה, הדרך של הווריורס להגיע לגמר המערב כל כך קלילה ואפילו הקבוצה מהמקום הרביעי איבדה את שני הסטארים שלה ועפה מול קבוצה עם 9 הפסדים יותר.
לצורך העניין, המאזן של הפיסטונס זהה למאזן של פורטלנד.
גם אם נגיד ואתה צודק, והדרך שלהם לגמר האזורי קלה יותר, זה משנה משהו?
בסופו של דבר, צריך להגיע לגמר הNBA. וקליבלנד תקבל אחת משתי קבוצות-טורונטו הרכרוכית והלא יציבה, או מיאמי שהיא סבבה של קבוצה, אבל ממש לא ברמה של קבוצה ששווה גמר NBA.
הווריורס, במקרה הטוב, יפגשו את OKC (שלדעתי, קורעות את הרפטורס או את ההיט בחמישה משחקים, שישה מקסימום), ובמקרה הרע, את ההגנה הרצחנית של הספרס. בסופו של דבר, שתי הקבוצות הכי טובות בNBA הולכות להיפגש במערב, ולהקל על קליבלנד. הדרך לגמר האזורי לא באמת משנה משהו.
30 אפריל 2016, 23:38
וולטון יחתום ל-5 שנים עבור כ-25 מיליון דולר בסך הכל.
30 אפריל 2016, 23:50
yanay21 כתב:סתם פרט מעניין וטיפה הזוי בנוגע למשחק של ההיט מול ההורנטס:
דוויין ווייד(חיים בלב, בלבלב ובכליות!) קלע 2 שלשות במשחק הזה. הפעם האחרונה שהוא קלע שלשה יחידה הייתה בדצמבר 2015(!). ואני זוכר שקראתי משהו לגבי זה שהפעם האחרונה שהוא קלע בפלייאוף יותר משתי שלשות הייתה בחצי גמר המזרח ב2014 או משהו, אבל יכול להיות שאני מתבלבל, כי אני כבר לא מוצא את הכתבה הזו.
בסה"כ, קולע 23 נקודות עם 10 מ20 מהשדה, 6 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 2 חטיפות, והכי מעניין, 3 חסימות, ועכשיו הוא חולק את המקום הראשון לכמות חסימות של גארד בפלייאוף. יש מצב שיעבור אותו כבר במשחק השביעי.
מדהים איך גארד שלא מסוגל לקלוע שלשה עדיין מצליח להיות טופ 5 בעמדה שלו אי פעם.
01 מאי 2016, 00:14
Sources caution, though, that David Blatt isn't as certain a target now for Golden State despite how close he came to landing there in 2014
01 מאי 2016, 00:25
מקווה שיגיע לווריורס בכל מקרה.
כי מצד שני, יש דיווחים(שכמובן הם רק דיווחים, אי אפשר לדעת כלום) שפיל ג'קסון מאוד מתרשם ממנו, ואפילו שיבח אותו בפני אנשים אחרים. ואם לוק וולטון תפוס, מי יודע.
01 מאי 2016, 00:32
yanay21 כתב:מקווה שיגיע לווריורס בכל מקרה.
כי מצד שני, יש דיווחים(שכמובן הם רק דיווחים, אי אפשר לדעת כלום) שפיל ג'קסון מאוד מתרשם ממנו, ואפילו שיבח אותו בפני אנשים אחרים. ואם לוק וולטון תפוס, מי יודע.
חשבתי לעצמי שאם בלאט ייפגש עם פיל ג'קסון, אם הסיכוי שלו היה 5%, הוא יקפוץ בלפחות 50%
לא שמעתי על בן אדם אחד שנפגש איתו לדבר על כדורסל ולא יצא גרופי
01 מאי 2016, 00:40
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מקווה שיגיע לווריורס בכל מקרה.
חשבתי לעצמי שאם בלאט ייפגש עם פיל ג'קסון, אם הסיכוי שלו היה 5%, הוא יקפוץ בלפחות 50%
שזה מצער, בהתחשב בעובדה שאלו הניקס
אבל כן, הוא נוטה להשאיר רושם טוב כמעט על כל אחד. חוץ מיחידי סגולה כמו לברון והפדרמנים, כמובן.
נראה לך הוא יחתום שם בסוף?
01 מאי 2016, 00:42
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מקווה שיגיע לווריורס בכל מקרה.
שזה מצער, בהתחשב בעובדה שאלו הניקס
אבל כן, הוא נוטה להשאיר רושם טוב כמעט על כל אחד. חוץ מיחידי סגולה כמו לברון והפדרמנים, כמובן.
נראה לך הוא יחתום שם בסוף?
קשה לדעת עם פיל ג'קסון, קשה מאוד
אני חושבת שהוא עבר ממועמד סמלי ל-50-50 עם ראמביס
01 מאי 2016, 03:14
למרבה ההפתעה, אני מצודד בדעה של ברנדן הייווד (האיום), שאיכשהו הפך לפרשן לענייני בלאט:
https://soundcloud.com/siriusxmnba/bren ... -heres-why
01 מאי 2016, 03:39
איזו פתיחה
01 מאי 2016, 03:52
אוקלהומה... אחת הקבוצות הפחות אינטליגנטיות.
בהשוואה לסן אנטוניו, זה קצת מביך.
01 מאי 2016, 04:04
זה היה רבע יפהפה.
לשמוע את השדרים קוראים לת'אנדר well coached team היה די מבדר (בלי שום קשר לרבע הזה או לתוצאה שלו, יש יותר סיכוי למצוא טביעת אצבע של דקסטר בזירת רצח מאשר טביעת אצבע של מאמן בOKC)
01 מאי 2016, 04:09
ברוך הבא ל2016 דני
01 מאי 2016, 04:10
אם גרין קולע... מפחיד.
01 מאי 2016, 04:12
עוד אחת לדני, כמה קיוויתי שנקבל אותו בחזרה.
זה פחות ה4 שלשות ויותר הדרך, למסור ולרוץ אחרי חסימה בביטחון כדי לזרוק, אחרי זה לרוץ לחצי פינה בפאסט ברייק ולדרוש את הכדור.. כמה הביטחון הזה חשוב, כמה התגעגעתי אליו.
01 מאי 2016, 04:34
73-40.. וואו
המחצית הכי טובה של הספרס מאז המחצית האגדית במשחק 3 של גמר 2014
תאווה לעיניים בהתקפה, בהגנה, בטיים אאוטים, בנפנופי מגבות. אפילו השיער של פופ נראה טוב היום
01 מאי 2016, 04:44
לא חוקי מה שהולך שם.
01 מאי 2016, 05:03
למרקוס וקוואי שומרים על ההובלה שלהם, 57-53 על OKC
01 מאי 2016, 06:42
אם לא הייתי אוהד הספרס, הייתי מגדיר את מה שקרה שם כ"לא נעים".
אולדריג' אדיר, קוואי אדיר, דני גרין הבין שאת הדבר העגול הזה צריך לזרוק לתוך הרשת ולא על הטבעת, ופארקר עם 12 אסיסטים!
אבל אני עדיין מודאג מהסדרה הזו. גם ב2014 הספרס ניצחו את שני הראשונים(את השני בהפרש עצום), ואז הפסידו את שני המשחקים בחוץ. שלא לדבר על 2012, שהם ניצחו את שני הראשונים, ואז הפסידו ארבעה רצופים.
מבחינת הספרס, זה מאוד קריטי לשמור על הבית במשחק הבא, ולגנוב משחק באוקלהומה. כי אם זה יגיע ל2-2, כאילו כלום לא קרה. מקווה שהתצוגה האיומה של OKC לא תגרום להם להתפוצץ במשחק השני.
01 מאי 2016, 15:33
המשחק הלילה היה מהנה לצפייה, תצוגה כזאת של הספרס מול קבוצה ברמה הזאת לא ראיתי מאז הגמר ההוא.
דני גרין-עוד מוקדם לדבר, 5 משחקים ו19 זריקות הם לא מדד יותר מדי רציני לשפוט על פיו, אבל אם הוא איתנו זה עולם אחר. קיוויתי שהוא יפציע בפלייאוף ובינתיים זה נראה טוב. עד עכשיו הוא עם 11 מ19, בפלייאוף שעבר לצורך העניין סיים עם 12 מ40. שלשה אחת יותר ב21 זריקות נוספות. בהגנה עוד משחק מצויין שלו, תענוג לראות אותו בצד הזה של הפרקט, רק שישאר עם אותו הביטחון גם בצד השני כמו הלילה.
קוואי לנארד-עבודה הגנתית מדהימה על ווסטברוק, ריסק אותו מנטאלית, עבד יפה גם על דוראנט כשתופקד עליו. בהתקפה עשה הכל מהכל, אם הוא ימשיך באותה רמה בהגנה על ווסטברוק וOKC לא ימצאו איזו תשובה יצירתית הסדרה הזאת עוד עלולה להגמר ב5 משחקים.
קווין דוראנט-לא נראה טוב הפלייאוף, היה מאוד אנמי במיוחד יחסית למשחק שווסטברוק משותק בו, אני מניח שהחל מהמשחק הבא הת'אנדר יגיבו למצב שבו קוואי על ראסל עם דוראנט בפוסט על גרין, יכול להיות שאחת התשובות תהיה קייל אנדרסון. פופ בדק את האפשרות במשחק הזה והאמת שאנדרסון עשה עליו עבודה לא רעה, יותר ארוך מגרין אבל גם הרבה יותר איטי ככה שבמובן הזה יהיה חייב שיחפו עליו כשKD ינסה לנצל חסימות לקבל זריקות נוחות מבחוץ.
סרג' איבקה-תמיד חשוב נגד הספרס, הסתפק הלילה ב2 ריבאונדים אבל לאורך הקריירה הספרס היא הקבוצה שהוא מוריד מולה הכי הרבה ריבאונדים (היחידה שהוא מעמיד מולה ממוצע של ספרות כפולות עם 10, מול 25 מ29 הקבוצות האחרות הוא לא עובר את ה8 כשמול הרבה מהן הוא על ה6-7) הוא חימם קצת את הידית וזה סימן לא טוב. מקווה מאוד שלא יתחיל לחזור לימים היפים יותר שידע דווקא מולנו כי הוא יכול להיות כרטיס היציאה של ההתקפה שלהם מהמבוי הסתום של KD את ווסטברוק וזה עלול להפוך את כל הסדרה הזאת לסיוט מהלך.
למרקוס אולדריג'-משחק התקפי מדהים בכל מובן אפשרי, היה לו חלק מכובד בנעילת הצבע, לא בכל משחק הזריקות מבחוץ יכנסו כמו הלילה אבל עם הביטחון שרק גדל והבנת המקום שלו בקבוצה שכבר נראית כמעט טבעית הוא הופך להיות שובר השוויון שהספרס חלמו עליו.
באופן כללי אני מניח שבמשחק השני אוקלהומה תבוא בסטייט אוף מיינד שונה לחלוטין אבל אני לא בטוח שזה יספיק, קשה לי לראות את הספרס חווים נפילת מתח במשחק הזה, אם יש קבוצה שאמורה להיות עמידה לשיט כזה אז זאת הקבוצה. מה שכן, משחק 3 לדעתי שלהם ב99%, משחק 4 יהיה המקום שלנו לנסות לקחת ניצחון חוץ ולא לתת לסדרה הזאת להגרר למקומות שליליים, אם זה יחזור לטקסס במצב של 2-2 הכל אפשרי, כשתסריט 2012 עוד מהדהד בזיכרון.