על ידי MaccabiTA » 01 מאי 2016, 15:33
המשחק הלילה היה מהנה לצפייה, תצוגה כזאת של הספרס מול קבוצה ברמה הזאת לא ראיתי מאז הגמר ההוא.
דני גרין-עוד מוקדם לדבר, 5 משחקים ו19 זריקות הם לא מדד יותר מדי רציני לשפוט על פיו, אבל אם הוא איתנו זה עולם אחר. קיוויתי שהוא יפציע בפלייאוף ובינתיים זה נראה טוב. עד עכשיו הוא עם 11 מ19, בפלייאוף שעבר לצורך העניין סיים עם 12 מ40. שלשה אחת יותר ב21 זריקות נוספות. בהגנה עוד משחק מצויין שלו, תענוג לראות אותו בצד הזה של הפרקט, רק שישאר עם אותו הביטחון גם בצד השני כמו הלילה.
קוואי לנארד-עבודה הגנתית מדהימה על ווסטברוק, ריסק אותו מנטאלית, עבד יפה גם על דוראנט כשתופקד עליו. בהתקפה עשה הכל מהכל, אם הוא ימשיך באותה רמה בהגנה על ווסטברוק וOKC לא ימצאו איזו תשובה יצירתית הסדרה הזאת עוד עלולה להגמר ב5 משחקים.
קווין דוראנט-לא נראה טוב הפלייאוף, היה מאוד אנמי במיוחד יחסית למשחק שווסטברוק משותק בו, אני מניח שהחל מהמשחק הבא הת'אנדר יגיבו למצב שבו קוואי על ראסל עם דוראנט בפוסט על גרין, יכול להיות שאחת התשובות תהיה קייל אנדרסון. פופ בדק את האפשרות במשחק הזה והאמת שאנדרסון עשה עליו עבודה לא רעה, יותר ארוך מגרין אבל גם הרבה יותר איטי ככה שבמובן הזה יהיה חייב שיחפו עליו כשKD ינסה לנצל חסימות לקבל זריקות נוחות מבחוץ.
סרג' איבקה-תמיד חשוב נגד הספרס, הסתפק הלילה ב2 ריבאונדים אבל לאורך הקריירה הספרס היא הקבוצה שהוא מוריד מולה הכי הרבה ריבאונדים (היחידה שהוא מעמיד מולה ממוצע של ספרות כפולות עם 10, מול 25 מ29 הקבוצות האחרות הוא לא עובר את ה8 כשמול הרבה מהן הוא על ה6-7) הוא חימם קצת את הידית וזה סימן לא טוב. מקווה מאוד שלא יתחיל לחזור לימים היפים יותר שידע דווקא מולנו כי הוא יכול להיות כרטיס היציאה של ההתקפה שלהם מהמבוי הסתום של KD את ווסטברוק וזה עלול להפוך את כל הסדרה הזאת לסיוט מהלך.
למרקוס אולדריג'-משחק התקפי מדהים בכל מובן אפשרי, היה לו חלק מכובד בנעילת הצבע, לא בכל משחק הזריקות מבחוץ יכנסו כמו הלילה אבל עם הביטחון שרק גדל והבנת המקום שלו בקבוצה שכבר נראית כמעט טבעית הוא הופך להיות שובר השוויון שהספרס חלמו עליו.
באופן כללי אני מניח שבמשחק השני אוקלהומה תבוא בסטייט אוף מיינד שונה לחלוטין אבל אני לא בטוח שזה יספיק, קשה לי לראות את הספרס חווים נפילת מתח במשחק הזה, אם יש קבוצה שאמורה להיות עמידה לשיט כזה אז זאת הקבוצה. מה שכן, משחק 3 לדעתי שלהם ב99%, משחק 4 יהיה המקום שלנו לנסות לקחת ניצחון חוץ ולא לתת לסדרה הזאת להגרר למקומות שליליים, אם זה יחזור לטקסס במצב של 2-2 הכל אפשרי, כשתסריט 2012 עוד מהדהד בזיכרון.
ינאי עדיין חי